Съвет - да спра или да продължа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съвет - да спра или да продължа?
преди: 6 години, 4 дни, прочетена 1804 пъти
Аз съм една жена на 36 с дете, която има отговорна работя и малко свободно време. Общувам с много хора от година имам приятелство с мъж по малък от мен, който е обвързан. Държа да кажа че не влизам в живота на хора и не се бъркам да развалям двойки. Този мъж обаче ме привлича силно. Та от една година си пишем почти всеки ден от 5, 6 месеца и се чуваме когато може пак почти всеки ден споделя всичките си емоции. Никога не сме правили крачка да минем границата не досаждам. Сякаш се страхува. Отношението му е специално много е съобразителен. Как се държи мъж случайно ли пише и чува една жена всеки ден.. не мисля. Обърква ме с това гледане в очите и споделяне, но пък мина една година ако искаше нещо щеше да го покаже. Макар и възрастта ми да не е малка се изненадвам от себе си. Каква е крачка преди секса , усещам че има привличане или си внушавам кажете мъже и жени с повече опит. Ще ви бъда благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 дни
hash: 12932cc44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъжът има ли деца? Колко сериозно е обвързан? Ти в какво семейно положение си?
Моят съвет е да спреш, ако мислиш, че връзката ви няма бъдеше...Ако става въпрос за колега, положението може да стане кофти след време - от личен опит ти го казвам.
Жените влагаме емоция винаги, когато имаме сексуални отношения с мъж, докато при тях не е така и много често след като си легнат с някоя жена меракът им минава.
Елла

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 3c83339468
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Набърквате се в чужда връзка, като, може би без да искате, се поддавате на сладостната игра на кореспонденция и общуване. Като жена сте жадна за внимание и общуване от този вид, и то с човек, когото сте харесала, но от момента, в който сте разбрали, че е обвързан, е следвало да се оттеглите. Това не е етично - следва да се свързвате единствено с необвързани хора, тъй като по този начин внасяте разцепление във връзката и раздвоение у него.

Не е хубаво това. Опитайте се рязко да се отделите, въпреки че ще се учудите колко трудно е това.

Не си внушавате - той би се плъзнал (това е думата! ) към секса, но, естествено, го терзае верността му към връзката.

Странно ми е, че изобщо споменавате думата "секс" при положение, че човекът си има партньор.

Изобщо, в добра каша сте се забъркали и двамата.

Оттеглете се рязко и повече не се обръщайте назад. Това е най-правилното, въпреки, че страстта и привличането често надмогват над хората, което ги вкарва и в неетично поведение спрямо с нищо невинни и неподозиращи човешки същества.

Кураж!


Агапе.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 143801de23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Казваш, че не разваляш двойки, после имало привличане.
Би трябвало той да реши, ако иска да е с теб да освободи жената която е до него и да си започнете нормална връзка.
Ако започнеш сега връзка ще нарушиш принципите си, а има опастност да започнете нещо и той да остане и с другата жена. Това би ли те устройвало? Привличането си е привличане, но после някой ще плаче. Най- добрия вариант е, той да е свободен. Иначе да влезеш в ролята на втора цигулка едва ли ще ти хареса. Ти си решавай. Той те харесва, но като че ли само за секс. За това чака ти да направиш крачката, ако я направиш значи приемаш варианта да си втора цигулка. Трудно е когато си привлечен и се влюбваш, но можеш да си спестиш много болки, ако си по-разумна. Имаш дете. Той би ли оставил жената до себе си за да те приеме с детето? Ти имаш дете, би ли се впуснала просто в една сексуална връзка без бъдеще?
Не си момиче за да се впечатляваш, как те гледал, как споделял, как те привличал. Ти си знаеш.
Крачката преди секса? Значи си го решила. Защо питаш? Чакаш да чуеш - давай напред?
Прави каквото решиш, не си на 18, а на два пъти по толкова, но въпросите ти са като на тинейджърка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 дни
hash: 20f87bd892
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря мъжа няма деца и да не съм на 18 ,ако бях наясно със себе си няма да пиша.Вие безгрешни ли сте ,аз казах че не се бъркам и стоя на дистанция не правя крачка ,но да спра ли това привличне .Пише ли обвързан мъж който живее с жената до себе си вечер ,казва ли добро утро

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 500c2f8510
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Мислиш, че не разваляш връзки, но това правиш. Момчето те използва за емоционално разтоварване, може би няма да откаже секс, но ти си във френд зоната. Попитай го иска ли връзка с теб, ще остави ли приятелката си. Ако не, спри комуникацията с него. Мъже има

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 143801de23
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5, Авторке,
Пише. Да, пише и се обажда такъв мъж. Доста си му удобна да ти говори, явно му е приятно и те харесва. Едва ли ще откаже да имате сексуални отношения, може би ги иска. Има жена до себе си, а си говори с теб ? Попитай се това дали е нормално. Чувстваш се привлечена, но струва ли си човека ? Привличането си е привличане, но понякога става играчка плачка. Ти си майка и сама, имаш нужда от мъж в твоето положение, свободен. Много жени се поддават на привличането и нагона с надеждата,че той ще ги предпочете после, ще остави другата жена и ще е твой. Имаш дете и отговорности. Нямаш нужда да влизаш в авантюра от която ще има после измамени и пострадали. Знаеш кое е правилното. Понякога трябва да постъпваме правилно, а не както ни харесва. Има предостатъчно свободни мъже. Ако ти се влиза в приключение, живота си е твой. Никой не те съди, питаш кое е правилното, как изглежда отстрани. Отстрани изглежда, че се изкушаваш да допуснеш грешка. Ти знаеш,че е така, не си малка. Постъпи както искаш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker