Харесват ме само смотаняци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесват ме само смотаняци
преди: 6 години, 5 дни, прочетена 3159 пъти
Харесват ме само смотаняци. Всеки път, когато си харесам готин мъж и искам да се получи нещо с него, ми показва или казва директно, че не търси сериозна вързка. Според мен тези хора просто не ме харесват. Започват да ме игнорират, да не си вдигат тела, да не отговарят във фейсбук. Случвало ми се е дори с някой да съм секс приятелка и той да ме мотае като го търся, да отлага срещите ни с по една две сидмици и вечно да се прави на зает. По принцип имам склонност да харесвам хора, които не ми се натрапват и дори малко се дърпат и леко ме игнорират. Естествено точно това може би са хората, които не ме харесват и не държат на мен. Опитвам се да общувам само с хора, които ми отделят нужното внимание, но ми е много трудно. Тъкмо бях спряла с тоя гаден навик да се доказвам на хора, които не показват интерес ии срещнах за първи път в живота си готин мъж, който също да ме харесва. За първи път интересът беше взаимен. Реших, че дългото чакане си е струвало и най-накрая съдбата ми се е усмихнала. А мъките ми ще се възнаградят. Да, ама не. Защото пак се оказа смотаняк. Когато стигнахме до секса, се оказа кръгра нула. Има проблеми с ерекцията постоянно, отначало изобщо не му и ставаше, послу се получи някакъв секс, от който ми стана ясно, че едва ли не е девствен, защото няма никаква оринтация в леглото, да не говорим за усет. Казах си ще го преодолеем. Но това много ме отблъсна, сексът с него е по-скоро пълен стрес за мен отколкото приятно изживяване. Мъчим го засега и продължаваме с опитите. Аз обаче почвам пак да си мисля, че влизам в стария филм. Мисля си някакви неща от сорта на това, че ако на един мъж всичко му е наред, няма да си прави труда да иска сериозна връзка, защото може да има всяка. Според мен такива мъже са малко, а тези, които отчаяно търсят любов, са самотници, които са отхвърляни от всички. Винаги като си намеря някой за сериозна връзка, нещо куца сериозно. Съмнявам се само при мен да е така. Според мен другите се примиряват с недостатъците на гаджетата си в силното си желание да не бъдат сами. Мисля, че хората не са перфектни, но все пак, уморих се точно тези, които търсят нещо сериозно да са пълна трагедия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 дни
hash: a11f04a239
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е да искаш стойностен мъж, да има определени качества.
Но много е важно да имаш и ти да имаш какво да дадеш. Какви качества притежаваш?
Изглеждаш ли добре? Имаш ли кариера/доходи? Имаш ли хобита/приятелки с които да си имате вашите занимания?
Нормално е в 21ви век мъжа също да си има своите изисквания и ти да можеш да ги покриеш ако искаш да си с него. Мъжете не си мечтаят да ни издържат и да ни забавляват. Те могат да го правят за нас, когато ни обичат, но ние трябва сами да можем да се погрижим за себе си.

По написаното с извинение, но ми приличаш на "лепка" без свой личен живот. Търсиш си жертва, която трябва да ти обръща внимание, защото ти така си решила. Но никой не ти е длъжен мила, ти сама трябва да си направиш живота интересен и тогава мъжете ще искат да са част от твоя свят.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 764904ed7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Предполагам, че и момчетата си мислят същите или подобни неща.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: e60d40e15b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Те не са "смотаняци", проблема е в теб. Ти разглеждаш хората и по-специално мъжете като някакви предмети и ги сравняваш и преценяваш, не ги обичаш. Да обичаш означава да приемаш човека такъв какъвто е а не да му търсиш недостатъци. Ти не си единствена с такова отношение има много жени с подобно сбъркано поведение. Те се впечатляват от това което нямат, тези които показват интерес към тях не са им интересни. Тези които пък нямат интерес към тях няма и как да ги третират добре, защото отсъства желанието. Това е омагьосан кръг. Аз ясно виждам от начина по който се изказваш за хората, че ти нямаш уважение към тях. Без да спреш с това сравняване на хората и с това критично отношение не знам как нещата ще се променят за теб към по добро. Имаше една китайска поговорка която гласеше, че този който търси вина в другите е много далече от целта, този който търси вината в себе си е близо а този който не вини никого е вече там. Търсенето на вина в другите, обвиняването им, че не са такива каквито ни се иска да бъдат показва неразбиране и нежелание за отговорност. По лесно е вината за неудовлетворителното положение да бъде стоварена върху другите, така се пренасочва нуждата от промяна върху външни фактори. Щом "те" не са такива каквито искам да бъдат, значи "те" трябва да се променят нали? Аз съм си добре, те са "загубеняците", "аз заслужава повече", аз, аз, аз и т. н. Всъщност проблема е в начина на възприемане и това си зависи от теб. Как виждаш чаша която е напълнена до половината? Наполовина пълна или наполовина празна? Доволна ли си от това което имаш и от най-малкото нещо, благодарна ли си? Тогава ще си щастлива, защото се чувстваш доволна от това което имаш. Ако я виждаш като наполовина празна тогава ще си вечно недоволна, защото постоянно ще виждаш това което нямаш, ще си едно капризно, претенциозно, взискателно към другите същество което винаги ще гледа недостатъците и ще мърмори.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 дни
hash: 2bc99c742c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А дали допускаш варианта да са ти грешни критериите за смотаняк и готин мъж? Аз, честно, не мога да си представя да класифицирам като готин мъж, който да не иска сериозна връзка. И обратното - всеки мъж, който е готов на сериозна крачка с жена, няма как да е смотаняк.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: f358528a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Така е номер3. Като авторката има и много други жени, а също и мъже. Но тези хора не са виновни, че са такива каквито са. Виновни са родителите им, защото човек за да е такъв взискателен, критичен, вечно съсредоточаващ се в недостатъците на хората е получавал същото такова отношение към себе си от майка си и/или баща си. Само си представи как постоянно са я сравнявали с тази и онази като малка - един толкова типичен от порочните и пагубни за развитието на едно дете похвати на маса родители.
След като човек като дете не е оставян да бъде себе си, не е бил приеман с недостатъците си, а постоянно критикуван, то като вече пораснал не е възможно той да приема останалите хора такива, каквито са.

Много намясто каза тази китайска поговорка, жалко е, че доста бг родители не са я чували и не биха искали и да чуят за нея.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 64fb800763
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 1 е написал страхотен коментар. Нямам какво да допълня.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 дни
hash: 2d547fc579
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, номер 3. Наричат се стандарти и ти предлагм, да помислиш за такива.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: b9bed1dcea
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Авторке, честно ти казвам - като ти чета поста, едва ли бих те търпял, ако ще и неземна красавица да си. Мъжете (и жените) са създадени, за да бъдат обичани, не да им се налагат нереални критерии и очаквания. А това схващане, че мъжът, ако е харесван, няма да търси връзка, а ще има "всяка" (не че съм срещал такива мъже), е пълна глупост. Познавам вървежни мъже, имаха си периоди на свалячи, но си намериха половинки в един момент. Нагласата ти принизява мъжете, готови на връзка, както и омаловажава самата връзка. Това дали мъжът иска връзка или не, не зависи от това доколко е харесван. Зависи ти какво можеш да му дадеш. Явно обич не можеш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 70d575f848
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Здравей! Промяната започва, сега. Смотаняк съм, а не те искам за сериозна връзка, както и за еднократна!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: e8602ae358
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По принцип си права. Тези, които могат да имат всяка, която си поискат не търсят сериозна връзка. Биха я създали само според обстоятелствата. Например ако изключително много харесват някоя. А за да я харесват толкова много то тя трябва да е с невероятни физика, лице, материално и обществено положение и т.н.В нещо друго не си права. Това , че си намерила някой, който харесваш, но има проблеми , не означава , че тези проблеми ще са там винаги. Ако имаш желание да помогнеш на човека , който харесваш да ги преодолее по един деликатен и отзивчив начин, проблемите рано или късно ще изчезнат. В ситуцията , в която си, наблегни на това, че харесваш човека, а не на проблемите му. И се опитай да му помогнеш да ги преодолее, а не да се жалваш в сайта. Успех.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 7f61622226
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Самата ти нагласа към мъжете е егоистична, сякаш ги консумираш ги хвърляш. Масово сте младите жени сега, затова и никой не ви иска вече. Вземи си куче или коте. И не забравяй и него като го консумираш, да го изхвърлиш на улицата, че те бездомните са малко

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: aa5c9b0c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тази тема все едно аз съм я писала. Напълно съм съгласна с авторката. Единственото решение е да смениш средата според мен. Запиши се на фитнес, излизай повече по заведения, ходи повече по курорти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 ден
hash: 0ce2d56fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Маце, смятай какво дърво си щом не можеш да го вдигнеш на момчето. То при такова отношение на човек не само, че няма да му стане ами може и импотентен да стане. Ти какво търсиш? Човек или ходещ вибратор, на който не му спада по 5-6 часа.
Това заслужавате всички, които търсите „секс приятел - ка” това и получавате. При този стрес който е навсякъде много хора имат полови смущения и това го усещат не малко хора. Разликата е, че при жените не е такъв голям проблем при секса. Те няма как да получат „засечка” нали така. При мъжете обаче се случва.
Ако една жена държи и обича някого ще намери начин как да си го предразположи нали? А не да легне и да чака някой да я спука от секс. Секса се прави от двама с любов, страст, нежност...
Ти си просто една талпа. Не се сърди, но си талпа. Егоистична талпа, която има големи претенции, но не може да вдигне на един мъж инстумента. Искаш някой да ти прави кефа само на теб. Еми не става. Получаваш колкото даваш. Така стоят нещата.
Много поздрави от един смотаняк. Мога да правя секс с часове, но с такава като теб съм сигурен, че няма да ми стане.

 
  ...
преди: 6 години, 13 часа
hash: 8b01ea41d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Колко невероятно точно е написано:

ако на един мъж всичко му е наред, няма да си прави труда да иска сериозна връзка, защото може да има всяка... а тези, които отчаяно търсят любов, са самотници, които са отхвърляни от всички.

Това е самата истина!!!

 
  ...
преди: 6 години, 6 часа
hash: d95c3a3e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Спокойно, такива ги привличаш. Но не си единствената... Жените като цяло харесват или брутални селяндури, които се държат хладно, без уважение и без намерения за нещо повече от един секс, или въпросните смотаняци.

Просто сте едни много объркани същества, емоционални, непостоянни в чувствата си. За жените няма правилен мъж, а правилен момент. Познай какво се случва при повечето в този ''правилен'' момент? - Идва смотаняка или ''лошото'' момче, раждате им деца и си скубете косите до края на живота, като през това време пишете във форумите - ''Много си го обичкам, но не ме задоволява, мисля да му изневеря. '' ''Държи се лошо с мен, бърка си в носа на дивана, докато аз ходя на работа, домакинствам и гледам децата. ''
- Сори, на повечето жени им е генетично заложено да са нещастни. Просто няма сила на света, която да спре една жена да се влюби в най-големия смотаняк. Ти засега явно правиш изключение, но и твоя ред ще дойде :)
П. П. Мъжете, които търсят любов обикновено не са смотаняци, а осъзнати и стойностни мъже. Смотаняците тръгват с която и да е - от примирение, не от любов
Аз търся любов, това прави ли ме смотаняк?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 70d575f848
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 14, само за мъжете ли важат разсъжденията, или и жените които търсят сериозна връзка нещо не им е наред? И да искаш семейството и децата, задължително психически или физически нещо не ти е в ред?
Последен въпрос номер 14, от кои си ти?

Номер 15, съгласен съм с теб. Много се привличат от негодници. И често мъже или "мъже" са много "вървежни" сред жените, които нямат никакви качества за семейството. И не ми е ясно подборът на Дарвин как се прилага при жените.!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 85f25ab83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 15 Това с момента а и бих добавил с обстоятелствата и подхода е попадение. Така е, ситуацията е толкова зле, че не е за говорене. Обаче смятат, че имат "непогрешима интуиция", смях, смях...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0ce2d56fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Номер 14

Какви невериятни глупости пишеш... А вярваш ли си ги?
Самотни са защото не търсят да задоволяват разгонени крави, а търсят нормални човешки същества. Много ми е чудно защо когато една разгонена жена си търси просто тъпкач, говори за връзки? Също е потресаващо, когато някой разграничава любовта от секса, после недоволства...
Странни разсъждения са това, да ти обясняват, че любовта е едно, а секса друго... Тия които са ок с това са ми леко психари, а най-много недоволстват... Защо така неистово си налагате егоизма не ми е ясно?
Нормалните хора търсят нормални неща. Нормално е да правиш секс с човек когото обичаш и той теб. Не е нормално да правиш секс с някой само защото ти харесва заради самия секс. Идеологията „просто секс” не е нормална. Измама която започва добре, но винаги свършва зле. Рано или късно.

Авторката не дава вид на жена която обича, а на жена която няма представа какво иска. Всъщност иска секс, ама не с човек, а с безплатен жиголо.

С каквато идея се свързваш, това и получаваш. Заслужаваш смотаняци. Хора които не обичаш, а очакваш нещо от тях. Които не си си направила труда да опознаеш, обикнеш, към които нямаш искрено отношение и съчъвствие. Хора към които си тръгнала с ясното съзнание, че ще ги използваш.

Ако те са смотаняци ти каква си? Те са били твой избор, нали?
Щом определяш личния си избор като смотаняци... Значи?

Първо седни и помисли какво искаш наистина, преди да определяш какви са другите.

Много поздрави от един самотник и... смотаняк.
Ако света е откачил в егоизма си... предпочитам да си остана смотаняк завинаги. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1698e83d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Wtd did I just read..."Секса се прави от двама с любов, страст, нежност...
Ти си просто една талпа. Не се сърди, но си талпа. Егоистична талпа, която има големи претенции, но не може да вдигне на един мъж инстумента. Искаш някой да ти прави кефа само на теб. Еми не става. Получаваш колкото даваш. Така стоят нещата.
Много поздрави от един смотаняк. Мога да правя секс с часове, но с такава като теб съм сигурен, че няма да ми стане." аман от елементарни, първосигнални пернати...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ab4cb01f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Авторке, според мен си мислиш, че си много специална, но истината е, че едва ли не имаш купища несигурности и ниско самочувствие! Ти ако имаше високо самочувствие, нямаше да се занимаваш с хора, които не те харесват. И не само самочувствие, ами и самоуважение нямаш! Ако уважаваше достатъчно себе си, нямаше да търсиш на всеки кирливите ризи, нямаше да гледаш само недостатъците на хората, а щеше да се фокусираш върху себе си и върху предимствата на хората! Ти си типичната комплексирана жена без самоуважение, която се кефи на недостъпните лоши батковци, а другите са ти смотаняци, само по начина, по който си писала мога да си дам ясна престава каква си...
И аз преди се занимавах с жени, които не ме харесваха и в последствие осъзнах, че загубих много време, което съм бил могъл да използвам за себе си и за изграждане на моето самоуважение. Сега излизам само с жени, които имат интерес към мен, а после ако не се получат нещата, майната и на тая - насочвам се към следващата, която ще ме хареса. И аз съм бил девствен? И аз съм бил кофти в секса? Сега чукам 2 часа без да спирам... Проблемът е в теб, авторке, не в другите!

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2d547fc579
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   20 - Пич, споко бе. Секс без страст, е нещо, като ходенето до таолетна. Отпуска, защото ти е идвало отвътре, но общо-взето, не беше нищо особено.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 07b276f770
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До авторката : На каква възраст сте ти и той, че при вас са настъпили такива проблеми?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 77b1c4711f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Смотаната си ти, за да вкараш хората в схеми - те правели така, ти онака... Това, че не някой не иска връзка с теб не го прави автоматично идеален, перфектен Брад Пит, а тези които искат сериозна връзка - смотаняци. Каква е тая логика? Просто досега не си срещнала подходящия, но и много безраборно подхождаш към избора. Помисли малко, какво искаш, какво предлагаш и има ли някой подходящ. Не може да се хвърляш на всеки и после да отчиташ статистики. Разбра ли ме?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7b7ff5cf35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Какво й обяснявате на тая, очевидно тя не заслужава никакво внимание, че дори и цели чаршафи философии сте изписали. Тя не подлежи на развитие. Дори не разбира, че като се е влюбила в някого, извършва предателство към този човек, като му оглася интимните проблеми пред цял форум. Като казва, че го обича, може да отидат на сексолог, например. Е, да, ама тая кифла иска всичко наготово. Да е идеален във всяко едно отношение. Не че заслужава подобно чудо невидяно, ама тя си иска... Просто защото само това си може - да иска.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker