Как мъжете показват любовта си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как мъжете показват любовта си
преди: 6 години, 23 дни, прочетена 1649 пъти
Мили дами, с какво отношение мъжете до вас ви спечелиха? Какви жестове са правили и продължават ли да ги правят? Защо ги избрахте? Чувствате ли се като жената в семейството? Изобщо в днешно време съществуват ли такива неща от страна на мъжете или от тях се иска да носят пари вкъщи и да не изневерявам, пият и бият? Как ви кара да се чувствате специални? Бих искала да си сверя часовника и да разбера, дали аз изисквам прекалено много и живея във филмите. Могат да се включат и мъже. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 22 дни
hash: 0aab7bee2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм жена и на моите 31 години един мъж може да ме спечели само с хумора си, който да не е твърде вулгарен, с ума си - искам да има познания по много теми, да водим разговор, но не и спорове, да е отворен към нови идеи, да пътува, да ме взима със себе си, да умее да се извинява, когато е сгрешил и осъзнава това, да има приятели, които ме приемат, да си представя живота с мен уверено и да се чувствам спокойна, че ще бъде зад гърба ми, когато постигам успехи и приемам провали.

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 83e00f737b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   След определен етап във връзката си с нищо не показвам любовта си, а трябва. Не се гордея с това

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: cc1c999bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Имаше някъде една мисъл, че любовта прави жената смела, а мъжа - стеснителен... а, да - на Виктор Юго Мога да потвърдя, че е така, поне в моя случай. Не знам защо, но когато мъжът се влюби истински, жената става някакво висше създание в представите му, и той се бои да се открие. Може и да е от страх да не бъде отхвърлен... Много мъже, обратно, се кълнат във вечна любов, но това е просто страст, която, ако бъде задоволена, се изпарява и жената му омръзва... Други пък мъже стават груби. Не знам как да определя това, но е факт.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 21 дни
hash: 47dad48c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, зависи какво приемаш за жест на внимание. Момичетата около мен твърдят, че това, което аз считам за жестове към мен си е чисто и просто навик и не подлежи на положителна оценка и че всъщност той не прави нищо за мен. Но аз оценявам нещата като жестове.
Радвам му се, че запомни годишнинините от годежа и сватбата ни. Бях се стресирала, че ще бъда една от онези досадници, които ще се тръшкат, че мъжът изобщо не помни тези събития. Но всяка година си спомня годежа и дори да няма възможност да ми купи нещо, защото и такива години изкарахме, ми припомня и си припомня страховете си и радостта ни. Казват ми, че това е нормално и така трябва да бъде, но за мен не е така - щом помни, значи наистина са значими дати в неговия живот и наистина е държал на това и на този етап все още е щастлив и не съжалява за решението си.
Когато ходи в препоръчан му за нещо магазин, винаги купува нещо и за мен. Съвсем наскоро му препоръчаха някакъв нов в квартала с качествен алкохол на добри цени. Освен че си взе за него си пиене ми купи на мен шоколад. Това е мило. Случвало се е десетки пъти през годините и ми става мило, защото той пробва нещо ново без мен и се опитва да ме превърне в част от преживяването като ми избере нещо. Така ги приемам аз нещата.
Комплименти. Все още не е спрял да ми прави, въпреки че за 4 години родих три деца и повярвайте ми - изобщо не съм същата! В началото бяха по-често комплиментите, но това беше преди десетилетие. Сега са по-рядко, но са на линия и са в моменти, в които наистина ме ободряват. Това, че не ги прави всеки ден е по-добре, защото не знам кога ще се случи, оценявам ги наистина и звучат съвсем съвсем искрени, макар че понякога съм сигурна, че ги прави просто защото усеща, че не се чувствам добре. По време на бременностите ми беше много упорит в правенето на комплименти. :)
И за мен най-големият жест, който приятелките ми най-много омаловажават, е че ми оставя време за МЕН. Аз съм в майчинство и приемам, че си е мой ангажимент грижата за децата и домакинството в този период - изцяло. Но той смело се нагърбва и с трите деца барабар с кучето и излиза, за да мога аз да се почувствам човек и да релаксирам. Или пък стои при тях, а аз излизам някъде.
За мен най-най-най-големият жест, който прави е, че всеки ден ми благодари за нещо. Понякога е за храната, друг пък че съм по подредила гардероба, трети път - че съм част от живота му. Чувствам се УВАЖАВАНА, ОБИЧАНА и ЖЕЛАНА. Тези нещица за мен са достатъчни.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: cffb5a57d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А от теб какво се иска? Ти серенади правиш ли му или само ти си специалната?

 
  ...


...
преди: 6 години, 20 дни
hash: adf325f56b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   До 1: Ти да не си някаква награда, че трябва мъжете да те спечелят? А ти как можеш да впечатлиш един мъж? Защо жените си мислите, че сте някаква недостъпна крепост и само най-упоритите ще успеят дав и достигнат? Имал съм няколко връзки, но никога не съм робувал на жените. Да те впечатлявам? Да ти се харесам? Няма да стане :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 16 дни
hash: 5cfdfd0763
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато с моя мъж се запознахме аз първа направих един жест/ изненада. Определих му среща в една градинка между блоковете и му казах да седне на една определена пейка, да погледне под пейката и той там видя една малка синя кутийка със сребриста панделка. Няма да кажа какво е било вътре обаче :)
След тази случка започнахме да излизаме всеки ден и всяка вечер, аз за съжаление трябваше да замина за 3-4 месеца и нещата си останаха дотам... Да вметна че по хубави моменти не бях преживявала до тогава.
Тааа.. заминах и не след дълго както си вършех работата вдигнах поглед и видях най-добрите сиви очи да стоят над най- широката усмивка на света.... Въпреки че нямаше много време винаги намираше за мен, да пътува 4-5 часа само за да ме види, било то и само за една вечер... Така мина и този период.
Прибрах се и първата ми мисъл беше да взема една хубава бутилка вино. Оставих я пред вратата му, снимах я и му пратих снимката... Отново видях онази усмивка, която стопля сърцето ми дори в най- мрачните дни.
Той ме е чакал с цветя след работа, сутрин ми прави кафе, понякога ми го носи в леглото с цвете.
Така си живеем вече трета година, с изключение на един период в който и двамата направихме някои глупости, но те са останали назад.
Най- важното, с което ме печели всеки ден е че с него се чувствам лека като перце, себе си съм :)))
Надявам се и за него да е така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker