Необяснимо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Необяснимо
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1899 пъти
Случи ми се нещо странно и необяснимо. Преди може би вече две години виждам в града, в който живея и който не е много голям, мъж, само го виждам и не знам защо го запомних. След това съм го засичала много пъти, мисля че и той ме е запомнил, само се гледаме, нито се познаваме, нищо. Но се чувствам привлечена, неясно как. Мисля за този човек. Не си търся мъж, не е това. Просто мислиш често за някой, който само си виждал. По погледа му мисля, че и при него е нещо подобно като усещане. И е важно да отбележа, че не съм момиче, а жена, в разцвета си, разбирайте 37г.
Случвало ли ви се е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: b4d8c50268
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мен преди около 2-3 години една жена така ме изгледа, все едно гледаше господ!!! Това се случи в родния ми град, в който си бях за няколко дни! Аз не можях да я видя добре, тъй като тя ме изгледа от преминаващ автомобил и докато и видя добре лицето просто автомобилът подмина. После ми беше интересно коя ли е била, като си спомних за една стара несподелена любов, но най-вероятно не е била тя? !

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e113b5791a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ххах, ти направо описа моята история, само дето аз съм от страната на мъжа:). На 35 съм и също живея в не много голям град. Води се областен, но за мен е по-скоро малък, отколкото голям. Преди май малко повече от 2 години съвсем случайно вниманието ми беше привлечено от жена някъде около моите години. Бях я виждал и преди това, без изобщо да се замислям за нея. Принципно си падам по жени, които показват някакво отношение към мен, било то и с най-дребен жест. В случая стоях пред един магазин, чакайки колега и тази жена дойде до мен, говорейки по телефона. Най-вероятно е било съвсем несъзнателно, но от тогава ми влезе в акъла и реших да разбера повече за нея. Ставаше така, че се виждахме почти всеки ден, но само толкова. Засичали сме си погледите, но дали е гледала мен или просто съм си въобразявал, нямам идея. Та, както казах реших да разбера повече за нея и отначало се въртях нарочно в края на работния ден в района, където се засичахме с надеждата да разбера къде работи или живее, но все не ми се удаваше да я видя. Веднъж я бях засякъл на едно кафе и реших дискретно да я проследя, но я изгубих и пак нищо не стана. Накрая, съвсем случайно се оказа, че е позната на мои познати и за мое съжаление е омъжена. Не знам на колко години е точно, но мъжът й е на 37:) и доколкото знам нямат деца. От доста време вече почти не я виждам, но и принципно не мисля нищо да правя, защото не искам да развалям семейства, нито пък съм някакъв натрапник, който обича да досажда. Е, все още изтръпвам в редките случаи, в които я видя, но искрено й пожелавам да бъде много дълги години щастлива с мъжа си и да се радват на много деца. Твърде е вероятно тя изобщо да не ме е отразила, както аз не я отразявах в началото и за мен си беше просто част от тълпата. Авторке, ако си свободна и човекът те привлича, няма лошо да го проучиш. Ако обаче, единият или двамата имате семейства, за мен няма смисъл.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: fb8f727423
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Понякога се случва. Просто ей така, от нищото. Хваща те. Промъква се. Завърта главата ти. Насочва очите ти. Не те пита. Просто идва.
Аз бих го хванала :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1378d91550
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твоята история много ми напомня за моята. Аз съм мъж от не много голям областен град и също се случва, виждам я когато сам с колата, също и в магазина като пазарувам. Питам се, а дали това не си ти!? Ако отбележиш някой подробности ще бъда сигорен дали това сме ние. в

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5417cba586
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Аз съм авторката. Не търся този човек, просто ми беше интересно дали се е случвало и на други.
Номер 4, не съм аз твоя човек, засичала съм въпросния мъж из централната част на града, не в заведения или магазини.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 34d472a64e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хаха, ама само как напълнихте последния коментар на авторката с минуси, като ви каза че не търси този човек :DD

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker