Въпрос към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към мъжете
преди: 6 години, 7 часа, прочетена 3587 пъти
Здравейте! Искам да попитам мъжете ще ви отблъсне ли това, ако разберете, че приятелката ви е ровила в телефона ви?
Наскоро допуснах грешката да го направя и се натъкнах на това че си беше писал с момиче, което по неговите думи се оказа само приятелка. Той разбра, че съм ровила в телефона му и сега ми е супер тъпо, че го направих. Страх ме е сега да не си помисли , че ме притежава на 100% и да не започне да ме приема като даденост , а не искам да го загубя. Какво мислите би ли го отблъснал това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 час
hash: d147df8c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбера ли, че ми е нарушила личното пространство, което включва особено телефона, просто всеки по пътя си, няма да я трая и 5 минути !!!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 27483b9765
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Абсолютно. Това за мен е повод за скъсване

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 28e4558317
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Замисли се как ще се почувстваш ти, ако той реши да ти рови в чантата...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 43791c519d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Мога да ти дам точен и ясен отговор на въпроса.
Един човек, решил ли е да изневери, не можеш го спря.
Това си е на неговата глава, горе се вижда кой какво върши.
Ревността е загуба на нерви, доверие и връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c8c5a3d4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ровни още един-два пъти в телефона му и със сигурност ще го загубиш....
И се запитай - ровейки в телефона му, каквото и да откриеш, как точно променя това нещата?

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d681f944e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи му, че се извиняваш и няма да се повтори.
А той ако продължава да ти е ядосан, значи го е приел много навътре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 07c081522c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Аз пък не мога да разбера каква сакрална тайна трябва пък да са тези телефони? Какви толкова секретни сведения, които човек да не може да сподели с приятел, има там? Може би авторката е прекалено млада, а аз не съм запозната с тийнеджърските навици, но ние с моя приятел нямаме абсолютно никакъв проблем с това дори да си разменим телефоните за един ден - моделите ни са почти еднакви и често се случва единият от нас сутрин да се обърка и да си пъхне в джоба телефона на другарчето. После има малка паника и неразбория цял ден, докато си пренасочваме обаждания и прочее, но това е всичко. Той ми знае всички пароли - за електронни пощи, фейсбук, пин кодове на кредитни карти и така нататък, както и аз неговите и това е много удобно и за двамата - по-гъвкави сме: винаги някой може да свърши някаква работа на другия. И какво, авторке, като си е писал твоят човек с някакво момиче? Те, социалните мрежи, не бяха ли за това - хората да общуват? А него пък бих попитала: разработки на ядрено оръжие ли има в този телефон, че е толкова таен? Явно имате някакъв друг проблем. На номер 4 ще кажа, че единственото, от което ме е срам, когато помоля приятеля ми да ми извади химикалка от чантата, е, че при мен винаги вътре е страшна неразбория.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: de9d5d40bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Ако искаш връзката да е хубава, не би трябвало ровенето в телефоните един на друг да е проблем...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ba322984e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   М да! Когато нямаш какво да криеш няма никакъв проблем! Когато имаш да криеш. - почваш лозунги: "Лично пространство", ...
Когато си във връзка е нормално да си гледате телефоните и да не се нарича "ровене"!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d88ae32d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами лошо е да. Но не това според мен е важният въпрос тук, а да разбереш че няма как да очакваш едно момче/мъж да ти обръща на 1000% внимание. Най-голямата грешка която една жена може да направи е да очаква мъжа и да мисли само и единствено за нея 24/7, това няма как да стане, не е в природата на хората като цяло и в края на крайщата ще доведе само до проблеми. Също така не забравяй че сте хора, както ти не си Аднжелина Джоли, така и той не е Джони Деп, със сигурност има мъже които би предпочела пред него, поне ако става въпрос за външен вид. Не го съди за дето се заглежда или пък мечтае, това е физиологично, няма как да очакваш мъж да не се възхищава или заглежда по някакви яки мацки само защото е във връзка. Ако го прави видно ще е просташко, но в ума му е напълно нормално. Вместо да го убиваш това, се научи как да го улавяш и да го използваш в сексуалния ви живот.
Независимо гаджета ли сте, сгодени ли сте, женени ли сте, остави момчето да си пише, мисли и прави каквото иска. В крайна сметка ако е решил да изневерява, значи не е за теб и ти няма да може да го спреш само като го следиш. Но далеч не си мисли че това че си е писал с някое момиче автоматично значи че не те обича и ще ти изневери, глупости. Аз лично си падам такъв по характер, винаги флиртувам с момичетата, дори когато съм във връзка, не защото искам да спя с тях, а защото това разчупва леда и така са по забавни взаимоотношенията ни. Но както на мен ми е ясно, така и на тях им е ясно, че не с цел да ги чукам го правя. Аз ако съм решил да изневерявам, това вече е съвсем различно нещо.

Още повече, жените незнайно защо очакват те да са не само единствени, но и да са като най-добрите приятели, да можеш всичко да им казваш и на всяка тема да си говориш с тях... ем не е така, толкова перфектно намерили се хора няма. Ако има общи интереси с друг, било то момиче или момче, нека комуникира. Това далеч не значи че иска нещо повече.

В крайна сметка извода е следния, давай свобода на мъжа защото ако не я даваш един ден става нетърпимо и той сам ще си я вземе. Имай му вяра. Ако пък му нямаш и знаеш че ти изневерява, прави го и ти!

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2467e6ab86
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   При нас също не са тайна телефоните - знаем си и паролите за пощи и акаунти, а и да не ги знаем, често някой от нас не се е разлогнал я от лаптоп, я от таблет преди другия да седне да го ползва, та си се вижда всичко.

Случва се точно както номер 8 е писала, мъжа ми да ми се обади да му вляза в пощата да видя някаква оферта или да проверя и да му пратя някаква информация или пък да ме помоли да отговоря на някого. Разменяме си и компютрите, според на кой когато каквото му трябва, защото имаме различни програми инсталирани.

Не разбирам честно казано, какво има толкова да се крие? Човек би се притеснил половинката му да му види телефона, само ако e гузен или знае, че има нещо нередно там.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c60d4d5d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   "и се натъкнах на това че си беше писал с момиче"
Не знаех, че ти държиш монолпола над разговорите с момичета. Виж, ако си толкова несигурна в партньора си, то съжалявам, но тази връзка е загубена.

И да, отвратително е, когато някой ти рови из телефона.
"Ама ние си нямаме тайни" - Ок, може и така да е, но има и прекалена откритост, която не се харесва на всички. 99% от нещата, които не споделям с партньорките си, са неща, за които просто не искам да говоря отново. Има и 1% които са тайни на приятели и подобни, които не са мои, че да ги споделям.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 19bf8dee9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   И аз ревнувам, но досега никога не съм им ровила в телефоните, даже като си пишат с някого обикновено не гледам. Аз съм изневерявала и просто не си пишех с "любовника" докато бях с "официалния". Да не говорим, че има доста приложения за криене на снимки, съобщения, разговори и т.н., демек няма смисъл да ровиш.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9e8be3b9fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Имах много яка приятелка, невероятен секс правихме по цели дни, харесвах я и я уважавах много. Всичко беше перфектно повече от година. Но когато взе да ми рови в телефона и да се обажда на всички жени там и казах да се маха. Винаги жената е тази, която разваля всичко.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 37f8ca1f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Жена съм, но все пак: Ако е някаква връзка отскоро, то определено би ме навело на мисълта за край. А ако сме семейство - то за мен всички вещи са общи. Който както иска да го разбира. ;)

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a993f6b15e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не е ровене в личното пространство, ако това пространство касае теб и връзката Ви, за да се разсърди значи не толкова за това че му влизаш в пространството а по-скоро, че ще разбереш че си чеше нагона или по-лошо.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: eabd6f364d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Личните електронни устройства са твърде лични в двадесет и първи век. То е, като да четеш чужд личен дневник. Или да погледнеш вътре в главата на другия. Не мога да си представя такъв ужас - да не мога да съм свободен в мислите си. Не защото имам нещо да крия, а защото "свободата Санчо е велико нещо".

Има и съвсем практична причина да не шпионираш. При шпиониране често получаваш някакво парченце информация, което извадено от контекста има диаветрално противоположен смисъл.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 769deb889c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Според Конституцията на Р. Бъгария - личната кореспонденция е неприкосносвена...

Отвъд всякакви детинщини - действала си противоконституционно и приятелят ти може да те осъди, ако има доказателтва. Това щеше да е валидно дори и ако имахте брак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 798cc3fb84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ако на мен ми го погодят това, ще скъсам веднага. Не крия нищо в телефона си и няма да намери нищо интересно, но фактът, че е ровила там показва, че ми няма доверие. А връзката се основава именно на доверието. Днес не ми вярва за това, утре няма да ми вярва за нищо. Щом ми няма доверие, да хваща пътя и да намери някой по-достоен за доверие.

Обидно е, не просто дразнещо. Ще кажете телефон, профил в сайт, поща - какво толкова? Има неща, които не се правят без значение какво ти е хрумнало. Както аз нямам право да се изтреса на работното й място и да вдигна скандал, че според мен тя спи с шефа си и с колегите й. Представяте ли си да го направя - какво ще последва! От мъжете са свине до тоя е напълно луд. Е, защо да ровиш в нечий телефон да е по-нормално и достойно за уважение, дами? Все е проява на простотия и неуважение към другия.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8d7a7f2b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Субективно е. Аз не бих имал нищо против приятелката ми да ми рови в телефона (ако имах такава ;д ). Реално аз ще споделям всичко с нея. Било то неща, които си казваме... ежедневие, планове, мисли, чувства, храна - всичко. Така, че... какъв е проблема? Като иска - нека да си рови. Така може само и единствено да се задрави една връзка и да няма съмнения. Така тя ще е на 100% сигурна какво се случва и какво не. Какво има да крия? Лично пространство? Да, бе... ама като дойде време за целувки, прегръдки и други неща, обличане на чужди дрехи и спане в чужди легла... там, къде е личното пространство? Пълни глупости. Просто повечето момчета са обсебени от това, че едно момиче може да навлезе много на вътре в тях. Реално ги е страх от обвързването, не от 'Боже, защо си ми ровила в телефона? ', сякаш вътре има информация за 1мил долара, айде моля ви се.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c96185b1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Не подкрепям останалите мнение. Всеки, който крие нещо, не му е приятно! Естествено, че тази не е само приятелка, ако беше такава, той нямаше д се цупи въобще. Щом се крие, значи има нещо, пък и би трябвало да не го интересуват други момичета, след като има теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c60d4d5d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Може преди да е убивал хора, но сега в станал по-добър човек, който иска да промени живота си... ;)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: df8a739f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   От авторката
Благодаря на всички, които се включиха по темата, бяхте ми полезни :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker