Ужасна ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ужасна ли съм?
преди: 6 години, 7 дни, прочетена 1426 пъти
Здравейте, историята ми е много дълга, но ще опитам накратко да ви въведа. Омъжена съм от 7 години, имаме и деца. Ужасно много обичам съпругът си, той също постоянно ми показва любовта си. Всичко е една идилия, гледа децата, обръща внимание и на мен. Прави ми романтични изненади, разбира се аз също му правя. Гордо мога да кажа, че успяхме да създадем щастлива семейна среда за себе си и децата си. Преди 2 дни видях за пръв път, човека с който бях преди да срещна мъжа ми. Само него бях обичала до тогава и всякаш ми се подкосиха краката щом го видях. За пръв път го виждам от 8 години насам, почти не се е променил визуално поне. Носеше си гривната която му бях подарила за един празник... Не се поздравихме дори, разделихме се със скандал преди години. Погледнахме се няколко пъти и толкова. И сега аз не спирам да мисля за него, колко хубаво ни беше, сънувах го дори. Не съм такъв човек, не искам да нещо от него, но се чувствам виновна че мисля за него. Обожавам мъжа си, но какво подяволите ми стана? Ужасна ли съм? Чувствам се такава, все едно предавам мъжа си а нищо не съм направила.... Ще ми мине ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 дни
hash: a80b3ea3d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти гледай само да не си мислиш за изневяра ейй

 
  ...
преди: 6 години, 5 дни
hash: a782503167
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще ти мине до няколко дни, стига да не наливаш сама масло в огъня и да не си позволяваш да мечтаеш твърде много. Разбирам те, защото имам една такава стара тръпка. Говоря за човек, с когото никога не бих се събрала отново, но съм убедена, че и след 15 години да го видя, пак ще настръхна от глава до пети. Сега градя друга връзка, нещата вървят към семейство и чувствам, че съм намерила мъж, с когото мога да споделя всичко. Всъщност, той е пределно наясно с миналото ми и с всичко, което написах по-горе. Освен това е наясно, че нещата са сложни в историята, но аз няма да се върна към онези стари страници отново. Познато ми е това чувство на вина, аз също съм се чувствала като най-ужасния човек след случайна среща или пък отбелязването на определена дата. Понякога се чувствам ужасна, че изобщо съм обичала преди настоящия си приятел. Постави разума отгоре и не се замечтавай. Такива неща са като ангелчето и дяволчето на двете рамена на главния герой във филм... ти избираш в коя посока да наклониш везните. Обичала си истински, това е всичко, подобни чувства оставят следи, което не означава, че искаш да си с бившия си или че би сторила нещо грешно, с което да нараниш съпруга си.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 0d0c54f032
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Гони дивото и ще изпуснеш пилотното.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 дни
hash: a35ebd4b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наистина стана така, минаха няколко дни и ми мина. Явно е било нещо моментно. За пръв път ми се случва и ми беше странно. Някой хора си остават тръпка за цял живот.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: cb86839c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Намирам го за естествено... но чувството Ви за вина е неоснователно. Просто душата къта неща, и те не могат да бъдат извадени от там. Образно казано, Вие сте като наранен човек, на когото отвреме-навреме старата рана го боли...

Просто претърпете и продължете спокойно напред. Първата изгора си е първа изгора - неслучайно тъй много се пее за нея в народния ни епос, и неслучайно нашите предци са държали мъжът на жената да ѝ бъде наистина първият. Гледал съм и филми, в които се изследва влиянието върху женската на първия съвкупил се с нея екземпляр... Не помня какви точно бяха последиците, но си спомням, че потомството ѝ впоследствие носи някакъв особен негов белег...

Ех, да можехме да се женим за своите първи! По-добър щеше да е светът! Но не би - особено в наше време.

Радвам се, все пак, че сте попаднали на свестен човек, и че го обичате. Това е голямо чудо и подарък!


Агапе.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 7198655847
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На всички се случват такива неща. Въпроса е да се отдръпнеш сама на време когато усетиш такива чувства. В противен случай нещата ще се задълбочат и е възможно да разбиеш семейството си от глупост(фалшива любов)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: af0f94cfa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не, не си ужасна! :) Ако е нужно, потърси помощта на психолог. Всичко е наред! :)
Успех! :)
ж

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker