Какво искат мъжете от жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво искат мъжете от жените?
преди: 6 години, 25 дни, прочетена 1551 пъти
Какво харесвате в една жена и кое може да ви впечатли в нея? Питам сериозно наистина.
Какво очаквате от жената до себе си и кое не бихте приели?
Кое би ви отблъснало и случвало ли ви се е да се откажете от любовта си поради някаква причина и каква е била т

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 24 дни
hash: 30b6ef8e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъжете искаме съвсем прости неща. Искаме жената да е мила, нежна, да се държи на ниво, да не ни излагат пред приятели и роднини. Искаме да се чувстваме уважавани и ценени. Искаме жената с нас да е палава и гореща любовница, а не мрънкаща и студена съквартирантка. Искаме редовен и вълнуващ секс, свирки, добро отношение, уважение, повече усмивки и шеги. Искаме нашата жена да е красива за нас, а не за колегите в работата. Жени, поддържайте се! Мъжете сме щедри на комплименти, стига да има за какво. И не се оправдавайте с липсва на време. Спортувайте, гласете се за своите мъже (секси дрешки и бельо, гримове, прически, маникюри), дори без да влагате много пари! Мъжете харесват секси визията, която не означава да се намажете с едно кило грим и да ходите като проститутки. Имайте самочувствие и увереност, не позволявайте на мъжете да ви мачкат, защото ще спрат и да ви уважават! Всеки мъж иска жената до него да има самоуважение. Не позволявайте на друг да се меси във вашата връзка/семейство (приятелките и най-вече мама)!!! Дори да не сте фамозна домакиня, от време на време приготвяйте по нещо! Колкото и да сте зле в кухнята, все ще научите няколко рецепти с ястия, които той обича. Правете му ги чат-пат. Излизайте заедно и се забавлявайте, излизайте понякога и поотделно! Оставяйте го да се вижда с мъжки компании, където да си пият бирата, да си гледат мачовете и да си говорят глупости за спорт, секс, жени, политика, философия, коли и всичко каквото ги интересува! Нека се чувства с вас свободен, а не като на каишка.

 
  ...
преди: 6 години, 24 дни
hash: fa134a9a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не уточняваш за какъв тип връзка става въпрос. Едно е сериозна връзка, друго е неангажираща.

Ако е неангажираща, водещото е физиката и това да е приятна компания. Ако идеята е да е нещо сериозно евентуално, аз лично гледам да е отговорна, с достойнство, да не е курва и да няма курвенско излъчване, прекалено много грим, кифленско поведение и т. н. Не понасям комплексарки, интригантки, клюкарки, завиждащи, злобни и дребнави. Това отговаря на въпроса какво не бих приел. И това са неща, с които никога не бих направил компромис, дори да е последната жена на света. Ако ще съм с такава по-добре да съм сам.

Искам да е с благ характер, лоялна и широкоскроена. Гледам да е жена, която иска да се развива, и в същото време да си гледа семейството. В смисъл да не е нито прекалена домошарка, нито прекалена кариеристка. Физиката също е важна, но вече отстъпва на втори план.

От любовта не съм се отказал въпреки 3-те години физическо разстояние. Сега сме женени вече. Ако обичам жената, трудно може нещо да ме спре. Стига да зависи от мен, разбира се. Единственото нещо, което би ме спряло, е детето ми и може би работата ми, понеже съм я градил доста години и не бих я рискувал с лека ръка. Аз съм щастливо женен де, но говоря хипотетично, ако бях разделен.

 
  ...
преди: 6 години, 24 дни
hash: 2f321f8f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здрасти, хубав въпрос :-) Отговорът е следният: първото нещо е да има хубава фигура и приятни черти на лицето с което да ме привлече първоначално. След това идва най-важното - отношението, как се държи с мен. Прави ли така, че да ми е приятно с нея или се държи лошо. Ако по-някакъв начин ми създава затруднения и неприятни емоции значи трябва да се отдалеча и да прекъсна комуникация с нея, в противен случай е лошо, ще страдам. Например ако се държи сякаш тя е по-важната, ако е дръпната и недоверчива (не искам да плащам за чужди грехове), ако е студена тип ледена кралица, ако ме подлага на проверки, сравнява, изпитва, играе някакви игри или нещо от сорта което ме кара да се чувствам като на изпит все едно трябва да доказвам нещо и т. н. Значи комбинацията от приятна външност и добро отношение правят успеха на 80%. Сега екстрите - ако умее да се усмихва, жизнерадостна е, общителна, умее да флиртува и да ме предразполага, да ме докосва така, че да ми е приятно направо се влюбвам! Какво очаквам? Да сме най-добрите си приятели, да си споделяме, да си доверяваме, да разчитаме един на друг, да се обичаме и желаем и да развиваме тези отношения с внимание и грижа. Кое не бих приел? Лошо отношение във всякакъв смисъл, сценарий, ситуация. Случвало ми се е и причината беше именно лошо и надменно отношение което наранява и сам си наложих да прекъсна контакта въпреки, че в началото беше много трудно и постоянно нещо ме караше да я потърся. Все пак аз управлявам емоциите си а не обратното така, че се наложих и тази любов увяхна. Накрая и тя съжаляваше много.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 24 дни
hash: f8c1a30fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми според мен това е безсмислено питане, защото всеки човек си е различен с различни вкусове, с различно мислене, с различни виждания и така. Това, което един ще иска, друг може изобщо да не го иска.
Научи се да гледаш на хората като на отделни индивиди, а не просто 'жените' и 'мъжете'.

 
  ...
преди: 6 години, 24 дни
hash: a715f55940
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Какво харесвате в една жена" - всичко в една жена може да ми хареса, визия, интелект, стил, излъчване, маниер "и кое може да ви впечатли в нея? " - най-много бих се впечатлил ако всичко гореизброено принадлежи само на тази жена.
"Какво очаквате от жената до себе си и кое не бихте приели? " - очаквам лоялност и не бих приел лъжа.
"Кое би ви отблъснало" - разминаването в наложения образ и реалността "и случвало ли ви се е да се откажете от любовта си поради някаква причина" - първо разлюбвам, после се отказвам "и каква е била тя" - когато се обърне каруцата, пътища бол.

 
  ...


...
преди: 6 години, 23 дни
hash: c2abc485b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Секс, стегнато дупе и тъмна коса.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 23 дни
hash: 8efe7d9401
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мъжете са много различни. Аз лично харесвам много скромни и тихи жени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker