Страхувате ли се от изневярата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страхувате ли се от изневярата?
преди: 6 години, 6 дни, прочетена 1662 пъти
Здравейте.

Въпросът ми е насочен към представителите и на двата пола - страхувате ли се от изневярата? Има ли хора, които не желаят да имат приятел/ка, защото ги е страх да не им изневерят? По този начин не се ли лишаваме от щастието заради нашите страхове от това да бъдем предадени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 дни
hash: 5f0695af2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм жена на 22 и може и да приема изневяра ако е само секс, но се страхувам да не се влюби истински в друга, защото баща ми е направил така с майка ми. След 4 години и е казал, че се е влюбил в друга и са се развели. Не искам и при мен да се случи същото. Засега с гаджето ми си говорим, че не бихме си изневерили, но нищо не е сигурно в живота.

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 7741034a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да, лишаваш се. Страховете ти те парализират и не ти позволяват да действаш, да използваш шансовете които ти се предоставят и да живееш. Имай предвид, че времето ни на тази земя е ограничено и връщане назад няма а времето в които се предоставят благоприятни шансове още по ограничено така, че да действаш твърде предпазливо и внимателно все едно ще векуваш тук е безсмислено. Използвай разума си, но и сграбчвай шансовете, прекалената предпазливост не води до нищо освен до разочарование и в крайна сметка до разбирането, че живота ни е подминал, но вече е твърде късно да се направи каквото и да е, защото времето на благоприятните възможностите е преминало. За картагенския военначалник Ханибал който бил страшилище за римляните казвали, че с лекота и без да се замисля влизал в битки, но толкова по-внимателен бил в самите битки. Плашливите и нерешителни хора са обратно, мъчително трудно се решават да направят нещо, протакат и се колебаят а после веднъж направили нещо действат неразумно и после страдат.

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 0905df1e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не, то се свиква.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 дни
hash: 0de9f83c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ни най-малко. Изобщо не се страхувам от неща, които по никакъв начин не са под мой контрол. Вярвам, че ако на човек му шарят очите, той ще стане много креативен и ще успее да излъже всички, поне за кратко. Идеята е, че ти няма как във всяка секунда да си убеден къде точно е партньорът ти и с кого. Подобни мисли могат да сринат влюбените, но никой не е имунизиран срещу изневяра. Понякога имам изблици на ревност, които са базирани на неувереност, но не изпитвам страх. Или ще ми изневерят, или не. Предадените не губят нищо стойностно, само си отварят очите за "любовта на живота им". В страха, ревността и неувереността човек губи здравия си разум.

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: f667c4beac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Никога не ме е било страх, нито преди да ми изневерят, нито след като го направиха. Страх ме е, че никога няма да намеря човек, който истински да ме обича, но не се страхувам от това, че някой ще ми изневери. За мен просто изневярата няма смисъл.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 дни
hash: c8778dc2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Веднъж вече бях предаден и вече не съм същият!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 дни
hash: b7ea699ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не, не се страхувам. Сама по себе си не съм идеална, нито се вписвам в критериите за идеална половинка на който и да било. Съвсем наясно съм, че си имам кусури, които могат в даден момент да писнат на партньора ми и да потърси друга. Няма как да променя всичко в себе си, няма как да изкривя до такава степен личността си. Най-простото - не ми се прави секс всеки ден. Друго - не правя комплименти често и мъжът до мен в даден момент може да почувства, че сякаш вече не го харесвам. Има и други неща, разбира се, на ниво поведение.
Но в крайна сметка любовта и връзките не са затвор. Не се тормозя с мисли за изневяра. Ако се случи - случи се и толкова. Раздяла, край, може би два реда сълзи и месец депресия, преосмисляне на житието и изправяне на крака. Толкова. Любовта не е само пеперуди, понякога (даже често) е съпроводена и с болка, и със сълзи. Ако не е изневяра, то ще е друго нещо.

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: bd0c78186b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не. Никога не съм се бояла от изневяра. Ние сме човешки същества.
Моето лично мнение е, че на фона на по голяма човешка мъка изневярата е едно просто зрънце ориз. Има болести, смърт, нищета, възрастни родители... за изневяра ще мисля.. Как пък не.
Преди седмица мъжът ми беше на погребението на най-добрия си приятел. Ако ще му стане по-добре, да иде и да изчука някоя.
Има приятелки-жени-никога не съм го ревнувала. Аз самата имам приятели мъже. Той мен-също.
Истината според мен мен е да обичаш истински човека срещу теб-тогава и ще го разбереш.

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: 8959986c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Живее ми се и ако обичам човека ще му се порадвам сега на мига...
По- скоро ме е страх от действията, които бих предприела ако някой ми изневери. Мацката ще бъде подпалена, аз разбита отвътре, а той ще бъде сам и залязващ :)
Дано никой не ми предизвиква лошото ангелче... защото дори и да искам няма да мога да се върна към добра и невинна. :)

- Йоко :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 дни
hash: 390f47771c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Всеки изпитва капка страх, но като цяло мисля, че ме е страх от това, че ако се случи ще простя, а знам, че не трябва...
Ж22

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker