Помощ! Изхабена любов или нова тръпка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ! Изхабена любов или нова тръпка?
преди: 6 години, 15 дни, прочетена 2229 пъти
Здравейте... аз съм момиче на 20 години. Скоро прекратих своята 5 годишна връзка с човека който много обичах и все още обичам, тъй като му изневерих. Заедно сме още от деца и той е първата ми любов както и аз на него. С годините станахме като брат и сестра, секса не вървеше, нямаше я тръпката, караниците и родителите му винаги седяха между нас докато в един момент не се появи момче което силно ме привлече както и аз него.... за жалост само за веднъж, той не проявава вече силен интерес към мен и това ме нарани душевно... Доста ме боли че провалих връзката си, но не мога да живея само с любов без тръпка, уважение и ужасен секс... но все още го обичам и не знам какво да правя... дори да се върна няма да съм щастлива при положение че изпитах такава страст с това момче, което наистина привляках, но на него му е проблем че излизам от сериозна връзка и не проявява особен интерес(държи се дръпнато и все аз го търся).... бих помолила хора които са били в моята ситуация да ми помогнат със съвет защото наистина се сривам психически не заради един ами заради двама мъже.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 15 дни
hash: b2a994209e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изчерпаните връзки са обречени. Ще изневериш отново след време. Сложи край.

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: a33cfe69cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Не съжелявай за първият. Ти не го обичаш. Ще си намериш друг, но не след дълго време и там тръпката ще отмине. В това съм на 100% сигурен. Истината е че хората си омръзват. Някой ще го отрекът, но само защото ги е страх от солената истина. Мисля, че не е естествено човек да е дълго време със един. Да има, които са 20 години заедно, но те са изтръпнали души вече. Страха от самотата ги задържа да са заедно. С течение на времето ще го разбереш. Знам, че звучи странно, но човек винаги трябва да търси тази тръпка, но струва много време, а времето в наши дни струва пари. Хората са наясно с това и си избират накъква рутина и се опитват да се преструват, че са добре, но душите им плачат! С времето човек свиква с тази своя роля и... се опитва да живее! Ако успееш да си изиграеш добре ролята В очите на обществото ще си почтен човек. Много хора не издържат и започват изневери, караници и т. н. А за хейтарите да не говорим. А точно тези хейтари са страхливците. И те завиждат на другите, които се влюбват и живеят истински.
Така е малката
Живота е секс, страст, любов и малко пари!

Филип 36

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 3d0e44208d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Момчето е дръпнат от недоверие и страх, че може нещо да те прихване и да продължиш дългогодишната си връзка. Често изневерявате на някой кратко и си карате пак с него. На мен се е случвало два пъти да забавлявам такива госпожици. И двете бяха отегчени и търсиха разнообразие, но имаха икономическа зависимост от приятелите си. Аз против изневерите и смятам, че ако една връзка загуби тръпката и доскучае, няма защо да продължава. Повярвай, ако не стане с този дето ти се дърпа, ще стане с някой друг след време. И не е честно за дългогодишното ти гадже. Между вас няма привличане.. Всъщност, между доста връзки съм го забелязал. Качвам се в автобуса и някакви момче и момиче се гушкат, а момичето ме зяпа замечтано. Следвайте си инстинктите, а не интересите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 15 дни
hash: 61b9d52edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не можете да се върнете - не е честно към дългогодишния Ви приятел. Ако Ви потърси, обсъдете честно всичко, но ако една жена преспи с другиго, това много трудно може да се забрави, и разяжда отношенията. Така става, когато си мислите, че половите отношения са нещо неизменно във връзката... Затова едно време хората са преспивали заедно само след брака. Иначе стават невъобразими каши. Приемете нещата, и се старайте да продължите напред, като си направите съответния сериозен извод.

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 03806a3e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вторият мъж, си е получил, каквото иска и за това е изгубил интерес. Ако продължаваш да го търсиш, ще му станеш досадна и съвсем ще му паднеш в очите. А щом с бившия ти приятел я няма вече тръпката, по - добре не се мъчи, да се съберете отново, защото дори да го направите, никога няма да сте щастливи заедно. От личен опит ти казвам, че имало ли е и изневяра, тя винаги, всеки ден ще стои между вас, дори да не говорите за това и да се правите, че сте забравили.

Според мен, е най - добре да започнеш на чисто. Няма да ти е лесно, предвид, че от дете си във връзка, но ще е полезно за теб, малко да останеш насаме и да си подредиш мислите. И когато срещнеш подходящ човек, да си готова за това и да си наясно с мислите и чувствата си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 930258072a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Не знам за приятеля ти, но аз бих ти счупил главата без да ми мигне окото, защото лично аз не толерирам изневери и ги мразя с цялото си сърце. Не мога да си тръгна просто така, преди да съм ти разбил физиономията, нищо, че си момиче.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 14 дни
hash: 780cb2ffa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Здравей, аз също съм била в подобна ситуация. Знам какво е до теб да стои най-подходящия, мил и сериозен човек и да те влече някъде другаде.. И сега все още съм с този човек. Съвета, който мога да ти дам е никога да не злагаш на тръпката! Тя идва и изчезва... залагай на уважението, на стабилния човек. Винаги ще се появяват лъчи в скучното ежедневие. Винаги ще намирате на какво да се смеете, на какво да се усмихвате. Заложи на здравата основа. Истинската любов не е тръпката. Тя е грижата и състраданието. Любовта е страстта. Обичта.. е на много малко хора позната. :)

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: db9fb96fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   След като сте спали с новия надали ще го превърнеш във връзка.
Има една поговорка " Ако взимаш мляко без пари защо да взимаш кравата. " Ако той не е вложил време, енергия.. надали ще даде всичко от себе си за момиче с което вече е спал... трябва да си мнооого впечатляваща в леглото и да нямаш обсебеност от него.

А другата връзка.. просто е изхабена. Има шансове да оправиш нещата ако не знае за изневярата, но ми се струва, че май не искаш да я пазиш връзката.

Според мен дай си вземе да се съвземеш от старата връзка.. от един на друг ако скачаш можеш да избързаш и да си навредиш повече.

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: c0d79090bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Забравяш мухльото и мачото, живееш си живота без драми и угризения и чакаш такъв момент на изпепеляваща страст и всеотдайна любов. Другото е рутина и жалко съществувание.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 14 дни
hash: 93eee38d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Един мъж, ако прости изневяра и пак си я обича мацката, значи е доста сериозен лузър.

 
  ...

...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 93eee38d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И един отговор към номер 8. Логиката в природата е индивидите да се привличат. И това не е закон, който трябва да спазваме, а инстинктивно заложено усещане, противопоставянето на това си е чист неестествен процес. Стига тия глупости за стабилност и здрави основи, след като е очевидно, че за да се стига до изневяра нищо не е стабилно. Такива връзки са обречени! Авторката е от милионите момичета по света с такъв провал. Бившата ме заряза заради едно момче, което беше по-голямо от нея и беше охранител 600 лева и нямаше шофьорска книжка, живееше с майка си, а пък аз се уредих в една фирма за 1200 и дори живея под наем сам! Когато се крахаме всичко ми беше ясно. Тя го харесваше, защото я привличаше физически, сексуално и визуално, макар и да сме имали много щастливи моменти, но ето, че излъчването и привличането изиграват голяма роля и тук вече работят инстинктите. Винаги е било така и така ще бъде. Теорията ми е, че индивидите трябва да се привличат, само тогава няма да има изневяра. :)

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 985f582141
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Само да те светна, че новият не проявява интерес, но причината не е в това, че ти излизаш от сериозна връзка.
Иначе вероятно и двамата не са за теб. Не знам, ти най-добре знаеш. Но не е нужно да бъдеш с някого само за да си във връзка. Може и сама да постоиш.
ж

 
  ... горе^
преди: 6 години, 13 дни
hash: a33cfe69cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер12
Съгласен съм с теб. Но по твоята логика трябва докато стигна до магазина да съм сменил 5 жени. Същото важи и за жената. Тези инстинкти и страсти трябва да бъдат контролирани. Ние сме хора не сме животни. Но да хората си омръзват. И това е много кофти.

 
  ...
преди: 6 години, 11 дни
hash: 72ae598f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   От 12 до 14, малко преувеличаваш. Просто се опитвам да кажа, че връзка без привличане е обречена. Ти може да харесаш 10 жени по пътя към магазина, но не се знае дали всяка от тях ще те хареса. Аз говоря за взаимно привличане. То е ясно, че като се ожениш ще видиш пет пъти по-готини от жена си, ама дали ще има химия между теб и някоя от мацките, сещаш ли се? Знам само, че бившата ми е вече от година с онзи, само защото има привличане и си пасват в леглото. Авторке, ще изневериш още много пъти! Прекрати този фарс и си продължавай напред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker