Не искам той да разбира... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам той да разбира...
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1824 пъти
Здравейте!
Преди да започна историята си искам да уточня... Знам, че постъпих ужасно и може би заслужавам положението си в момента... Но разбрах грешката си и ми се иска да успея да се измъкна преди да съм загубила човека до себе си.
Преди 3 години бях изпаднала в дупка, защото приятеля ми скъса с мен.
Тогава започнах да се събирам повече с приятелки и така на едно събиране се запознах с един много симпатичен млад мъж. Радвах се, че от толкова момичета точно аз съм привлякла вниманието му, но се дърпах.
Той обаче беше много настоятелен да му дам шанс. И приятелките ми ме убеждаваха, че той е идеален. И той наистина беше такъв, много мил, забавен, възпитан, изглеждаше добре, а и си личеше, че е заможен... но не беше моето. Да, съгласих се да излезем и той се беше постарал много, но и преди и след срещата нямаше вълнение в мен. Дали ще ме потърси пак или не, все тая, негова работа. Той продължи да ме търси и аз се пуснах по течението. Просто не исках да съм сама, а той беше добра компания. Така мога да го опиша. Не съм се преструвала, че той е любовта на живота ми. Той го виждаше, но не спираше да ми отвръща с много внимание и обич. Никога не съм се съмнявала в него, не ми е давал поводи. Съответно и аз му бях вярна. Не съм поглеждала друг мъж, просто не търсех.
Заживяхме заедно, защото той много искаше. Малко след това се сгодихме, но аз пак го приемах по същия начин.
Преди няколко месеца той започна да говори и за деца. Тогава започнаха и караниците ни, защото той гледа само себе си. Вижда, че не съм готова и въпреки това често споменаваше колко ще е хубаво. Един ден след поредния намек, му казах, че следващия път, когато отново отвори тази тема, аз ще го напусна.
Минаха няколко седмици, той не споменаваше нищо. Аз реших да отида при една приятелка, защото имаше проблеми, а тя учи в друг град. Когато казах на мъжа ми той отвърна, че съм много хитра, но нямало нужда да бягам от него. Попитах го защо трябва да бягам, а той ми каза, че би трябвало тия дни да съм в овулация и аз решавам да замина, за да се подсигуря. Разделихме се скарани, аз не му отговарях на съобщенията и му казах, че не искам да го чувам известно време. Той започна да ми се извинява, писа дори на приятелката ми, да му даде адрес, за да дойде да говорим. Но аз отказах. На следващата вечер разбрах, че е ходил на дискотека с приятелите си, а те са боклуци и не му влияят добре. Потърсих снимки в страницата на дискотеката и видях, снимки на компанията им с една от сервитьорките... а тя беше писала на мъжа ми преди време :) Пратих му я и той ми звънна, че не е каквото си мисля.
Малко след като говорих с него ме потърси една колежка и ми каза че същата вечер го е видяла да влиза в тоалетната с една от сервитьорките. И както си мислех, че не държа толкова на него, изведнъж ми стана толкова болно. Много ме заболя, хвана ме яд...
Когато се прибрах го попитах дали има да ми казва нещо от въпросната нощ и той беше категоричен. Хвана ме яд, че ме гледа в очите и ме лъже, защото няколко пъти му дадох възможност да си признае.
Казах си добре, щом ще си правим мизерии. Още същия ден писах на един негов колега. Знам, че не се харесват и това ще е голям удар за моя... И точно това исках. Исках да види колко боли да те предадат. Изневерих му няколко пъти, като единия беше в нашия апартамент. Бях много горда със себе си, мислех си как ще му призная всичко и колко ще го заболи.
Отношенията ни бяха много зле, почти не си говорихме, аз спах в другата стая. Една сутрин той дойде и ми каза, че това не може да продължава и иска да поговорим. Реших, че това е идеалния момент да му призная всичко, да му "платя" и да приключим. Но разговора изобщо не се разви така. Той ми каза, че не е бил напълно откровен с мен., че не мога да си представя колко ме обича и колко се страхува да не ме загуби. Каза ми, че в един момент онази нощ е бил толкова пиян, че не е можел да си стои на краката и сервитьорката се лепнала за него, а приятелите му стоели и гледали сеир. Накрая той тръгнал към тоалетната, а тя тръгнала с него, защото не можел да си стои на краката... влязла с него и тръгнала да му се натиска. Той и казал, че всеки момент ще повърне и тя излязла, а той си тръгнал. Докато ми го разказваше му потекоха сълзи и започна да се кълне, че нищо друго не се е случило. Каза ми също, че аз съм му единствената, че ми вярва и знае, че никога няма да го предам... И аз се почувствах отвратително. Замислих се, че изобщо не заслужавам този човек, че съм се държала ужасно с него толкова време... И двамата си поплакахме тогава и аз му казах, че му вярвам и много държа на него. Нямаше как да му кажа какво съм направила, а и не искам. За съжаление когато правих простотии не ги правих сама. Колегата му ме попита кога ще му призная за нашите отношения. Казах му, че няма какво да признавам, позабавлявали сме се малко и всеки продължава, но той не е съгласен. Заплаши ме, че ако не кажа аз, ще каже той... и имал доказателства. Притиска ме да си призная. А ако мъжа ми разбере, наистина няма да ме погледне повече. Не знам какво да направя. Той няма да ми прости, че съм преспала с друг. Изтъкна, че една от причините да ме обича толкова е, защото ми вярва и ако разбере... Наистина ще го загубя завинаги. Да си призная, но не знам дали ще ми прости... Или да отричам до последно, но не знам онзи какви доказателства има...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 338c796e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятеля ти ще разбере рано или късно, по един или друг начин. За това най-добре запази поне малко от останалото си достойнство и му признай, след което го освободи от присъствието си в живота му. Постъпката ти е изключително грозна и на базата на непроверени слухове и не е нужно той да плаща цената за твоите грешки. Животът не е чалга песен, в каквато си се вкарала сама.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a8fb094562
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Детски истории... Как си могла да си легнеш. с някакъв кретен?
Щом си се съмнявала, че е бил със сервитьорката, просто е трябвало да си тръгнеш, а не да си лягаш с враг на мъжа си...
Той му е враг иска. да се изгаври с него, да го унизи, че е имал жена му, а ти сама си се предложила на всичко отгоре....
Нямам думи просто...
Ти наистина не заслужаваш този мъж.
Наистина нямам идея какъв съвет може да ти се даде.
То няма скрито покрито в твоя случай.
Признай си и поискай прошка от мъжа си.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c4e192c99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ти си ужасен човек!!! След като не го обичаш и не държиш на него защо му губиш времето и го залъгваш? А той дори и за деца мисли, предложил ти е брак! Не знам на колко си, но звучиш като 19-годишна пикла, а и си доста първична и първосигнална - въобще не мислиш трезво. Също така имаш много тежки комплекси - явно подсъзнателно знаеш, че друг няма да те обича така, затова нямаш смелост да го оставиш. Вместо това си решила да му натриеш носа като си му изневерила с колегата му, за да си се докажеш на себе си - това ако не е проява на комплекс не знам какво е!
Не заслужаваш този човек, а и не си готова за връзка. Не умееш и да общуваш адекватно - ако беше достатъчно зряла щяхте да седнете и да поговорите като нормални хора за бъдещето на връзката и защо не искаш деца. А приятелят ти е много заблуден и има нужда да си отвори очите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a4cef6a96f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжаление това са резултатите когато мъжа си дава зор да "спечелва" жената. Уважаеми мъже, не бъдете настоятелни и не се доказвайте, тя трябва да полага същите усилия като вас и да е също толкова ентусиазирана иначе не си струва. До авторката - нещата са прецакани вече, по-добре ти си признай.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: de21d87b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не си била искрена с него от началото, това е резултата. Признай му, извини му се и всичко зависи от него. Отмъщението не води до нищо добро. Постъпила си много подло

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: fcf0854d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако историята е истинска, направо ми стана болно! Честно!
Той така или иначе ще разбере. Онзи може и да има доказателства (умишлено създадени), а може и да блъфира, но така или иначе е вероятно да каже на мъжа ти. А каже ли му, дори да няма доказателства, мъжът ти може да усети истината и съмнението ще се загнезди в него. Пък и такива неща трудно могат да останат скрити. Плюс това мъжът ти има право да знае и да вземе информиран избор за себе си.
Предвид ситуацията е по-добре самата ти да му го кажеш. И колкото по-скоро, толкова по-добре!
Нека нещата се развият най-добре за всички!
Ж30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 037e576fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си признавай и отричай до последно, ако искаш да задържиш мъжа си. Този другия само те сплашва.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2e0c985e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Горкият човек, да изгуби толкова време с такъв "парцал". Понякога любовта е странно нещо. Дано да намери жена, която да го обича така, както той е способен да обича!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5c1ebd594f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Живееш с някакъв мъж от удобство, но даже не и от материално удобство, а просто от немай къде, и ти не знаеш защо, колкото и ти да се водиш в графата обвързани... Ами или си го разясни или не живей с него, не му губи времето.

За съжаление понеже той явно много държи на теб (незнайно защо), вероятно дори да му признаеш ще ти прости. Казвам за съжаление, но имам предвид за негово съжаление - защото ще продължи да бъде с жена, на която изобщо не ѝ пука за него.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a1fedcd9d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, ще ми кажеш ли как се нарича жена която прави секс, заради някаква изгода?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker