Как да се отърва от него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се отърва от него?
преди: 6 години, 27 мин., прочетена 1609 пъти
Здравейте. Наскоро се запознах с едно момче. Писхаме си няколко дена, не спря да ми задава всякакви въпроси , явно с цел да ме опознае и да види дали имаме нещо общо. Съгласих се да излезем, въпреки, че аз честно казано не умирах от желание да се виждам с него, но вече му бях обещала, а не съм от хората, които връзват тенекия, както се казва. Разхождахме се доста дълго и си говорихме на общи теми. Направи ми впечатление, че е доста свястно момче, леко притеснителен. Абе момче мечта си е, но за някоя друга. Не е мой тип изобщо. Към края на срещата нарочно започнах да се държа малко по-дистанцирано, след това му отговарях с по една дума като си пишем, но явно не схваща намека и пак иска да излезем. Не знам как да се отърва от него, пише ми всеки ден, правеше си планове да излизаме три дена подред след първата ни среща. Явно момчето отчаяно си търси гадже, но не съм аз човека. Как да го разкарам? Знам, че рядко се намират такива добри момчета, но просто не ми допада и няма как да се насиля да го харесам. Ще очаквам идеи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2cf37276ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да позная ли? Противен ти е физически и колкото и свестен да е, няма да го огрее. Но пьк, ако беше висок, як, татуиран и тьповат, то пеперудите щяха на часа да се появят. Отплеснах се. Просто му кажи.
Колкото повече го мотаеш, повече ще се влюбва. Ако някой не изпитва сьщото спрямо мен, бих искал да знам. Ние не четем мисли и закодирани сигнали. Интересно обаче ти какви идеи различни от тази очакваше. Да инсценираш смьртта си, да му кажеш, че не си жена или да кажеш, че бившият ти е много ревнив и ако го хване...
Успех

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: cc2cca2dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми то е просто, просто му кажи, че не го харесваш и не искаш повече да излизате на срещи.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8cb9668d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Обясни му, че ако иска да ти направи впечатление или на друга жена трябва да се държи хладно и незаинтересовано, тогава момичето ще хлътне по него. Ако се държи мило и показва интерес само отблъсква жените. Кажи му, че с теб вече е пропилял шанса си, защото вече е показал интерес и не ти е интересен, но със следващата ако се държи както му казваш ще има успех. Ще те остави и ще ти е благодарен след време а всъщност трябва да е благодарен на мен :-)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 99badabb3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е просто му кажи, че не искаш да излизате повече, кво толкова го мислиш

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5ba77bf53b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   смени си номера на телефона и готово така ще се отървеш и от някоя приятелка пиявица която е с теб за пари или да ти отнеме свясно гадже в което си влюбена или разчита на друга изгода.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 73d5db1830
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Още веднага след като си усетила, че не ти харесва е трябвало да го отрежеш.
Излезте (или му пиши в нета, както прецениш) и му кажи, че просто не се чувстваш привлечена от него. Кажи му, че изобщо не става дума за някакъв косур негов, негатив, че всичко си му е наред, но просто не го чувстваш. И в следващия момент му кажи: 'Добре човек, ти всяка, която да кажем покрива едни основни критерии и няма пороци и като човек е окей и. т. н, ли би ти харесала, в смисъл всяка такава ли би те Привлякла? ' (този въпрос и на номер1 го задавам, всъщност за номер1 ще е така: 'Ти харесваш ли жени, които не ти харесват физически? Които са ти 'противни' както ти се изрази, физически? ')

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 203521dade
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

7.   Кажи му ,че не го харесваш и спри да си пишеш с него. Щом не си влюбена и не те привлича няма смисъл. Насила хубост не става. Дано един ден да не ти се случи същото и на теб. Нали знаеш, никой не е застрахован. :)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7ccc86679a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Поредната, която си мисли, че притежава златна вагина... Много такива като теб съм срещал авторке, много ме нараняваха преди, плакал съм доста пъти, бил съм на същото място като твоето момче, докато в един момент не започнах да се насочвам към какичките - по-големи жени от мен с има няма 10 години, бяха изключително заинтересовани от мен, говорим за доста красиви жени за годините си, и ми дадоха това, което желая - сексуално внимание! Сега си чукам готини мацуранки и млади и какички, а за такива като авторката пет пари не давам - прави са хората като казват, че след време ще плачете за такива като нас, като попаднете на някой боклук с малко пишле, ама няма да ни има... Или най-много да ви поклатим малко, да ви праскаме хубаво ей така за гаврата и после чао, защото си отивам при стойностните жени, които ме харесват!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker