Защо мъжете гледат порно при идеален сексуален живот? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете гледат порно при идеален сексуален живот?
преди: 6 години, 5 дни, прочетена 6607 пъти
Питам този въпрос, защото се обидих на моя приятел наскоро. Допреди не ми правеше впечатление, но напоследък забелязах, че той лъска, с извинение, всяка сутрин - на порно, а се случи няколко пъти да не си дава зор в леглото с мен и да е уморен. Ами няма как след 2-3 чикии сутринта и цял ден работа, да правиш пълноценен секс. Много съм ядосана, затова трябва да си го излея тук.
С него не живеем заедно все още, предстои ни тази крачка. Често нощуваме заедно и така нататък де, тогава той не мастурбира на порно, но в другите дни явно да. Искам да ви кажа, че в леглото аз съм много разкрепостена, страстна и романтична в едно. Правя му орална любов (любимото му) всеки ден или всеки път, когато сме заедно, понякога и по повече от веднъж. Постоянно го пипам. С изключение на някои крайни неща и гнусни, които и двамата НЕ харесваме, правим всичко, което ни хрумне и двамата сме доволни. И за да бъдем честни, по-сексуалната съм аз. Докато той е свършил, аз имам сила за още цяла нощ забавления. Колкото и нескромно да звучи, съм достатъчно красива. Имам гърди, задник, висока съм и тренирам редовно, за да поддържам тялото си. Много по-красива съм от повечето силиконови порно актриси с лицеви дефекти, които приличат на маймуни с 1000 тона грим. Именно това ме обижда - че му става от друга жена и че е възможно да смята тези грозотии за по-привлекателни. Аз никога не бих се възбудила от друг мъж, мога само да отбележа, че е хубав, но гащите ми се подмокрят само от моя. Не само емоционално, но и сексуално, той е единственият. Като го питам, той ми казва, че гледа порно заради сутрешната ерекция и че стават по-бързо нещата, а ние не винаги сме заедно. Ами защо тогава не си фантазира секс с мен например? Когато аз мастурбирам, не гледам такива работи, а оставям нещата на въображението и винаги е свързано с него! Защо не мастурбира на мои снимки? Няма да ми е гнусно, а ще се чувствам горда. Както той е най-красивият за мен и единствен, така трябва и аз за него! Гледането на порно, ежедневното, ме обижда и ме кара да се чувствам нежелана. Пък после нека ми повтаря, че само аз съм го възбуждала и съм била най-красивата жена... Да му кажа ли, че искам да спре? Вие, мъже, сексуално задоволените (не тези на сух режим), защо все още гледате порно и какво точно ви харесва в него? Жените там ли, действието ли, с тях ли искате да го правите или си представяте вашите жени на мястото на тези, заедно с вас? Мен ме обижда мисълта, че мъжът ми може съвсем нарочно да се възбужда от друга жена. Може би ще е добре да стана дебела и отпусната, да лежа само в мисионерската поза без целувки и звуци, със затворени очи без да мърдам. Да видим тогава. Защото правя всичко за него, на мен също ми харесва де, накрая, за да лъска на други... И то порното е толкова фалшиво, даже страст няма в него.

Ж21

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 дни
hash: fddbab0051
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Краткият отговор е, защото сме мъже. Не сме жени и колкото и да се опитваш да го проумееш от женска гледна точка, няма да успееш.
Това е все едно аз да се чудя, защо жените се чувстват гадно по време на месечния си цикъл. Просто ни харесва и това е. Наречи го хормони, сексуална енергия, както искаш. Просто имаме нуждата да мастурбираме често и това е. А защо точно порно? Заради разнообразието. Приятелят ти вече е бил с теб, познава тялото ти, до някаква степен си му доскучала. Това не означава, че не те обича. Проблемът при теб и жените като цяло е, че не разграничавате двете неща. Мастурбирането е чисто физическо действие, което се предприема просто с цел удоволоствие и освобождаване на напрежението, което, уверявам те, наистина се натрупва във времето.
И да, мислим постоянно и за други жени. По-скоро за телата им. Какво обидно има в това. Ти да не помисли, че като имаш пряител, вече само ти си в мислите му и всичко се върти около теб. Нека те светна как работи мъжкият мозък. Виждаме красива жена с хубаво тяло и може би по-късно си я представяме. Това не значи, че я обичаме, не означава и че притежава някакви особени качества. Ако мъжкият мозък не функционираше по-този начин, то вероятно и вашата връзка нямаше да съществува. Видял те е, харесал е тялото ти, впоследствие е харесал и същността ти. Да, утре ще види някоя с къса пола, може би ще мастурбира, мислейки си за нея, но пак ще е твоят приятел. За това разграничение говоря. Едното е фантазия с цел удовлетворяване на половия нагон, а другото любов, привързаност. Колкото и да се опитваш няма да промениш мъжката природа, а напротив, възможно е да отдалечиш приятеля си от себе си. Друг е въпросът, че доста мъже биха се поддали на изкушението да тръгнат след друга, но твоята задача е да си избереш този, който няма да го направи. И един съвет - не се съревновавай с другите жени. Любовта е доверие, приемане и разбиране, не ревност.

Поздрави.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 9748a65b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Охх, разбирам те напълно, тъй като и аз се обиждам на моя за абсолютно същите подробности, каквито и ти си мислиш... и сме водили няколко пъти разговор... но за тях това е нещо съвсем нормално, просто си "свършват работата"- бързо и без усилия, сексът, любовта и преживяванията му с теб са съвсем отделно нещо и нямат нищо общо с порното, то е просто моментна наслада и то виртуална... Пък и в крайна сметка по-добре чикии, отколкото изневяра, аз се опитвам да се примиря и дори и аз си потърсих в разни сайтове мъже порноактьoри, за да се почувствам "малко по-добре" и "квит", колкото и тъпо да звучи, за моя изненада и аз малко се "зарибих"... живей си живота и не ги мисли тези неща, порното е лошо само, когато влияе зле на сексуалния ви живот.

Ж, 20

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 9885ebcf19
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Аз съм го правил същото само че мойта жена нито имаше хубави цици нито хубаво тяло нито хубаво дупи. Даже не ми давашр всеки път. Тъпото е че става навик а и ставаш извратен. Порното възпитава погрешно. Има един хормон допамин който се отделя при възбуда. И затова твоя човек гледа порно и лъска, щото вече му е по трудно да се възбужда и е станал изврартен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: 7912f9fb0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Уверявам те, ако някой има идеален сексуален живот, последното нещо което ще направи е да гледа порно.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: fe659a90cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Дори няма да чета, само отговарям на въпроса в заглавието - Порното не е реален секс, не е зло, което ще провали сексуалния ви живот, връзката, брака.... Други фактори ви прецакват връзките, порното е просто филм със секс... И аз гледам порно, понякога... и то какво порно...
Жена съм :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 54fc584be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Всички вие дето се оплаквате че мъжете ви гледат порно, се научете преди всичко да бъдете жени
Жената трябва да предизвиква тайничко мъжа. А не да очаква от него да я чука всеки ден. Заради очакването го правим. Когато една жена ме гледа и ЧАКА да я целуна не само че не ми става ами даже почва да ме е гнус от нея. Малко по малко даже и спирам да забелязвам и циците и задника и всичко друго. Почвам да я вземам за даденост. Наскоро се разделихме с едно момиче, което беше извадено от корицата на списание, след 2 години съвместен живот. Беше перфектна... и какво? Искаше да я чукам по 3 пъти на ден, ако може... ми то живота не е само секс.
Така че два съвета ще ти дам:

1. Намери си нещо за вършене и не му досаждай. Остави го той сам да се сеща за теб, защото той със сигурност върши нещо и ума му е зает, а ти скучаеш, щом искаш секс твърде често. Аз искам моето момиче сам да си я грабна и хвърля страстно на леглото, а не тя да ме тормози.

2. Много хубаво каза, че в порното няма страст. Актрисите гледат към камерата и даже не гледат в очите на мъжа, който ги чука. И мен ме е гнус. Но ти когато искаш да правиш секс с него, трябва да си точно обратното. Върши си къщната работа и не му се дупи нарочно, не му обръщай внимание. Сложи си една рокля обаче, съвсем ЛЕКО да загатнеш че има какво да съблича и под какво да бърка :) Аз рокли харесвам, но той може да те харесва с клинче... там... каквото му е любимо. Рано или късно той ще те забележи. И ще ти се нахвърли. Защото непринуденоста възбужда много. Но пак ти казвам, колкото повече загатваш, че ти се прави секс, толкова повече ще го отблъскваш от себе си. Накрая даже няма да му става и той сам ще се чуди защо.

Не се тормози в отношенията винаги на единия либидото му е по-голямо. В случая твоето. По голямо е при този, който по-бездейства и ума му не е зает, скуката го наляга и си мисли по-често за секс. Но заради това че не сте правили секс 4 пъти, ами 3 тази седмица, не си струва да разваляш връзка, доверие градено с години и бъдещето, което имате заедно

Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 ден
hash: 91d9208c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Номер 7, ти си античъж.
Ако имате големи разлики в либидото тая връзка си е ад.

 
  ...
преди: 6 години, 22 часа
hash: 21c7e5dff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защото си скучна. Колкото и да си разкрепостена, когато по характер си скучна, не ще лъска, а и ще изневерява.

Не случайно мъжете доминираме в този свят... Мисли малко с този перфектен задник... :D :D :D

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d67e968b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Въпросът ти е много резонен след това уточнение "а се случи няколко пъти да не си дава зор в леглото с мен и да е уморен. " Само по себе си гледането на порно не е лошо ако не влияе на сексуалния ви живот, не е проблем и "лъскането" (колкото и грозно да звучи). Няма проблем и ако гаджето ти се заглежда след чужди фусти, стига след това да си го "изкарва" на теб. Надали има нормален мъж, който да не се е самозадоволявал, правил съм го преди среща за да не съм прекалено бърз по време на срещата. Правил съм го и когато не се е очертавало скоро да има среща. Правил съм го и в деня след срещата. Гледам порно за да не се завтека след първата срещната, просто не възприемам гледането на порно като изневяра, но липсата на апетит към сексуалния ти партньор е сигнал за някакъв бъг в системата - жалко, че точно на такива като теб се падат някакви мекопишковци, а аз все налитам на такива с виснали цици и задници, на които е по-добре да си сложиш порно списание вместо да им гледаш физиономиите.
Мисля, че това не е твоя човек и трябва да го смениш преди играта да е загрубяла.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9ee83c6708
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Мъжете са к*рви, какво очакваш от тях? Може всичко да правиш за тях, да се раздаваш в леглото, дори да правиш неща, които на теб не ти харесват, но накрая те пак ще гледат порно и пак ще заглеждат други жени. Оправданието? Били мъже! Но оправданието е като гъза - всеки го има!
А, номер 7 много ме издразни. Значи, щом мъжът поиска секс, трябва непременно да му се даде! Щом жената иска - трябва да се прави на гейша! Абе, мъже, разберете, че и жените са хора! Като искаме секс, ще си кажем! Не че има нещо лошо тайно да предизвикаш мъжа, ама всеки път да играя игрички, за да поискам нещо нормално от мъжа до мен, няма да стане! Като не можете да задоволите жените си, има и други мъже за тях!

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 357a6e72f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Дори не искам да прочитам темата, просто ще ти отговоря на въпроса.
Защото са мъже и всички го правят и е напълно нормално.
Ако дори един мъж има връзка с порно актриса, той ще продължава да гледа порно.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 357a6e72f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 14, би ли споделила на каква възраст си?

*Саманта*

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d04b93ea58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Тези игрички, за които пише № 7 най-вероятно са плод на неговата фантазия. На него като му се прииска щял да я награби директно, а пък тя трябва да му изнася цели спектакли и да се прави на ударена, че да му дойде желанието. Защо? Като е далеч по-лесно жената щом е готина да излезе някъде и веднага ще ѝ лепне не само един и ще има избор даже. Пък оня в къщи да лъска и да зяпа порно. Понеже тя била му доскучала. Ами той не ѝ ли е омръзнал? Или оправданията му- уморен бил, като е уморен има и други, отпочинали. Проблемът не е в нея, както 7 се мъчи да ѝ внуши, а в него, нека той да се постарае.
Авторке, порното е като наркотик, има материали по въпроса в нета, прочети. Започне ли редовно, няма спиране. Как се виждаш с него след 5 -10 години? Той пак ще прави същото, даже ще бъде по-зле и ще се чувстваш все по-неудовлетворена. Има ли смисъл да си го причиняваш? Зарежи го и си намери друг.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 99eb4d362e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   И аз съм го правил това. Мъжете искат свободата да си поискат секс. Когато жената си иска, мъжа се отдръпва и секса с нея става по задължение. Вашата роля е да се направите така че да сте желани, Не вие да сте инициаторите. Колкото и да сте хубави мъжа като се почувства ДЛЪЖЕН и почва да бяга на другаде.

Сега ще ми сложете единичка, защото не ви харесва, но това е положението. Обяснявам ви го, като мъж, който прави същото и гаджето му беше фотомодел.

Авторке, няма да е лесно, но се научи да бъдеш повече жена. Научи се да предизвикваш, да бъдеш желана. Едната хубост няма да ти е достатъчна. Особено в дълга връзка. Ти си едва на 21, хормоните ти бушуват, хубава си и мислиш, че трябва да си ценена заради хубавото личице, гърди и дупе... това ли е според теб напълно достатъчно някой да те пожелае?
Връзката с един човек е много сложно нещо и не може да се опира само на единия секс.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d04b93ea58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   № 18 - „Гаджето му беше фотомодел“ . Миналото време показва колко е верна теорията ти.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0843406b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Значи дами, от коментарите изводът, който трябва да си направим е следният! С една дума, колкото и красиви да сме и да сме подържани, трябва цял живот да бъдем актриси и да не действаме импулсивно, защото на мъжете сме им омръзвали. Странно е как винаги мъжете се оправдават с това, че са мъже, а ние сме оплювани с това че сме жени. С една дума или трябва да обърнем резбата или да си купим по един вибратор и да действаме сами. Вие мъже за за какво сте ни? Само да ни набивате комплекси и да ни вгорчавате живота, само да се оправдавате с това ни е природата. Жалки сте!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9ee83c6708
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   16, на 21 съм, защо?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9ee83c6708
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   18, естествено, че ще ти сложим единичка. Вие мъжете не разбрахте, че жените също са хора и също искат да правят секс. А и с тези провокации и роли, които вие искате, ние също чувстваме сексът като задължение. Трябва да играя роля, че пък и да дам. Но за жените няма значение, викаш. Важното на мъжът да му е кеф. Слава Богу моят не е такъв. Ако ми изкаже подобно твърдение, така ще го завъртя, че секс ще правим, само когато поискам. И ако ми изневери - прав му път! Никога не съм разбирала свинската природа на мъжете. Искат порно актриса, фотомодел, гейша, курва и аристократична дама в едно, а в замяна дават малоумни претенции и (обикновено) средна външност. Че и критикуват жените, когато имат претенции за мъж.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b87e4dc69f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Изначалното ти мислене 14 и 18, че връзката е някакъв вид сделка е погрешна. Точно ти си тази, която гледа на мъжете като предмети.
Ще разбереш колко погрешно мислене си имала, когато погрознееш и остарееш и даже, и мъжете -свине престанат да ти обръщат внимание

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9ee83c6708
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   24, казах, че природата на мъжете е свинска и че е тъпо щом мъжа поиска секс, веднага да му се даде, а щом жената поиска- да изнася представления. Къде видя сделки и предмети в това?Хайде, научи се първо да четеш.
И какво като погрознея? Това някакъв вид заплаха ли е, понеже всеки рано или късно погрознява и спира да бъде желан, така че коментарът ти е абсолютно излишен. И ти няма да си вечно млад и хубав, ако не знаеш. А мъже- свине не ми трябва да ме харесват, независимо дали съм грозна или не. Не си падам по подобни подчпвеци.

От 14, 22 и 23

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker