Да продължа да се самоунищожавам или да кажа край?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да продължа да се самоунищожавам или да кажа край?!
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3640 пъти
Здравейте, приятели,

Намирам се в адски деликатна ситуация. Нуждая се от съвет, а няма от кого да го получа.

Имам приятел от 2 години. През всичкото това време аз съм тук в България а той на 2000 км от мен. Всеки божи ден плача - по негова вина. Един ден ме нарича безотговорна, защото не съм си направила сметка на парите, на другият ден съм неудачница, защото не съм го била обичала достатчно, не излизам никаде, защото според него флиртувам с мъже. Не желая да излизам с приятелки на дискотека, защото според него само отрепките и курвите стоят по малките часове на ноща и ако найстина изляза на другият ден за мене е ад...

Контролира ме от толкова голямо разтояние, последното 200 е че влиза на приятелите си от фейсбука и ме следи- кого съм приела за приятел, какво публикувам, кога съм онлайн и кога не. Не издържам вече, искам едно нормално семейство, с един нормален мъж. Обичам го, но как да продължа напред. Хиляди пъти съм си задавала въпроса с какво заслужих това отношение, но отговора не го намирам. Какво да правя с тази огромна болка, как да я изтръгна от душата си... как да преглътна поредното разочарование, от човека който толкова много обичам? ! Той е най-добрият ми приятел, той е мъжът с когото исках да свържа бъдещето си.... той е най-голямото ми разочарование, но как да кажа "край".. как да си забраня да го търся и търся отново...

Започвам да си задавам въпроса дали мисля в правилната посока, дали аз не съм тази, която му дава повод да се държи така с мен... дали не преувеличавам.... дали? !!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 7677f7575e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сама си формулирала вариантите за бъдещето ти - или се довършваш или започваш наново - съветите са излишни. Впрочем, другарят е доста надалеч и един дявол го знае какви ги върши там - защо не му удариш малко контрол и лазене по нервите, ще му се отрази отлично на робовладелската психика?
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b7bfde99df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изобщо не преувеличаваш! Сега от разстояние те обижда, а ако заживеете заедно, може и да ти посегне. Защо си отказваш сама правото на щастие с мъж, който наистина ще те обича и уважава и няма да те третира като робиня, която е длъжна да прави само това, което той каже? ! Той ти носи болка и сълзи, а не щастие както би трябвало да е в любовта. Не си заслужила такова отношение, просто той си е такъв и това няма да се промени като се върни, а ще се засили още повече-ще те затвори само вкъщи и ще му слугуваш, а за отплата ще слушаш каква "неудачница" си и т. н. Животът е само един - така ли искаш да го изживееш? ! И помисли - сега отговаряш само за своя живот, но след време ще имаш и деца и те също ще отговарят, а ти ще се разкъсваш от мъка, че си им причинила това. Намери достоен баща за децата си и любим за себе си.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 33b4fa5a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   А представи си какво ще стане, когато той е на 200 или на 20 метра? Че този човек ще ти вгорчи живота. Каква любов, когато непрекъснато те карат да се чувстваш обидена и преследвана. Обижда те от сега, а ако живеете заедно? Че той ще смачка напълно самочувствието ти. Но човек може да бъде обиден и наранен, само, ако позволи. Защо му позволяваш? Я го зарежи и си живей свободно или с някой, който те кара да се смееш, да изтръпваш /примерно/ от страст и нещо подобно, някой, за когото каквито и грешки да правиш ще си най-добрата.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 660d231b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче, бегай далеко от тоя. Така, както го описваш, човекът е психар. След брака няма начин да не ти посегне и побойщата ли ще търпиш. И не разбрах какво точно обичаш и каква е тази връзка, дето той е на 2000 км. и си вее байрака кой знае с коя, а ти седиш и го чакаш.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ad878a6ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Решението си е твое, всеки сам решава живота и отношенията си. Нито аз, нито който и да е, може да ти каже как да постъпиш и какво да правиш. Мога само да ти изкажа лично моето виждане за ситуацията.
Факта, че търсиш помощ и съвет в нета, от непознати хора, сам по себе си говори, че тази работа с този твой приятел, не е наред. Любовта /когато я има/, не причинява болка и мъка. А ти казваш: "... какво да правя с тази огромна болка и мъка"... Ти на това любов ли му казваш?
Това, което причинява болка и мъка, не е любов.
Оттам нататък ти ще си решиш.
Искам да ти кажа, с който и да си, уважавай себе си малко повече, не може някой да те обижда и да се държи по начина, който описваш, и да говориш за любов... обсебването не е любов... любовта не ограничава, тя освобождава... когато обичаме някой, сме внимателни към него. ЛЮБОВ има, когато е взаимно.... от едната страна само не става.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ad878a6ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   5 съм, на въпроса ти дали да продължиш да се самоунищожаваш или да сложиш край? - сложи КРАЙ.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: a91b68061d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   зарежи го веднага

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8f2277dd32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако обичаш един човек (както твърдиш ти) - обичаш го целия - с лошите му черти. Не може да обичаш само половината от него. Той не е половин човек. Така, че ако искаш да си с него, приеми го такъв, какъвто е. Ако не можеш - остави го.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c3b153130c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз бях в същата ситуация, само че ние бяхме на по малко растояние, беше яд, незнам как го издържах може би го обичах твърде много за да призня пред себе си, че се самонаранявам. Точно заради това сложих край, защото следенето и психическия тормоз нямаха край, да те е страх да си поемеш въздух, защото може това да не му хареса... Сега виждам как са стояли нещата и се питам как съм могла да го допусна това? ! Не допускай същата грешка, като мен. Сложи край на отношенията ви, отначалото ще ти е гадно, но после ще почустваш лекота :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: d2dcf15d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бе ти луда ли си. 1 изречение прочетох от началото и да ти кажа, ставайки банален, че не мислиш с главата си. Никога не е късно да влезеш в релси ;)

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5910e43dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не слушаи никои, послушаи сарцето си! 2год сте заедно и той е на 2000 км, това влиае зле на всяка вразка! Аз имах подобна вразка и беше доста зле, но сега сме заедно и всичко е наред ;)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5910e43dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Опитаи се да се поставиш на негово мяасто и щте разбераш дали му даваш повод да прави теяа щтуротии. Ништо неправиме без да имаме причина!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker