Харесвам едно момиче, но тя е богиня, а аз съм смотаняк - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам едно момиче, но тя е богиня, а аз съм смотаняк
преди: 6 години, 28 дни, прочетена 1889 пъти
Здравейте. Аз съм ученик в девети клас. От известно време харесвам едно момиче от седми клас в същото училище и искам да сме гаджета, но разликата между нас е светлинни години. Тя е умна, красива, мила, внимателна, надарена умствено и сексуално и е много готин човек. Не знам дали има гадже, но за такова умно и красиво момиче шансът е много голям. Аз съм обратното на нея. Грозен съм, имам пъпки, зъбите ми са криви, мързелив съм, преди пръцках в часовете, но почти реших този проблем, не проявявам голям интерес към ученето и често преча в час, понякога дори и без да се усещам. Не харесвам твзи черти в себе си. Искам да се поправя, но е трудно. Като цяло имам лошо име в голяма част от училището, предимно в двата девети класа. Моите съученици казват, че съм гнусен, не ги виня и че не се купя и нямам лична хигиена, а аз се къпя всеки ден, бръсна се, пръскам се, чистя се и си мия ръцете постоянно. Шести и седми донякъде ме харесват. Единствените ми хубави черти са, че имам хубаво телослужение и спазвам все по-добра лична хигиена. Когато това момиче ме види в коридорите ме поздравява и това може и да е донякъде добре. Може да звучи смешно, но аз дори и не знам името й. Иска ми се между нас да се получи, но изглежда почти невъзможно. Все пак надеждата умира последна. Готов съм да се променя изцяло и да стана от смешник, който го мързи да диша, в пичага, само и само да съм с нея. И не си мислете, че я искам защото е красива. Някакви идеи? Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 28 дни
hash: d2329a4e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сложи си брикети, почни да спортуваш ( най-добре не фитнес, а истински спорт - волейбол, баскетбол или някой друг ОТБОРЕН спорт. Футбола не е за теб, ако си едър ). Спорта ( и труда ) изграждат, наложи си, да си редовен. Тогава и ТИ ще почнеш да се харесваш.
Между другото, общувай повече с момичето, намери общи теми. НЕ Я ПРИТИСКАЙ. Но, намери поводи за общуване. И не бързай, малки сте още.

 
  ...
преди: 6 години, 28 дни
hash: 3165cefcff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   О-о, я без такива глупости - да подценяваш себе си и да обожествяваш някого... От моя (наша, на големите) гледан точка и двамата сте едни пикльовци, дето и те не знаят какви драми да си измислят, за да се психират.
Покажи на момичето, че го харесваш. Подари му цвете. Покани я да излезете заедно. Разкажи ѝ някой виц или за това как се гавриш с даскалите, та ти е излязло лошо име в училището ;) Проучи от какво се интересува - подари ѝ книжка или започни разговор по темата. После ѝ разкажи за своите ходита и увлечения. Може да намерите много общи интереси и теми за разговор!
И аз бях като тебе - нито най-красивия, нито най-умния, дори не бях най-спортния или нещо такова, само дето никога не съм се подценявал. Пробвал съм се и с момоичета, които са имали по-големи гаджета, и с които съм си мислел, че нямам никакви шансове (точно като тебе), но нещата са ставали, и то в над 50% от случаите! За жените често е много по-важно не колко си готин, а колко внимание им обръщаш, колко споделяш ежедневието си с тях, доколко споделяш мнението им по някои от въпростие на живота и т. н.
И не бързай с интимностите на тези години - наблягай на приятелството, на емоционалната и духовната страна на връзката. Другото ще си деойде от самосебе си. Стигне ли се до близост - целувай, прави комплименти, обсипвай с ласки.

Давай смело напред и след време ще имаш много жени около себе си - приятелки, съпруга, дъщери, по някоя любовничка понякога даже... ;)

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 9fb782b233
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ще ти кажа само едно нещо, приятелче. Богиня или не - пичката също пърди, можеш да бъдеш сигурен. А и красотата е до време. Като нищо един ден ти да си умният и красивият, а тя да носи табла с кафета на дърти пръчове в някое капанче. Изключвайки няколко правописни грешки, пишеш сравнително правилно пунктуационно и умееш да си структурираш мисълта. Ще се справиш, вярвай ми.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 27 дни
hash: 0d0ffa0d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятел, сериозно ли? 85% от хората имат пъпки но това са младежки пъпки. И аз имах много, сега не. Рядко ми излизат, но това не ми пречеше да ходя с момичетата. Я вдигни малко тая глава и се стегни!

М21

 
  ...
преди: 6 години, 26 дни
hash: 51c6f0051b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пич, гледай сега. Аз на твоята възраст, а и след това също идеализирах прекалено много някои жени. Но тя не е чак толкова идеална, колкото си мислиш. Ако сега е красива, след няколко години може да се промени и да погрознее. Ако не след няколко след 20-30 г. със сигурност няма да е същата. Мисълта ми е, че никой не е толкова идеален. Просто ти си я идеализирал.

Това, че си я идеализирал, ти пречи, защото нямаш самочувствието да я заговориш. Просто погледни 50-60 годишните жени и кажи дали ти харесват. Сигурно и една няма да ти хареса толкова, че да я идеализираш. Имай предвид, че всички жени без изключение се превръщат в това. Разбира се и ние мъжете. Така че всеки си има и хубави, и лоши черти, но идеални няма.

Просто я заговори. Не с цел да те хареса. Не с цел да се влюби в теб или нещо. Просто я заговори лекичко. Не е нужно да е някакъв дълъг разговор. Просто я питай как е няколко пъти. После ще я питаш примерно какво тренира, с какво се занимава и някакви такива.

Но се опитвай да и се харесаш, защото само ще изглеждаш в нужда така. Заговаряй я просто така заради самия разговор, без задни мисли. И понякога и поднасяй комплименти, прсото и кажи, че е красива, без да очакваш нищо. Ей така между другото.

Ако и тя те хареса, нещата ще се случат спонтанно, ако не - здраве да е. Но не се напрягай толкова. Още по-малко пък се подценявай. Всеки си има някакви достойнства, вкл. и ти. Просто се отпусни и я казвай по 2-3 думи, като разминете, без да се напрягаш и без да придаваш важност на това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker