Много съм притеснителна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много съм притеснителна
преди: 6 години, 15 дни, прочетена 1609 пъти
Жена на 20 съм и скоро започнах да правя секс, но съм много притеснителна. Първия път не можа да ме отвори, но влезе доста навътре, имаше и лубрикант и не ме заболя, но ми беше хубаво. Иначе започна да го вкарва без лубрикант, но ме болеше доста не знам защо и той тогава го сложи. Имаше си в къщи. И затова също да питам и при самото вкарване, а не чак при отварянето винаги ли така боли ако не съм овлажнена или с лубрикант или само първите няколко пъти. А след няколко дни започна да си вкарва пръстите и пак хем ме болехе малко, хем ми беше хубаво, после пак си го вкара, но пак не можа да ме отвори, не ме заболя. Не знам какво ми става. Много ме е страх и когато вече наистина ме отвори дали няма много да боли. Мен много ме боли и викам дори когато ходя на зъболекар да ми слага пломби, и дори и на коломаска. И някой ако ме ощипе силно пак. Странно е за годините ми, но е така. А по-смешното е, че никога не съм мастурбирала и затова ми е притеснително и малко ме е страх като тръгваме да правим секс. А иначе с гаджето ми сме от един град, но сме студенти в друг на различни общежития и можем да го правим само в петък и събота като сме си в града. Първия път само му се изхлузваше презерватива и решихме докато не ме отвори да не го слага, а след това. И от там нататък, само когато вече е време да свършва. Мен от болести не ме е страх, а само да не забременея. Нали хората казват, че бебетата идват при тези, при които не трябва. Познавам 2 момичета на мойте години, които родиха и 1 която направи аборт. И се чудя дали да не започна да взимам противозачатъчни, или няма смисъл да се тровя с такива неща при положение, че не го правим редовно, а само по веднъж в седмицата от месец и даже още не ме е отворил. За да не му се смеете и на него да ви кажа, че много малко пъти е правил секс преди да е с мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 14 дни
hash: 3d46314d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е да те боли, правете опити докато стане. Бебе се прави и от един път, и без да свършва, има малко течност преди да свърши. Ползвай презерватива и от болести пази, трябва да те е страх, защото от някои се умира по рано, от други се разболяваш от рак, при трети стават хронични, а само при четвърти е гадно и се лекуват с антибиотик. Доста е интересно как така си има лубрикант вкъщи ей така...

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 8046e3e43f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Обезателно се предпазвай от бременност. Най-добре с презерватив, а ако пък толкова не може - иди на лекар да ти изпише хапчета.
И това, че не те е страх от болести, не означава, че не можеш да лепнеш нещо, което при него протича безсимптомно.
Щом искаш да си сексуално активна, трябва да си и отговорна към собственото си здраве и да се пазиш. За да не съжаляваш после.
Колкото до болката - нормално е да те боли сега, както и известно време след това, защото си тясна долу. По-нататък е възможно да има болка, ако не си се отпуснала достатъчно. Но не се притеснявай. Всичко, което си описала е рамките на нормалното и с времето ще се наредят нещата. Ще опознаеш тялото си и ще се отпуснеш. Не се притеснявай за това, съсредоточи се в протекцията по-скоро. ;)
Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 19da2ff379
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По много грозен начин се изразяваш, мило момиче. Отвори го прочетох над 5 пъти, ти да не си врата да те отварят постоянно? Щях да ти дам някой съвет, но с този начин на писане направо ме уби

 
  ... горе^
преди: 6 години, 13 дни
hash: a8bb1da14c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   1-во - Ципата ти може да се е скъсала и преди това, на балерини, танциорки и гимнастички им се случва често, при шпагат например. Има някои редки случаи, в които ципата е много гъвкава и може да се запази без да се скъса и до самото раждане. Пък и тя не винаги е цяла. Може да е половина или дори малка част. Не си го представяй като найлон, който задължително трябва да боли и да кърви.
2-ро - Противозачатъчните сериозно влияят върху баланса на хормони в организма да не говорим за другите възможни странични ефекти, прочети повече за тях. Не знам какъв ви е проблемът с презервативите, ама ако тези, които купувате не са му размер, възможно е щом се изхлузват да са му големи, намерете неговия размер. Лубриканта се използва върху презерватив! На кожа той изсъхва бързо и започва да лепне. Не ви препоръчвам изобщо да го правите без презерватив, а щом не те е страх от болести задължително трябва да прочетеш повече за тях, но ако все пак го направите без по-добре заложете на вазелин. И съм сериозна ПРОЧЕТИ ЗА БОЛЕСТИТЕ!
3-то Няма значение откога го правиш винаги може да те заболи мъничко по време на секс. Я не си достатъчно влажна, я позата не е удобна. Не се стягай просто, защото когато тялото ти се стегне се стягаш и долу и болката ще е по-силна. Изобщо четете повече за секса, за болестите и за всичко свързано със секса. Разпитай по-опитни приятелки, майка си или леля си, по-голяма сестра, ако имаш. Неудобно е, но трябва да говориш с някой, за да се информираш повече. Секса е нещо много хубаво, хубаво е и че го правите, ама явно и двамата не знаете много, много какво правите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker