Какъв му е точно проблемът или в мен е грешката? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какъв му е точно проблемът или в мен е грешката?
преди: 6 години, 14 дни, прочетена 1608 пъти
От 1 година имам връзка с един мъж и в началото всичко беше супер. Много си подхождахме уж. На пръв поглед с него всичко беше като мъж мечта. Необременен от стари любови. Развил се мъж, с професия, амбиция и собствен бизнес от който печели много. Щедър към мен всякак, не само финансово. На всичкото отгоре и добре изглеждащ. Проблемите избуяха след като решихме да се женим, а уж идеята беше негова. Иска само подпис, някъде четах подобна ситуация, но да - той отказва Сватба! Иска да е подпис, като се оправдава с липса на време и големи разходи - които за него са нищо, бълхичка го ухапала. От този проблем започнах да обръщам внимание и на други дефекти. Например той страни всякак от общество и приятели, като особено осторожен е в появите ни като двойка - оправдава се, че не обичал показност, не обичал и да е център на внимание. Когато сме заедно навън той наистина всякак избягва да е център на внимание, дразни го такава роля, мрази да го питат, да обяснява, да говори. Започна да ми прави забележки за общите ни снимки във фейсбук. 1-2 стигали вика, какво съм целяла с цели албуми? Отишли сме някъде, бил платил доста пари, за да ми е добре в луксозно място и екзотика като страна (нарочно не казвам къде), а аз веднага съм бързала да го изтъпаня пред хората, да говорели, да кометнирали. Била съм с 4 връзки преди него и мъжете винаги и всякак са ме показвали като бижу навън и аз си имам самочувствието на отлично изглеждаща жена. Също ми каза, че когато имаме дете от сега да забравя да му качвам бебешки снимки и т. н., като порастнело, да си има свой ФБ да си качвало детето каквито иска снимки. И постоянно показност, демонстрации, парадиране... Искам да подчертая, че в нищо не ме ограничава, нито в това да излизам с приятелки сама, нито даже да му харча от парите, дразни се, когато светлините го облеят. Имам ли основания за притеснения в тази връзка и бъдещето й? Иначе е галантен, никгоа не е груб и не повишава тон, да не говорим за насилие, секса е ок, държи си на свободното време, което използва да си спортува, не употребява алкохол и цигари, но този инат да е все в сянка...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 13 дни
hash: 9d577a2659
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво ще стане ако не качваш снимки?
Той живее за себе си, ти живееш за другите.

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 75d7dd368b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мойто мнение е че той е улегнал мъж който търси нормална сериозна връзка, спокойствието, уюта а ти искаш да се показваш и доказваш (да живееш на пълни обороти).
Там се разминавате в начина си на живот, това не са толко сериозни проблеми но ако искате успешна връзка трябват компромиси и отстъпки.
Няма идеални хора всеки си има свой стил на живот, опитайте се да намерите
баланса в отношенията.
Р.

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: bf5b4875a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   В теб е грешката, да. Човек отива на почивка, за да прекара хубаво време с половинката си, да се отпуснат, да засилят връзката помежду си. Парадиращите във фейсбук вместо да си говорят и държат за ръце, се снимат за пред хората все едно мнението им е по-важно от преживяването с партньора. Това с бебетата също е много неприятно. Вместо да си гледаш бебето и да му се радвате с мъжа ти, ти ще го снимаш и постваш за хора, на които въобще не им дреме. Стегни се малко, звучиш ми като разглезена кифла. Това да ти е проблема, че мъжа ти иска да те направи улегнала жена и да те научи да изживяваш момента, не да го снимаш...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 13 дни
hash: 5ddc2ef525
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо въобще по дяволите ти трябва да се снимаш с него постоянно или да снимаш вечерите или местата на които ходите и да ги качваш?
Какъв е смисъла от това? Ако ще го правиш си ги запазвай за теб, за вас. Нужно ли е да ги показваш на всички?

И аз да съм на неготово място няма да търпя такива кифленски неща. Лека по-лека ми се струва, че жената наистина е просто аксесоар за мъжа. Така като чета всичко това... се говори само за глезене, за пари, за внимание. Никъде не прочетох нищо за любов... даже думата 'любов' липсваше в целият този текст.

Проблем мъжа ти - няма. Проблем имаш ти. Не стига, че ти дава всичко, но и недоволстваме... я за сватба, я за снимки и тем подобни.

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 58009f4407
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей, аз съм момиче на 22 и ще ти кажа моето мнение: напълно подкрепям приятеля ти! Аз също съм супер против качването на хиляди снимки във фейсбук, любовни статуси и т. н. С приятеля ми нямаме дори една качена обща снимка във фейсбук! Защо ли? Защото социалните мрежи за една клюкарница, а ние не искаме да сме в устите на хората, особено пък на злобари. Връзката си е нещо лично, свещено, което човек трябва да съхрани за себе си. Ако сте щастиви, кому е нужно да го демонстрирате пред обществото? То си е лично за вас- поне аз така възприемам нешата. Фактът, че той иска да се ожени за теб и сам ти го е предложил, според е достатъчен да разбереш, че държи на теб. А може би отказва да показничи точно заради лош предишен опит със завистници, знае ли човек. За снимките на детето пък абсолютно съм съгласна!!? Аз съм на същото мнение- снимка няма да дам да се качию пък камо ли цял профил. Въобще не ги разбирам тия родители, дето го правят. Пък и като почнат някои "първата дума, първата крачка" първото не знам си кво- нито да първите, нито последните, дето има дете. Айде няма нужда да се навира тва в очите на другите. Мен поне доста ме дразни това. :)

Според мен отношения, съхранени извън социалните мрежи, са по-чисти, по-истински и неопетнени от за съжаление недробожелателността на хората. Помисли за това и ти желая късмет!

 
  ...


...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 39cd0cd09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако не беше трагично щеше да е смешно. Ти във Фейсбук/инстаграм ли живееш? Като ти е толкова мерак да си под "светлините", намери си някое парвеню което и на него му е мерак да е там. Или си хвани някой дебил дето да те показва като трофей.
Ясно е че е интроверт човека, ако знаеш изобщо какво означава това. Но изглежда още по-ясно че ти обичаш парите му и статута който ти осигуряват, но не и него. И това че не му харесва да ги демонстрираш ти е особен проблем. Направи му услуга - остави го да си намери някоя качествена жена, не типичната държанка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 13 дни
hash: fe39da5215
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Уфф, какво искаш от човека? Имаш егати ината да си все в центъра на клюките! Мисля, че този човек е доста разумен. Има много верен усет към хората. Явно е бил предаван някога, може би от приятел и не иска да се заобикаля със завистници, а ти, ако си умна, сама ще се сетиш, защо не парадира с нищо. И това, че се определяш сама, като бижу, говори много за теб.

 
  ...
преди: 6 години, 12 дни
hash: ed0e5918e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сестро, няма идеален мъж, и няма мъж, който напълно да ти е по угода. Уверен съм, че и той забелязва отрицателни черти в теб, но си мълчи. Попаднала си на истински човек във времена, в които всеки гледа да се изтъкне, да се похвали с нещо. Малко са скромните хора, и малцина са тези, които не искат да развяват жената до себе си като знаме. Като гледам как се обличат (т.е. полуобличат) млади майки и жени, вървещи до своя партньор, ме хваща срам... т.е. не ме хваща, защото може би вече съм обръгнал. Имаш късмет - въпросът е, обаче, дали той го има? Прощавай за откровеността.

 
  ...
преди: 6 години, 12 дни
hash: 319d4c9bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не говоря за пари. Имаш мъж, който никога не ти повишава тон, гледа те като писано яйце, организира ваше време и е мил, галантен, красив, че и хубав секс правите. Жено, стягай се. В такава ситуация щях да забравя, че имам профили в социалните мрежи. Мъж, който никога не вика и се държи като джентълмен, а проблемът ти е, че не обича да му качваш снимки във фейсбук... луда ли си? За какво ти е показност? Отишла си на почивка, за да си починеш, а не за да правиш албуми в социалните мрежи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 12 дни
hash: 7b0278923a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жал ми е за мъжа до теб. Той ми изглежда доста зрял, а ти си на противоположния полюс.
Всико, което написа - говори изключително лошо за теб, но това не чак такава драма. Драмата е, че не го осъзнаваш. Чудно ми е този мъж как си е хванал толкова повърхностна жена, че чак и подпис иска с нея, това ми е абсудрното в цялата ситуация, но той ще си носи последствията.

П. П. Така е, когато някой се влюби във външен вид ;)

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 дни
hash: 9c5b95e691
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имах преди време една приятелка по същия начин, дори и беше предложил да си изтръка фбто, тя влюбена загубена.. го изтри, а той нашия имал жена, пък уж беше сгоден за мойта.. Внимавай и ти :), че след време много боли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker