Девствен на 25 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Девствен на 25
преди: 6 години, 29 дни, прочетена 3395 пъти
Здравейте,
Приятелят ми е на 25 години и мисля, че е девствен. Не се спрявя добре в леглото, зверски притеснен е и е като неориентиран. В началото мислех, че много ме харесва и затова се притеснява, но вече почвам да си мисля, че ме лъже за всичко, свързано със секса, защото гледа да го прикрива. Това, което ме притеснява, е, че все пак Не е на 15. Според мен, да нямаш никакъв опит на тази възраст е свързано с много други проблеми в психиката и е комплексно. Така например си мисля, че явно никак Не е секусален, ако много му се правеше секс, досега да е намерил начини, без значение във връзка ли е или Не. Живее сам, а май никога Не е канил жени вкъщи. Притеснява ме, че няма много социални контакти. Вижда се с някой Приятел Не повече от веднъж седмично. На мен ми се представи в друга светлина и вече почвам да се чувствам излъгана. Разказваше, че много обича да ходи по дискотеки, само напоследък ги бил понамалил. Просто нещо Не ми се връзва при него. Как е възможно толкова красив и сексапилен мъж да е като ученик пред изпит в леглото. На 25 години ли се е сетил, че сексът е важна част от отношенията с една жена. Никога Не е имал връзка над 7 месеца. Притеснява ме да Не се окаже инфантилен и с една дума.... той се представи за мъж с голямо самочувствие, в същото веме Виждам точно обратното зад тази маска, неувереност. Многократно ми е обяснявал колко бил важен сексът за него, колко е секусален, че Не бил консервативен. След всичко, което ми наприказва, Как да Не съм разочарована после.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 28 дни
hash: 2210367f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ане го обичаш. Остави момчето, много умни жени ще го оценят. Хубавата връзка, че и хубавият секс не са свързани само с това кой колко опит има в леглото и колко често ходи на дискотека. Аз съм жена и когато срещнах приятеля ми той беше много срамежлив. Като жена с опит обаче аз го предразположих като му показах, че каквото и да прави не може да ме разочарова. Сега е съвсем различен, а беше нараняван от жени, които разсъждават като теб.

 
  ...
преди: 6 години, 28 дни
hash: 81152fefbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това, че някой/я не е имал/а връзка над еди колко си време или не е имал/а връзка изобщо, няма общо с темата ти.
Ако беше ни писала нещо от сорта на 'приятеля ми не иска да живеем заедно и/или не иска дете' тогава да, това за връзките щеше да има някакъв смисъл. Но сега няма. Че не излиза постоянна с приятели, а само 1 път седмично също не е ненормално, даже за човек на 25 си е съвсем нормално.
Аз лично подозирам, че това момче е просто асексуално, което не е нещо ненормално, но просто не е изгодно за теб като хетеросексулана жена. Търси си друг.

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 8f9bfa0069
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Според мен ти си му първата. Направи така че да не го притесняваш. Явно се притеснява много. Разбери от какво се възбужда в секса.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 27 дни
hash: a92a0ad96f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Да ти таковам очакванията... Като не ти харесва си намери друг идеален. Навън е пълно и се бият за теб, но преди това дай пауза и виж дали ти си толкова идеална. Може ти да си Буратино и на пича да не му действаш. Само мрънкате бе, принцеси.

 
  ...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 965a168a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами и аз да бях жена, не бих приел на сериозно такъв мъж. Нищо лично, но ако бях жена, щях да искам мъж, вдъхващ поне малко респект (без крайност, разбира се), а не домашен любимец.

 
  ...


...
преди: 6 години, 25 дни
hash: 092618d0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Щом това ти пречи-търси си някой, който ще знае как хубаво да те оправя. Да ви имам изискванията.. в какво сме се превърнали жените в днешно време. Излизал веднъж в седмицата, как можело. А какво да прави, постоянно да виси по баровете ли? ! И да е девствен, не виждам лошо, за всичко си има пръв път. Не знам честно казано как е тръгнал да се занимава с такава прицеса. Никой не е перфектен, а хората ги е страх да показват истинската си същност, точно заради притенциозни и крайно съдещи хора като теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 21 дни
hash: 1a8ab5fc1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Аз съм мъж почти на 25 и също съм девствен. Защо е така - ами причини много, но най-общо аз бях оня дебел сдуханяк в ъгъла на класната стая, а по-късно и в ъгъла на лекционната зала в университета. Със сигурност всички сте виждали представители на моя вид, дори познавате няколко.
Оня вид хора, които винаги гледат в земята, винаги си мълчат, никога не излизат никъде, но пък винаги можеш да посикаш от тях домашното.
Такъв обаче БЯХ, но вече не съм.
Започнах хубава работа, докарвам си доста приличен доход за годините си, влязох във форма (свалих 20кг), намирма си интересни хобита и гледам да се държа доста по-добре от преди (не мълча като пън постоянно).
Сега обаче разбирам, че вътпреки усилията които съм положил, въпреки всичките ми самоподобрения и всичките ми качества придобити с много труд (защото така и не бяха изградени от семеиството), аз пак съм най-низшата форма на живот в очите на средностатистическата българка.
Защо? - Защото нямам опит. Защото нама да извадя 25см х*й и нама да мога още първия път да я поря 3 часа.
И ако случайно някога си хвана някоя ще трябва да направя това, което приятелят на авторката е направил - да лъжа, да баламосвам, да се уча в движение и да си намирам оправдания. Алтернативата е да и кажа истината и да рискувам тя да си замине и аз пак да съм девствен.
Как постъпва човек в такава ситуация?? Излиза, че тия дето сме закъснели (наясно съм че МНОГО съм закъснял) нама да получат шанс, защото никога не са получили шанс.

Та имам следните питания към авторката а и към останалите дами:
-Ако 25-годишен мъж ти каже че е девствен преди да си легнете, какво ще направиш?
Как може един 25-годишен да загуби девствеността си и да има връзка без да лъже и без да се прави на такъв какъвто не е.

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: a31c87aa49
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката към номер 9: Виж, не е нужно жената да знае всичко за теб. Остави си някакви тайни. Не си длъжен всичко да споделяш. Според мен по-добре просто не казвай девствен съм. В същото време на твое място бих се ориентирала към жена с по - малко опит. Има и много готини такива. Моят случай не е такъв. Аз имам много опит и демонстрирам явно, че много държа на секса и ми е приоритет. Дори да имам сериозни намерения, не отлагам секса, даже напротив, предпочитам по скоро да видя дали си пасвам с човека. Въпросният мъж ми обясняваше колко бил сексуален и колко е важен сексът за него. Много ясно, че после няма да съм приятно изненадана, защото това е лъжа. Относно размера, жена с малко опит, ще Има по малко претенции. Оправи си самочувствието, защото Според мен Ти е ниско. Това много пречи, трябва да имаш вяра В себв си. Недей да отлагаш секса. Може първо да пробваш с някоя жена, после с друга. Не чакай жената на живота си, защото като дойде, ще се притесниш.

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: ddeb77b783
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Коментар 9 - Разбирам те братко, и аз съм в подобно положение като теб.
Какво да ти кажа ще те помнят някой жени с които си правил опити да си с тях но бруталното е че ще те пазят само като дълбока резерва. Ако не им провърви с нацепения батка и ако са с дете на ръце, зарязани, наранени, отхвърлени ще се сетят за теб (оня задръстения в края на стаята които се опитваше да ме сваля) и ще те потърсят само заради лична изгода. А иначе ти може да си с нея в едно легло и тя пак да си мисли за нацепения батка с голямата паламарка.
Като си в години и си девствен а жените имат опит ще си им като опитно зайче, като забавление и пак може да не ти пуснат защото играта ще свърши и няма да е забавно вече....
Мой съвет прави пари и остави всичко друго, и един ден ти ще си играеш с тях не те с теб!
С пари всеки може - бъди от можещите,
в бедна българия да си направил парите имаш 1000 пъти повече шанс от батката без една стотинка в джоба!
Такъв съвет мога да ти дам аз защото ги виждам женичките въртят сучат но накрая всичко опира до това какви са ти парите и имотите!
Не бързай да подсигуриш една жена финансово защото после много-лесно можеш да станеш излишен!!!
Жените са всичко друго но не и хора!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 18 дни
hash: 1a8ab5fc1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Oт номер 9 до авторката:
Благодаря ти за бързия отговор и за това че си готова да обсъждаш нещата (рядкост в този сайт). За съжаления обаче не мисля, че разбираш положението ми и респективно това на твоя приятел, затова нека поясня:
Първо аз мога да скрия, че съм девствен точно колкото приятеля ти. Не можеш да скриеш липста на опит, особено като мъж. Ако си опитен можеш да се правиш на ударен, но на обратното самата ти си свидетелка и явно не става.
Второ, казваш че много държиш на секса, но разбери че всеки държи на секса не по-малко от теб. Чета тука накакви мнения за А-сексуални, за ЖМ-сексуални, за импотентни и тн., но въпреки че тия хора съществуват, те са много голяма рядкост и въопще не се занимават с връзки. Истината е че на всеки му се прави страхотен секс. Няма мъж на който да му е безразлично дали тая дето е с него има големи гърди, стегнат задник и прави свирки като порноактриса или е някоя "разплута чушка". Също така няма жена на която да и е безразлично дали тоя с нея ще го мушне 5 пъти или 5000 пъти. Да не мислиш че аз не държа на секса? Сигурно държа на него 10 пъти повече и от теб, нищо че не съм правил.
Третото което трябва да разбереш, е че при мъжете и жените "любовната игра" има различни правила: Най-общо мъжете се стремят да имат колкото се може повече партньорки, а жените се стремят да изберат най-добрия кандидат. От изказванята ти става ясно, че май не ти липсват кандидати и че имаш избор по всяко едно време и сега те е яд че си избрала някой който има "фалшиво CV" (разбираемо). Но когато си мъж ти си този който образно казано пуска CV-тата. На тези CV-та може да ти отговорят, а може и да не ти отговорят. Колкото повече ти отговатят, толкова по-галям плейбой си, колкото попвече не ти отговарят, толкова по-голям мухльо си.
Сега в духа на аналогията с работата си представи, че си пуснала 100 CV-та и никой не ти е отговорил. След това си пуснала още 100 и ти е отговорил само един човек. Срещаш се с този човек и той ти излага изискванията си, ти си наясно че не ги покриваш, но работата (или връзката, или секса) ти трябва. И повярвай ми ако човек не го е правил на тия години наистима му е НУЖНО. Какаво правиш в тая ситуация? Казваш на мацката "За теб секса е важен, ма аз нямам грам опит. " и я гледаш как си тръгва или казваш "Да, да и за мен е важен, по цял ден ми се е*е. " и в тоя случай поне имаш шанс. Нищо че после въпросната мома ще се оплаква в spodeli. net какво дърво си :D :D.
С това стигаме до четвъртата точка, че аз, както и приятеля ти, не мога да пробам с тая и оная, с малко опит, с много опит и тн. Лукса да пробвате имате само вие жените и 10% от мъжете, останалите е*ем каквото има. За твоя те има теб, а за мен все още нищо няма и така.
Още повече къде ще я търся тая с малко опит, като от 9 до 5 съм на работа и не мога да седя до някоя гимназия да ги зарибявам. Пък те и от там вече излизат по-опитни от бабите ни. Жена на моите години (и дори с 2-3 по-малко) вече има много опит зад гърба си, а и мъж на 25 които се занимава с 19-годишни си е за посмешиште и пред двете възрастови групи.
Това за размера не ми е чак такъв проблем, просто визирах надутите изисквания. Макар, че за много от вас дами средното стана малко и това не е добре, защото разрушава общества, но това е много тежка политическа тема, не за този пост.
Накрая но не на последно място стигаме до това самочувствие за което говориш. Наясно съм че то привлича жените както големите гърди и стегнатият задник привличат мъжете. Наясно съм също, че жените са много добри в разчитането на езика на тялото и че трудно човек може да ги излъже. Така че е невъзможно да се правиш че имаш самочувствие, трябва да ти идва от вътре. И най-лесно се гради от положителните реакции на хората около теб. Няма такъв дето да му се ляпат мадамите и той да няма самочувствие.
Сега ти задавам въпроса:
Как може да ти дойде самочувствие отвътре, че си вървежен и че си желан след като никой през живота ти не те е целунал по устните (дори целувките по бузата се броят на пръстите на едната ръка)? Как може, да гледш как целия свят, дори клошарите зад блока ходят по двойки, без да се почувсташ като пълен боклук?
На тези два въпроса, както и на предишните два се надявам да отговориш, защото до сега не ми се е случвало да комунимирам с жена в това положение, а е много вероятно самият аз да вкарам някоя в такова, ако не по-лошо.
Поздрави и успех.
ПС:Съжалявам за големия ферман.

 
  ...

...
преди: 6 години, 16 дни
hash: 7a35aad07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   12 - Изкарваш го така все едно живота е един кастинг и натпревара - животинския принцип на естествения подбор, само където хората не са животни. Но в днешно време много хора са станали като животни така че може би си прав донякъде.
Обърнаха се ролите жените станаха като мъже а мъжете като жени.
Р.

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: c37b8b53a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Номер 9, има проститутки-аматьорки, които работят без сутеньор. Чети коментарите под обявите им, виж кои се раздават и предлагат човешко отношение. Вземи си една за 10 сесии с условието да те научи, включително на флиртове. Ще ти излезе около 1 000 - 1 500 кинта. Приеми го, като образователен курс.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 6 години, 14 дни
hash: 1a8ab5fc1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От 9 до 14:
Това е стандартния съвет за всеки който има проблем с жените: "Отиди и плати на някоя 150лв да се прежали. " За жалост този подход не ми се струва рентабилен. Една проститутка няма да те научи да имаш връзка, няма да те научи де се целуваш и определено няма да те научи да флиртуваш. Та ти нали затова плащаш - да го извадиш и да свършиш работа без да говориш глупости.
Любопитен ми беше отговора на авторката, но предполагам тя изля мъката си и е време да оставим тая тема да потъне в морето от други теми с отворен край.

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: d52580de10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   12, според мен главния проблем, поради който си все още девствен е критичното ти мислене, особено към жените - какво искали, какво изисквали и. т. н. Усещам, че имаш едно такова озлобление дори към женския пол като цяло, не че те определям като лош човек, но ето това: ' Макар, че за много от вас дами средното стана малко и това не е добре, защото разрушава общества, но това е много тежка политическа тема' - е изказване типично за един олзобен към жените мъж, един дървен философ и един негативен като цяло човек. Това мислене и отношение към жените със сигурност няма да ти помогне да си намериш приятелка, но да, би ти спечелило назлобени към живота като цяло съмишленици от мъжки пол, което на теб доколкото разбирам не ти е нужно.
Човек, просто си погледни мисленето отстрани - хем си някакъв такъв критичен тип относно какво и колко искали жени/те, ама хем и искаш да си с жена, която "прави свирки като порноактриса" и не е някоя "разплута чушка".
Ти може на външен вид да си се подобрил, ама по темперамент, по мислене си още същия сдухан сухар.
Никой не обичат да общуват с негативни и озлобени хора освен, ако самия той не е такъв.
Аз лично наблюдавам, че дебелите и грозни хора, които не са станали критични и злобни, дори и без да отслабват/променят външния си вид, дори и без да са направили кой знае каква кариера, камо ли пък забогатели, пак успяват в един момент да срещант човек, който да ги обича и да бъде с тях.
А това постоянно генерализиране на жените също е супер глупаво. Всеки човек си е различен.
Съвета ми е да търсиш подобна на теб жена на твоите години. Каквито и да са те, то със сигурност ще има някоя, която като по - малка всички са я отхвърляли, или просто никой не я е искал, или пък примерно е била влюбена в един, но той не я е харесвал и в същото време никой друг от тези, които са я сваляли не ѝ е харесвал. Или пък си е имала само едно гадже и по същата причина като тази, която е била несподелено влюбена, не е била с други, защото никой от тези други не го е била почувствала като човек за себе си. Просто ти трябва жена на твоето ниво в емоционално отношение.
Еми сори, ако те разочаровам, но не очаквай да е инстаграм модел примерно.
Доколкото те усетих, ти се дразниш, че наблюдаваш, че жени, или както казваш 'жените', имат високи критерии /съдя по това, което изцепи за развалянето на общества/, ама в същото време останах с впечатление, че и ти хич не си с малки претенции? Ами ти с твоя блян ли как да го наречем.. да получаваш 'свирки като от порноактриса' не е ли редно да се самообвиниш, че допринасяш за развалянето на обществото? ;-)

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 2bf45808cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От авторката До номер 9: Чета с интерес, иначе не съм съгласна с начина ти на мислене. В същото време има доста истина В казаното, но самата ти нагласа не е правилна и затова и В момента си девствен. Не знам дали съм разбрала, но пише и, че не си се целувал. Първо не съм съгласна, че за всички сексът е много важен. Масово на хората не им е приоритет. Затова търсят други неща в паррньора и си затварят очите за недостатъците в леглото. Аз и да се опитвам да си ги затворя, не стааава. Не мога да живея като другите хора и правя секс ако не всеки, то поне през ден. Масата жени изобщо не са така. Не са им толкова високи критериите, колкото ги изкарваш. За тва, че не можеш да скриеш липсата на опит, също не е на сто процента така. Да, няма да имаш техника в началото, ама Първо ще свикнеш бързо и после най-лошо ще стане, ако се притесняваш и най- вече притеснението се забелязва. Има хора, спали с доста жени, които нямат техника и си се клатят просто. Почвай да правиш секс и стига си мислил ще стане ли с някоя няма ли. Като не стане с някоя, следващата. Няма какво да влагаш чувства отначалото. С времето ще си дойдат нещата на мястото, ще понатрупаш опит и ще срещнеш подходяща жена. Сега си вървиш по пътя, като си закъснял, гледаш да понаваксаш. Не се хвърляй в някакви любовни истории като удавник за сламка. Сега си на друг етап. Трупаш си опит, пробваш с едно втора и така. Ако няма къде да ги търсиш, пробвай и онлайн. За всичко трябва инициатива и така. Пробваш, ако много демонстрира, че не иска, се отдръпваш и не нахалстваш. Ама ако чакаш, не става.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 13 дни
hash: c89bc7d35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 9, пиша този коментар специално за теб. В никакъв случай не лъжи, че не си девствен. Моят приятел е на 28 и ми каза, че е девствен. Аз много се зарадвах, че с никоя друга не е бил интимен. Преди да ми каже предполагах, че е девствен.Просто трябва да намериш момиче, което да го оцени.

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 965a168a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   15, брат, извинявай, че се намесвам и аз, ама не си прав, че проститутката не може да те научи. Може и още как, стига да имаш правилната нагласа и да попаднеш на точната жена.

Едно е сигурно - докато не пробваш с НЯКАКВА жена, без значение дали проститутка или нормална жена, по-опитен няма да станеш.

А с проститутка може да станеш по-опитен. Най-малкото няма да ти е чак толкова сдухано самочувствието, защото ще знаеш, че поне си правил НЯКАКЪВ секс. Да, може да е с компаньонка, но е по-добър от никакъв. И като дойде момента да си легнеш с първото гадже, все ше имаш някакво самочувствие на човек, който е правил поне 2-3 пъти примерно, което колкото ид а е малко е много по-добре от 0 пъти.

Другия вариант е да се сдухаш, че си опрял до проститутка и още повече да се самосъжаляваш. Затова казах, че е въпрос на нагласа.

Третия е цял живот да се чудиш как да омагьосаш някоя непроститутка и как да я лъжеш, че си опитен.

Четвъртия е да се примириш и самосъжаляваш цял живот.

Мисля, че първия вариант е най-приемлив. И без това нямаш много за губене, така че и да се сдухаш, по-малко девствен няма да станеш така или иначе.

 
  ...
преди: 6 години, 11 дни
hash: 1a8ab5fc1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От 9, 12, 15:
Първо се извинявам че отклоних темеата на авторката в съвсем друга посока и ми е интересно как се е развил нейният случай. Авторке, раздели ли се с човека, поговорихте ли, има ли някакъв напедък?
Сега да отговоря на писалите:
До номер 15: Добре си изброил вариантите, но аз се познавам достатъчно за да знам че не може да е различен вариант от втория - просто си мисля че мисълта че съм палтил за секс напълно ще ме съсипе. Стоял съм много пъти с телефон в ръка и отворени обяви, но така и не се престраших.
До номер 16: За жалост си прав в половината от изказването си - да, наистина съм много озлобен, много черноглед и много критичен най- вече към себе си. Ти не би ли бил така в моето положение?
Просто ми е много болно. Проблемът ми не е само със секса - нямам идея как да говоря с момичета, почти нямам социален кръг и винаги се срамувам от себе си. Още от малък ми беше насадено едно чувство за малоценност, което се надявах да отмине а то се задълбочава.
Иска ми се просто да не ми пука, да бъда от ония арогантни задници на които всички "кълват", но намам идея как да стане. Просто нещо винаги ме гложди отвътре, когато се опитам да направя ход. Това съответно веднага се усеща и момичето се дръпва.
За критериите и изискванията ми не мога да кажа че са високи - единственото задължително е да не е дебела (все пак ако за мога да сваля 20 кила не е чак толкова трудно). Иначе ако щеш вярвай като се ракувам с малкия приятел и си мисля за най-готината колежка примерно въопще не мога да свърша, защото не ереалистично в главата ми и минавам на мисли за някоя "по-възможна".
Това със съсипването на обществото се чудех дали да го пиша и наистина звучи като от дървен философ. Но огледай се мамка му! Измираме като нация, защото хората ги мързи да правят деца. Това за мен си е болно общество.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 дни
hash: b1fdbac2f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Виж, терзи неща стават инстинктивно. Ако момчето се притеснява и не знае какво да прави с теб, значи не е истински привлечен. Защото аз с първата ми бях така, все едно ми е десета. :) Тя сама сподели, че съм по-добър от предишните й. Избийте си от главата, че при мъжете има девственост. :) Четете повече и стига с тия глупости. Подминавате супер яките пичове, само защото си мислите, че нямат опит. При мъжете нещата идват отвътре, ако не идват отвътре, не идват от липса на привличане. :) Мен знаеш ли, че са ме отсвирвали десетки момичета, а тая която ме хареса ги нарече неопитни и заблудени.
.

 
  ...
преди: 6 години, 10 дни
hash: 3ed622634e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   От авторката до номер 20: Няма подобрение. Правили сме над 10 опита за секс. С триста зора го пратих на сексолог. Сега чакам да отиде днес. Според мене той изобщо няма интерес към секса и най-много ме дразни това, че ме баламосва и ми губи времето. Непрекъснато се самоизтъква колко е сексуален, естествено това е само на думи. Проблемите му в леглото според мене са логична последица от цялостното му отношение към секса и изобщо не са случайни. Един мъж, който обича секса, няма да се остави да стигне до тук. Снощи почна да мрънка, че тоя сексолог, при който има час, не бил добър. Откъде знае, като не е ходил. Вечно извинения и оправдания.... Аз от сутрин до вечер чета в нета някакви неща и се чудя как да си реша проблема, но той не. Би трябвало той да се интиресува много повече от мен, а той сякаш се отнася за друг човек. Отношението му към секса и проблема му много ме отблъскват. Сигерна съм, че ако не го бях обсъждала с него, щеше да се държи сякаш проблем няма изобщо. Той не е просто неопитен. Той е по-скоро незаинтересован.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 дни
hash: 3ed622634e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   От авторката към номер 21: Хахахах не подминавам супер яките пичове. Освен ако за тебе супер як пич не е мъж, който не знае къде се намира вагината на жената. То е комплекно. Първо, момчето няма много желание за секс. Много ме харесва, но някакси предпочита да се целуваме и гушкаме като учениците. Когато се стигне до секса, забива. Това не е от липса на желание. Той самият твърди, че страда заради засечките си. Според мен обаче единственото, което го вълнува е да има гадже. Сексът определено не му е приоритет.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 дни
hash: a684d9c28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   9, брат, разбирам положението ти, но проблемът е друг. Вместо да се съжаляваш и да се озлобяваш към света защо не потърсиш компанията на по-големите жени? Има адски много жени, самотни, разведени или пък такива, на които им е писнало от съпрузите им и с лекота биха се навили да прекарат времето си с някой младеж в леглото. Повечето са много земни жени, с които може да се води дълбок и смислен разговор и с радост биха се навили да те научат на тънкостите в секса. Аз бях в същото положение, бях девствен на 22, всички жени на моята възраст ме приемаха само като приятел, не виждах никакъв изход, но пред мен изскочи възможността да натрупам опит с какички и го направих! Възползвах се от ситуацията, която ми се предостави и вече спрях да поставям п*тката на педестал. Заради опита, който придобих, започнах да отсявам качествените жени от тъпите такива, които ме имат само за приятелче. Сега вече съм човек, който директно си заявява намеренията, които има към жената срещу него - винаги си искам директно и действам директно, независимо дали секс или връзка, а ако някоя не желае да прекарва време с мен по романтичен начин, пет пари не давам за нейното мнение и прекъсвам всякакви контакти с нея. Проблемът е, че много млади жени си помислиха, че притежават златни вагини, заради дивият феминизъм, който се насажда от медиите. Преди се кефиха ако мъжът имаше просто стабилна работа, караше някаква кола и имаше собствен апартамент - нещо, което аз също имам, но сега - неееее! Трябва да си красив, секси, да знаеш да флиртуваш, пък да си пожар в леглото, пък да я мокриш само като те види, пък да имаш пари да плащаш за вечери, пък да се обличаш добре, пък да караш хубава комфортна кола, по възможност да е нова, защото старите са бракми и още купища нереалистични изисквания. Това наистина е период на разпад на обществото, защото ако ги нямаш тези неща, а тези неща ги имат само 10% от мъжете, то автоматически не ставаш, не си материал за сватба, не си материал за връзка, не си материал за семейство. Просто не си истински мъж, ако ги нямаш всички тези неща!

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: d1b4aed6fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ей тва е мъжка злоба - ако не дава, значи си мисли, че има златна вагина.
Ако дава пък е курва.
А разберете накрая, че никой не ви е длъжен със секс - секс се прави при взаимно привличане, а не за да не си помисли някой смотльо, че видиш ли си си вирнала носът над златната вагина...

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 2008d5cc65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   9 до 24:
Отново отклоняваме темата, но като се ровя из тоя форум това е една от няй-дискутиранираните теми - а именно млади мъже, които са сексуално фрострирани се оплакват от женското съсловие и най-вече от критериите им. Четох доста от тия теми и стигнах до следния извод:
Всеки, и мъже и жени, поставя на пиедестал качествата които има и същевременно омаловажава качествата които няма. После всеки се чуди защо точно неговият набор от качества не е основния приоритет на другия пол.
Например:
За хора като мен, които са образовани и с професия, но нямат физически данни, силните мъже с посредствена работа са "глупави батки". За "глупавите батки" аз пък съм "путьо с пари". И двете групи си мислим че "жените" си падат по другата група без основание.
Дебелите жени се сърдят защо всички харесват "кльощавите курви".
Май в края на краищата всички имаме кусури.
Друго което забелязах за себе си е че мен не ме е яд че нямам приятелка, а че не съм "вървежен", какъвто мисля че е проблема на повечето хора. Всеки говори за мъжете и жените като цяло, защото иска да е универсално привлекателен за всички за да има избор.
Мисля че това тръгва от страх да не бъдем заменени или изоставени с разбито сърце.

До авторката:
Така и така пиша пак тук, дай update. Как е положението с приятеля? Ходи на сексолог, има ли напедък? Интерсно ми е това което описваш. За първи път чувам жената да има много желание а мъжат да се дърпа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker