Гузна без вина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гузна без вина
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2285 пъти
Здравейте,
Чувствам се виновна не защото направих нещо, а защото изпитах нещо силно и приятно. На едно фирмено събиране вечерта танцувах с колега който ми е яко неприятен и противен(иначе е симпатичен, просто е дървен философ и не се разбираме в работата). Танците продължиха и дистанцията се стопи и дискотеката свърши. решихме да продължим в басейна. 20 души в малък басейн и си говориш с всеки и започна да става студено и въпросния колега започна да ме гали по крака и с напредването на нощта оставахме по-малко и по-близки. Накрая бяхме прегърнати по двама по трима в басейна пленени от студа се доближавахме все повече и лошото е че тази близост с човека който не понасям адски много ми хареса. в момента в който ми хареса най-много просто излезнах и се надявах всичко да приключи. Все пак имам приятел и никога не съм имала желание към друг човек - не се понасям. Другото лошо е че колегата ми предложи приятелство в ФБ и си пишем общи приказки но той се смее на историите ми, изслушва ме - точно това което приятеля ми от известно време не прави. Обичам приятеля си и искам всичко да е както до сега.
Защо от всички хора на света намерих да се топля точно с този човек и защо по дяволите ми хареса толкова много?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 871288d93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има за какво да си гузна. Имаш вина щото си го допуснала твърде близо. Само мъжа ти има право да пипа там. Ако продължиш да се лигавиш с тоя , не се учудвай ако изневериш. Според мен даже и сега си за бой.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1d999e940e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момент на слабост, действала си правилно. Говори с приятеля си, за да изчистите проблемите помежду си. Другият човек винаги ще ти е утеха, но това е само до време. Не си проваляй връзката, задето някой ти е обърнал внимание.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3c5d6dd9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами ако искаш да си поиграеш с тоя дето те „дразни”, първо скъсай с приятвля си и играй на воля. Тъпо е да се обарваш в басейна с друг, докато имаш човек до себе си.
Ако приятеля ти се обарва в басейна с колежка и разбереш, как ще се чувстваш?
Правете нещата така, че да няма прецакани. Не е лесно, но е коректно. Иначе след време ще пишеш пак тук. „Приятеля ми ме остави защото му изневерих, ама и новия ми би шута защото вече не го кефя” :)
Ти си решавай. Ако правиш глупости, не очаквай готини неща да ти се случват в бъдеще. Закон на природата. ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: aa9d55f0f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много яко фирмено събиране със завършек на групи в басеина. Искам и аз в тази фирма:-)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 870010cecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Тръгнала си към оня път..

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9ba42d5eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имате приятел, а влизате по бански в басейн с друг човек. Как би се почувствал приятелят Ви? Абе какво става в наше време - хората не могат елементарни неща да съобразят ли?

Не Ви ли харесват ласките на приятеля Ви? Ако е охладнял, пък поговорете по темата, и тогава решавайте какво да правите, но докато сте заедно, мисля че е ужасно да постъпвате така, че и да не смятате ласки от друг мъж за нещо, което Ви унижава, макар да Ви харесва. Объркана работа - простете.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c608dfb4bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Имала си някакво приятно прекарване, което не е задължително да простираш върху целия си живот, а можеш просто да оставиш там. Особено, когато има алкохол, задръжките доста падат.
Друг е въпросът, дали има нещо съществено неудовлетворително във връзката ти с приятеля и за това да си имала нужда от близост.
Можеш и да си направиш съответните изводи. Един възможен извод е, че вероятно на другия ден колегата продължава да си е дървен философ.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6629accaf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма такова нещо като гузна без вина. Щом съвестта ти те гризе, значи си "нарушила" своето вътрешно равновесие.
Ж

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9d8ecbad9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Когато ти липсват отговори на любимите ти навици, като изслушване и разбиране от близък, понякога ги търсиш в далечни хора, които по един или друг начин са те предразположили и си осеяна с внимание. Според мен си обидена или наранена от приятеля ти и затова изпитваш такива чувство към другия. Стискам палци да възстановите отношенията си ти и приятеля ти и да забравиш за обърканите чувства да те ръководят. Задай си въпроса ''Кого обичам аз'' и иди при него.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 36de71222f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен просто си почувствала някаква липса във връзката си и си станала емоционално уязвима. А това се е проявило като преоценяване на дървения философ. Алкохола и физическата близост само са добавили още уязвимост, но не са основните фактори.

Просто когато човек чувства емоционална липса, започва да преосмисля някои неща на подсъзнателно ниво и да идеализира алтернативните възможности. И започва един подсъзнателен монолог дали пък това, което имаш, е достатъчно добро, за да се бориш за него. Дали пък другото няма да е по-вълнуващо и удовлетворяващо. Кое да избереш сега? Ако избереш едното или другото, дали пък няма да се прецакаш?

Лошото е, че този ментален шум има свойства на лавина и сам се увеличава, докато не прерастне в много сериозни терзания и мъчения.

Старите хора му казват навиване на фитилите, а по-младите влизане във филма.

Разбира се, всичко това е само в главата ти. Нито дървеният философ е станал по-готин, нито пък ти си го харесала. Просто моментно си видяла в него някакъв заместител на нещо, от което си имала нужда в момента и което ти е липсвало.

Въпроса е да не вземеш сама да си повярваш, че едва ли не си влюбена в него.

Ако нещата във връзката ти не вървят, вече е друг въпрос, но дървеният философ няма нищо общо с това. По-скоро осъзнай какво ти липсва и намери начин прителя ти да ти го даде. Не го обвинявай, просто го предразположи да ти го даде, защото може и причината да си самата ти.

Ако е изчезнала тръпката, направи нещо, изненадай го. Но не тръгвай по модела "имам проблем с приятеля си -> ще търся друг".

Проблеми ще има винаги в една връзка, защото нищо на света не е перфектно, но въпроса е проблемите да се разрешават, а не да даваш на първия срещнат колега да те обарва. Защото и това не е решение. Ако си с него във връзка и с него ще имаш проблеми след време. Тогава с трети ли ще се обарваш?

На кратко - Спри да идеализираш философа, осъзнай се и си оправи проблемите във връзката деликатно. Ако не помогне, говорете директно. Обсъдете какви проблеми имате, как смятате да ги разрешите и въобще имате ли желание да ги разрешавате или връзката се е изчерпала. Едва тогава мисли за нови.

Не прави като повечето жени номера с маймуната и клоните.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 07ba8944f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 4, внимавай какво си пожелаваш. Да не завършише след някой фирмен запой с крокодил в басейна, особено ако е по - високопоставен. Че отиде работата в хубавата фирма.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e221e055e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Всъщност не си чак толкова без вина

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4d119287ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Гузна си била защото ти е заговорила съвеста ти, била на крачка да изневериш на приятеля ти без да го заслужава.
Изневярата не е майтап работа, много семейства и сериозни връзки са се разрушили точно заради нея.
Обмисляй внимателно какво правиш, защото всеки сам отива после на касата да си плати цената.
Р.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c5c0cb3439
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   От Автирката:
Блгодаря ви много за менията и все пак да си кажа какво се случи след това: мислих много и накрая си поговорих с половинката, обяснихме си всички пропуски който допускаме един към друг и сега нещата са не по стару му а много по-добре. Обясних му всичко случило се - не му стана приятно, но решихме, че и с това можем да се спревим и сега сме по-близки от всякога!
Още веднъж Благодаря

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker