Тя ми каза да го зарежа и сега е с него.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ми каза да го зарежа и сега е с него..
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2061 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 20 години и ще ви помоля за съвет. Наскоро попаднах в ситуация, в каквато никога не съм очаквала, че ще попадна. Студентка съм вече втори курс. Като отидох в университета се сформирахме една компания от две момичета и няколко момчета. С момичето си станах много близка, много я харесвах като човек и всичко, абе доверявах й се напълно. Запознах се с едно момче от нейния град и започнахме да си пишем и зарибяване, при което реших да я разпитам нещо да ми сподели за него какъв човек е едно друго ( само да отбележа, че не са от голям град следователно шансът да го познава е голям още повече имат общи познати). Тя тогава ми каза че не го познава само го знае и аз ест й повярвах. След известно време пак я питах за него и тя пак нищо не каза. При което ние излязохме два три пъти и той реши да качи моя снимка ( фотограф е и обича да заснема хора). След като видя снимката тя веднага ми писа и ми каза “че трябва да ми сподели нещо”. Говорихме и ми обясни как той се занимавал с нейната най-добра приятелка паралелно с мен и аз ест избеснях. Тя започна да ми казва как ги познава тия “фъкбойс” че не трябва да се занимавам с него и много наблягаше на това “да не му казвам че тя ми е казала, не искала драми”. Аз съм малко краен човек в такива ситуации и направо го блокирах отвсякъде не исках да му слушам оправданият нямаше смисъл за мен всичко беше “ясно”. Той се опита да ми звъни, да говори с мен, но аз така и не го изслушах. След като спрях контакт с него тя няколко пъти ме пита дали още ми пише и аз й казах не. Беше я питал още като го блокирах защо се държа така и тя ми прати хронология от разговорът им при което видях че и преди са си писали ( а нали не го познаваше? ), но както и да е не обърнах внимание тогава. След един месец тя стана супер потайна започна да си крие телефона като си пише с някого, веднага го заключваше като й пишат, но аз нямам навик да гледам в чуждите телефони и си мислех, че го прави заради момчетата. При което един месец по-късно видях тя ми шише трябва да ти кажа нещо но искам да говорим на живо. Минаха няколко дни тя не говори с мен, а ми пише на съобщение, как нямала възможност да остане с мен насаме да поговорим затова на чат ще ми съобщи ситуацията. ( при което изниква въпрос в мен толкова ли е трудно да ме дръпне настрани за 10 Мин в уни и да ми го каже). В съпобщението пишеше че тя уж се е занимавал с много добър приятел на момчето с което се занимавах аз, но той ( момчето с което се занимавах ) не я оставял намира и те излезли да се разберат да я остави намира, при което я е целунал и сега са заедно... Случайно ли са станали нещата според вас или тя още от самото начало го е харесвала и всичко е било схема да го оставя? Филмирам ли се излишно или съм в правото си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 180b5bc4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

1.   Според мен основната ти грешка е била, че си блокирала момчето. Отблъснала си го и какво очакваш? Без да имаш основание си го разкарала. Да видим причините ти: получила си информация, че той си пишел и се занасял и с друга.
Първо - потвърдена ли ти е информацията? Твоята приятелка ти казала, че той се занасял с нейната приятелка... последният да затвори вратата. Информацията минава през три източника и може да е изкривена - неволно или не.
Второ дори да е вярно - с това момче заедно ли сте били? Имали ли сте връзка? Доколкото разбирам, дори секс не сте правили, камо ли да сте двойка. Естествено, че е нормално да си пише и с други жени. Както и ти. Какво, да те чака да ти дойде кефът ли?
Не знам дали твоята приятелка го е направила умишлено а и това не е важно според мен. Не можеш да ѝ повлияеш, можеш само да осмислиш своите грешки и да не ги повтаряш. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c7b30b1957
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ситуацията е ясна. Ти обаче не си била достатъчно зряла, за да го заслужаваш. Но тя го лъже. Разкажи му това, покажи му съобщенията ви. Той има право да знае!
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 25a90ec7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Намери си нова приятелка и започни да отбягваш тази, нито пък да й споделяш. Не ти е приятелка и рискуваш да ти направи още много мизерии, ако я допускаш до себе си. Най-вероятно и се съревновава с теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c42570ce28
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти мисля, че ти сама си си виновна за създалото се положение. Ето някои неща и постъпки които намирам за нередни и глупави. Първо ти се доверяваш повече на "приятелката" си отколкото на човека с когото си. Това означава, че ти не го цениш, не му вярваш, подозираш го и си готова във всеки момент да го нараниш и зарежеш поради някаква причина която както в случая е дори измислена. Сега искам да се поставиш в обратната ситуация и да си представиш как той ти няма никакво доверие, постоянно разпитва за теб други хора и е готов само ако чуе някаква лоша дума за теб да те зареже без обяснения и да те блокира отвсякъде без дори да ти даде възможност да обясниш. Как би се чувствала при такова отношение? А това е отношението което ти даваш. Нормално, тя го е харесала от самото начало, но се е прикрила и като е видяла, че ти не го цениш и си подозрителна и недоверчива ти е напълнила главата с тези глупости, ти веднага си повярвала в най-лошото за него, защото явно имаш проблеми с доверието към мъжете и си готова веднага да повярваш в най-лошото за тях и ти го е отмъкнала. Хитруша :-) Сега ти си прецаканата а тя е с желаното момче. Кой е виновен? Най-вече ти поради крайната ти, нелогична и абсурдна подозрителност и факта, че вярваш, споделяш и си по близка с други хора отколкото с приятеля ти. После тя, защото е била двулична, предала те е и се е възползвала от приятелството ви, но това нямаше да бъде възможно ако ти вярваше и споделяше с приятеля си вместо с нея. Най-малка вина има приятеля ти, който е станал жертва на целия този сценарий и дори не си му дала възможност да ти обясни, че няма нищо такова. Представи си отново как той смята, че всичко е наред между вас и в следващия момент е захвърлен и блокиран без никакво обяснение от теб, защото на теб като типичната жена "всичко и е ясно" за мъжете и "женската и интуиция" никога не я подвежда. Представи си как би се почувствала на негово място. Никак добре нали? През това време "приятелката" ти го е обработила, наговорила му е куп глупости за теб, както на теб за него, утешила го е и си го е откраднала. Край на историята? Ти какво очакваше, някаква женска солидарност базирана на феминизма ли? Сестринството срещу лошите мъже ли? Когато става въпрос за желан мъж женската солидарност се стопява като сняг в пустиня. Тя те е подхлъзнала и се е възползвала, но пак ще повторя, че вината за това носиш ти заради твоята прекомерна и неоснователна подозрителност, недоверие и липса на споделяне с приятеля ти.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1181f84105
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря много на всичко за откровеното мнение , доста ми отворихте очите за поведението ми и наистина най-вече сама съм си виновна. А относно това да му разкажа не виждам смисъл те имат връзка и него едва ли го интересувам аз. :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ddf8c5ad8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   “Приятелката” ти е долна интригантка и по-добре да спреш всякаква комуникация с нея.
Относно момчето, аз на твое място бих го отблокирала и обяснила какво се е случило. Поискай среща с него, за да му покажеш чатовете и смс-ите от приятелката ти. Обясни, че осъзнаваш, че си направила грешка да допускаш трето лице във веъзката ви и това няма да се повтори. Ако решите да сте заедно, биете и шута на тая и това е.
Относно теб, доста незряло и наивно говориш. Порастни малко и осъзнай, че мъжът до теб от тук нататък ще е май-важният човек. С партньора градим дом, семейство, деца. Този съюз е свят и трети лица нямат чясто в него. И освен това винаги проверявай подобни клевети. Аз също съм краен човек, но да си краен не озмачава да си импулсивен и да не проверяваш нещата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7b0cb632c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Един съвет: не се доверявай на приятелки, особено за мъже. Пази си личните неща за себе си. Да споделяш не винаги е най-умното.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 208a7f80e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мило момиче, във връзка между теб и мъж никога, никога не допускай приятелка. Шанса да посегне на него е огромен. За трети човек място в леглото и живота ти няма, за това подбирай компанията си, не пускай приятелки да влияят на теб, да „помагат” в такива ситуации. Приятели в живота почти няма, всеки гледа себе си. Твоята приятелка е отмъкнала момчето и те е оставила с пръст в уста.
От моя опит в такива ситуации даже бих те посъветвала дори да не излизаш в тройки, т. е ти, момчето, което харесваш и приятелка. Почти сигурно е, че ще го огледа и ще го поиска за себе си. Не споделяй всичко, жените завиждат, ще стане любопитна някоя друга приятелка и ще провери колко точно е добър приятеля ти в леглото.
Излиза се само по двойки, ти и друга близка двойка по заведения, дискотеки и т. н Точно това е истината в живота. Пази се от „приятелки”. Успех и на твое място бих се конфронтирала с лъжливата приятелка, нека знае, че не си глупава!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ddf8c5ad8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Към коментара на авторката - определено има смисъл да споделиш на момчето. Ти си неговия избор и може да го прави даже, за да ти отмъсти за това как си го изритала без обяснение. Не я оставяй тази ненаказана. Успех ;).

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 45cbbbaa04
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Боже, каква неграмотност!

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6bc16db271
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Въпросната приятелката не ти е никаква приятелка! Имала си е точна стратегия не просто да ви раздели ами да направи така, че ти да го зарежеш... А и ако ти беше приятелка дори и да го харесваше нямаше така да те прецаква и лъже. Всичко е била нейна схема, това е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker