Объркана!?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана!??
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1273 пъти
Здравейте, хора! Пиша тук, защото имам малък проблем, който от известно време не ми дава мира. От заглавието най-вероятно сте се досетили, че съм момиче, след няма и месец ставам на 19 и живея в малък град близо до морето.
Така моят проблем е следният: преди около 6 месеца, благодарение на социалните мрежи, се запознах с едно момче, което първо прояви интерес към мен. Впечатлението ми от снимките му беше, че не е нищо особено и ако се разминем на улицата дори няма да го погледна. Външния вид не е най-важното, знам го от собствен опит, но това е първото нещо, което всеки човек забелязва.
Таа, реших да му отговоря, нямах очакания и никакви намерения. За пръв път си допаднах с някой толкова бързо и нещата просто потръгнаха. Въпреки че си комуникирахме виртуално, аз го чувствах страшно близък. Честно казано дори не знам как звучи, не сме си говорили по телефона. Чатове ни ме изпълваха с щастие всеки божи ден. Спрях да си общувам с други момчета, поради простата причина, че знаех, че съм намерила човека за мен. Поне засега. Той е доста мистериозен и факта, че не знаех много за него, ме караше още толкова да го искам. Не съм си и помисляла, че някой може да ме завладее по този начин. И ето тук идва проблема. Очевидно и той има симпатии към мен, но просто не предлага да се видим. Живеем на час разстояние, дори има кола, но нищо. Намекна няколко пъти, но нали разбирате намек не е като да е казал място, дата и час, което ме навежда на мисълта, че или проблема е в мен или пък него го е срам.. Нямам представа. 6 месеца е прекалено, вече трябваше да е направил нещо по въпроса. Аз съм общителена, обичам да се запознавам с нови хора, имам си самочувствие и не разбирам защо така стана. Продължаваме да си пишем и аз все още имам надежда, че ще стане.. ако някой е попадал в подобна ситуация или може да ми даде съвет ще съм благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: b86be47495
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблема е, че "чакаш" на него да свърши всичко. Нали имаше една такава малоазиатска поговорка: "когато планината не отишла при мохамед, мохамед отишъл при планината". Не можеш все да чакаш на другия да направи очакваното от теб, при това дори без да му кажеш какво очакваш, той не чете мисли, нито е супермен който винаги знае какво да каже и да направи. Просто човек със своя характер, предимства и недостатъци, страхове и надежди който се опитва да общува с теб. Ако го третираш като анимационен герой и очакваш от него перфектното поведение на "принц" доникъде няма да стигнат нещата.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c98c06f51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Постави въпроса директно и ти го покани да се видите. Успех :)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6c0c9713b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Сладуранка. Може да има няколко проблема. А случайно е малко по-възрастен от това което ти е казал. Примерно с 20 на годинки. Или 20 -30 кг отгоре. А може и жена му (гадината )да не разрешава да се вижда с момиченцата от нета.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e88846872a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъж на зряла възраст съм, тъй че ще ти кажа следното, моето момиче, пък ти го приеми или не. Завързаните онлайн запознанства имат особеността да създават илюзии, тъй като човек изпълва другия с всички свои фантазии, които му дойдат наум. Твоят случай недвусмислено е същият. Може сега сред младите такива запознанства да са нещо естествено, но това не променя нещата. Моето мнение е, че щом като той не те кани, а е мъж, предполага се, тогава рязко следва да се оттеглиш. Тогава той несъмнено ще те потърси, но не виждам причина да продължаваш тези "отношения" (каквито не са). Просто човек има склонността да замества реалността с нереалността, което често го води до големи провали и разочарования. Най-добре е решително да прекъснеш този контакт - той е имал достатъчно време за мислене, харесване и канене.

Кураж!

Агапе.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker