Искам богат мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам богат мъж
преди: 6 години, 23 дни, прочетена 9014 пъти
Здравейте. Моля не ме нападайтеживота си е мой. Кажете ми от личен опит или наблюдения, как да си намеря богат и успешен мъж. Уча. развивам се. но като всяка жена искам стъбилен мъж, който да ми осигури висок стандарт на живот. Както виждате, колкото и да отричате в София и навсякъде по света много жени демонстрират висок стандарт на живот, благодарение на мъжа до тях. Ходят на почивки и получават всичко. Кажете как става магията, ще съм благодарна на жени с опит в това. На жените и мъжете, които ще ме плюят мога само да кажа, живеите си обикновения живот на средната класа, колкото по скоро осъзнаете, че живота е само един и трябва да бъде прекрасен, толкова по близо ще сте до това да ме разберете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 89

преди: 6 години, 22 дни
hash: 1c2635bc55
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужас! Поредната жена, на която парите и лукса са ценностната система.

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 79edb3de2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти хубаво искаш богат мъж.
Разбирам те чудесно.
Лошотоне че един богат мъж едва ли би се задоволил с жена като теб?
Какво му предлагаш за парите му?
Секс? - могат да му го дадат стотици други. Колкото и хубаво да го правиш ще ну пусне.
Красота? - днес, утре, месец, години. Ще има и много юо-красиви от теб...
Деца? - иназ мога да му родя.
Интелект? - най-малкото ще знаеш къде да го намериш и ще пишеш по-грамотно...
Дефакто - инвестицията с теб за един богат мъж е непечелифша...

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: cdd07c73db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ох, пак същото момиченце с фантазиите, което иска да е богато, ама средната класа не е достатъчно добра за него. Момиченце, учи си уроците, избери си добра професия, с която да се издържаш, защото живота е дълъг и труден, и не знаеш какви трудности и препятствия може да ти предложи. Не чакай, и не разчитай мъж да те издържа. Тези, които търсят мъже да ги издържат, нали знаеш как ги наричат! Е, ако срещнеш богат мъж, който да те обича, е друго. Но ти изглежда още витаеш в приказни фантазии за принца, който ще те отведе в замъка. А ти самата принцеса ли си? Момичето от малкото градче къде може да срещне такъв принц, и ще може ли да се пребори с другите "принцеси" за него? И ако утре богатия принц се влюби в друга и си замине, ти какво ще правиш? Това са въпроси, на които ти самата трябва да си дадеш отговор. И ще разбереш, че средната класа не е лоша.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 22 дни
hash: f77f6d657e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Аз ще ти кажа! Запознаваш се с някое бедно момче, което още не са му разбивали сърцето и което проявява интерес към теб и двамата почвате заедно да градите живота който искате. След 15-20 години съвместни усилия може да си богата! Чакай! Ти искаш всичко наготово без да си мръднеш пръстчето? Гледаш на мъжете не като на човешки същества с чувства, емоции, достойнство а като на предмети които да използваш за собствена изгода ръководена от себичност и алчност? Еми не става! "Успешните" мъже не са глупави и не биха позволили на някоя като теб да се възползва от тях и да ги прави на глупаци. Най-много да станеш любовница на някой чичка, който ще те води насам натам по хотели, ще ти купува дрънкулки и ще те уверява как ще напусне жена си, докато не му омръзнеш и не си хване следващата малка, алчна любовница която от алчност да си провали и тя живота.

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: bcc5bcf131
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Още една с еврогейски ценности..

 
  ...


...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 9f4b12e2a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Не всичко е пари. Любовта е щастие, не парите. Както и да е, аз по стечение на обстоятелствата се оказах с богат и влиятелен мъж. Мен честно това ме кара да осъзнавам колко той е успял и колко аз съм под него. Смачква ми самочувствието тази ситуация. А и да знаеш как всички гледат на мен.. Това че имам всичко убива в мен всякаква мотивация да уча и да се развивам.

Нищо, нека ти отговоря на въпроса пък ти си знаеш. Завърти се около по влиятелни хора, например запознай се с приятели или колеги на шефа ти или шефа на някоя твоя позната. Богатите хора дружат със други богати. Просто трябва да попаднеш в тяхната среда. Избери един и действай. Само гледай да е свободен, ролята на любовница не би те устроила. А до това как да го спечелиш, ти най добре знаеш, все пак си жена. Най важното - гледай на него като на човешко същество, не като на банкомат. Повярвай ми ще го усети. Направи така че той да си мисли че те е свалил, не да му се нахвърлиш като муха на мед.

Опитай да си напълно убедена, преди да предприемеш тази крачка, че избираш парите пред любовта и пеперудите в стомаха.

Ж19

 
  ... горе^
преди: 6 години, 22 дни
hash: 936cae73f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз ще ти кажа, точно от опит знам. :)
Първо за целта трябва да имаш познати или приятели в тези среди, от там нататък да ходиш по местата, където богатите господа пият сутрешното си кафе, имат бизнес-обяд или вечерят с компания, но, за да стигнеш до там трябва да вложиш във външният си вид. Гърдите и голямото деколте не са задължителни, забравяш за реплики на Gucci, Phillip Plain и т. н. Стилно, изискано. В същото време и не прекалено затворено. Ако имаш големи "джуки" са ти в плюс.

Ииии последното, но не на последно място!!!
Бързите ми съвети по-горе са изпитани и работят, но едно е нещото, което прави мъжът със скъп часовник, скъп автомобил, резервации навсякъде и екзотични почивка.
И то е следното, тези мъже искат разврат и наркотици. Искат тройки, четворки и по възможност да сте двамата надрусани през цялото време.... това не е за всеки.
Дерзай! :)

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: fdb8296664
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Защо мъж трябва да ти го осигури? Нали уж учиш и се развиваш, логично е да забогатеееш. Или на приказки?

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 42ab34db0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като си проста и правиш елементарни грешки, успял мъж ще видиш през крив макарон... Голяма простотия значи, пари, та пари, успял мъж... Ние да не сме ходещи банкомати, ама нали жената не може без почивчица, маникюрче...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 22 дни
hash: d92ad420ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Никога нищо в този живот не е перфектно...

Имам богат мъж... влиятелен, работлив, принципен, честен, изряден, ...
Като се взехме, нямахме нищо, живеехме по квартири... Пробивен, кадърен, амбициозен, нямаше как да не успее с много и честен труд!
Голяма къща с басейн на перфектното място... , две сладки дечица, умни и красиви...
Перфектно изглежда, а? !
Но само изглежда...
В живота си знае само работа, работа, работа...
Нямаме никакъв социален живот, парите се влагат директно в облагородяване на дома...
Не се взехме с любов... просто две самотни души се събраха и така...
Срам ме е да си призная откога мъж не ме е докосвал... , а уж съм омъжена...
Той не е по секса и си живее без...
Особено некадърни сме и двамата в леглото...
И вече започвам да се поболявам от липсата на интимност, нежност, любов...
Какво още правя в този брак ли?
Гледам си децата и стискам зъби...
Подарявам ти го, богатия си мъж...
Бих дала всичко и на мансарда под наем бих живяла, но с любов!
ж44

 
  ...

...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 3f59545bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   С това ти мислене накрая ще живееш не на средната класа, ами на най-нисшата. Масата жени, които разчитат на богат мъж обикновено имат само един единствен потенциал - компаньонки. :)

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 7ddb5a6b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не забравяй, че и ти все още живееш "живота на средната класа".... и така като те гледам е възможно и да не се измъкнеш от него. Каквп ще правим тогавс? !? !
p. s успех в живота :D

 
  ... горе^
преди: 6 години, 22 дни
hash: 7b69d27894
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   ХУбаво искаш богат, но в този живот безплатен обяд няма. Всичко си има цена. Ако е богат, ще е я женкар, я насилник, я неуважителен. Тогава пък ще ревеш, че не те третира както трябва. Не си мисли, че в живота можеш да получиш всичко на готово, без да си платиш цената.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 7ea2597b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

20.   Темата е провокативна или явно на много ниско ниво, но все пак ще отговоря. Жена съм на 31г. Знаеш ли госпожице, как си намерих богат мъж? ! Самата аз съм богата. Имам пари, апртамент, хубава професия, красива съм. Мъжът ми също е много заможен, млад хубав и сексапилен. Ако си мислиш, че ще си намериш богаташ само, заради междукрачието си, много си се объркала. Разберете веднъж завинаги, мъжът и жената трябва да са от една черга. Такива, като теб стават за едното ч... не и нищо повече. Ако си решила да си богата го направи със собствени усилия. На готово нищо няма да ти дойде. повярвай ми. Богатите господа искат и богати жени, и не само това, умни с просфесия и изключителен интелект, външност. Хайде успех.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 1e5a1097b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Първо се замислих дали си заслужава да ти отговарям, но за твое добро ще кажа. Аз съм мъжът когото търсиш - успешен, богат, усмихнат, уверен и скромен, с богат житейски опит и с огромен потенциал да се развивам още и още. И не бих обърнал внимание на девойка като теб. Защо ли, защото в живота ми трябва партньор. Човек на моето ниво, на който мога да разчитам и когото да мога да уважавам и ценя както себе си.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 86981af95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Ако си на 23, руса, 180 см, с плочки, бюст 95.... красавица, заповядай, ще те издържам и водя по почивки, количка, айфончета и всички екстри. Но след като пкшеш тук
... явно не си:))

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 0b2f358ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Ами има няколко начина. Най-важното е да си красива, само че не просто красива, а перфектна. Мъжете с пари имат голям избор, така че конкуренцията там е голяма и с посредствен външен вид няма да се получи.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 63d4cc1319
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Първо се научи да пишеш грамотно на български език, после се оглеждай за мъже!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 21 дни
hash: 20efd8443d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Не се обиждай, но ти си доста глупаво момиче. Нещата, за които се бориш няма да те направят щастлива. Напротив, ще бъдеш една използвана носна кърпичка на някой богаташ, който отлично ще знае защо си го избрала, а когато мине половината ти съществена част от живота, ще започнеш да се жалваш защо не си избрала мъж, който обичаш заради това какъв човек е...
Малко ми е тъпо като виждам момичета като теб, които открито заявяват, че се интересуват от пари, меко казано смешно е. После много, ама много ще плачеш - богатите също плачат. Но щом за теб едни хартийки са важни... давай!

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 89c5cba6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

26.   Иди в Саудитска арабия. Или в Дубай. Вземи си наколенки, да не те заболят колената от стоене пред чатала на поредния.

Поредния меркантилен парцал. Нали жените искате равноправие - осигури си сама високия стандарт, търтей такъв.

 
  ...

...
преди: 6 години, 21 дни
hash: eb182d193f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   А Вие, млада госпожице, не разбрахте ли, че хубав живот не значи луксозен живот. Ако си патка, без морал и нулеви възгледи за света, неискаща да научи нищо ново, ще си нещастна мижитурка дори да се возиш в Порше. И аз исках пари, затова си ги и изкарах. И какво от това? Ако самочувствието ти се крепи на банкноти и младост, тежко ти като остарееш и заможният мъж те замени за някоя друга.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 21 дни
hash: de5feccfd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Искаш,ама няма :)

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 10e60343ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Като за начало вземи да се ограмотиш.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 5793ca6172
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Такива момичета се наричат "gold digger"

 
  ... горе^
преди: 6 години, 21 дни
hash: 368dcddbb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Здравей! Аз съм тийнейджърка от богато семейство, но това което ти искаш е супер жалко. Ако разбера, че някой е с мен само за да ми харчи парите, направо ще го разкарам и няма да искам нищо общо с него повече. Вместо да търсиш богат мъж направи така, че ти да станеш богата. Но като ти гледам правописа, не вярвам някога това да стане. Но относно въпроса ти-какво очакваш да ти кажем? На въпроса как да си намеря богат и успешен мъж-трябва да ти кажа някаква формула или стъпка по стъпка план, по който да се получат нещата ли? Това да се запознаеш с човек си става от само себе си, с другите хора например какво правиш за да се запознаеш с тях? Нищо. Просто по стечения на обстоятелствата нещата си стават сами.

 
  ...

...
преди: 6 години, 21 дни
hash: de5feccfd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Искаш?
А какво даваш насреща, като толкова искаш?
Мислиш, че заслужаваш това което искаш?
Всеки иска, да живее добре, да е успешен и да е удовлетворен от живота си.
Първата ти грешка е в това, че искаш неща, които по принцип човек сам трябва да постигне и да си ги осигури.
Искаш пари? Ок, учи, работи и започни да изкарваш за да си осигуриш охолство. Какво общо има лпбовта тук? Кой е длъжен да ти го осигури? Можеш ли да обичаш някого, само защото ще ти осигури богат живот?
Не виждашш ли колко зле свършват (в повечето случаи) подобен род сделки?
Мъжете, които имат пари не са глупави. Те са прагматични и пресметливи. Ти мислиш, че ще го „обичаш” и той от благодарност ще те глези вечно? :)
Ще те глези, докато му писне. Дори да го „вържеш” с 1-2 деца и да си мислиш, че си „бетонирала” позициите си... Ти просто си една инвестиция. Нищо повече.
Ще се окажеш заложница на собствените си криви сметки в един определен момент. Познавам такива дами. Красиви, добре поддържат външността си, грижат се фанатично да изглеждат привлекателни именно с тая цел. Отнасят се със себе си като със стока и ги възприемат точно така - като стока (със срок на годност).
Не бъркай любовта с търговията. Който се продава, рискува, като му „изтече гаранцията” да отиде... на място, което няма да му хареса.
Всички млади, хитри и надъхани авантюристки, си мислят, че откриват топлата вода, че няма да се провалят, че ще изиграят по добре картите си... Но малцина са „излъгали системата”.
Познавах една такава кифла. Умна, чаровна, образована... въобще бетон, като жена.
Но мързелива. Срещнах я, беше на 36 (изтичащ срок на годност). Без никакъв трудов стаж, никакви трудови навици. До 23-24 години, учене, следване, мама и тати, дискотеки, кеф, бръмчене по купони и дискотеки... Накрая един богат чичко и прави предложение на което не може да откаже. Квартира в Сифия, 100-200 кинта на ден, да си бръмчи по моловете, да кара кола за 100 бона...
Абе, пълен джакпод. Мечтата на всяка по-засукана и хитра кифла... Чичкото семеен, развежда се, но пак не и предлага брак (защо ли? ! ) Тя му ражда детенце и всичко е Ок.
Чичкото си ходи по други мадами (Това не е проблем. Кой му дреме щом си плаща и осигурява лукс).
От друга страна, тя не може току така да флиртува с други, защото, току виж кранчето спряло... Пълен фарс.
Накрая, мадамата се озовава на улицата с дете на ръце. Без пукната стотинка, без работа, спестявания. Нищо. Реване, сълзи, трагедия...
Имах нещастието, да се влюбя в нея (като жена, чар и тн е просто супер).
Исках да я успокоя, мислех, че се е „наиграла” и слязла на земята. Търсеше работа. Даваше вид на жена, която е осъзнала за какво става въпрос...
Тя просто си ме преслуша, дали имам кинти и като се убеди, че съм пробит( казах и още в самото начало, че съм средностатистически пич -1000 кинта средно месечно) ми би шута без да и трепне окото.
Разбирам я. Даже и съчувствам. На 36г, на улицата с детенце на ръце, без нищо... Паниката е голяма. Трябва да се намери бързо някой, който да осигури „спокоен и охолен живот”.
Егото ми пострада. Признавам си, че се влюбих - тя беше уникална, сладка, женствена... наораво супер.
Всичките ми алармени системи пищяха, че тая лъвица не е за мен, но реших да пробвам. Казваше ми, че ме обича, че това, че онова... Една камара лъжи... Накрая, за да излезе от ситуация, ме отряза по вайбър... не и стискаше, да ми го каже в очите.
Какво да ти кажа миличка - вървиш по нейния път.
За да се отърве от майка си баща си в провинцията, да джитка по молове, кафета, ресторанти, дискотеки, солариуми, масажи, аеробика, каланетика, фитнес, маникюр, екскурзийки, парцалки, коли (не нейни)... Живот мечта.
Ок, всеки човек може да си позволява такива неща от време на време. Но всеки ден? Само и единствено това? Без никакъв трудов стаж? Без никакви умения и елементарни трудови навици?
Накрая свърши зле. Уж умна и обтазована (владее2-3езика) уж много хитра и внимателна... И какво?
Едно голямо нищо. Кръгла нула.
Сама на 36, с дете на ръце, на улицата (временно у приятели)без опит, работа и нито стотинка спестена на страни...
Жал ми е като гледам как отчаяно лъже и търси връзка... Отново по старата схема (но на 36 с дете вече е трудно - много)
Чичковците търсят нещо крехко, а мераклийки бол. Буквално гъмжи от напористи кандидатки...
Заболя ме като ме отряза. Не, че съм си правил илюзии... Бях наясно, че ще ме отреже. Много ми се искаше, да греша. Много исках интуицията ми да ме излъже... Мислех, че е преживяла катарзис, че се е нагледала на пишки и се е уморила от фалш и измами... Но шанса беше 1 на 1 милион... Мадама свикнала да се продава, просто продължава. Като инстинкт се е развило, втора природа...
Съветвам те, да си осигуриш сама, това което искаш и да се простираш според чергата си. Намери си момче, което е работливо и амбициозно, но най-вече да умира за теб. Това е най-важното. Просто да се обичате като луди и да сте си от една категория.
Нямам думи да ти опша, как тази жена плачеше. Нямам думи, да ти опиша колко ореебана беше... В очите и имаше океан от отчаяние. Влюбих се в нея. От първия миг. Исках да вярвам, че търси ново, чисто начало с добър и искрен човек.
Заболя ме, че ме излъга... Не се беше променила. Искаше да успее по стария начин... Жалко.
Щях да я нося на ръце. Приех я с детенцето. Обикнах ги.
Но така е живота. Всеки си избира пътя... Хубавите неща, рядко се случват или въобще не се случват. Когато искаш илюзорни неща, когато искаш нереални неща...
Най-искрено ти пожелавам, никога да не срещнеш богат мъж. Никога на не успееш да се „продадеш” по този начин.
Пожелавам ти да срещнеш искрен човек, работлив, сърцат, упорит в амбициите си и най-вече, да те обожава винаги...
Не всичко, което хвърчи, се яде...
Успех мило момиче!

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: 1ecfa72277
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Леле... И какво от това като нямаш живот като на филмите? Какъв е проблема. Мен ми е проблем, че не пътувам по екзотични места и то не е от нямане на пари, а от липса на време покрай работата ми.

Няма лошо да живееш с тия илюзии за богатство и разкош, но е до време. Не е толкова лесно да се "хване" такъв мъж и да си постоянно с такъв, защото избора му е 100-кратно на твоя. И трябва да се съгласиш, че ще е и с други. Няма такова животно като съвременен богат млад мъж, който като будала да е само с една жена и да си гледа само нея. Дори по-големите мъже на по 40-50 години с по-морално или закостеняло мислене за семейно огнище, вярност на жената си имат по няколко любовници покрай съпругите си. Тоя филм "ся ше намеря богат мъж дето да ме гледа и да се радвам на живота без да правя нищо" го няма вече. Не ти го казвам, за да ти се меся в нещата или да ти проповядвам морал, а защото реалността е друга. Противно на очакванията на повечето млади момичета.


Но пък може да опиташ и да ти излезе късмета.

Мъж на 24

 
  ... горе^
преди: 6 години, 20 дни
hash: 4fd0c151b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Зависи за какво ти е този богат мъж -да те издържа или да създадете семейство. Ако е първото, трябва да си кифличка, ходи по заведения, дискотеки, където ходят богати, обличай се кифленски и т. н. Ако е второто и искаш успял интелигентен мъж, тогава трябва ти да си такава - с положение, образование, имоти, езици и т. н. Както ти казаха в предните коментари, да бъдеш равностоен партньор, а не кукла барби.

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 4fd0c151b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Номер 21, би ли се влюбил в жена, която не е заможна, но добра и умна, с образование, но нормална заплата, която не ходи на маникюр и дрехите и не са от бутици или по модата? Питам от любопитство, не да се заяждам

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 119f6b6493
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Няма лошо, но първо всичко си има цена, а понякога тя е скъпа и второ ти какво можеш да предложиш в замяна повече от другите жени.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 119f6b6493
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Защо богатия мъж д избере точно теб, след като каквото имаш ти, го имат още хиляди други жени? И защо да се спира само на една?

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: cb07a32df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Ха-ха-ха. Няма да намериш, защото като теб парцали има много.
Най-лесния начин един мъж да стане богат е да намери жена заради която си струва. За такива евтини като теб нито богат ще те вземе, нито някой ще се напъва да стане - просто не струваш ;)

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 5f4ce44847
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Отиди в скъп петзвезден хотел където всички мъже са богани виж някой който се мотае сам по басейни сауни фитнеси и действай. Заговори го пък ако ти се отвори парашута добре, ако не минаваш на следващия. Това е. Колкото по скъп е хотела по богато ще е тигърчето.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 20 дни
hash: f0b037ac93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Младите мъже нямат пари.
Огледай се за някой чичко, за да му станеш любовница.



Карамелка

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 1f825a726e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Не слушай комплексарите от сайта, говоря 6 езика и имам докторантура, хубава съм, не ме искат, тези които ме искат или са доста по-долу от мен и чакат да им кажа какво ще правим, или са изявени комплексари, които са се взели за богове и ги притеснявам. Съжалявам, че не подарих любовта си на твоите години, а се стремях към доказване. Прочети разни книги, интересувай се, бъди любопитна, обичай, мило дете, успех

 
  ...

...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 6e4d37434b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Виж сега, няма да те съдя, но ще ти кажа следното. Има 2 типа богати мъже. Едните сами са го постигнали, вторите са лекенца с богати родители. Вторите не биха ти били по вкуса, сменят като носни кърпички такива като тебе. Първите... там проблема е, че няма как да ги впечатлиш със цици и джуки. За да е забогатял сам един мъж не е случайно, най-вероятно е умен, съобразителен, избягва подводни камъни, често е и отличен манипулатор на околните хора, манипулатор на ситуациите в своя полза. Изобщо, кое те кара да мислиш, че ще оплетеш в мрежите си такава хлъзгава риба? Ти какво предлагаш? За да впечатлиш такъв човек трябва да си на или около неговото ниво, да изпъкнеш с интелект. Аз познавам такива мъже и до нито един от тях не седи кифла. Нито един! Я мениджърка на банков клон, я политоложка, я преподавателка в университет.... но никой от тях няма кифла до себе си. С други думи - жените до тях са също успешни, също блестят с интелект, не са случайни, нито са случайно подбрани. Шанс винаги е възможен, мъжа си е мъж, с милиони или без, влюби ли се - край, но късметът ти трудно би проработил тук. Да се върна на другия тип богаташи - богати наследници - лекенца. До такъв няма да стоиш и месец. Те унижават жените, бият ги, отнасят се с тях като с вещи, защото така са свикнали, да получават всичко. Често са алкохолици, наркомани, изобщо изтървани като хора. Ако те устройва - там шанса да заемеш временно място до такъв е по-голям, ще поседиш, ще му омръзеш, ще те смени.... Ако искаш съвет - ти си млада! Огледай се сред твоите връстници с които се движиш! И там има богаташи - бъдещи. Ами отвори си очите, виж кой около мъжете около теб е перспективен, то си личи ясно вече на тези години кой как ще я кара. Хвани се с него, карайте заедно колата. При добър избор няма да минат и 10 г. и ще си заможна. Недей иска всичко наготово и без да положиш усилия. Няма такова нещо в живота.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 20 дни
hash: 24f445a255
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Млада си стегни се и работи не чакай някой някъде във времето да ти поднесе нещо наготово. Нищо не идва даром в този живот дори и любовта мислиш че е истинска но нямаш ли те пращат в шеста глуха Интереса клатил феса. Съвета ми към теб е работи и спестявай там е истината

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: aaa317b7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

51.   Както и очаквах, ме оплюхте и така и не казахте нещо смислено и по темата ми. Бас държа че по-голямата част от дамите сте домакини от провинцията, а мъжете работите за има няма 1000 лева, и жените които искат богати мъже, за разлика от вас самите, са ви виновни. Просто се опитвате да оправдаете сегашното си положение, говорейки против другата страна на монетата. Знам как да пиша, просто пишех от телефона в движение, за което се извинявам. Уча също една от най-доходоносните професии, знам три езика, и повярвайте ми не ми трябва някой да ме нади от калта, аз за разлика от вас, просто не съм в нея. Точно заради високата ми самооценка, и това че си знам цената, искам такъв мъж. Богат, мили хора в повечето случай, с разбира се малки изключения е еталон за мъж, взел живота си в ръце, мъж, който знае какво иска и как да го постигне. На всички други мързеливци държавата им е виновна. Така че преди да плюете, поради собствените си комплекси, влезте малко навътре в нещата и се замислете за себе си. Поздрави АВТОРКАТА

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: 119f6b6493
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

52.   51, виж, момиче, някои хора може и да са се изразили малко грубо, но по същество са прави. И не е, защото бачкат за 1000лв или защото са отчаяни провинциални съпруги (между другото самото ти отношение към провинцията и към честно трудещите се хора говори много за теб), а защото има защо. За разлика от теб те са малко по-опитни и са наблюдавали такива случаи, за да имат такова мнение.

Аз ти го казах и пак ще ти го кажа, всяко нещо си има цена. Не може ей така наготово да си намериш еидн спонсор и цял живот да лежиш по гръб. Няма безплатен обяд в живота. Дали ще платиш с унижение, с липса на любов, с това да останеш самотна майка, с това да си прекалено зависима или с нещо, все с нещо ще платиш. Това в приказките, дето срещаш принца на бял кон и цял живот живееш щастливо и безгрижно в двореца, без никой да не иска нищо от теб, го забрави.

Затова съветите ми са - ако искаш пари, изкарай си ги сама и няма да си зависима от никого. Чуждите пари винаги излизат по-скъпо. Ако искаш мъж, избери го не заради пари, а заради личните му качества. Ако е богат, добре, не това да е основния ти критерий, защото за какво ти е богат мъж, който не е човек примерно и не става за мъж и баща? Освен това парите не означват задължително щастие. Не казвам да се хванеш с последния бедняк, но не се вманиачавай толкова по парите.

А и ти пак казвам - какво ще предложиш в замяна и защо богатия да избере точно теб, след като богаташите са малко, а жените, търсещи богати са в пъти повече. Съотношението между търсене и предлагане не е в твоя полза.

Трябва да се усъвършенстваш мноооого, за да привлечеш такъв мъж, а след като ще положиш толкова много усилия, за да привлечеш мъж, който утре може и да го няма до теб, защо не вложиш тази енергия сама да забогатееш и да не се чудиш дали няма да те смени като одъртееш или да те зареже с 2 деца и без пари?

Помисли малко.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 19 дни
hash: 119f6b6493
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Парадокса е, че богатите мъже търсят жени, които не се интересуват от парите им. Самия факт, че търсиш богат мъж, автоматично те изключва от техните интереси. Освен ако не искаш да си някаква държанка за секс за някоя и друга седмица и в замяна да ти купи 2 парцала и да те повози 3 пъти в скъпата си кола.

 
  ...

...
преди: 6 години, 19 дни
hash: a26e3f7f84
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   Авторке, ако това, което си написала е вярно и си толкова интелигентна, знаеш толкова езици, и се очаква да работиш високоплатена, престижна работа, то би трябвало ти да си в среда с интелигентни, богати мъже :), а не да пишеш тук как да попаднеш в такава среда и да им привлечеш вниманието на въпросните господа...

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: 5f2f5630e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   А, извинявам се, то било "повечето случай" - все тая, да не кажа и по-зле.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 19 дни
hash: 65b1e42956
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

58.   Един такъв мъж ще иска приятна компания, а не същество, събрало толкова злоба в себе си:) Преди да отречеш, прочети си, ако обичаш, коментара.

Alpha, ж. 29

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: 0d6dad175a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

59.   Щом учиш доходоносна професия и знаеш три езика, значи би трябвало да можеш сама да си изкараш многото пари. А в такъв случай защо ти е богат мъж? Или просто искаш някой "на твоята черга". Но ти дори не си на чергата на богатите хора, така че... Ако искаш богат и успешен мъж, трябва ти също да си богата, успешна, красива и така нататък, защото те също си имат свои изисквания.

Аз съм номер 31.

А и също.. Говориш за хората, които изкарвали по 1000 лв как са смешни. Да, но тези хора изкарват парите си макар и малко със собствения си труд, а не чакат наготово някой мъж да им ги подсигури. Тези "домакини" може и да искат също богат мъж, но знаят, че не е правилно да използват някой друг. Тези хора се трудят, а ти искаш нещо наготово. И ти като обиждаш хората с 1000 лв, ти колко изкарваш? Не вярвам да изкарваш повече от хората, които обиждаш. Не вярвам изобщо да изкарваш някакви твои пари, че да съдиш другите. Погледни първо себе си. И аз преди се държах надуто и глупаво, заради парите на родителите ми, но след време осъзнах, че като стана на 18 сама ще изкарвам парите си и може да се окажа и аз част от онези хора, с които не исках да общувам.

Не те съдя, но все пак опитай сама да станеш богата, за да са си твои нещата, а не един ден мъжа ти да ти каже дай ми ключовете и т. н. и да останеш без нищо. Защото така живееш несигурно и е неразумно, ако разбираш какво искам да кажа. На всички им се иска да не работят и да са богати и да живеят в лукс, но нещата не стават по този начин.

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: c371a59421
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

60.   Няма кака да знаеш на добро ниво три чужди езика. Много си млада. А каквото и да учиш в България, всичко е проформа. Аз съм завършил три университета в две западни страни, така че за цена и какво знаеш или не, няма да ми говориш. Пикла!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 19 дни
hash: aaa317b7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

61.   Добре, мили хора. Аз имам амбиция да стана успешна и богата. Но защо това да изключва желанието ми за богат мъж? ! Превърнахте ме автоматично в жена, която казва че няма да си мръдне пръста в живота, и иска всичто на готово. Грешите. Просто докато аз стана такава каквато искам, ще мине мвото време, ще съм вече поне на 30 а дотогава какво да правя? ! Не съм тръгвала да раждам деца, нито да ставам любовница. Въпроса ми беше по скоро психологичен, но вие и това не разбрахте. Все пак благодаря на всички за отделеното време за прочитане и коментиране на историята ми.

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: a3fbd35612
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

62.   Виж какво, момиченце недорасло, нищо няма да излезе от теб! Аз не съм богат мъж, но съм умен. Повечето богаташи също имат акъл (не говорим дали го използват положително, или отрицателно, просто са интелигентни). Мога да преценя човек само по 10 изречения и по 20 секунди лицев контакт очи в очи. Ти си класически пример за проста ку*ва. На бас, че си около набор 99 или дори по-малка. Богат мъж няма да си намериш. Ако искаш да изкараш добри пари по лесен начин - отиди в Германия или Холандия и стани компаньонка, там поне е законно. Плюс това на Запад ръсят яко пари на такива момичета. Но това може да стане САМО АКО СИ КРАСИВА. Ако си тъпа и грозна, тогава нямаш съвсем никакви шансове.

И за да ти докажа, че съм умен, ще ти кажа, че съм шампион на България по шахмат! На такава като теб не бих ѝ дал дори да ми види оная работа, камо ли нещо повече. Писна ми от пробити лейки като тебе.

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: 5f2f5630e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

63.   Досега не съм коментирала темата, но се изкушавам да разкажа един виц. Та, срещат се две бивши съученички, вече на средна възраст - едната генералша, другата - по-неуспяла в лова на богат мъж. И тази втората завистливо пита: "Ауу, как стана генералша, ма? ! " И първата отговаря: "Ами омъжих се за лейтенант, двайсетина години се разкарвах по поделенията и така. "
А на авторката ще кажа, че словосъчетанието "някой случаи", не е техническа грешка и не говори добре за образоваността ѝ, с която толкова се хвали.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 19 дни
hash: 5f2f5630e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

64.   Досега не съм коментирала темата, но се изкушавам да разкажа един виц. Та, срещат се две бивши съученички, вече на средна възраст - едната генералша, другата - по-неуспяла в лова на богат мъж. И тази втората завистливо пита: "Ауу, как стана генералша, ма? ! " И първата отговаря: "Ами омъжих се за лейтенант, двайсетина години се разкарвах по поделенията и така. "
А на авторката ще кажа, че словосъчетанието "някой случаи", не е техническа грешка и не говори добре за образоваността ѝ, с която толкова се хвали.

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: c82a507c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

65.   Очевидно е, че авторката е продукт на определено социално кондициониране в което висша цел е надутостта, презрението към хората които са "под нивото и" така наречената "средна класа", знаенето на цената си или по скоро втълпяването, че авторката заслужава всичко каквото си поиска просто защото го е поискала (а това значи, че го заслужава нали? ), ходене на почивки и т. н. Сигурно както е модерно сега ще компенсира светогледа си с жалостиви снимки на пострадали животни и ругаейки виновниците за състоянието им. Просто живота има начин да учи подобни горделиви хора на необходимите уроци. Сега докато пиша това си припомних и един случай от този петък. Бях на парти, дойде по някое време и една жена, беше хубава, елегантна, добре облечена и седна на бара да чака да я поканят на танц. Понеже съм си общителен, дойдох поканих я а тя ми отказа, да кажа, че аз изглеждам много добре. Видях по изражението и как се забавлява от отказа, как си мисли: ето аз съм толкова красива, знам си цената, всички ще ме канят цяла вечер а аз ще си подбирам. На мен не ми направи никакво впечатление аз съм претръпнал вече. Интересното е, че до края на вечерта никой не я покани и така свърши петъчното и излизане, постоя и си тръгна сама. За какво я разказвам тази история? Защото както и в нея така и в живота обикновено тези които "си знаят цената", имат големи претенции и са горделиви и със самомнение не свършват добре. Авторката просто още не разбира, че нещата в живота не са и не стават както си ги мисли тя, просто ще трябва да усвои някои сурови уроци по трудния начин.

 
  ...

1-50 от 89
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker