Само за секса ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само за секса ли съм?
преди: 6 години, 1 ден, прочетена 2571 пъти
Здравейте! Пише едно 18-годишно момиче, което наистина не знае какво се случва... просто не разбирам. Та, ще започна с обяснението, надявам се, че ще успеете да ме разберете и да ми помогнете по някакъв начин.
Обикновено аз съм момиче, интересуващо се от личностното си развитие — съответно и от училище; именно представянето ми там. Имала съм две връзки — в едната ме използваха за прикриване на реалната си сексуална ориентация (което много ме нарани, когато разбрах, но явно това се случва в 21-ви век), а в другата — търсеха просто начин да си легнат с мен. Би било разбираемо, че и двете връзки оставиха своите тежки белези върху психиката ми (особено първата) и за известно време странях от всякакви идеи за любов; бях предпазлива и всеки изглеждаше като потенциален несериозен използвач, който ще ме нарани.
Но всичко промени своя ход преди близо 5 месеца. Запознах се с човек, в когото вече влагам някакви надежди; чувството да бъда около него е... дори няма с какво да го сравня. Съобщенията за добро утро, разговорите ни, характерът му... имам чувството, че потъвам понякога. Не знам, явно наистина спечели моя интерес. Ние не сме във връзка, въпреки че често се държим сякаш сме... и се оставя именно това впечатление у околните. Не сме се целували, но сме лежали на едно легло, прегръщайки се, държейки ръце. Често казваме, че се обичаме... но всичко хубаво явно приключва тук.
Постоянно подмята намеци, свързани със секс — колко ме желае, как иска да бъде с мен по този начин. Но аз... аз не мога да направя това без връзка; без да съм убедена, че има емоционална свързаност между нас. Опитах се да го обясня, а в отговор получих следното — сексът бил част от любовта (което е вярно, да), но аз съм нямала право да очаквам сериозна връзка след всичко, което бил преживял през последната година (връзка с момиче, което му изневерило с много близък човек). Това ме обърква... и определено ме кара да си мисля, че желае само плътското от мен. Казвал ми е, че така се е научил да си изразява любовта; че в момента иска да направи всичко това единствено с мен. Друг проблем е, че не оценява колко истинско и ценно ще бъде преживяването за мен, защото аз съм все още девствена. И е съвсем наясно с това. За мен не е толкова лесно да се отдам на някого... трябва ми доверие, сериозни взаимоотношения, в които да съм сигурна. Той не пита какво съм преживяла аз, защото аз съм човекът, когото са лъгали и манипулирали в предишни връзки; аз съм тази, на която постоянно са изневерявали с мъже (защото беше прикриващ се гей) и са лъгали, за да получат кратко удоволствие. Имам предвид... думите за „несигурност“ за започване на връзка не са ли само слабо оправдание? Как мислите?
Споделих с две мои близки приятелки, те ме посъветваха да си обера крушите, докато било време и съвсем не съм била безнадеждно и наивно влюбена, защото този човек не бил за мен... желаел само да си легне с „чисто и добро“ момиче, както те се изразиха. Но... аз все пак искам и второ мнение. Защото не съм сигурна в какво да вярвам вече. Попитах го дали съм му само за секса — отрече напълно, даже се обиди... вчера ми каза, че съм го разочаровала изключително много, когато съм му казала това, засегнала съм го. Не бил такъв, не съм разбирала какво стои зад секса, какво било двигателят на всичко. Не знам... само знам, че се привързах, че ми е трудно да си тръгна; че чувствата ми станаха прекалено искрени.
Благодаря предварително на всички, отделили ми внимание и прочели това. Още по-благодарна ще бъда на тези, които изкажат своето мнение или дадат съвет в коментарите. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 ден
hash: ecb4e9c436
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам колко ти е трудно, но те съветвам да внимаваш. Не го познавам, но честно казано не му вярвам. Каквото и да правиш обаче, ако все още не искаш секс и не си готова, НЕДЕЙ, защото иначе ще съжаляваш. Той какво ще направи ако му откажеш секс? Ако продължи да те натиска, то бих казала, че да, само за секс си.

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 3bc5b0acc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На мен ми звучи като, че иска главно секс. Естествено, че ще отрече, чак и се обидил.. намирисва ми на театър тук. И да говори все за секс на девствено момиче е прекалено. Също така е нагло да ти каже, че не можеш да очакваш сериозна връзка, защото някаква му изневерила. То това буквално си значи, че е само за секс. Като не може да ти даде сериозна връзка, какво иска?
А и ако ти усещаше нещо истинско, дори нямаше да се питаш това и да пишеш тук. Приятелките ти добре са те посъветвали.

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 30113f72f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Въобще не се занимавай, абсолютен бройкаджия.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 ден
hash: c86fd742cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка как очакваш да реагира след въпроса дали си му само за секс как очакваш да си признае като е повече от ясно, че ако потвърди няма да се занимаваш с него повече? Когато си сигурна на 100% че се обичате с даден човек тогава си лягай с него ме му се отдавай само защото сега си влюбена в него след време доста че съжаляваш..

 
  ...
преди: 6 години, 11 часа
hash: 640e0e274d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако искаш да продължиш напред не можеш да оставиш страховете и миналото ти да те дърпат назад. Трябва да оставиш всичко това зад гърба си иначе то ще те проваля. Аз обаче като мъж съм много разочарован от тази крайна предпазливост, недоверчивост и липса на инициативност в много жени. Такова отношение отблъсква и разочарова един човек с истински намерения и аз вече се питам има ли изобщо смисъл някой себеуважаващ се мъж да си губи времето, емоциите и да изхабява вниманието си за жена която не влага колкото той и има резерви спрямо него. По-добре е за него изобщо да не се занимава и да си гледа други работи които са много по удовлетворяващи. Да остави да се занимават и да проявяват абсурдно голямо търпение тези които имат нужда - играчи, прикрити гейове и подобни. Той не е длъжен да носи товара и негативите на нечии страхове, нерешителност и минало.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 часа
hash: 9592fbedce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това че мъж ти говори за секс и колко те желае не значи че иска само това от теб. Пък и сигурно е някакъв хлапак, който не знае още как да се държи с момиче и това му е начина за флирт. Опознай го по-добре, прекарайте известно време заедно и ще разбереш какви са му намеренията.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 часа
hash: b19c47d405
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Виж мила, сексът наистина е важна част от една връзка, но не трябва да е основата и това, което задълбочава отношенията и ги прави сериозни или истински. Мъжете често се превръщат в страхотни лъжци, достойни за нграда Оскар, защото ние се впечатляваме от сладки думи и мили приказки, обещания и обяснения. Поради тази причина те често се възползват от женската емоционалност (граничеща с наивност) и са готови на какви ли не лъжи, за да постигнат своето, което често е секс. Разпалената му реакция също може да значи и страх, че си разкрила намеренията му и чак се прави на обиден, за да разсее тези мисли от главата ти. Естествено е, че хората изразяват любовта си и физически, освен емоционално. Но ако говорим само за секс, тогава нещата са различни. Обърни внимание и на това, че не иска сериозна връзка, под предтекст, че са го наранявали. И теб са наранявали, но си готова да рискуваш отново, защото мислиш, че си намерила правилен човек. Това е поредното му оправдание, с което иска да ти каже „не искам да се обвързвам”. За намеците за секс няма какво да се говори. Моят съвет е да не се занимаваш повече. Явно момчето си иска секс без обвързване. Да го търси другаде. Отстоявай себе си и не се връзвай на врели некипели. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 1 час
hash: 77bacd1d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Секса е нещо нормално, но ти преценяваш на кого да го дадеш.
Това, че някой ти е написал "добро утро" не значи много. Той може да пише на още 20 момичета добро утро. Не изисква много-няколко секунди. Още повече лесно е да се каже нещо, но това не значи че винаги е с добро намерение.
За жестове приемай само това, което наистина показва старание/време/разход/креативност. Но да знаеш, че направеното наистина има значение за този който го прави.

Аз бих ти казала изчакай. Ако толкова много го харесваш-поискай нещо от него. "Много искам да прекараме време заедно (място и ден) и какво искаш да правите". Или му поискай да ти купи нещо- някаква дранкулка, която си си харесала. Така, че знаеш какво е готов да направи за теб на този етап. Ако ти откаже- бъди мила, но си знай, че връзка няма да ти даде и е по-добре да се откажеш.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c447ad458c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Определено иска да те бройка. Да не мислиш, че ще си признае, след като знае, че не ти е това целта? Мъжете не сме толкова тъпи, като видим, че може да ни пуснат лесно с малко лъжа - лъжем си. Аз съм си позволявал. Жените обаче също не сте тъпи и ти отдавна знаеш, че става въпрос основно за секс, но просто се опитваш да го прикриеш по някакъв начин в съзнанието си :) Работата е, че и двата пола се лъжат един друг, пък накрая понякога стават хубави неща, понякога - не! Ти си решаваш дали ще му пуснеш. Според мен лично, ако все пак целта ти е връзка, искай първо връзка, отношения, да прекарвате някакво време заедно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9141a43b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a837f351d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 7, а тя длъжна ли е да носи неговите негативи заради това, че бившата му го е изоставила? Момиче, той ти го е казал в прав текст- нямаш право да мислиш за сериозна връзка с него. Остави го да си лекува раните другаде и си потърси момче, което ще е заинтригувано от твоята личност, а не от нечия друга. Да се предпазваш и внимаваш не е комплексарщина и негативизъм.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8b27b2f307
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   "защото аз съм все още девствена. "
"аз съм човекът, когото са лъгали и манипулирали в предишни връзки; аз съм тази, на която постоянно са изневерявали с мъже (защото беше прикриващ се гей) и са лъгали, за да получат кратко удоволствие. "

Горните 2 твърдения са взаимноизключващи се!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6f75e3dd19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 13 аз съм номер 7. Проблема е, че той е трябвало да се доказва и да "спечелва" авторката. Цели пет месеца той е влагал в тези отношения а авторката само е вземала. Когато авторката е трябвало да докаже, че е сериозна и наистина цени тези отношения тя се дърпа назад, но има нещо много по лошо и зловещо в цялата ситуация. Тя, приятелките и, разни жени тук смятат, че тя не дължи нищо на този човек и, че може да го подозира и да го отсвири когато си поиска. Това за мен е чудовищно отношение и липса на всякакво уважение. Този човек е изгубил пет (5)! месеца от живота си пишейки, влагайки чувства, мисли, внимание и отношение за авторката и накрая всичко това може да е за нищо! Как да не е разочарован? Уважаеми мъже не правете така като този човек. Никакви пет месеца не трябва да давате внимание на една жена, нито пет седмици, нито дори пет дни без тя да ви отвръща със същото внимание, интерес и ентусиазъм! При първото колебание я разкарвайте и не позволявайте да се ангажирате твърде емоционално преди тя да е доказала, че има сериозни намерения към вас за да не свършите като това нещастно момче.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3547efffd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От автора:
Към номер 14 — това, че са ми изневерили, не означава, че аз съм спала с този, който ми е изневерявал. Били сме във връзка, а той е избрал да има по-интимни взаимоотношения с други.
Това, че са ме търсили за кратко удоволствие и са се опитали да се възползват от мен, не значи, че са получили желаното. Чети между редовете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker