Влюбена съм в жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в жена
преди: 6 години, 9 дни, прочетена 13209 пъти
Изгарям от страст по една жена. Влюбена съм, а аз самата съм жена. Стана неочаквано, започнах да мисля за нея, да я сънувам. Нямам смелост да и призная, защото ако тя не е на тази честота, после ще ми е много неудобно, а се налага да се виждаме често служебно. Мислите ли, че в погледа ми вече го е прочела, ние, жените, забелязваме подобни погледи? Понякога ми се струва, че и в нейния поглед улавям харесване, но няма как да знам със сигурност. Да уточня, че и двете сме в зряла възраст, не сме някакви тийнейджърки. Искам също така да уточня, че досега сексуално съм била само с мъже. Случвало ми се е да се влюбя и в жени, но никога не съм имала сексуални желания към тях. За първи път желая жена. Полудявам по нея. Ще се радвам да ми пишат хора с подобни на моите преживявания, с които да споделяме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 71

преди: 6 години, 8 дни
hash: aebad83e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Съветвам те искрено да се пробваш. Животът е твърде кратък за да се притесняваме от отрязване и отхвърляне, освен това и двете сте зрели жени и можете да разчитате сигналите. Дано да публикуват коментара ми, защото знам какво е да си влюбен и да си мислиш, че другия няма да откликне на чувствата ти. И аз бях попаднала в подобна ситуация, но на мен ми попречи разликата във възрастта на жената, която харесвах. Ти имаш шанса да бъдеш с човек, когото обичаш. Просто трябва да и споделиш. Не директно, понеже работите заедно, а малко по- заобиколно.

 
  ...
преди: 6 години, 8 дни
hash: 9cf32bc2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Не й признавай. Покани я на кафе или работен обяд. В непринуден разговор можеш да разбереш повече неща и да си отговориш сама на въпросите.

 
  ...
преди: 6 години, 8 дни
hash: 8123660b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Направи го! Няма да съжаляваш, аз също съм жена в зряла възраст дори имам мъж и деца, но понякога ми се случва да си изгубя ума по някоя друга жена и за бога колкото и да е грешно ми се е случвало да бъда с жена и е много много невероятно!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 дни
hash: e40d653c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   От авторката: Много благодаря за окуражаващите коментари и подкрепата! Номер 1, права си, животът е кратък, но за едно признание се изисква смелост, а при мен липсва. Надявах се Тя да поеме инициативата, защото и при нас има известна възрастова разлика, която, макар и не много голяма - десетина години в нейна полза, малко ме респектира. При вас каква беше възрастовата разлика, че това чак те отказа от действия в посока да сте заедно? Освен това от двете ни аз съм по-притеснителната, Тя е доста по-спокойна, уверена и освободена в общуването, затова се надявах първата крачка да дойде от Нея.
Номер 3, сподели и ти повече за това как се случват при теб нещата, как преодоляваш притеснението, кой прави първата крачка и т. н. Иначе да, сигурна съм, че е невероятно като усещане!

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: aebad83e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   От номер 1: Все някой трябва да излезе напред и да изплюе камъчето, както се казва. И не е нужно да бъде директно, последвай съвета на номер 2 - покани я на кафе след работа или излезте заедно в обедната почивка. Пробвай да се сближиш с нея, опознай я, интересувай се от нея. Ако е вряла и кипяла би трябвало да се досети от сигналите.
При мен беше много сложно. Аз бях млада, срамежлива и неопитна, а тя - уравновесена и с около 20г. по- голяма от мен. Случи се така, че аз не успях да си скрия чувствата и тя ги разчете (естествено). Тя направи първата крачка и излязохме да се опознаем. Проблемът беше годините, аз я обичах лудо, но тя нарочно ме буташе към бъдещето - което означаваше да бъда все по- далеч от нея. Не знам дали е имала чувства към мен, дали ме е зарязала, защото е искала да продължа да се развивам, но каквото било, било. Знам, че бях готова да зарежа всичко за нея, но тя не ми позволи! Успех, авторке. Дано при вас се получи!

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 9cf32bc2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Винаги има първи път. И да, усещането е повече от невероятно, но не всеки събира смелост да прекрачи границата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: 1b7c2a7a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Жената е създадена да бъде с мъж, а мъжът с жена!
Авторке, според мен си заблудена и си си втълпила, че си влюбена. Не е възможно до сега да си била привлечена изцяло и само от противоположния пол, и сега изведнъж да се ''влюбиш'' в жена.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: f573e12b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Номер 1, авторката съм. Мисля, че тя вече е разчела сигналите, но или няма желание или не си го позволява. Напоследък забелязвам, че се старае да ме отдалечи от себе си, кара ме да ревнувам или прави неща, които макар и дребни, знае, че ще ме отблъснат и разочароват. Благодаря ти, успех и на теб!

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: b3814c0344
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Здравейте и аз имам подобен проблем. Тези дни я поканих на кафе но не знам как да подхвана темата че я желая и да видя дали ще отвърне

 
  ... горе^
преди: 6 години, 14 часа
hash: aebad83e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Авторке, номер 1 и 5 съм. Мисля, че това с "отдалечаването" е тест, който го играят всички жени. И моята така ме караше да ревнувам, и то само как ... чак съм си тръгвала насред събрание ей така. Карала ме е да се треса от нерви. Дори опита да се държи "грубо" с мен, но не и се получи. Може би тогава разбра чувствата ми. Според мен това е тест за да разбере колко сериозни чувства изпитваш към нея, дали не е просто увлечение. Но щом ревнуваш и се ядосваш значи я обичаш истински. Събери кураж и направи първата крачка. Да видим как ще реагира.
Номер 9 зависи на какъв етап сте с твоята: Ако тепърва се опознавате, недей да я плашиш. Питай я общи въпроси, завъртай отговорите, например: Кой е любимия ти филм? Титаник (примерно) и после я питай да ли си има някой, с шеговит тон. Ако се притесни, ти поеми отговора: Аз, например си нямам никого. Важно е да не засягаш определен пол при отговора си, следи и реакциите. Ако те пита защо, кажи че не ти се занимава с мъже сега или че ти е трудно да ги разбереш. Така и даваш подсъзнателен сигнал, че не се интересуваш от противоположния пол и си отворена да опиташ нещо по- различно. Дано съм ти помогнала.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 часа
hash: 9cf32bc2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Ха, и аз имам същия проблем. Получавам секси усмивки, та чак си глътвам граматиката, усещам как ме проследява с поглед, докато разговаря с колеги. Та тези дребни на пръв поглед неща са смесени сигнали. Понякога си мисля, че наистина изпитва нещо, друг път отхвърлям тази мисъл и си викам, че е само в моята глава. Като в задънена улица съм. Понякога искам да можех да чета мисли.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: aebad83e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ех, номер 11 всички ние го искаме.
Свалките със сигурност щяха да бъдат супер лесни...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e40d653c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Авторката: Номер 1 и 10, благодаря ти от сърце за окуражителните думи. След като ги прочетох, се почувствах по-добре, вече бях почнала да губя надежда. Днес отново Я видях и колкото и да И бях сърдита, пак изпитах същата влюбеност. Искам да я отдалеча и аз, но не ми се получава. Но не мога и да предприема нещо.
Номер 11, за момент си представих, че ти си Тя, а защо пък да не си? Няма как да зная, дали и Тя не влиза и не пише тук. Може и Тя сега да се чуди на смесените ми сигнали. Жалко, че не можем да разменим координати тук, бих искала да се запозная с някои от вас, момичета, например с номер 1 и други.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: aebad83e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Какво стана авторке? Заговори ли я? Получили се?
От номер 1.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e40d653c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Авторката: До номер 1: Нищо... Все същото. На моменти виждам светлинка в тунела, но за кратко...

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9cf32bc2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Излез от тунела. Изпийте по едно кафе. Нямате сто живота все пак

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6b97145af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Обичаш ли няма значение пол възраст религия образование. Да обичаш е дар от Бог, това е живот и щастие. Кислород и слънце. Всичко е Любов. Обичай и бъди обичана.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b73adde547
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Здравейте момичета, намирам се от два месеца в същата ситуация, само дето вързастовата разлика и при нас е много голяма, аз съм по-младата и нямам никакъв опит с жена. Жената, в която съм влюбена и който с чисто сърце мога да кажа, че обичам е хомосексуална, тя ми го призна сама. Аз преди това бях се увлякла по нея, но след признанието и направо хлътнах и си загубих тотално ума. Влюбена съм до болка хора, такова нещо не ми се е случвало. Тя е страшно чувстителна, в смисъл, че усеща много и съм убедена, че е забелязала, но предполаам, че възрастовата разлика я кара да не предприема нищо. Изглежда малко като при Номер 5. Тя обаче не ме ми прави номера и не ме кара да ревнувам, страшно е добра. И как само ме гледа, направо ще се разпадна. Не зная какво да правя, но само знам, че съм се поболяла от любов по нея....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c48f1300c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Номер 18-ако тя ти е признала, че е хомосексуална, го е направила според мен с цел ти да разбереш и да види реакцията ти. А не защото е много искрена. С две думи, та ти казва, че от нейна страна е ок всичко и очаква ти да направиш своята крачка. Дори да я награбиш и зацелуваш, няма да реагира зле, ако приемем, че не те харесва. Това е все едно мъж да награби хетеросексуална жена. Просто ако не я кефи го отблъсква и нищо повече. Аз си мисля, че як секс ви очаква с мадамата.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e715c7a8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   Айде сега всички жени влюбени в жени и човечеството да се затрие. Вместо да се засрамиш, тука търсиш подкрепа и съвета. Стига бе...

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9cf32bc2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   не съм авторката. някой би ли ми обяснил тънката граница между химия и добронамереност, защото и аз седя в неведение, а това е ужасно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: eae459bb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Тъси начин/повод да я докосваш. Първия път съвсем кратко и небрежно. Скоро след него втория - малко по-продължително. Наблюдаваш незабележимо реакцията. "Замръзването" означава, че е забелязала докосването изобщо. Третото докосване - съответно още малко по-продължително по възможност. Следиш дискретно за реакцията. Ако си "в грешка" - ще побърза да се отдръпне. Ако се остави (не реагира) - има вероятност да те желае. Следващо докосване трябва да е с по-голяма част от тялото ти. Можеш да "се препънеш"... в близост до нея... И пак внимателно, но незабележимо следиш поведението й. Най-вече - очите. Желателно е да вкараш при общуването си с нея с думички като "мила", " сладка", "душа"... и умалителните им. Не изведнъж и натрапчиво... постепенно, понякога... Ако "си в грешка", тези неща ще я издразнят и в някой момент ще реагира някак си. Имаш възмжност да се изплъзнеш, че си е въобразила... Това все пак не са абсолютно еднозначни сигнали.
Ще чакам да ми благодарите при наличие на резултат

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: aebad83e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Здравейте отново, момичета! Аз съм номер 1. Много време мина и отдавна не бях попадала на тази темичка.
Номер 18, те са ти отговорили, но и аз да добавя нещо. Когато ние си харесаме жена, обикновено се чудим три неща: дали е хомо, би или склонна да "опита", дали е заета и дали се интересува от нас. Мога да ти кажа, че си ударила джакпота - Щом дадена жена ти признае, че е хомо, значи ти казва: "Действай, ако ме искаш". Остава да преглътнеш страховете, притесненията и детинските драми и да я поканиш на среща. Да, директно на среща, а не кафенце или нещо от сорта. Така, ако приеме, значи наистина иска да опитате нещо по- специално. Казвам ти директно репликата: "Искаш ли да излезем някой път" или "Кога си свободна за една среща" - може да ти звучи малко директно, но това е правия път, щом знаеш най- важното - че е хомо.
Номер 22 много добри съвети. Това с физическия контакт работи на 100%. Прилагали са го на мен други жени и аз веднъж го бях приложила - и при всички се достигна до нещо повече, ако ме разбирате ;) Това с думичките аз използвах реплики от рода на "уау днес изглеждаш различно, нова прическа", ако ти се отдаде шанс да я видиш без грим - " колко си сладка днес/сега, какво различно направи", "скъпа" и други съчетано с уж неволно или невинно докосване по ръката, рамото, бедрата и задължително зрителен контакт. Моята любов, за която разправих тук направо ме прихващаше с директен поглед - право в очите. Имаше от онези сивосини очи, които сякаш гледат направо в душата ти .... и аз и отвръщах със същото, но често свеждах поглед, защото започнах да си въобразявам, че ТЯ чете мислите ми! Което си беше самата истина.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8174e39ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Ама 23, как така "момичета"? "22" съм мъж ;) Нарочно не си го казах. Опасявах се, че ще ме анатемосате сред вас :) А всъщност става дума за едно и също нещо - да провериш как те приема една жена в интимен план, без значение ти самият дали си мъж или жена.
Повече решителност и успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9cf32bc2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Не е точно така 23. Едно е да свалиш мъж, като знаеш какво те чака, и друго жена, особено ако се случва за първи път. Това е все едно да полетиш и да ти резнат крилата в движение, ако не е на тази честота.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a222beaf14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   25, май не си схванал(а? ) поста на "23"... и моя (22). Става дума за проверка на интимното настроение на жена. Дали от мъж, дали от жена подходът е единтичен - физически контакт, мили думи... Дискретно, тактично поднесени с много внимание за реакцията и с готовност за измятане при първа опасност... Ти май визираш жена да проверява мъж? Има си безопасен подход и за това, но не е предмет на тази тема ;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9cf32bc2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   До 27, напротив, точно за тази тема съм, но не искам да я проверя с обичайните свалки. Работим заедно, има някаква йерархия все пак и при отказ няма да мога да го понеса. Ще е голям резил, а не желая да сменям работата си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: aebad83e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Здравейте, аз съм 23. Съжалявам номер 22, резила е за моя сметка ;)
Дали мъж ще сваля жена или жена ще свали жена, начина е подобен, но не един и същ. Например, ние жените можем да си отнесем шамара или подигравката, ако използваме по- мъжки свалки. Караме го по- полека и следим реакцията, винаги.
Номер 28, използвай подхода на сближаването и опознаването. Нека да те допусне в обкръжението си. Помагай и в работата, давай и съвет или отговор когато търси това, но не твърде натрапчиво за да не те помисли за преследвач/ка. След като го постигнеш, изведнъж се отдръпни, трудно е, но е нужно. Ако потърси твоята компания, значи се интересува. Ако не, минавай към следващата.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9cf32bc2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Имам фиксидея да я целуна по устата. Какъв е шансът да ми отвърти шамар, че не нося на бой?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: aebad83e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Ами, ако я награбиш без предупреждение насред коридора под светлината на всички погледи, шансът си е доста голям. Можеш да осъществиш фиксидеята си на по- усамотено място и не толкова рязко. Така дори и да те зашлеви, поне никой няма да види какво се е случило и можеш да продължиш с живота си, ако търпиш отхвърляне разбира се. И хайде да не бъдем песимистични да ти кажа, че има 50 на 50 шанс да те награби и тя или да те спука от бой. ;)

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e40d653c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Номер 11, дали можеш да ми напишеш тук само първата буква на името си, не повече? Защото мисля, че може би аз съм тази, която ти изпраща секси усмивките, но няма как да съм сигурна...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 323ae60d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   До 32, деветата буква от азбуката.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e40d653c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   До 33, /ако ти си номер 11/, значи не си тази, за която те помислих за съжаление, но таях някаква надежда.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: aebad83e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Хей, авторке още ли с тези мечти и надежди стаени? Не се ли получи между вас? Не се ли опита да се сближиш с нея, поне мъничко...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e40d653c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Номер 35, опитвам се непрекъснато, но всеки един опит от моя страна би могъл да се тълкува многозначно и като любезност, и като чисто приятелски жест. Така че, дори тя да е усетила сигналите, като няма нищо директно, като картите не са на масата, дори да иска, не би направила нищо първа. За добро или не, но любовта ми към нея с всеки ден се засилва, непрекъснато мисля за нея, сънувам я. Тя е много мила с мен, невероятен човек, умна, интелигентна. Понякога ми се струва, че има нещо и от нейна страна, но може само така да ми се струва. Може пък да има, но и тя като мен да се притеснява. Лошото е, че животът е кратък и не знаем утре, дали ще сме живи, а го губим в страхове и притеснения, вместо да бъдем щастливи, вместо да си подарим мъничко радост.
Авторката

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: aebad83e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Знаеш ли, авторке, в момента си на кръстопът. Най-важната част и може би най- страшната за такива като нас е така нареченият кръг - от една страна на любовта, а от друга на приятелството. Представи си го като кръстопът. Ако поемеш надясно - избираш само приятелството. Тя ще е до теб всеки ден, ще я виждаш, ще общувате, но само до там. Някой ден тя ще си намери друга любов, а ти ще гледаш от страни, ще слушаш как споделя своите чувства, трепети и преживявания, а теб ще те боли и ще се късаш отвътре заради своите чувства. Това е изборът да си мълчиш и да се държиш приятелски до това ще доведе.
От друга страна, на същия този кръстопът избираш да тръгнеш наляво - там е любовта, един ден просто дръпваш жената, което обичаш и и признаваш всичко. Казваш и, че имаш по сериозни чувства, изпотяваш се, гледаш в пода като малко дете и се червиш. Но и признаваш цялата истина, всички стаени чувства, трепети и желания. Ако избереш пътя в ляво има много пропасти - първата от тях и най-голямата е тя да не откликне на чувствата ти, да те отреже мило или грубо. Да, ще е тъпо, ужасно, смазващо, но ти ще се изправиш и ще продължиш напред. Вече няма да се приятелки, едва ли, тогава жените, които не ни харесват се отдръпват. Но един ден ще си кажеш добре, че признах. Ще ти бъде по-леко на душата, отколкото да се чудиш какво би станало, ако направиш това или онова. Но има и друг вариант - по хубавият и мечтаният. Тя откликва на чувствата ти, казва че и тя те желае и обича, заживявате щастливо, а ти си на седмото небе и отвъд. Всички притеснения и лоши мисли са далеч зад гърба ти, а на теб ти предстои само най-хубавото. С Нея. Заедно! Но това само, ако събереж всичкия кураж, който имаш, ако нямаш топки намери си (това в кръга на шегата) сложи ги и право напред.
Трябва да избираш, авторке. В този живот всичко, което сме постигнали и мястото на което се намираме е благодарение, или не на изборите които сме направили. За добро или лошо. Постъпи така, че после в бъдеще да не съжаляваш. Това е мъдрост от една друга жена, която ми го каза, когато и аз като тебе се лутах в трепети, които отчаяно се опитвах да скрия.
Жалко, че не можем да разменим контакт, бих ти осигурила морална подкрепа, чисто приятелска, защото разбирам много добре положението в което се намираш. Ще се оптам да си оставя имейла си въпреки всичко: alex. stefanova(at)mail(dot)bg. Предполагам знаеш как да заместиш и ако ти се говори с някого, насреща съм.
От номер 1

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9cf32bc2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Попитай я директно целувала ли се е с жена, защото в момента изпитваш такова желание. С това ще сложиш край на мъките или началото на нещо хубаво.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 28153c4fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Какво става, авторке? Някакво развитие? :)

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f61ca2cbbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Здравейте на всички. Аз също съм влюбена в една жена. Служител съм във фирмата, а тя е административен служител. Влюбена съм в нея от преди месец. Трудно ми е да разбера дали знае на 100%, че съм влюбена. Тя сама ми каза веднъж "Знам, че ти липсвам - ето ме тук съм" С нейната приятелка сме колежки и сме екип - работим двете. Жената( любимата ми) идва и ни помага, когато е свободна. Закачаше се с мен, гледаше ме, усмихваше ми се - някак си имаше близост(не голяма) Сега последните 5 дена не е така, различно е. Не смея да и кажа, че съм влюбена. Има деца, може би и мъж(не знам много за живота и) Виждам, че усеща моя интерес към нея, но не знам дали вижда, че съм влюбена. Разбира от психология чете много книги, сама казва, че усеща хората и умее да ги преценява. Тя е от година и половина в тази работа, но аз преди месец се влюбих. Признавам, че много ме е страх и срам да и го кажа. Благодаря за вниманието. Поздрави. Весели и щастливи празници.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d37cbc855b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   До авторката: От всичко прочетено тук има някакво съвпадение с моята история... Коя е първата буква от името на жената, в която си влюбена? Света е малък, може аз да съм тази жена...

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fc5359acd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Номер 41, предпочитам ти да си напишеш твоята буква и аз да ти кажа Да или Не. Разкажи повече за твоята история!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c7ea9c056e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Излезте на кафе или кино, после се разходете в парка, покани я у вас, там пийнете някакъв алкохол, за да ви отпаднат задръжките, гледай да си приказвате разни смехорийки, да се кикотите... - смехът и виното са най-благодатна почва за отпускане и за преодоляването на бариерите. И когато ви е най-комфортно, приятно и весело, почнѝ непринудено, уж случайно, като на шега, да я докосваш, хващаш, пипаш, галиш по раменете, ръцете, разбира се, много деликатно, всичко трябва да става постепенно, защото резките преходи плашат, особено новаците. От това ще ѝ стане приятно, и също заради размътената ѝ от алкохола глава, тя няма да може да се възпротиви на желанието за някакво по-интимно удоволствие, наслада... Тогава, съща тъй деликатно, се направѝ, че искаш нещо да ѝ прошепнеш - ако сте пуснали и музика, това, че се доближаваш до главата ѝ, ще изглежда, сякаш я доближаваш, за да може тя по-добре да те чуе... И тогава я докоснѝ с устни по шията... - зад ухото, и там, където почва косата ѝ. Там е едно от най-сензитивните кътчета на жената... Ако се дръпне, ти не се отказвай, а все така деликатно и настойчиво продължи да се домогваш до интимност, и тя ще се предаде... Всяка жена обича удоволствията.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d0673375c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   До 43: Свърших, докато ти четох препоръката ! М, 30г

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3cc1e4c299
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Здравейте. И моята история е подобна, аз съм на 26, а тя на 33 с дете, не е женена, но е обвързана.. От скоро сме колежки, виждаме се само на работното място.. В началото беше дръпната с мен, след повече разговори и смях на общи теми се сближихме, но нормално като колжки.. Почнах да я забелязвам по-различен начин изведнъж, може би от самите ни разговори ми е направила впечатление и ме е грабнала.. Таа закача се, някой път пред колеги и не й пука, много обича да ми гали ръцете, били много нежни и меки, масажи си правим, казах й, че вратът ми е слабо място, но тя все там ме галка хахах абе да юай съм влюбена,но не я разбирам нея. В последните дни погледа й към мен се смени, виждам я периферно как ме наблюдава и не издържам.. Казах й да ми пише, а тя не иска.. Или ме пробва, или просто си играе,според вас? Благодаря.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 60c08bfce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   А има ли смисъл да си настоятелна, когато те отрежат за кафе не директно, а с обещание за по-нататък, а това така и да не се случва? Според мен, изпусне ли се момента, после не е същото. С времето чувствата се трансформират и всичко спира да работи в наша полза. На мен със сигурност няма да ми се пие кафе след шест месеца или след година, и то не защото съм някаква непостоянна куха лейка, а само заради това, че отсрещния човек не е отделил от ценното си време някакъв половин час примерно. Прекаленото чакане е загуба на време.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e40d653c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   47, права си, че чувствата се трансформират, но ако през това време не се е появил някой друг, който да грабне мислите ти, твърде е възможно да не успееш да забравиш предишния, въпреки времето. Силните чувства трудно избледняват сами. Друг е въпросът, че ако някой не иска да ти отдели половин час за кафе, то той едва ли иска да има с теб същото, което искаш ти.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 17f89e101d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Не разбирам тези глуспоти. Имам един приятел мюсюлманин от Афганистан с когото сме много близки. Винаги съм споделял ислямските ценности и ислямските възгледи. Европа е обречена на унищожение с тази хомосексуална сган. Сега моето мнение-жените сте много чувствителни хора и изпитвате някакви по такива чувства към приятелките си. Ако аз и Фарук се разхождаме да ядем някъде дюнер, да загледаме момичета и да пушим наргиле, вие жените се целувате, прегръщате и гримирате, а и споделяте много, докато ние мъжете не сме такива. Искам да кажа на всички жени, които си мислят, че искат да са лесбийки:
Помислете кое е ценното в живота! Искате да имате деца, къща, семейство, хубава работа или някаква тийн авантюра с приятелка/колежка. Това, че сте имали гадже, което ви е прецакало, не означава, че всички мъже сме такива. Аз прочетох всички коментари и установих, че тука сте се забили само някакви жени, които са страшно непрокопсани в любовта. Ако един мъж ви разочарова, значи или вие не ставате за нищо, или сте попаднали на пълен темерут. Съвет към жените- най-добрите мъже са тези, които не ходят с лъскави дрешки и тунинговани таралясници, а тези които се държат възпитано, грижовно и мило към вас.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 259ecef9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Аз пък не разбирам ограниченото мнение на ограничени хора, като номер 49. Жената е създадена да бъде за мъжа, нали така? Създадена да бъде ваш роб? Ето това пише в корана, в това вярват мюсюлманите и целят да убедят другите в ограниченото си мислене, че и войни ми правят и накаря се изкарват видиш ли колко били добродушни. Да, ама не! Ненавиждам мъже, които гледат на жените като все едно имаме дълг някакъв. Дали искаме семейство или пък деца, не някои не искаме, ще ни съдите ли? Както съдите чистата любов, която изпитваме към собственият си пол? Въпрос на чиста ревност, тесногръдие и мания за величие. Мъжете са поробили целия свят, но най-святото е женското начало. В природата е така, но обществото го отрича заради мъжкото его, все да си го мерят. И изненада, аз съм една от най-коментиралите в тази тема, но грешно си установил ограничени ми мюсюлманино. Аз не съм непрокопсана в любовта и никога няма да изпитам такива чисти и силни чувства към мъж, каквито изпитвам към жена. Не мразя мъжете, но по същият начин както вие не бихте спали с мъж, така и аз не бих защото няма да почувствам абсолютно нищо, няма да се възбудя, няма да почувствам наслада и дори ще ми е гадно. Но според вашите извратени убежденя съм длъжна да го направя, независимо от това какво мисля и чувствам? Защо? Защото съм жена нали? Спести си тесногръдото ограничено мислене, вземи си ислямистките ценности дето карат хора да се взиряват с бомби, отнемайки стотици невинни животи само заради една глупава вяра и изчезвай от тука!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 11585a75b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Много ми е познато. Темата не е много нова, но сега прочетох това. Аз съм жена и съм влюбена в жена. Тя знае. Казах и какво изпитвам към нея. Едва ли ще ми отвърне на чувствата по начина по - който аз искам, но ми олекна, като и споделих. Ужасно ме беше страх, но не съжалявам за това, че и казах. Близки приятелки сме от няколко месеца. Не исках да имам тайни. Тя го прие толкова нормално, че за миг не съм съжалявала, че говорих с нея на тази тема. Пробвай. Опитай се да и обясниш, да бъдеш честна. Почти съм убедена, че няма какво да загубиш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: aebad83e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Я открих една доста интересна, но вече остаряла темичка. Авторке, ако все още си тук какво стана? Някакво развитие?

 
  ...

1-50 от 71
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker