Дали е с мен ,заради парите? Моля за съвет. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали е с мен ,заради парите? Моля за съвет.
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 3331 пъти
Здравейте. Аз съм момиче, на 25 години. Занимавам се с онлайн търговия, но отделно имам имоти и прочие, дето за мен не са никаакъв фактор, но трябва да го спомена, за да разберете историята. Преди 6години се запознах с момче (приятел на приятелка), което нямаше работа, но не изглеждаше зле и реших да приема поканата му за кафе. Излизахме и разбрах, че е много умен и е ходеща енциклопедия. Допадна ми и се гаджосахме. До тук добре. Вече 6 години сме заедно, той дойде да живее у нас, защото майка ми е болна и му отсякох, че ще й помагам и няма шанс да ида с него някъде, сега. Той знае, че имам финансови възможности, и. Досега не си е намерил работа. Взима пари от майка си, която работи 16 часа, и те са му достатъчни. Отделно, не дава пари за ток, вода, консумативи. Отделно, че една мъжка работа не е свършил у дома, само изисква. Иска аз да измисля менюто, аз да напазаря, аз да го сготвя, аз да го сервирам, на него в леглото. Случвало се е по цял ден да не става и да спи. Понякога нарича майка ми, спонсор... Обичам го, но вече май не мога да търпя. Отделно е много ревнив и за майтапа съм останала без приятели и съм принудена да си изказвам болката тук. Никъде не ходим, не излизаме.. той е на 29, млади сме.. поне веднъж в месеца да излезем някъде, дори и на разходка. Все сама си излизам. Иначе твърди, че много ме обича.. Дефакто правя всичко сама, и си имам мъж-детенце-търтей, когото обичам? Някави съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 1afb43ad50
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Видно е, че и сама знаеш кое е правилно и какво трябва да се направи. Не е нужно някой да ти дава кураж или тласък.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b3946b6741
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не зная какво точно си имаш ти, но човека явно си има две майки от които бозае и докато има какво, не чакай да започне работа. Има един лаф или виц, все тая, но ще ти го кажа: - срещат се двама приятели от детинство които дълги години не са се виждали. От дума на дума се стига до въпроса кой какво работи. Единия обяснява и на въпроса, а ти какво работиш, той отговаря: - как така, какво работя, нали жената е още жива. Пожелавам ти и на теб дълъг живот, а на себе си, да си намеря и аз една дълголетна и работлива жена, понеже нямам майка

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: f08998b91d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Миличка, това звучи толкова абсурдно, че човек може да се зачуди дали е истина. Не ми се вярва историята да е реална.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: eff3e16cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти нямаш връзка, а просто индиректно си плащаш за секс. Той е държанка в мъжки род. 6 години да не работи? ! Ти защо търпиш това? !

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ad962cb20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Имах една позната досущ в твоята ситуация. Колко време съм и обяснявал, че си губи времето. Тя се беше вкарала в някакъв филм, че така и така и нямало вечна любов и щяла да си го търпи цял живот, че беше на косъм и дете да му направи. С месеци и повтарях, че не може така, но в един момент вече до такава степен и писне, че се скараха жестоко и тя чак тогава осъзна какво всъщнсот и говоря.

Не доумявам как може толкова умна жена да е като хипнотизирана и да не вдява елементарни неща. Та тогава тя се раздели с търтея моментално и после си намери един, с когото наистина се обичат. И после ми вика колко тъпа е била и как си е въобразявала, че ще го търпи цял живот. Съжаляваше само, че не го е направила много по-рано.

Хора, осъзнайте се малко. Губите си времето с такива. Докато се усетиш, годините минали, после не е същото. Пропилявате си най-хубавите години с такива хора. Пропилявате и възможността да срещнете истински човек.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0a119c7756
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Алфа мъжкар. Дали щеше да му обърнеш внимание и да му слугуваш, ако не изглеждаше секси? Явно те възбужда здраво, и това те заслепява.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: dde637f821
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, използва те. Аз бях любовница на такъв мъж по едно време. Със средно образование, мързи го да учи, мързи го да работи. Беше в същата ситуация с гаджето си и понякога се виждахме. То като няма какво да прави по цял ден освен на фитнес, какво друго да прави освен да изневерява. После скъсаха и изведнъж почна работа, каква случайност. Пробва се и с мене да тръгне, но го отрязах. Разчита основно на секса и тялото си, затова гледа да се поддържа. Това е мутреса в мъжки род. Смуче ти от парите и времето и силите. Защо да не излизате никъде... и това ли го мързи. Бих се държалаезцеремонно с такъв. Ще си намеря друг и чак тогава ще го изгоня, за да има с коого да си правя секс до тогава. То и без това приятелят ти май само това прави.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b3c24f3441
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Умна жена си- знаеш съвета. Изритваш го от вас без предупреждение.
И аз си отглеждах един такъв търтей, който макар и много умен, така и не намери подходяща за него работа. Е, то работа за шефове няма :)
Отърви се от това бреме, не можеш да създадеш стабилно семейство с подобен човек.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: b77c9a199d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Стига си търсила кусури, такива винаги ще има. Радвай се, че има някой до теб и бъди благодарна. Ако нещо ти тежи и смяташ, че той може да ти помогне поговори внимателно с него и се разберете. С питане във форуми вместо да говориш с него нищо няма да излезе. Ще ти кажат, че е най-ужасния човек на света, да се разделите и да си намериш друг все едно ще ти падне отнякъде и става толкова лесно а ти ще останеш сама и още по-нещастна отколкото преди. Не вярвам да искаш това, нали?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: d9e68aedf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Просто го разкарай! Това е моя съвет, била съм в твоето положение.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3d21801c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Отървавай се, мъж който не си поеа разходите и не работи не ти трябва. Ако го вземеш след време ще го мразиш.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a16c777502
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей
За съжеление все така се случва в живота. Аз съм в същата ситуация. Само, че моета жена ми е като твоя приятел. Само спи харчи не работи и тлъстее а е само на 23. Аз съм на 37. И ние сме 6 години заедно. Аз работя аз пазарувам. Деца нямаме. Писна ми и на мен но какво да направя. Симпатяга съм но немога да си намеря друга жена и се примирявам. Стискам зъби и напред. Такава ни е съдбата какво да се прави. Ти ако имаш време намериси друг мъж. Но такива като нас работливи стабилни хора трудно попадат на нормални. Все идиоти. Хубаво щеше да е да има начин операторите да ни звържат зад колистно. Ей така просто да се запознаем да си поговорим. Щеше да бъде супер. Но...
Поздрави

Фил

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6a0c397fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Той не е с теб точно заради парите, просто си е краен мързел, а ти си прекалено добра партия, неговото лесно решение. Удобна си му. Готвиш, чистиш, имаш имоти, пък и не изискваш много и той е наясно, че може да си живее царски, без да прави нищо повече от това да лежи на дивана цял ден. Майка му му дава пари за джобни, ти плащаш сметките, ти му готвиш, сервираш му, переш му дрехите и чистиш след него. Несериозен и мързелив мъж, никак не е за теб и изобщо не става въпрос само за парите, които му спестяваш.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a62d1082fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Здравей и аз се намирам в подобна ситуация, но съм МОМЧЕ на 25 години занимавам се с частен бизнес и имам няколко имота. Естествено майка ми и баща ми имат огромни заслуги за това. Приятелката ми се премести при мене и живеем заедно вече 4 години. Малко по малко започва да ми омръзва все повече честно казано. Това което си описала е абсолютно едно към едно за сметки и ежедневие с разликата на това, че моята приятелка има някаква макар и не постоянна работа и изкарва все пак някакви пари. Отделно върши всичко описано като чистене готвене и така нататък, но все пак живеем в нас. Реших да пиша защото мисля, че ситуацията в която се намирам е сходна и според мене с времето започваш да виждаш недостатъците на човек, но пък в същото време той ти става все по близък и е по трудно да го отрежеш.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: e65c3bf71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Бягай далече от такъв мъж. Не ти трябва, това не е мъж, а мърда.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6a2a456c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Какво ни питаш, такова паразитно поведение е отвратително както за мъж така и за жена.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5a355d2c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Прати го обратно при майка му и си намери МЪЖ.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 184c9b9b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   В природата има такова животно, нарича се търтей. Провери, какво правят с него пчеличките и какво му се случва, като дойде зимата.

Тук съм длъжен да отбелега, че ти нормална връзка няма да имаш, докато майка ти е част от пакетната сделка.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: db6635d45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Зарязвай го веднага!
В момента си похабяваш най - хубавите години за едно мазно, миризливо лайно. Нека почне работа и да се оправя сам - сам да се изнесе на квартира, сам да си плаща за всичко със заплатата си от работата, сам да си пазарува, сам да си чисти и изобщо всичко да си прави сам, тамън и от хората се е изолирал.. да го видим. Ти поне си оправен човек и бързо ще се социализираш веднага след като го зарежеш, което горещо ти препоръчвам да е още сега и повече никога да не контактуваш с този за нищо и по никаква причина.
Пълно е с хубави момчета, няма да се притесняваш.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 774ddcefdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Мъжка проститутка.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: eed30bfc61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Това е пълен абсурд, като мъж ти го казвам. Чудя се, ама наистина, как жените имат толкова безумната способност да се влюбоват в НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МУХЛЬОВЦИ. Уникални се в това отношение, но като му родиш и останеш без пари, тогава ще ти дойде - АКЪЛА.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: a0f17ffa4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   При такива ситуации е важно съвсем друго! Без значение дали е с теб заради парите или не - ти искаш ли такъв мъж до себе си?
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8895547077
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Абе, хора, то и аз се чудя... Разбирам авторката, защото все по-често започвам да се замислям над това какви ги вършим ние, българските жени. Даже бях пуснала такава тема, нещо от типа "Как формирате бюджета си у дома" по повод факта, че мъжът, с когото живея от 4 години, досега е купил следните неща за домакинството: бутилка олио, два хляба, минерална вода, три пъти литър и половина бира (за себе си, аз бира не пия), килограм свински дожолан и пакетче слънчогледови семки. А! И веднъж взе салам "Камчия" за собствените си сандвичи. Това е всичко, което в дома ни е влязло от негова страна за четири години съжителство. Всичко останало го покривам аз - ток, вода, парно, данъци, храна, телевизия, интернет, техника, козметика, препарати, консумзативи... да не изброявам нататък, ясно ви е. Да, красив е. Да, потентен е. Да, пристрастяващ е. Но... всичкото това вече започва да не ми се струва секси. Чувствам се като майка, а да си майка на 38-годишен мъж е някак идиотско. В момента, докато пиша този пост - в 23 часа вечерта, него го няма. Аз съм направила салата, кюфтета и пържени картофи и всичкото това изстива на масата, защото джентълменът се шляе някъде. Обадих му се, задържали го били в работата. То хубаво, но да звънне един телефон и да каже, че има ангажимент или че ще се вижда с приятели, все едно, но да не вися аз, която работя на три места, като луда над печката цяла вечер. Не сме в ред, момичета, казвам ви го!

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 3f615b966e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Зарежи го! Няма да обяснявам защо, то си е описано в темата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 28 дни
hash: 66d3e2b897
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Авторката е алчна и ужасно скучна. Ако като мъж никога не бих тръгнал с такава подла и лицемерна жена

 
  ...

...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 1764c56663
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Намерил е лесното. А такива като теб са много и всички са за оплакване.

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: f22c88be10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Умна жена си, знаеш решението. Просто не искаш да го приемеш. Но го направи - доволна ще останеш и ще се чудиш защо не си го направила по-рано.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 19 дни
hash: 6d3ea78f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Оплакваш се от мъж- паразит, за съжаление ги има много, но все пак са стотици пъти по-малко от жените такива... Просто е - разкарай го!

 
  ...
преди: 6 години, 18 дни
hash: 818cd29eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Защо си задаваш отговор не мога да разбера. Aко наистина не подхваща нищо вкъщи, не вкарва и пари и не ти улеснява работата не виждам колко много ще те обича.
Виж твоята "обич" към него откъде идва не е много ясно. Освен да е Бог в леглото не виждам какво да е. Ама заради единия секс ако не ти пречи да търпиш търтей вкъщи, проблема си е твой.
И подобни мъже не разбирам които търпят някоя кифла понеже била хубавка и заради креватните и умения, макар че не знае тигана от коя страна се хваща. Ама явно си има подобна порода народ. За мен е адски глупаво. Човек с възможности винаги може да си намери добър секс при достатъчно желание. Едно че често излиза по-евтино отколкото да търпи подобен търтей/държанка, друго че няма да си хаби времето и нервите с подобни размисли и евентуални разправии.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: be348d30c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Моят съвет е следният. Седни и му намекни ама много тънко (измисли някаква причина) че виждаш ли.. не ви стигат пари или нещо такова. Карай го ден по ден да извършва малки неща, които ти би искала да промениш към добро. Ако не иска, дърпа се и паразитира то всичко е ясно... ако полага усилия значи все пак не му е безразлично... просто го наблюдавай.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker