Влюбих се в негов приятел. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в негов приятел.
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1256 пъти
Здравейте,

Историята ми е объркана, аз самата съм много объркана, затова ще се опитам да ви разкажа накратко, без детайли, пък дано ми олекне от факта, че го споделям с някого. Разбирам, че много от вас ще ме укорят- аз също не намирам действията и чувствата си за правилни и ако трябва да съм честна пред себе си- срамувам се.

Млада жена съм, в началото на двадесетте. Високо образована съм, социално стабилна и бих казала естествено красива и силно привлекателна за мъжкия пол. Никога не ми е липсвало мъжко внимание от всякакви мъже, но съм била интимна с много малко, тъй като трудно се доверявам и влюбвам, и въобще трудно допускам хората до себе си.

От четири години имам връзка със страхотен човек- всичко, за което може да мечтае една жена. От повече от две години живеем под общ покрив, само двамата. Той е с няколко години по- голям от мен. Ще оставя настрана физическите и социално- финансовите му качества, въпреки че ги има, защото не в това е любовта. Когато казвам мъж- мечта, наистина го имам предвид. Той е грижовен, нежен, внимателен с мен, никога нищо не ми е отказвал, винаги е поставял мен на първо място, винаги е бил до мен в най- трудните ми периоди. Мисли, че съм най- страхотната жена на света, винаги го показва на мен и на околните. Верен ми е, сигурна съм в това. Иска да сключим брак и да имаме общи деца. Аз също го искам, винаги съм чувствала, че това е мъжът за мен и че не е от мъжете, на които утре ще им писне и ще зарежат семейството си. Аз също винаги съм била до него и съм го подкрепяла. Винаги сме били " хванати ръка за ръка".

Дотук чудесно. Преди половин година на шега си говорихме за различните видове групов секс. Попита ме дали бих правила тройка с него и още един мъж. Отговорих му, че бих, но само ако другият мъж е някой, на когото имам доверие. След кратко замисляне му казах, че единствен сред познатите ни, с когото бих го направила, е един негов не толкова близък приятел, който е привлекателен мъж и за когото знам, че уж има богат опит с дамите. С въпросния мъж аз също съм излизала в компанията на половинката ми и други наши познати, както и два или три пъти и в компанията на настоящата му приятелка. Разговорът приключи и всичко това остана някъде назад в съзнанието ми.

Въпросният мъж е връстник на половинката ми. Състуденти са. Аз се запознах с него, когато започнах да излизам с мъжа до мен. Хубав мъж, мой тип е, забавен и интелигентен, но никога не съм гледала на него по онзи начин. Откакто го познавам, той винаги е имал някоя жена до себе си, но винаги е изневерявал на гаджетата си. Обикновено изневерява на настоящи с бивши или на някогашни бивши, които пак са настоящи с някои още по- бивши или случайно заблудени бъдещи. Винаги говори зле за настоящите си половинки и още по- зле за бившите си. Винаги съм ненавиждала подобен тип мъжко поведение и именно поради тази причина, никога не съм гледала на него сериозно. Типичният женкар, консуматор. Всъщност дори съм му казвала, че го мисля за такъв. Преди живеехме в един град, от по- малко от година той се върна в родното си място, поради някои недобри стечения на обстоятелствата в личния му живот. При него отиде и настоящата му приятелка, с която са заедно от малко повече от година, като преди години пак е бил с нея за няколко месеца. Сега, откакто отново са заедно, ѝ е изневерил веднъж в началото, а от половин година ѝ изневерява с мен. Беше се събрал с нея, защото бившата му приятелка го беше хванала, че ѝ изневерява ( предполагам с настоящата) и го беше изгонила от вкъщи. Тогава той просто отиде да живее при това момиче. Въпросната е ниско образована, бих казала глуповата и съвсем невзрачна. Не бих я нарекла дори хубава. Никога не говори за нея с обич, забелязвала съм, че дори не я търси, често я обижда пред половинката ми. От няколко месеца дори не споменава името ѝ в мое присъствие, предполагам и моето в нейно също.

Как започнаха интимните ни отношения. След разговора за тройката с мъжа ми, бях забравила, че сме го обсъждали. В началото на тази година, на този наш приятел му се наложи да дойде до града, в който живеем (като вече уточних, че той живееше тук само допреди няколко месеца). Мъжът ми му предложи да отседне вкъщи. Не в мое присъствие го е попитал дали иска да преспим заедно на тройка, като приятелят ни веднага е отговорил утвърдително, без дори да се замисли, че има връзка и казвайки на половинката ми, че никога не е бил с такава жена като мен и че съм страхотна. Не исках да го правя, притеснявах се. Притеснявах се как ще гледа мъжът ми на мен след това, притеснявах се какво ще се случи след това, притеснявах се приятелката му да не разбере, че е бил с мен, защото не исках да наранявам друга жена. Освен това винаги допреди него съм била изключително моногамна и съм гледала на изневярата с лоши очи. Притеснявах се и защото от четири години не бях правила секс с друг мъж, а освен това преди настоящия си партньор съм била интимна само с още един мъж, с когото също имах дълга връзка.

Решихме да опитаме. Изпих няколко чаши вино и се отпуснах. Направихме го и беше наистина страхотно. Другият мъж беше страшно внимателен и нежен с мен. На другия ден си тръгна, върна се в своя град при приятелката си. След две седмици дойде пак, по друг повод. Повторихме и потретихме. И така вече няколко пъти месечно от половин година насам.

След третия път, в който беше вкъщи, на другата сутрин имахме време да останем насаме. Не започнах аз първа, не съм му се слагала. Той започна да ме гали и да ме прегръща. Няколко часа лежахме гушнати и си говорихме. Галеше лицето и косите ми. Не смееше да ме целуне. На тръгване си разменихме страстна целувка по устните. Мина месец преди да се видим пак. В този период се чухме веднъж по телефона. Говорихме дълго. Когато дойде отново, отново продължи да ме гали и прегръща, да си открадва по някоя целувка, когато мъжът ми го няма. Аз му отвръщах. Ставаше все по- нежен, когато правехме секс, прегръщаше ме дълго след това. Това продължаваше всеки път, когато ни дойдеше на гости. Усещах, че страшно хлътвам по него. Не просто заради секса. Много ми напомняше на един човек, когато много обичах някого. Пристрастих се към присъствието му, към целувките му, към начина, по който ме гледа, към нещата, които ми казва.

Не се чувахме, когато не беше в града. Бях приела, че може би такива са взаимоотношенията ни и че надали това, което се случва в главата ми, е взаимно. Допреди месец. Обади ми се ненадейно. Говорихме дълго. След ден или два пак дойде вкъщи. Отново преспахме няколко пъти на тройка. Вечерта преди да си тръгне, мъжът ми беше вече заспал, говорихме дълго. Каза ми, че много му напомням на една жена, с която е бил много години и която много обичал, но нещата с нея винаги приключвали зле. Някак негласно се разбрахме, невербално, че ще се чуваме и виждаме. Или аз така съм си съобразила. Към днешна дата не сме правили секс само двамата.

След последния път, в който тръгна, след седмица имаше работа в града, звънна ми, видяхме се, бяхме сред хора, не сме били интимни, въпреки че и двамата искахме. Беше страшно мил с мен, очите му светеха с особен блясък, като на малко дете. Седмица по- късно аз го потърсих. Говорихме дълго, стори ми се дистанциран и студен. Бяхме се разбрали, че при следващото му идване, ако дойде ден по- рано, можем да прекараме нощта само двамата. Когато се чухме последно, каза, че още не е решил. Скалъпи някакво оправдание, излъга ме, зная. Казах му, че не ми дължи обяснение, той- че иска да ми обясни. Каза, че ще звънне, ако ще дойде ден по- рано. Не звънна и не дойде. Ще дойде утре, мъжът ми също ще е тук, ще спим заедно навярно.

Не зная дали просто си играе с мен, или има някакви чувства, но не толкова силни, колкото моите. Не знам дали го спира това, че съм жена на приятеля му, или го спира нещо друго, или съм му просто сексуално интересна. Аз наистина се влюбих в него и се чувствам ужасно от това. Задето предавам половинката си и задето се захласвам по мъж, който знам, че след време и на мен няма да е верен. Не съм влюбчива, не хлътвам по всеки втори. Просто с него всичко е различно. Разговорите ни, страстта между нас, начинът, по който ме кара да се чувствам. Понякога се чудя дали не е той мъжът за мен. Замисляла съм се дали да не опитам с него. Депресирана съм, често плача, трудно върша ежедневните си задължения. Усещам, че се дистанцирам все повече от партньора си, с когото поначало доста се отдалечихме през последната година поради служебните му ангажименти. Страшно съм объркана. Обичам мъжа си, все още съм влюбена в него, но съм влюбена и в другия. А той, другият, е самото щастие, когато е с мен, и после изчезва. До другия път. Всеки път, когато си тръгва и се връща при нея, чувствам, че ме напуска. Не знам докога можем да продължим така и къде ще му избие края. Чувствам с цялото си същество, че и той има чувства към мен, това трудно се скрива. Чувствам го всеки път, когато преплете пръстите си с моите или когато ме целуне по челото. А после тръгва и не се обажда и не идва и ме кара да се чувствам така, сякаш всичко е просто секс.


Не знам иска ли ме или не. Не знам аз какво и кого искам. Не знам дали съм просто хубав секс за през уикенда. Врящ лед. Не искам никого да наранявам. Нито мъжа до мен, нито него, нито себе си. Никого освен приятелката му. Нея много искам да я наранява, защото той е неин, а не мой. Тя заспива до него, а аз не. Мога лесно да я просветля за присъствието си- случайно залепнал по дрехите му много дълъг рус косъм, аромат на Армани, който той толкова мрази, следа от нокът по гърба му. Но няма да го направя. Заради него, не заради нея.

Исках просто да го споделя, за да не ми се пръсне главата. Не ме съдете твърде строго. Аз се осъждам сама всеки ден. Иска ми се никога да не бях започвала с него, а вече не мога да спра. И знам, че ще трябва да се откажс от един от двамата, рано или късно. От това по- голямо наказание, едва ли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 43d0e1aa97
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си луда, честно.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ab3460169e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно трябва да напомня някои неща които хората са забравили. Правенето на тройки, извращения и т. н. разрушават отношенията. Всичко се разпада. Ти си била щастлива, но не си го ценяла и лесно си се поддала, сега е началото на започване на плащане на цената. Сега е началото на родилните болки.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2ff9a2e3d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А аз съм студент на 20 години, сладко момче бих казал и животът ми минава в цъкане на компа, развиване на кариера и излизане с приятели. Харесват ме момичета, но това връзките са сложно нещо. Това е чудесно, че си хубава и образована (де и аз да намеря такова момиче), просто има някаква скапана авантюра. Ще мине, но по какъв начин е въпросът!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 29e42d7ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче, поздравления за правописа и добре структурираният текст. Рядко вече се срещат млади образовани хора, а по написаното си личи, че ти наистина си!
По темата... разбирам колко неловко се чувстваш, хубавото поне е, че си даваш сметка за това, че вършиш нещо, което не трябва. Защото и това го няма в днешно време
Разумът ти казва едно, а сърцето друго. Помисли добре за плюсовете и минусите, които имат двамата мъже около теб и тогава вземи решение. Лично аз мисля, че с "чуждият" мъж страстта ще угасне в един момент и просто ще отиде при следващата. Да, сега си нещо "ново" за него и е нормално да я има тази страст, този пламък, този пожар. Но след време дали ще е така, прочитайки от теб неговият начин на живот? Каквото и да решиш ти пожелавам успех и дано да бъдеш щастлива!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2881a6ba42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   """но съм била интимна с много малко, тъй като трудно се доверявам и влюбвам, и въобще трудно допускам хората до себе си."""
.................

""Попита ме дали бих правила тройка с него и още един мъж. Отговорих му, че бих, но само ако другият мъж е някой, на когото имам доверие.""""

..........

""Притеснявах се и защото от четири години не бях правила секс с друг мъж, а освен това преди настоящия си партньор съм била интимна само с още един мъж, с когото също имах дълга връзка. """

Цялата тая работа ми се види пълен жмел. Ако не е пълен, то първият и третият цитат са лъжа, с цел аудиторията тук да възприеме нещата по-леко. Подобна жена, с такива ценности и такъв малък интимен опит с мъжете, както и поведение, които са описани, няма как от първия път да отговори утвърдително на визираната покана за секс и то с чужд мъж, с когото ще го направи само за спорта. Нали трудно допуска хора до себе си........ооо, за секс явно не. Ама защо тогава и в миналото не е било така-дори за една вечер или малко повече, а какво остава от първия път и то тройка. Даже нищо чудно да стане скандал и такава жена да се отврати от партньора си. Не, че имам нещо против тройките, но тези дами и мъже, които споделят партньорите си имат съвсем друг начин на мислене, поведение и нагласа към живота. Но кой да знае.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker