Моята тъжна история! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята тъжна история!
преди: 6 години, 7 дни, прочетена 1790 пъти
Здравейте драги читатели! Аз съм момиче на 20г.
Както виждате в заглавието днес ще бъда напълно открита и ще ви разкажа една тъжна моя история! Вече все повече се чувствам отхвърлена смачкана като боклук! Преди 5г. нашите се разделиха майка ми замина и ме остави с баща ми и моят полу брат. Баща ми пиеше аз трябваше да се грижа за всичко буквално! За чистене, готвене, грижи за брат ми за баща ми, да ходя на училище тогава аз бях на 15г. бях дете, бях сестра, бях жена! Имам и сестра но тя си има семейство вече.
Баща ми само пиеше и не го интересуваше нищо. за 1 седмица свалих 8кг. бях много зле започнах да ходя всеки ден в болницата за да ми вливат някакви неща за да се оправя аз бях на ръба на живота буквално! Лека по лека се съвзех с
доста усилия не се отказах.. изпратих брат ми при майка ми аз останах в БГ. Намерих си работа започнах работя и учех едновременно. През всичките тези години до днес те продължават да ме мачкат по всякакъв начин! Аз от тогава съм едвам жива в момента съм 32кг. Сгодена съм живея в момента у моят годеник. Живеех до скоро при баща ми с него но знаете ли какво чух да споделя на моята баба че не ме понася и че иска да ме изгони но няма причина за какво да го направи.. точно поради това се изнесох от нас.. вече не ме търси.. Майка ми наскоро дори се чудеше дали да се прибира на дъщеря си за бала.... това е неуиписуемо. Всеки ме търси само за изгода никой от тях не ги интересува за мен, за моите чувства... Вече съм като кубче лед.. безразлична съм... през главата ми минават какви ли не мисли.. знаете ли баща ми какво беше казал на моят годеник да ме хване за косата да ме удря в гардероба за да стана човек, беше казал да ме остави защото съм нямала да мога да имам деца след време.... Сега ще имам бал но няма да го празнувам с моят клас знаете ли защо защото са събирали подписка за да не отида на бала.. не знам защо заклевам се нищо на никой не съм сторила а защо всичкото това го получавам не знам... Вие как бихте постъпили? Това ме тормози, изяждаме винаги съм била нечута и неразбрана от никой. Знаете ли какво е най страшното не това да почине родител то си е гадно и страшно но да е жив и да го чувстваш като починал, да се чувстваш като сираче... Съжелявам просто исках да споделя на някой. Благодаря ви за отделеното време! :) Ако имате въпроси и коментари пишете! Ще ми бъде приятно да разбера както мислите! Моля редакторите да качат историята ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 дни
hash: d324a8f6f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Звучи ми чудовищно като го чета. Много съжалявам и ти съчувствам! Гледай да хапваш повече и се дистанцирай от негативните хора в живота си и не ги мисли повече.

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 6580b7d664
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   За съжаление никой не си избира семейството. Съчувствам ти, че си имала тежко детство и младини. Надявам се съпругът ти поне да се грижи за теб и да те обича. Дано някой ден на чисто започнете двамата и си създадете прекрасно семейство. А това може само да ви бъде за пример какви родители да не бъдете. Успех, дано всичко се подреди!

Ж, 22

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 1bea1fb4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей. Искам да ти кажа, че и аз нямах истинско детство и нямах щастливи мигове, в тийнейджърските си години. Нито някаква подкрепа, от родителите си. Баща ми е алкохолик, а майка ми работеше в Гърция.

На 19 години, се срещнах с едно добро момче и сега на 31 години, още сме заедно и имаме едно прекрасно дете. Отдавна не мисля, за празното си минало.

Преди да създам семейство, бях във вечна дупка. Изпадах в депресии, плачех всеки ден, не виждах смисъл в живота. Но нещата се променят.

Не обръщай внимание, какво се случва в момента. Имай вяра и си дай време. Сигурна съм, че живота ще ти даде не един шанс!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 дни
hash: 00f9b737fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Хъм тука виждам едно премълчаване на собствените грешки и показване недостатъците на другите. Няма никаква причина ей така бащицата ти да казва на приятеля ти да ди удря главата докато се оправиш. Очевидно има нещо, което си премълчала. Моя съвет от опит ти го казвам се опитай да промениш себе си и чак тогава изисквай от другите.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 488b43c9a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Прегръщам те!

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 38bae234d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Детството ти е минало, съучениците и тях можеш да прежалиш. Защо се косиш толкова? И според мен има неща, които не казваш. Ти беше писала друга тема за теглото си. Ако имаш психични проблеми, обърни се към ЛЛ да ти даде направление за психиатър, че тия 38 кила хич не ми изглеждат добре. И не бързай да забременяваш, да не стане от трън, та на глог. стабилизирай се, намери работа и тогава раждай. А не от собствени проблеми да се забодеш и в семейни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 дни
hash: 8ec8b82e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4 не няма нккакво премълчаване и никакви грешки нищо лошо не съм му сторила или каза той е такъв гледа да те смачка.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 5c89181944
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тъжна история, но послушай номер 3 когато човек има свое семейство може да да даде любовта която му е липсвала и миналото остава след спомен. Ако можеш не поддържай контакт с хората които те огорчават. И стоя далеч от пороците те съсипват човек и хората около него. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: bcf4b9bf6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   В тази ситуация няма единно решение и е много трудно от човешка гледна точка да се даде отговор. Нещата ти според мен са наистина сериозни, но човек в такава ситуация трябва да се справи предимно сам, това включва и да потърси помощ от друг. Звучи трудно, всъщност дори невъзможно на повечето хора в твоето положение, но промяната на човек, според моя личен опит трябва да дойде най-вече отвътре. Това съвсем не изключва възможността за това да допринесе някой твой близък, годеникът ти и тн. Искаш ли да промениш положението си или не? Смяташ ли, че така ще остане цял живот и няма надежда? Защото, ако е второто трябва и мащабно да промениш мирогледа си. А как е положението с твоят годеник, любовта ти към него не ти ли дава достатъчно сила? Една истинска връзка между мъж и жена, семейно ориентирана с доверие и любов помежду си следва да е огромен стимул. Имаш нужда от вяра в Бог(не те агитирам за сектантски му там църковни глупости, далеч съм съм от някаква пропаганда, казвам го просто като християнин, смятащ вярата за нещо предимно лично) , семейната любов, а депресията в която си помни ми думата според мен е главното което те отдалечава от някаква форма на нормален живот, спокойствие и щастие и чак след това идва баща ти, другите хора и тн. Намери си хоби, ходи на разходки сред природата, рисувай там, гледай рибки, цветя, каквото ти е според силите и концентрацията. На човек му трябва малко за да е добре, това с бяснта кариерщина, перфектният секс и партньор, да си харесван от всички, и тн. са само глупости произтичащи от обществото и хора без или с частичен морал и ценностна система.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker