Влюбена за втори път... но не в мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена за втори път... но не в мен
преди: 6 години, 16 дни, прочетена 1503 пъти
Имам следният проблем - преди една година се запознах с едно момиче и в началото не я харесвах и тя тръгна с един приятел от компанията на село. След 2 месеца връзка, те скъсаха. Момчето я забрави, а тя го обичаше до миналата седмица (по нататък ще кажа как става този номер). Влюбих се в нея едва след като станахме най-добри приятели. Така тя стана любовта на живота ми, а аз останах във френдзоната й. Така в продължение на вече на 10 месеца тя не спираше да страда по горкото момче и реших да пробвам какво ли не - съвети от интернет, от приятели, от НЕЙНОТО семейство... Така с майка й замислихме план как тя да спре да го харесва и проработи. Майка й сърдечно ми пожела да тръгна с нея и ми даваше съвети. Така тез дни в компанията дойдоха 2 нови момчета и тя отначало беше казала, че има хубави очи и т. н., но нищо необичайно, защото тя по думите на майка й, обича да говори. И само до там. Така старата й любов като й би шута и същият ден дойде новата й любов, тя се влюби в него по-бързо и лесно и забрави старото момче, с което тя така усилено се опитваше да се събере и не можа да забрави 10 месеца. И така понеже аз бях задействал плана "излизане от френдзоната" като гледам от сайтове разни стратегии и аз каквото знам и майка й знае за това, тя днес ми каза, че харесва новото момче. А аз същият ден й признах, че я обичам. Таа... как да се справя с новото момче и да си набавя малко време за мен да си направя схемичките? Не искам да тръгнат, понеже и той я харесва. Аз и песни съм писал за нея, и сайтове съм правил за нея, винаги съм я подкрепял... А тя ме замени с човек, с който се познава от 2 дни. Моля ви, кажете ми как да се справя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 14 дни
hash: 8d6abd99e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам, не знам отговора на този въпрос освен да постоянстваш ако ти се занимава. За разлика от мъжете които харесват жените да им показват, че ги харесват, жените на които се покаже повечко внимание бързо те възприемат за даденост и за не достатъчно предизвикателство. Най-силен интерес съм предизвиквал когато напълно съм игнорирал някоя жена за определен период а после съм показвал умерен интерес, тогава имам чувството, че направо ще се разтопи от щастие. Обратния случай - показвал съм интерес веднага и дори тя да е била силно привлечена бързо губи интерес. Ти сега си в лоша ситуация. Моя съвет е да спреш да прекъснеш всякакъв контакт и когато мине време и се засечете ако видиш, че е развълнувана, значи има промяна в чувствата и и установила, че и липсваш иначе работата май няма да свърши добре.

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 8234dc772f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето малко повечко подробности около случката... Тя понеже беше много наранена заради бившия, че той я унижи докато тя все още го обичаше, новото момче й е предложило точно тогава и тя за това се е влюбила. Ако бях аз, щеше мене да обича. Как да се справя с това? Как да я накарам да ме заобича? Те буквално тръгнаха в деня в който се запознаха. Сега 2 дни по-късно вече са се целували. Дали ще им мине бързо любовта? Той малко не е влюбен ами са само симпатии от негова страна и това го написа той. Той ми писа "пробвай да я зарибяваш и ако ти върже няма да се бъркам". Ее, това, че няма да се бърка не си ли казва всичко? Какво да направя, че тя да тръгне с мен?

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: b7305542cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Извинявай, моето момче - търсиш си белята. Това момиче, дори да даде вид, че те харесва, дори да даде вид, че тръгва с теб - бъди сигурен, че скоро ще бъдеш заменен. Тогава обаче страданието е мнооого по-тежко.

Забрави за нея, прекъсни връзките си, гледай да не я срещаш и виждаш, и се съсредоточи върху други неща. Не е лесно, но иначе много ядове ще береш с такава жена, не се заблуждавай.

Поздрав!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker