Какви са ви отношенията с бившите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какви са ви отношенията с бившите?
преди: 6 години, 4 дни, прочетена 1772 пъти
Здравейте, какви са ви отношенията с бившите? Особено след като сте омъжени/женени вече?
Какво мислите, бихте ли искали да останете приятели, да знаете какво се случва с тях?
Ще ви разкажа подробно за моите бивши (ако ви се чете). Аз не поддържам отношения с тях. Има опити от тяхна страна за чуване и виждане (дори след 10 години? ) и не знам на какво се дължат... на интерес, привличане, любопитство. Най-хубавото е, че ме помнят.
Омъжена съм, имаме детенце и живеем добре.
Била съм с няколко мъже преди мъжа си, като съм имала две по-сериозни тръпки.
Първият мъж в живота ми (сексуално) беше с 10 години по-голям от мен. Виждахме се в продължение на 5 години, имахме опити да живеем заедно. Аз бях студентка в друг град, а той постоянно нямаше работа, хващаше се временно, живееше незаконно при нас - студентките. Постоянно му давах пари. Аз - малката безработна студентка. Иначе беше романтик, ужасен романтик. Нашите бяха против връзката ни и се криехме. Аз бях малка и ми беше интересно, признавам си, излизах и с други мъже. Не съм спала с тях! Просто срещи, запознанства (с едно изключение, за което ще разкажа малко по-късно). Обожавах романтика, но ми писна. Много исках да заживеем заедно само двамата, да си хване сериозна работа, но той не започваше, той не идваше, той не оставаше, нямаше пари. Не го харесваха родителите ми, приятелите ми. Никой, сама си наложих да потърся друг и го направих.
Срещнах другия. Ще му казвам французина. Взе ми сърцето този човек завинаги. Непринуден, весел и разбира се адски несериозен. Той не беше от онзи тип мъже, с които можеш да бъдеш всеки ден. Виждахме се изключително рядко. Беше много специален, срещахме се цяла година. Един ден просто ми каза, че заминава за Франция. И замина до два дни. Замина за месеци, животът ми се преобърна, смених квартирата. Той не искаше, не даваше и не чакаше нищо сериозно. А аз го исках ужасно много. Мъката беше неописуема.
Срещах се с различни мъже, докато не срещнах съпруга си. Точен, отговорен, добър баща. Но в тази история фокусът ще е върху другите.
Обичам семейството си, а какво става с тези двамата днес?
Романтикът не е с мен от 10 години, имаме общи познати и имам сведения за него, първите почти две години постоянно ме търсеше по телефона, аз нямах нищо против и всичко му разказвах за бъдещия си мъж (тогава не знаех, че ще се женя). Но гледах той да не разбира, ревнува. Имах си приятелче и си говорихме. Той ме заплашваше, че ще се самоубива, страдал, живееше сам, беше загубил родителите си (не тогава, а преди това) и изпитвах голям грях към него. Изведнъж му казах да спре да ми звъни и всичко свърши поне за мен. Беше запазил мои снимки, показвал ги на приятели, даже така говорил, сякаш сме заедно още. Луд. Веднъж ми изпрати смс от непознат номер (който проучих в интернет), че някой още мислил за мен. Аз вече бях омъжена и той го знаеше. На една позната (в последствие се оказа, че ми е бивш, а тя си чатила с него, не знаехме предварително) той разказал за мен. Чатили си, още щом споменала зодията си, казал, че дългогодишната му приятелка била същата зодия, казал ми името, казал на колко съм била когато сме тръгнали, колко бил по-голям от мен. Помнил и разказал всичко подробно, неща, които аз не помня... Както и да е, понеже сме били много дълго време заедно, искам да го чуя, видя.
А французинът ми е много деликатна тема, много голяма тръпка. Разделихме се през 2008. Ако засека хронологията в скайп (това е единствената ни връзка, макар че много добре му знам фейса), си пишем с него през 2-3 години. Разменяме по 5-6 изречения. Веднъж сам ми писа, че дядо му е починал и страдал много. Веднъж аз му писах, че съм видяла майка му. Сигурно след 2-3 години, когато вече бях в напреднала бременност и вероятно ме е бил видял, ми писа да ме пита дали няма да имам дете. Потвърдих. И преди месец отново се сети за мен (след 3 години). Писа ми, че малкият ми бил одрал кожата - сложила съм снимката му в скайп. Отговорих, че му благодаря и питах какво прави. На всяко съобщение ми отговаря след 8-9 дни, не се засичаме, аз му отговарям веднага и като луда следя скайпа си. Стигнахме дотам, че май иска да пием по кафе.
Та не знам редно ли е, не е ли да се чувам с тези хора, да разменим малко информация какво се случва с нас, за мъжа ми естествено, че не е редно, но ако евентуално се случи, дали е редно той да не разбира. Измъчват ме всякакви такива шантави неща... Коментари от рода на това, че нещо не ми стига, са излишни. Имам всичко, просто ме е грижа, а ме е срам да го призная... и е незаконно пред мъжа ми, знам ли...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 дни
hash: eac2e8a08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, не е редно! Емоционална си и от сега се объркваш, преди да си излязла с тях. Според мен ще объркаш сърцето си, а залога затова е брака ти. Миналото си е минало. Няма място в настоящето.

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 31cef7c5d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бившите затова са БИВШИ
Лично за мен -никога по никакъв повод не подържам контакти с тях, нито в социалните мрежи, нито скайп и т. н. Видяла съм им панаира, знам какво представляват и че нищо различно от това няма да станат, още пък по-малко да им споделям каквото и да е

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 1d8a3df26a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Съвременните жени просто не заслужавате нищо - нито доверие, нито отдаденост. А пък за честен и сериозен мъж да не говорим. Женена жена и млада майка пита дали да се среща с бивши любови на кафе. А и мъжете сме станали едни разлигавени и безхарактерни, хленчещи "помяри", та пушек се вдига. Какво има да се "навира" въпросният господин в полето на внимание на една женена жена и млада майка с дете, питам аз? И за двете страни явно граница и надмогване на лични амбиции поради очевидни и обективни обстоятелства не са понятия. Отговорих ли на въпроса?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 часа
hash: 68585b2864
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мога да си представя да се виждам с бившия ми. Даже съм го блокирала от фейсбук и от телефона. Няколко пъти съм го виждала навън, но се подминаваме все едно не се познаваме. Ако искате да се виждате, май не е трябвало да се разделяте.

 
  ...
преди: 6 години, 9 часа
hash: fb48508003
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "... И като луда следя скайпа си". Това казва много! Явно имаш още чувства там и не искаш да си го признаеш. Внимавай! Готова ли си да платиш високата цена да си разтуриш семейството?

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 часа
hash: 6aa0484c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мисля, че е нормално малко любопитство как се е развил живота им. Но щом съпругът ти би се почувствал зле, те съветвам да не се виждаш с никой от бившите си.
Особено с французина, към когото явно имаш някаква остатъчна тръпка.
Не си рискувай семейството за глупости.

П. П. Не поддържам контакти с никой от бившите си. По-скоро е изключение да разменим по някое поздравително съобщение за някой празник. За мен лично подобни отношения винаги са били натоварващи и затова и ги избягвам.

Ж29

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 98f6bdd569
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъжете не разбират от "само приятели", те винаги искат секс. Особено от французина очаквай само секс и проблеми. Вече си омъжена жена и МАЙКА, не се забърквай в каши. Потърси ги по интернет, фейсбук, но не им пиши, не се срещай с тях.

Жена, 36

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3a6ae3af15
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Бях много наивна и си мислих как не искам врагове, омраза и блокиране.
Е да, но мъжете са гадни и завистливи когато видят, че си продължила напред щастливо с някой по-от тях и почват с мръсотийките.
За това реших по каквато и да е причина да сме се разделили, няма място в живота ми!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2dcf40ac9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Големи глупости чета тук. Това, че съм се разделил с някоя жена изобщо не означава, че трябва да съм се скарал с нея. ПОддържам нормални отношения с няколко бивши. Познаваме се, както си познаваме и половинките. И не виждам нищо лошо в това. Всичко, което се е случвало е в графа "минало", а в момента сме много много добри приятели. Проблемът при теб е това, че ти самата не знаеш дали искаш нещо и какво точно искаш. Ако нещата са напълно ясни, няма нищо лошо да имаш още някой приятел. Но това става при изградени характери и от двете страни. А N:10 - тези клишета, как мъжете винаги искат секс и т. н. може да ги запазиш за себе си. Сигурен съм, че има такива, но от опит мога да кажа, че има и такива жени... М38

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d26b4ed550
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Няма нищо необичайно да проявяваш любопитство по отношение на това как се е стекъл живота на бивш. За едни искаш да чуеш, че са се провалили, за други искаш да чуеш, че са успели да те преодолеят, има и такива, за които просто не искаш да чуваш. "Французинът", поне така както го описваш, е играч, ти си просто една от многото в списъка му с потенциални ебалници. Закъсняващите му отговори, редките обаждания са добре известна тактика на играчите да те държат на СТЕНД БАЙ. Бъди сигурна, че той си има и други семки-занимавки, ти не си му приоритет, просто се забавлява с мисълта, че му кълвеш кукичката, а кацнеш ли му ще е на върха на намазаното си его. Такива хора обикновено са дълбоко наранени от някоя жена на младини и сега си отмъщават на всички останали жени, доказвайки си, че всички са курви.
Ти си прецени дали искаш да си парцал в нечии ръце, замисли се какво имаш да си кажеш с човек, с когото си била, но той не е пожелал да продължи с теб. Не е проблем да се изчукате, така или иначе ти вече си изневерила на бащата на детето си, дори е препоръчително да се изчукате - тогава ще си напълно сигурна, че "французинът" не е твоя човек, а може да се окаже, че точно той е правилният избор, ще се грижи за твоето дете, ще ти направи още едно и после пак ще се измете за да те попита след 3 години как си.
Действай, не се отказвай от голямата си тръпка, трепери в очакване, но не се отказвай и от другия, че не се знае кой ще те погледне когато съпругът ти ти намаже ските.
Ей, нямат свършване помиярите, малкият ти бил одрал кожата - дрън-дрън, на него какво му пречеше той да направи това дете и да му се радва, какво му пречеше всяка заран да си пие с теб кафето, а не да те кани веднъж на няколко години? Аман от "готини" дето нямат смелостта да поемат отговорността за една жена и да имат деца от нея! Аман от помияри, които знаят само да събличат, а другите нека да обличат!
Жал ми е за съпруга ти, не бих искал да съм на негово място, но очевидно "хубавите ябълки, прасетата ги ядат".
Със здраве!

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2e7a106b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   СУПЕР ИНТЕРЕСНА ТЕМА!!!!

С първата ми голяма любов бяхме 4 години заедно.
Много ми изневеряваше, 6 пъти. Не можах да го превъзмогна 4 години и си загубих младоста. Сега се сещам, как бях като зомби на работа поне 3 години. Една година не бях спрял да пия. Но се възродих. С нея се виждаме от време на време, на кафе. АБСОЛЮТНО никакви чувства нямам към нея, но от друга страна тя е много интелигентна жена, а и любовта, като приятели остана. Дава ми много съвети относно моите любови, помогаме си финансово, физически, че сме и двама от един малък град. Виждал съм я много пъти не само да се целува с други, но и да се обарват и тн.... Нищо не трепва в мен. За външност въобще да не говоря. По никакъв начин не я виждам и като жена.

Когато бяхме млади се разделяхме и събирахме повече от 25 пъти. Но накрая просто се разделихме с любов, с добри чувства и пожелание за щастие един към друг.... и се получи. След нея имах сърце да давам и на други. Даже съм обичал други повече от нея.

Така че, ако се разделите с лошо или едностранно, НИКОГА НЯМА ДА ПРИКЛЮЧИ. Твоя французин ти е направил "rebound', ума и сърцето му е било другаде, затова сега така реагираш в скайпа. Той пък е започнал да по-приключва с това каквото е имал преди с неговата и започнал да вижда и оценява това което ти си му давала. Трябва да се видите, да си обещаете любов и да си кажете, че и двамата заслужавате щастие с други хора. Не знам как ще се получи обаче, ако той първо не си вземе сърцето от тази за която пък той мисли. Разбираш ли? Създава се един порочен кръг на нараняване. Иначе ако наистина го видиш... ВИДИШ кой е.... няма да видиш повече от един обикновен човек. Всичко заради което страдаш е това, че не си му простила, че те е оставил. В момента даже искаш повече да го видиш, не защото той е стойностен човек, а някак тъпкано да му го върнеш... да му кажеш че ти си щастлива в брака си, за да го е яд.

Онзи първия пък е точно в същото положение, както и ти със французина. Ебаси кашата. С когото и да се видиш, всякакво докосване е недопустимо! . Просто се вижте като приятели, говорете си за щастието което и двамата имате в момента, за бъдещите си планове.
НО С ПРОШКА!!! Преди да се видиш с тези хора, трябва да си сигурна че можеш да им простиш за всичко. Тогава ще имаш сърце и за съпруга и ще си още по-щастлива. Хубаво и да си сигурна, че и Романтика може да ти прости, без да се надява на теб. Просто да ти прости за всичко, за да му олекне. Ако не може, не се виждай с него. Почувствай го като ти говори дали те лъже, че може да прощава, че той може да ти каже всичко само и само да те види, че още се надява.
А, и още нещо. ВИЖТЕ се, никакви прошки и сериозни разговори в чатове. Това са детски глупости и предизвикват даже още повече фантазии.

Консумирайте си връзката във миналото словом. И ще разбереш, че не е било нищо особено. Всички живеем в една приказка. Удобна и красива приказка да избягаме от реалноста. Приключи си приказките с другите хора. Всички приказки почват с :"имало едно време" и свършват с "и заживели мирно и щастливо и тн. "


М. В.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 44a88c221a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   С някои съм в приятелски отношения (и не ги желая), с други в неутрални и/или отдавна сме загубили контакт, а с един конкретно откровено враждебни. Всичко си зависи от човека.
Приемам също така, че и мъжът до мен може да има разнообразие от отношения с бившите си.
Ж30

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker