Семейството или любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Семейството или любовта
преди: 6 години, 8 дни, прочетена 1799 пъти
Здравейте, искам да ви споделя моята история, и да. споделите мнението си с мен. На 26г съм жена омъжена с дете момиченце на 4г. Живеем при нашите, но си правим собствен дом който е почти готов след няколко месеца ще се нанасяме там. Обаче преди една. година. изневерих на мъжа си, причината да. погледна. друг мъж беше, че моя играеше много игри на телефона си, не си общувахме много, не можех да го накарам да. свърши нещо без. да. се скраме. Спеше до късно, нашите все ми мърмориха, че. нищо не ставало от него все кусури му намираха, те говориха на. мен аз на него. И в един момент аз. истинах от него оставих го да прави каквото си иска. Срещнах друг 13г по голям от мен. той беше точно това което исках моя мъж да бъде. Работлив, мил загрижен не пие просто човек злато. ПЪрво ме прилече с това че много работи, помагаше ми в работата слушах го как той си правел кафето сутрин, как помага на жена си в чистенето и един ден си казах искам мъж като него. С течение на време той също ме харесал взехме да. си споделяме, да си пращаме въздушни целувки, взех ме си номерта и започнахме да. се чуваме. Един ден той ми каза че не иска да. сме само приятели, че бил влюбен в. мен. Аз приех. така вече цяла година сме. заедно обичаме се много и двамата, аз се очуждих от моя мъж още повече той иска да. живее с. мен и да. остави жена си... аз го обичам много с цялато си сърце и душа. Винаги искам да държа ръката му, обаче не мога да. си. зарежа новата къща за нея. мечтая. от 10г съжалявам и мъжа си, какво ще прави той, той много обича детето ни и като се замислям не е толкова. лош като мъж нали, може би аз съм се повлияла от думите на. нашите зада ми стане. толкова беЗразличен нали, вече е късно да. го мисля защото станалото станало. чудя се сега как ще живея. с. него в. бъдещия ни дом като сърцето ми иска друг. Но толкова се. притеснявам и от чуждото мнението и за неговото смейсттво мисля... то дълга и широка. Кажете ми вие в такова полижение какво бихте направили бихте ли си запазили семейството или бихте заживели с любовта си...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 дни
hash: 77f478cd65
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само на 26 си. Аз бих избрала любовта. Не бих си представила да стоя до края на живота си с търтей като твоя. Че някой ден може да съжаляваш. А детето му го давай да го вижда всяка събота и неделя без скандали и готово.

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 361607e28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Признавам си не съм чел историята. Отговор е директен - любовта

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: 7cf7a7b7d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Няколко неща:
1. Първо любовникът ти да се разведе с жена си и да решите къде ще живеете след развода. После се развеждаш ти и заживявате заедно. Не пишеш дали любовникът ти ма деца?
2. Ако не се разведе значи те лъже и иска просто да те чука, обяснявайки колко много те обича. Дрън, дрън...При това положение го зарязвай и се опитай да спасиш брака си.
3. Ако се разведе и заживеете заедно значи действително изпитва чувства към теб. Запомни обаче, че розовите сънища бърза свършват. Налягат ви два пъти повече грижи и проблеми. Той ще трябва да работи, ако има и деца два пъти повече. Бившата му ще ревнува. Твоето дете как ще приеме пастрока си? А той готов ли е да гледа чуждо дете?
Проблемите не са един или два, но за да се решат трябва решителност!
Ж45

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 дни
hash: dc3c22e154
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На първо място, мисля че сте направили грешка да живеете при вашите. С това мачкане от тяхна и твоя страна, даже се учудвам, че мъжът ти не се е изнесал, а само ви игнорира. Скопили сте го. Не е много зряло да слушаш мама и тате, да ги оставяш да говорят лошо на твоя мъж и баща на детето, че и да му повтаряш чужди думи от първо лице. Мама и тате няма да се зарадват и на 12 години по-голям, нали знаеш? Ти си прецени дали е тяхна работа да дават оценки на мъжа ти и да се месят в брака ти (явно са разрушили първия). Аз бих избрала любовта. Сподели на любпвника, но поправи грешките от първия брак и дръж далеч родителите си от него. Успех ;)

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: 3e9345e526
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Преди години бях пред твоята дилема. Избрах да остана със семейството и мъжа си и сега не съжалявам. След време забравих за другия и преоткрих мъжа си. Дори не мога да си представя каква глупост щях да направя и как щях да си разбия семейството.

Ж34

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 дни
hash: d4ef291d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не казваш, че има друг. Казваш че връзката е изчерпана. Разделите се поживей сама и тогава реши. Просто му кажи, че искаш да се разделите на няколко месеца.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 дни
hash: a699fef30b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Би било глупаво да не дадеш шанс на семейството си. Любовта идва и си отива и пак идва и пак си отива. Семейството е нещо много ценно, което много хора осъзнават, чак след като го загубят. Жена съм на 51 години, патила и препатила. Преди години избрах "любовта". От тогава живота ми тръгна на долу. Единия ми син е наркоман, а другия в затвора. Цял живот страдание и нищета за мен. Мъжа ми не беше лош човек, но просто се влюбих в друг и разруших всичко. Другия ме заряза само след 2 години, а аз останах завинаги разведената с деца зад гърба си.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 993c70db48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Виж как ще е животът с него, когато не са наблизо родителите ти. Според мен са ти промили мозъка, а не им е работа да оценяват те мъжът ти. Да не си лягат те с него?

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 7afbe5b3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъжа ти не се е чувствал щастлив в дома на вашите, самочувствието му е смачкано от подмятания, че за нищо не става. В новата къща ще се оправят нещата. Изчакай да се преместите. Ти също опитвай да се сближите, извини му се ако трябва, почнете наново. Нова къща нов късмет са казали хората. Ако до година не оправите отношенията си, тогава мисли за развод.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 дни
hash: 7afbe5b3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 10, съжалявам много за теб, представям си през какво си преминала. Не знам дали проблемите със синовете ти са следствие от развода. Не се знае дали мъжа ти е щял да остане с теб след всички тези проблеми, не се обвинявай за избора си. Съчувствам ти, търси подкрепа в организации за наркомани

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 часа
hash: 4ac3573bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Благодаря ви за коментарите, бяхте ми много полезни благодаря

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker