Между мъжа ми и майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Между мъжа ми и майка ми
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1790 пъти
Здравейте. Момиче съм на 23, имам връзка от 5 години с момче на 25.
Аз други близки освен моята майчкца нямам. Много я обичам, тя ми е семейството. Проблемът е, че наскоро се скараха той и тя (финансов проблем). Сега той говори лоши приказки, че тя не е добра майка, че ми брояла парите с които ми е помагала, че не я иска на сватбата ни ( не че ще се женим утре, попринцип ) и сякакви други гадости, от които страшно много ме боли, защото моята майка ме е отгледала сама с баба(която вече не е сред нас) и дава всичко за мен, аз започвам да разбирам, че това е един лош човек, който явно не съм познавала добре. Аз разбирасе я заитох, скарахме се, но днес пак ми говори и аз замълчах, уж се съгласих с него, само да е мирно и тихо, защото сме на 2000км в момента и е възможно да се разделим от насъбралото се положение, и постъпих много тъпо май сега ми тежи на душата, че все едно предадох мама като оставих някой да говори така

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: f85ba1cb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   За да се даде мнение трябва много повече информация, много зависи той какъв мъж е, грижи ли се за теб, очаква ли да си поделяте цената на наема и сметките, покупките, щом проблема му с майка ти е за пари.
Но от написаното тук, след като нямаш други оплаквания от него, мога само да предположа, че той е прав. Ти макар да си вече 5 години с него да живеете заедно да мислите за брак все още смяташ майка си за твое семейство а не него. Ако мислите да бъдете заедно занапред вие и вашите планове трябва да са на първо място, тъщите и свекървите ако не мислят да ви помагат за вашите планове, не трябва да ви пречат. На знам защо те са се скарали за пари с които ти е помагала, но най вероятно сега тя иска пари от теб а той цели да сте в чужбина за да събирате пари за вашето бъдеще да си купите нещо и не разбира как е възможно една майка да иска да й връщат пари с които е помагала.
Ако той по принцип се държи добре с теб и те глези, може да опиташ да се поставиш на негово място например свекърва ти да иска пари от вас, защото го е отгледала, как би се почувствала? Майката разбира се е майка но идва период от живота когато тя вече е на втори план и за младата жена трябва да е по важно тя на свой ред да стане майка и да си гледа новото семейство. Да майка ти е живяла с майка си и те е отгледала там, най вероятно баща ти ви е напуснал по същата причина а именно жена му е имала прекалено дълбока връзка с майка си. Замисли се над това.
Много мъже не обичат тъщите си защото много от тъщите редовно дават акъли на дъщерите си как да тормозят зет им. Разговорите им стигат до "мамо пък той така направи" а тъщата "ти пък така направи да го ядосаш щом той ядосва милото ми момиченце"

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 19702b3a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Мама и баба са до време. Мъжът ти е най-важното. С него си лягаш, той ще е баща на децата ти, той ще ти е най-добрият приятел. Замисляла ли си се, че може да е прав за майка ти и тя наистина да те манипулира с чувство за вина и дълг? Масово самотни майки се вкопчват в дечицата си и не ги оставят да имат нормално семейство. Така като те слушам ти си поредната жертва на този сценарий...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: fbc038a214
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мисля, че си наследила всеотдайността на майка си. Това е хубаво, но когато имаш семейство, не днес и не сега. Ще обясня. Твоята всеотдайност те кара да бъркаш понятията ГАДЖЕ(приятел) и МЪЖ(съпруг). Твоят приятел НЕ Е мъжа ти. Вероятно няма и да бъде. Изобщо не е трябвало да премълчаваш! Ще обижда той, тоя ахмак майка ти? Да си говорим честно - пиятели влизат и излизат от животите ни, майката е една. Не може той, някакъв гостенин в живота ти да се държи така с майка ти. А даже и да не е гост - пак не може, елементарно възпитание, уважение към по-възрастен ако щеш, уважение към майката на любимия човек. Дори само факта, че те настройва така срещу нея говори какъв плосък, нестойностен човек е. Изритвай го бързо и си търси нормален мъж, ще го познаеш, ще се държи точно както тоя НЕ може.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 609266ef01
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От опит ти казвам: цял живот ще те трови този. Прибери се. Млада си. И не се жени никога ама никога за който и да е. Ще ви нарича парцали и двете, боклуци и т. н.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6459b2ec5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Омъжи се за майка ти! Сега сериозно, ситуацията е много относителна, ако майка ти се бърка в отношенията ви ( за което няма НИКАКВО ПРАВО), то мисля, че всичко е ясно.
Приятеля ти е реагирал малко остро, но е напълно възможно да е била провокирана системно тази негова реакция.
Опичай си акала и разбери, че една майка, ако е истинска майка, ще иска детето й да е щастливо и да има подобно семейство.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 61f5d0d6a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Майка ти е човек като всички други и тя греши. Това, че ти е майка и те е отгледала, не я прави автоматично безгрешна и не й дава право да се меси в семейния ти живот. Може и да е прав мъжът ти и тя да те манипулира - виждам, че добре пивтаряш как те е отгледала сама с баба ти и т. н. Майка ти е била самотна майка цял живот. Да, хората се разделят, но защо не е имало друг мъж в живота й? Защо я е оставил първия й мъж? Да не би баба ти да се е месила? Като оставяш родителите си да ти се месят и разбиват семейството, накрая си гледаш децата сам и в един момент оставаш съвсем сам (при нормални обстоятелства родителите умират преди децата, а децата напускат дома и сформират собствено семейство). И ти ли искаш да си гледаш детето с мама сама и после да си останеш сама на стари години или да досаждаш на младите и да се опитваш да вържеш детето си за себе си?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker