Влюбена в колега - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в колега
преди: 6 години, 23 дни, прочетена 2470 пъти
Здравейте,
ще бъда кратка. Напускам работа поради интриги от страна колежките ми. Бях обиждана, психически тормозена и от страна на прекия ми ръководител, понеже тя е протеже на шефа ме правеше на маймуна пред всички. Така един ден просто казах : Стига, след поредния скандал и обиди към мен бях извикана и предупредена, че ще ме уволнят МЕН. Почувствах се като боклук, ненужна вещ в очите на моя шеф, който уважавах и мислех за добър човек. Вършех си съвестно работата и никога не си позволявах да се скатавам. Дори се лишавах от храна, за да бъде първо свършена работата. Голяма грешка. Сега съм в депресия и съм толкова слаба, че не мога да издържам на натоварването в работата. Започнах да си търся работа след последния разговор с шефа. Одобриха ме в една фирма. Подадох предизвестие. Такъв товар ми падна от плещите. Почувствах облекчение, че се махам. Но има едно но... От няколко месеца съм влюбена в директора на фирмата. Виждам че има и той симпатии от няколко месеца. Пиша във връзка с това да ми дадете съвет как да постъпя. Ще ми е мъчно за него. Ще ми липсва много. Той е мъж, който винаги съм търсила. Мил, образован, тактичен, с чувство зс хумор. Не търся парите му или какъв гръб във фирмата. Ако му кажа, дали ще постъпя правилно? Не е женен. Разведен е. Има едно сладко детенце. Не искам да съжалявам ако си премълча, защото едва ли се пресекът пътищата ни отново.
Моля за коментари. Благодаря за отделеното време.

Карамелка

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 22 дни
hash: f3862adae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чакай малко сега.. В кой директор си влюбена? В стария дето не те има за нищо и те е предупредил, че ще те уволни или този на новата работа?

Иначе в първата част от темата за отношението съм съгласен. Знам 2-3 фирми, в които работех и вече ги няма заради неправилно управление и непукизъм на шефовете.

Това чака и всички останали. Които се държат по този начин със служителите си.

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: a73c320a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Установи се на новата работа и потърси контакт с него. Не увъртай, а бъди пряма.
И моля те, не използвай този подпис. Несериозно е.

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 5fd5eacc8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кажи му, нали напускаш. Нищо не губиш!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 21 дни
hash: 79a7b6192e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто го покани да пийнете по нещо. Вече не съм във фирмата, но ще се радвам да поддържаме контакт.

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 082be496bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първо напускаш и после всичко останало. По този начин ще се чувстваш свободна и независима и няма да има бариери в общуването. Задължително потърси контакт с човека, а времето ще покаже дали сте на една вълна

 
  ...


...
преди: 6 години, 19 дни
hash: 7b1d4bba01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нищо не губиш момиче,може и той да те е харесал ,знае ли човек...аз например така се събрах с моят годеник,само че ситуацията беше обратната аз бях управителката а той служителят.Една жена е много по -прикрита в чувствата си от един мъж.Човек никога не знае къде ще намери любовта ,аз никога не очаквах ,че ще я намеря в есприт...поздрави и успех !

 
  ... горе^
преди: 6 години, 19 дни
hash: b7ed499798
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз да се изкажа предпазливо: Какво означава, според Вас, "и той има симпатии"? "Симпатии" е мнооого разтегливо понятие, особено що се касае за мъж с фирма, власт и възможности. :) От друга страна - как така ще се надявате да Ви обича, или поне да не е безразличен към Вас, а от друга страна тъй грозно да бъдете изхвърлена от фирмата? Ако е човек на място е следвало да забележи Вашите качества и саможертвеност, да проучи въпроса издъно, и да Ви защити. Уж "ил", "възпитан", "деликатен", а от фирмата му Ви изхвърлят като парцал.

Тук има някаква бъркотия... Аз лично не бих се поддал на такава "любов" (слагам думата в кавички, защото без взаимно опознаване това чувство се движи в областта на въображаемото; да не говорим за горните, много тревожни обстоятелства). Той ВЕЧЕ не се е показал като мъж, тъй като е имал отговорността да не допусне такова отношение към Вас, а го е допуснал. Понесли сте унижение заради него, а сега се питате, дали да му засвидетелствате чувства. Това Ви унижава още повече... Ако искате, може да продължавате, но на мен лично ми намирисва на капан... Бъдете здрава!

 
  ...
преди: 6 години, 18 дни
hash: a323bbb554
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря за отговорите. Бяхте ми много полезни.
Номер 7, той не ми е пряк началник. Началник ми е жена, която иска да ме махне. Предложила ме е за уволнение пред собственика без да има основание по кодекса на труда. Тя не познава трудовите закони, няма качества на управител и да ръководи хора. Тя решава проблема, като предлага мен за уволнение, а нейната приятелка, от която тръгват всички интриги по мой адрес е бранена като някакво безценнно съкровище, незаменим кадър. И двете не ми дадох и ден спокойствие. Накрая си подадох предизвестието. Предпочитам сама да си тръгна, отколкото да бъда изгонена.
Директорът няма нищо общо. Той не може да се меси. В началото се интересуваше, но той самия шеф не може да ги усмири. Да са оправят оттук нататък без мен. Надявам се да ме очаква само добро и повече да не сблъсквам с интриганство на такова ниско ниво.
А на директора ще му кажа. Нищо не губя.
Вчера ме заговори усмихваше ми се и ми направи комплимент.
Ако му кажа може би ще събере смелост да ме покани н а среща, аз не стм от онези, които увисват аврата на всеки.
Благодаря за отговорите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker