Писна ми вечно аз да съм слабия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писна ми вечно аз да съм слабия
преди: 6 години, 29 дни, прочетена 1961 пъти
Здравейте, бих искал да си излея душата пред вас, не знам какво се случва с мен с живота ми и с една най обикновенна нормална човешка мечта.
В момента е 10:30 сутринта а аз стоя сам вкъщи и се наливам с бира като някъв алкохолик, не не съм спокойно.
Просто всичко което ми се случва взе да ми идва в повече адската мъка ме е налегнала, просто взе да ми писва от всичко.
Ще започна от там, че ми писна все аз да съм слабия в връзките ми не че са и кой знае колко много но просто ми писна, имам чувството че съм някое момиче или поне е трябвало да съм такова, защото вечно аз съм слабия в всяка връзка вечно аз съм много влюбения вечно аз съм страдащия.
Няма да разказвам целия си живот ще ви разкажа само за последната си връзка която приключи преди броени дни.
Първо да кажа че съм мъж на почти 30 вече и имам една единствена цел в живота и тя е да създам нормално семейство.
Да имам човек до себе си който държи на мен обича ме и му пука за мен, повече от всичко на света искам да стана родител, в живота на човек идва този момент когато разбира че е готов за това е моя момент е дошъл искам това повече от всичко на света и точно когато мислих че съм на прав път, че съм намерил човек с който всичко това ще се случи. че най накрая ще сбъдна мечтата си съдбата реши отново да си поиграе с мен.
Първо ще кажа че имам няква много странна дарба да се влюбвам адски бързо и адски силно в някой не знам какво е това късмет или проклятие но за сега само ми вреди и с нищо не ми е помогнало.
Ще ви разкажа за последната ми връзка но накратко ако влезна в подробности има вероятност някой продуцент да ми открадне историята и да създаде филм по случая, не не е смешно цялата история наистина е достойна за филм, това което преживях дори в индийските сериали го няма.
Запознах се с вече бившата ми приятелка в сайт за запознанства
след много дълги чатове и разговори по телефона решихме да се срещнем, както и да е видяхме се ще ви споделя, че тя има дете от бившия си приятел с който точно в момента на запознанството ни те се разделяха, да живяха заедно в съшия този момент но само като съквартиранти и заради детето.
По нейни думи тя се е срещнала с мен само за да го заболи за да го накара да съжалява.
След първата ни среща продължихме да се виждаме и да си пишем
докато тя един ден сама не ми предложи да сме заедно и че иска да е с мен, съгласих се макар и да ми беше странна цялата тази ситуация тя ми показа огромен интерес към мен и аз както винаги хлътнах до уши.
Първите 2 месеца от връзката ни бяха нещо великолепно никой никога не се беше държал така с мен толкова мило показваше ми че и пука за мен с всеки един от онези малки детайли от връзката които аз най много ценя малките неща са най важни за мен.
Докато дойде момента в който тя трябваше да се изнесе от бившия си с детето и да отиде при родителите си, този ден аз загубих човека в който се влюбих тя се промени коренно.
До някъде е разбирам 4 години са били заедно имат дете аз също съм имал 4 годишна връзка и знам какво е когато те оставят.
от този ден започнаха и моите мъки които търпях още 6 месеца само аз си знам през какво съм минал няма да ви разказвам всичко, защото ще ме помислите за ненормален и луд.
През тези 6 месеца откакто тя се премести при техните повече време бяхме разделени от колкото заедно или поне скарани, но въпреки всичко решихме да останем заедно и да преминем към следващата крачка именно да заживеем сами и да създадем семейство.
започнах да търся квартира запознах е с нашите в началото бяха против но след като видяха че съм щастлив с нея свикнаха и е приеха тя трябваше да дойде в моя град тъй като сме от различни градове дойде и момента в който тя реши да ме запознае с техните
е повярвайте ми по сконфузна ситуация не бях преживявал
беше ми споменавала че техните са малко особенни и доста трудно ще ме приемат тя живее с баща си и баба си която има за майка, и ми беше казала че ако някога наще или техните имат нещо против ние няма да сме заедно че държи много всички да са съгласни след време когато започнаха много да е изнервят вкъщи започна да ми казва търси по бързо квартира не ме интересува кой какво мисли искам да се махна от тук и да сме си заедно
както и да е когато отидох у тях баба и още с влизането започна да плаче повярвайте ми в по скапана ситуация не съм бил все едно им мисля лошото баща и само мина покрай нас когато аз станах и му подадох ръка да се запознаем само ме изгледа от няма и как ми подаде ръка и излезна на терасата и повече не дойде при нас въпреки, че тя ходи да го вика той отказа категорично с бабата говорихме що годе нормално каза че най вече е страх за детето какво ще стане с него, опитвах се да и обесня че за него е най добре да израстне в семейство но така и не стигнахме до общо съгласие след това на другия ден приятелката ми заяви че не може да сме заедно че техните били категорично против че ако не се получило между нас тя нямало къде да се върне вече и най вече че все още имала чувства към бившия си това ме съсипа вярвайте ми каза ми че била с мен защото искала да се почуства обичана желана но тя така и непочувства нямакви чувства към мен.
наистина много неща от историята ви спестявам дори не знам защо изобщо пиша, просто искам да знам къде бъркам защо все на мен ми се случва това защо не мога да имам едно толкова нормално нещо приех хиляди нейни минуси и черти и въпреки това аз останах наранения вече 5 6 дена сме разделени пише ми чат пат как съм добре ли съм къде съм но аз нямам сили да и отговоря знам какво ще стане пак дори да се съберем вече аз знам че тя няма абсолютно никви чувства към мен знам и колко глупаво постъпва защото аз съм бил на нейно място или на почти същото и знам какви грешки правех и аз и колко съжелявам сега за тях а тя прави същото.
Не съжелявам за времето с нея имахме наистина невероятни моменти искам само да знам къде бъркам защото чета тук много момичета искат да бъдат обичани и едва ли не дават всичко за да получат това което аз примерно искам да дам на някоя е как пък веднъж не попаднах на такава жена как все аз страдам какво е това проклятие защо все на мен
извинявам се за правописните грешки май е от бирата

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 28 дни
hash: 3197b82370
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има много по-възрастни мъже, които все още нямат жена и деца. Когато е "писано", тогава. И според мен, не е важно на каква възраст ще се задомиш, а с кого. Гледай да попаднеш на човек, така чеее...подбирай си ги от твоята черга!

 
  ...
преди: 6 години, 28 дни
hash: be87b32260
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Повече не й отговаряй, отрежи я тотално. Ти си си най-мил. Тя е човек с проблеми и винаги ще бъде. Грешката ти е, че си приел и преглътнал всиики й минуси, не може така. Една връзка трябва да я равностойна. Тя те плюе ти викаш дъжд вали и я оправдаваш. Сигурно й е трудно, ама на тебе лесно ли ти е? Търси нормална, необвързана жена без тежкж минало и проблемно семейство. И ако може - не в сайтовете за запознанства. Там има един читав на 1500, което де факто е нула като шанс. Стегни се, сложи й чертата и продължи напред!

 
  ...
преди: 6 години, 28 дни
hash: 58b4bf6a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Поне се извини, че една точка не си сложил в този “текст”. Съжалявам, но няма четене.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 28 дни
hash: e37a7609e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Офффф за какво седнал да се налива и да пише фермани и да реве. Ало, някои хора никога не познават любовта, е кво да скочат отнякъде ли?

 
  ...
преди: 6 години, 28 дни
hash: 1380ed94f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ще го обясня максимално просто и искам да се знае, че написаното от мен е моя лична теория за подобни връзки.
Жените обичат да са обгрижвани, наистина го обожават, но много зависи кой и как им дава любовта си. Тоест, ако една жена е хлътнала по теб, тя ще чувства, че е спечелила от лотарията заради цялото внимание, което ѝ даваш. Но ако е просто наранена и изморена от идиоти, тя ще се хване с теб заради отношението ти, но няма как да се влюби насила, тя ще те приема за отдушник, за спасител, но просто няма да изпитва същото като теб. Грешката ти е, че се пренавиваш и не мислиш логично, когато това е нужно.

Нека го погледнем отстрани. Всъщност, това е точно моя ъгъл, аз имам страничната гледна точка, която на теб ти бяга. Запознал си се с жена онлайн, което си е рисковано, но все пак е нещо нормално в днешно време. Тази жена е насред раздяла, но се занимава със сайтове за запознанства, опа, първа червена лампичка, че трябва да си внимателен и да не бързаш. Няма как да си сигурен, че наистина се разделя с мъжа си. Няма как да си сигурен защо се занимава с теб. Трябва да си наясно, че подобно нещо се случва, ако тя иска да нарани бившия си, ако е нестабилна и има нужда от някого, а не конкретно от теб. Една нормална жена с дете няма да скача от цвят на цвят. За бога, тя е насред развод и вече търси утеха в нова любов и то онлайн- червена лампичка. Това е и причината семейството ѝ да не те приеме, особено ако е консервативно семейство. Така де, оставя мъжа си, мести се при тях с детето си и за отрицателно кратко време, което съвпада с раздялата, тя започва да излиза с непознат мъж. Да, това е голям залък за баба и баща. Освен това е много зависима от семейството си, а реално погледнато е възрастен човек с дете, ето ти още една червена лампичка. На 20 години е нормално да се влияеш от мнението на семейството ти, нормално е да се влияеш и на 30, но не е нормално да прекратиш връзка от страх, че когато връзката се провали, няма да можеш да се прибереш при баба ти и баща ти. Червена лампичка под незнаен номер.

Авторе, всеки има биологичен часовник и идва момент в живота му, когато иска подреден дом, дете и всяка вечер на масата да има топла вечеря. Тези неща не се случват заради биологичния часовник, те се случват с любов, време и сериозни намерения и от двете страни на историята. Ти си прибързал, скочил си с главата надолу и за теб израза кон с капаци е много точен. Давай любовта си, давай вниманието си, гради сериозни връзки и не се страхувай от обвързването, но по пътя на сърцето вземи със себе си и мозъка. Първо се убеди, че жената наистина има чувства към теб, а чак след това ѝ свали всички звезди от небето. Защото, ако тази жена те приемаше за истинска любов, а не за лекарство, тя щеше да подходи по съвсем различен начин. Нямаше да бърза, нямаше да се страхува, че ще се разделите и баща ѝ няма да я приеме отново, нямаше да те вайка, унижава и тормози в продължение на месеци или години. Бъркаш, че даваш твърде много за хора, които не го желаят. Бъркаш, че следваш желанието за семейство, а не си отваряш очите. Бъркаш, че мислиш прекалено малко и бързаш твърде много, когато се запознаеш с жена.

 
  ...


...
преди: 6 години, 27 дни
hash: 6024fd71c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Брат, правописните ти грешки не са от бирата. Просто си неграмотен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 24 дни
hash: e9061c5a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От автора:
Направо не мога да повярвам какви хора има,какви родители,какви бащи.
Вчера не издържах и и отговорих писахме си малко личеше си че и липсвам и не го отрече,а когато е питах дали ако проблема с техните го нямаше щеше ли да е с мен тя ми отговори,че вече щяхме да живеем заедно просто не можела да не съм настоявал не съм знаел за какво става въпрос,след много дълги обеждения все пак изплю камъчето.
Каза ми че баща и е заплашил ако се изнесе от тях щял да и вземе детето направо не можах да повярвам какво казва.
Как един родител може да каже това на детето си как един родител е против детето му да е щастливо какъв човек трябва да си за да кажеш това какво остава и да го направиш а най лошото е,че тя вярва ,че това може да стане опитвам се да и обесня,че е невъзможно защото тя все пак е страхотна майка и няма как да и вземат детето,но тя е глупавичка и вярва и е страх,не знам какво става какво се случва в някво недоумение съм какво мислите що за човек трябва да си да кажеш това на собственото си дете.

 
  ...
преди: 6 години, 24 дни
hash: f98f34003a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И как по-точно ще вземе детето от майка му? Тя има ли поне малко акъл да мисли? Кой ще му го даде това дете според нея?? Глупавичка била, това е доста повече от глупавичка, ти такава жена ли искаш, само колкото да си без нищо?

 
  ...
преди: 6 години, 23 дни
hash: 4312930a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ми се сърди, авторе, но според мен си вманиачен и с лабилна психика. Бащата на тази жена вижда това и с право се притеснява, освен това той те обвинява за раздялата с мъжа и.
Това че приятелката ти е глупава, сам го виждаш. Зарязала е бащата на детето си и е тръгнала да се занимава с чужди мъже. Освен това, ти какво и предлагаш реално? Да и направиш още едно дете, та съвсем да го закърши? Тези неща ги вижда баща и и затова не може да те понася. Защото след някоя друга година ще ти писне да гледаш и чуждото и своето дете и ще си биеш камшика, а тя ще му висне на врата да я гледа заедно с децата.
В крайна сметка, " да бъдете щастливи заедно " няма как да стане, най- малкото защото си избухлив и безотговорен, воден единствено от инстинкти и нагон.
За да се получат нещата ти трябва друго. Нарича се хладен разум. С този хладен разум би могъл да и предложиш сигурност ( дом и пари за отглеждане на децата ) стабилност ( да имаш постоянна работа и добра заплата ) и тогава в очите не баща и няма да си един разгонен нерез, а мъж, с когото си заслужава да говори.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 23 дни
hash: 6fea9c77e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Дааааааа, беееее! И как точно ще ѝ вземе детето? Ха ха!
ж - самотна майка

 
  ...

...
преди: 6 години, 22 дни
hash: e9061c5a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До №10:
Извинявай но не съм съгласен с теб.
Баща и не ме познава изобщо виждал ме е за точно 5 секунди, не знае какъв съм що съм и с какво се занимавам, не ме познава изобщо за да знае какви са ми намеренията.
А за раздялата с мъжа и няма как да ме обвинява, защото той много добре знае, че точно той е човека който е сложил край на тяхната връзка. Дори тя не го е зарязала, от много преди да се запознаем са разделени просто са живели заедно по ред причини.
А това какво мога да и предложа, не знам мисля че ще се справим
аз не се предавам лесно въпреки, че имам здравословни проблеми и ми е забранено да работя тежка физическа работа точно с това се занимавам.
Имам къща която в момента ремонтирам и смисъла с квартирата беше само докато довърша ремонта, след това да се преместим там.
Родителите ми също ще ни помагат както могат, но това техните изобщо не го знаят и до колкото знам те нямат нищо против мен, не аз съм проблема в връзката ни, те просто не одобряват тя да се обвърже сериозно наново.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker