Любов, приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов, приятели
преди: 6 години, 29 дни, прочетена 926 пъти
Здравейте!
Аз съм момче на 17 години,(в края на годината правя 18) и в момента съм 11 клас, живея в един от големите български градове(ако има някакво значение) Старая се в училище и имам планове за висшето си образование, както и за по - нататъшния си живот. Въпреки това един или няколко въпроса ме притесняват от много време...
По - голямата част от приятелите ми не са особено амбициозни и нямат някакви големи планове за бъдещето, а образно казано са се “оставили на течението”. Много уважавам тези хора имали, сме много общи моменти, но въпреки това чувствам, че имам нужда да дружа, да се запозная и с по - амбициозни хора, съответно да се запозная с хора от друга среда.(не искам да звуча капризно, но понякога се чувствам много потиснат в компанията на приятелите ми)
А другото ми сериозно притеснение е свързано със следното: не съм имал някакви сериозни отношения с момиче от 12 годишен(не че и тогава беше нещо особено, но все пак) и започвам да се чувствам все по - несигурен как ще стоят нещата в бъдеще, а именно дали ще успея да си намеря приятелка и/или половинка в живота . Мнозина биха казали: “Излизай, срещай се с нови хора и там някъде ще срещнеш твоето момиче”, но именно там се крие и другия проблем - както казах по - горе, голяма част от приятелите ми не са особено амбициозни и съответно не се интересуват от търсенето на връзка, а просто чакат “нещото” да се случи само и като цяло избягват да се срещат с нови хора. Имам и един не много близък приятел, който се познава с голям брой момичета(заапознал ме с всички), но всички до една са тип “кифла”(може да звучи пресилено, но повярвайте ми , така е), а аз не понасям този тип момичета. Първият ми въпрос е: какво да направя, за да се запозная с хора от друга среда, а именно амбициозни и целеустремени? Вторият ми въпрос е: Какво да правя, за да се запозная със светстни момичета и като резултат да имам някакъв шанс за връзка, а не с тези тип “кифла” (наясно съм, че при този въпрос, определено е от значение смяната на средата)? Между другото пропуснах да спомена, че съм висок 1,68, тренирам активно от 6 месеца в домашни условия(лицеви опори, коремни преси, набирания), не мисля, че съм някакъв красавец, но поддържам външния си вид на ниво.
Благодаря предварително за отговорите! Ще ви бъда наистина, много благодарен за помощта ви, защото с всеки изминал ден започвам да се безпокоя все повече и повече...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 27 дни
hash: b6baf9f02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да коментирам самата история, защото мисля, че нямаш нужда от това. Като цяло чувстваш съвсем нормални неща и имаш своето право. Човек може да общува с много и различни хора, да се развива и понякога му е нужно да е заобиколен с други, които имат неговите интереси и амбиция.
Ще мина към въпросите ти.
1. Изясни си какво точно ти е интересно, коя сфера те влече най-силно. Не търси точно хора със същите интереси, а търси занимания и места, които позволяват да се развиваш и забавляваш с хобито си. Ако рисуваш, запиши се на курс. Ако тренираш, запиши спорт или ходи на фитнес. Ти трябва сам да намериш средата, интересното, а на самото място ще има много други като теб. Постепенно ще се запознаеш с тях. Не е голяма тайна, че хората със сходни занимания накрая се запознават и започват да се развиват заедно и да си помагат. Почти всеки втори иска другарче.
2. Свестни момичета. Сега, това е много необятно понятие. Можеш да се запознаеш с такова момиче почти веднага след като смениш средата си. А може да ти отнеме и години. Сигурно е единствено, че рано или късно ще попаднеш на човека. Запознавала съм се със свестни момчета по време на кръжоци и олимпиади, по екскурзии, в ден на отворените врати и т. н. В общи линии ти се развивай, следвай интересите си, бъди по-широкоскроен и отворен към хората, всичко останало се нарежда от самосебе си. Грешка би било да излезеш специално с цел да намериш момичето. Голямо клише е, извинявам се, че го казвам, но любовта не се търси, тя идва сама.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker