Родителите ми искат да ни разделят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Родителите ми искат да ни разделят
преди: 6 години, 5 дни, прочетена 2436 пъти
Здравейте!
От сравнително голям град съм, финансово независим, но живея сам в апартамент на името на родителите ми. От 2г имам връзка с момиче, което родителите ми не приемат и последните месеци е просто един ад.
Постоянно заплахи, че ще се отрекат от мен и ще ме изгонят от апартамента им, ако не я оставя, дори се случи грозна сцена между майка ми и приятелката ми, с обиди я изгони и каза никога да не стъпва в дома й.
На квартира не можем да излезем, със заем съм и ще ни е трудно, отчаяни сме.
Има ли бъдеще връзката ни? Тя иска някой ден да се види като булка, няма да мога да и осъществя тази мечта, бъдещите ни деца няма да познават баба си и дядо си, братовчедите си... всички се отричат от мен и нея

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 дни
hash: a87ac117a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би трябва да дадеш малко повече информация защо не я харесват, какви са им доводите и т.н.за да може тук да дадем по- адекватни съвети.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: f3c6607793
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Майната им на всички, човече! Помни ми думите, ако оставиш това момиче, заради тези роднини, след време ще съжаляваш изключително много! Не се отказвай от нея, застани твърдо зад нея и тегли една дълга на цялата рода. Като мъж ти го казвам, измисли начин, търсете евтина квартира и се изнасяйте сами. Аман от роднини, които се мешат там, където не им е работата, вместо да помагат с каквото могат - те вредят. Ако я обичаш истински, дори и не се замисляй какво да правиш.
Защото ако допуснеш грешката да я оставиш - цял живот няма да си го простиш. При мен се получи нещо подобно, аз се отказах и сега години наред бера адска мъка.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 882f33c914
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Преди години отидох с по-малко от сто лева в джоба в града в който учеше сегашната ми съпруга. Спях по тавански стаи и квартири и същевременно работих за не много пари, но поне избягнахме на 100% влиянието на каквито и да било роднини, тъй като първоначално бях безработен и техните бяха категорично против връзката ни! Днес сме женени от над 10 години, като и двамата имаме заплати над средната за страната, и тъщата вече гледа по друг начин на мен. През по-голяма част от съжителството си сме имали заеми, но сме се справяли сами, и то с две деца и наем! За щастието на човек не са необходими купища пари и одобрението на роднините, та били те и майка и баща!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 дни
hash: e84204ba8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Явно има причина да не я харесват... замисли се...

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 81e90a8d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Извинявайте,беше редно да спомена причината ,поради която са ни всички ядове-не я одобряват поради това,че е дете родено от смесен брак-баща и е българин ,майка от ромски произход.
Родителите ми са много консервативни и ми казват каквато друга да беше-дебела,грозна,бедна, биха я приели,но това никога

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 дни
hash: a76d1f35b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я се стягай и излизайте на квартира. Тя ако не работи, да си намери работа. Какъв е този заем, който плащаш? Без значение дали е техен апартамента, те са ти го предпставили за ползване. Докато си намериш квартира, заключвайте вратата, ако искат отпред да спят, но място вътре нямат. Ключалката сменете ако трябва, за да нямат достъп. Наистина намерете работа и пари, не търсете оправдания. Защо да не можете да се ожените? Майната им на такива роднини. Няма да добавят стойност на внучето като плетат интриги и обиждат майка му. Такива хора нямат място в живота ти, без значение какви са.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 дни
hash: d7ab829777
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   За да я изгони, значи има причина. Защо не я харесват? Не прави на инат на родителите си, поговори с тях и се замисли за причините да я гонят

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 6a9a7f5672
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторе, няма да си щастлив, ако прекъснеш отношения с родителите си. А и те едва ли някога ще се съгласят да приемат снаха с ромски ген, най-много да ги вкараш в гроба преждевременно. Ако си готов да понесеш всичко това, действай както намериш за добре.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 745bdab1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   хм, честно казано, и на мен не би ми харесало синът ми да живее с циганка. ако обаче тя е образована (поне средно), работи, виждам, че е съвестна, свястна и наистина го обича, има шанс да си променя мнението с времето. от друга страна ако виждам, че е на нивото на средата си, не й се работи, гледа да се обеси на врата на сина ми защото счита, че е супер партия (в нейните очи), ще се старая да му отворя очите.
та как са нещата в твоя случай? кой от двата варианта е с нея? понякога страничните наблюдатели виждат нещата ясно, а човекът, който е в ситуацията (в случая ти) са заслепени и не преценяват човека до себе си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: bafc69faa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   "От сравнително голям град съм, финансово независим, НО живея сам... "
И защо е НО-то?

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 00347141af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Вашите са расисти пич, какво значение има цвета на кожата, вярата или каквото и да е, ако човека е човек това е най важното.
Историята ми е същата с бившата ми с разликата че нашите нямаха проблем с това.
Ако е свястно момиче не се отказвай, ако сгрешиш грешката е твоя, ако се разделите заради това после цял живот ще се чудиш ами ако сега бях с нея какво ли щеше да е. Дръж здраво момичето и да не ти пука!

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 258fce5768
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Почти съм сигурна, че половината, които са написали да слушаш родителите си са сами. Забога, дори не трябва да питаш за съвет, защото всичко е ясно. Не бъди глупак и не оставяй момичето, родителите ти един ден ще пукнат и ще си останеш сам. Хвани се в ръце, тя също нека го направи. Работете и си създайте хубаво бъдеще, а за детето, че няма да има баба и дядо - то и аз нямам, но не съм изпаднала в тежка депресия. Бъди мъж и постъпи като такъв. Аман вече от мъже дето разчитат само на техните и не могат да си хванат живота в ръце. Какво като майка й е от ромски произход? Тя хляб не яде ли, вода не пие ли, сърце няма ли?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 21 часа
hash: d39d6f31be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Родителите не могат да познават коя ще е за теб. ФАКТ. Много често са предубедени и си имат техните си стереотипи. Само приятелите могат да ти кажат дали е за теб или не. Те са безпристрастни, от твоята генерация са, познават те добре и от друга светлина(не като вашите) и също са загрижени са за теб. А те каквото ти кажат - СЛУШАЙ ГИ! 4 години изгубих от живота си за една и после 4 години я жалих. Младоста ми се замина. А те не спираха да ми казват, че не сме един за друг.
Ако обаче ти кажат, че сте си лика прилика. Аз не виждам сила на света която може да те спре да си с това момиче. Даже трудностите ще ви подложат на изпитания, в които ще градите доверие. То ще боли, ама ще има защо.
Питай приятелите си(ама всичките) и действай!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5e10f05557
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ясно, влюбил си се и ти е трудно. Но представи си, че един ден детето ти се влюби в циганка, а камоли и деца да ти направи от нея, ти буквално зачеркваш рода си, не останаха ли българки.
Както се казва-ни сватба, ни погребение в тези случаи.
Ако не ти пречи един ден, ако ви се роди дете да го държат цигани и целуват, да ходиш по маанета и т. н ти си човека.
Не съм расист, но си е така. Това е доживот. Ако е мимолетна връзка ок, но за семейство и т. н. Не
А тези, които те надъхват да останеш с нея или имат нещо от кръвта им или биха направили този огромен компромис, защото са затънали.
Това, че ще останеш сам, родителите ти щели да пукнат и т. н са приказки от 1001 нощ, приятелката ти не е последната останала, че да останеш сам. С две думи -няма да си щастлив!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7863a87ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Скъпи четатели, реших да се разделим с приятелката ми, тъй като напрежението ми идва в повече. Виждам, че родителите, сестра ми много страдат от факта, че съм с нея. Говорих с мои приятели за съвет, допитах се до вас, но повечето мнения бяха всеки да продължи по пътя си. Колкото и да исках да сме заедно с човека, който най-много съм обичал мисля, че това решение е правилно, защото никога щастието ми няма да е пълно. Понякога колкото и да обичаме някой щом няма да можем да го направим щастлив е редно да го оставим.
Дано момичето ми е щастливо един ден и разбере защо съм го направил.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2130269f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Съжалявам, че ще го кажа, но си се преебал жестоко. След време ще разбереш какво имам предивид. Така не се прекъсва жива връзка. Ако си мъж, ще закриляш момичето и няма да го оставиш, защото имала примесена кръв. Знам много добре какво изживяваш, иплашил си се, а вашите са направили всичко по силите си, за да допринесат за това. Подал си се на страха и си бил камшика си.
Бягане от отговорност и пълна липса на мъжкарство. Ако само това е причината да я оставиш, за нея това би било най-добре, но не защото няма да е щастлива, а защото ще споделя живота си с мухльо и мъж, който не може да взима важни решения, камо ли да закриля жената до себе си и семейството си. Желая ти успех и израстване, което повярвам ми ще бъде болезнено, но повечето хора минават по този път.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d7ab829777
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Мерси че писа какво си решил. Постъпил си мъдро, само си дай време сега да преживееш раздялата, не се самосъжалявай и не я боготвори. Пожелавам ти да си намериш след време едно добро свястно момиче и да сте много щастливи.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3c0dc0f387
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Постъпил си мъдро пич. Приказката я знаеш-всяка жаба да си знае гьола.
Колкото и да се обичате един ден ще превъртиш от коментари и шушукания, ще ти дойде в повече и ще съжаляваш.
Всеки от вас ще си намери половинката и няма да имате тези проблеми, и двамата!!
Ами един ден, ако имате дете и до него достигнат тези слухове, как ще се почувства то
Общо взето много сложна ситуация
Ще сте щастливи, но не и заедно!! Успех и на двама ви занапред!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9efc81042c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Голяма глупост си направил. Ти в майка ти ли си влюбен или в тази жена??? Дай боже да не срещам мъж като тебе. Родителите му били причината. Ми утре като останеш стар ерген, кого ще обвиняваш. Себе си ли? Или ако следващата жена е в пъти по-неподходяща от тази. Ти нямаш собствено мнение и си мекотело. Ръководиш се от манипулациите на родителите ти и ти диктуват живота на тия години. Са като си толкова самостоятелен, иди кажи на майка ти да ти намери гадже, щом е толкова оправна и може да дава акъл с кой да се разделяш. Утре като ти каже разведи се и тва ли ще направиш. Егати наивното поведение, нямам думи. На роднините не им пука за теб. Просто не й се кефят, щото явно не е консервативна като тях или не е доброто дете на мама, може и да е по-свободолюбива...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 37bc6ff94a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Човече, не ги слушай тези, които не уважават решението ти. Постъпил си правилно, българки бол. Тези, които пишат против теб нека се задомят с роми и да си изживеят живота с тях, щом си българин си дръж на българките, ще я преживееш тази любов и ще си щастлив с правилния човек.
А тези, които те нападат много хард са или като бившата ти, т. е с ромска кръв или изоставени женички, които мразят мъжете като цяло.
Постъпил си правилно, няма да съжаляваш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker