Знаци от съдбата или програмирано подсъзнание? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Знаци от съдбата или програмирано подсъзнание?
преди: 6 години, 2 дни, прочетена 1964 пъти
1. Първата ми любов (важно е да кажа, втора в леглото) - тормозена в училище. Имаше акне дълги години и все още кожата й е с дефекти. Комплекси много. Бях й първия. Бяхме четири години заедно и още 4 я прежалвах. Разделихме се защото съм бил нисък(тя е с една глава по висока), просто накрая физиологията надви над всичко. От 19 до 27 младоста ми си замина, покрай нея. Да не говорим, че тогава в България (90те) бяха едни такива времена и трябваше да се работи яко, за да се оцелява. Изневери ми 6 пъти докато най накрая се разделихме с любов и разбирателство и до ден днешен ме приятели. От тогава е била с много, с някои от тях даже приятел съм бил, ама и аз им загубих бройката. От толкова много избиране на подходящия, се хванала буквално с първия срещнат и той понеже се оказал пълен задник с 2 брака и 3 деца зад гърба си, направил й на нея 4то и я оставил. Даже на раждането не се появил. 17 години е бил по-голям от нея.

2. Наскоро ходих в Китай. Работих там 2. 5 години. Запознах се съвсем случайно с едно момиче. Същата кожа. Тормозена в училище. Комплекси безброй. Бях й първия (за протокола, беше си съвсем пълнолетна)... но да, със 17 години съм по-възрастен. 2 години там живяхме заедно. Разбирахме се чудесно. Пътувахме много(даже тя пътуваше на собствени разноски, да не си помислите нещо). Минали сме през много препятствия. 3 пъти съм й спасявал живота. Научих я да има самочувствие и да обича себе си. Имам й пълно доверие. Била е до мен в много трудни моменти на болести(не една), по болниците. Обаче тя безумно много ме ревнуваше от първата, а аз направих грешката да й СПОМЕНА за нея. Казвал съм й за други гаджета, но винаги тази беше на дневен ред. Никога не я беше виждала нито знаеше как изглежда, но си я беше визуализирала по някакъв начин. Разделихме се (аз се прибрах в България) с планове тя да дойде в тук, но тя 2 месеца по късно тръгна с друг, прати ми преди това текст че сме нямали бъдеще. Нямаше смелост даже в скайпа да се видим и да се разделим с добри чувства очи-в-очи. За мен ако това не се случи, значи раздялата не е взаимна и ако тя тръгне с друг го броя за изневяра. Този с който е тръгнала е на близо до нейната възраст, но нещо много "студен" май бил и него го зарязала. Каза ми че "прогледнала" и вече се чуди как е могла да бъде с такъв (цитирам) стар, грозен и нисък (висок съм колкото нея, явно вече ме сравнява с втория си) досега. Държи се като долна кучка в момента. А на мен ми се свива сърцето и от 6 месеца не спирам да пия, а не бях пил от 7 години

И двете (без да знаят една за друга) са ми подарявали един и същ подарък за рождения ден - колонки за лаптоп.
==========================
Мислех си че с втората ще наваксам пропуснатата младост. Казах си""а! ето, почвам отначало! " За миг се почувствах на 21 год. Безкрайно щастлив. Инвестирах чувства, ей така... раздадох се на 100%. Баси боли, мамка му, то всичко пак наново се повтаря... в същия цикъл. Пак изневери, пак сълзи, истерии

Хора, какви са тези "знаци"... какво би могло да се случи. Сигурен съм, чувствам че ще има и още докато съм жив. Още мъки, още страдание... Онзи там горе е намилисл нещо за мен, ама какво?
В момента първата ме търси, щото май се оказа и без много много приятели и няма кой да се грижи за нея, а тя понеже кърми й е трудно да върши всичко. Изглежда ми и отчаяна че детето ще расте без баща и даже ме е страх че в мен вижда бъдещия баща на детето. Какво му става на този свят мамка му, чувствам се като парцал вече....

п. с. Не знам дали има значение за случая, но от другите ми бивши гаджета 2-3 също са самотни майки

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 дни
hash: 75242d5e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти трябват тия двете - знакът на съдбата е очеваден - гледай само напред и не повтаряй старите грешки! А всеки нека си сърба надробеното - особено първата.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 9bc8ba5bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен определено е повтаряща се схема. И на мен ми се е случвало, но не в чак такива размери. Как аз разбих схемата? Открий първата прилика между двете - може да сте се запознали на еднакво място, може да е нещо друго, но в момента, в който припознаеш нещо от тях двете в третата (нова), направи точно обратното на това, което си правил досега. Което понякога означава просто да избягаш, колкото и кофти да звучи. Това е урок, който трябва да научиш. Помисли хубаво каква може да е причината.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: b6a5db7612
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ми, намери си някоя жена на твоята възраст, която не е майка. Има такива жени към 40, предполахгам, че си на толкова, особено в областните ни градове, които просто не са харесвали никой дотолкова, че чак да се задомят с него, не защото са надути, а защото повече премислят хората и в същото време не са имали късмета да попаднат на подходящ за себе си човек, точно както и ти не си имал късмета.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: 52bcb1b95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искам само да знам - ти тормозен ли си бил в училище? Имаш ли дефекти по кожата? Бил си подиграван за височината ти?

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 37d7fa0e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Човек, съдбата иска да ти каже нещо наистина... да си решиш собствените проблеми. Не съм психолог, не съм ти в главата, но явно има нещо у теб, което трябва да промениш. На света има 3. 5 милиарда жени, тоест има от всякакви типажи по много. Но теб по някаква причина явно те привличат сбъркани - жертви на тормоз, изоставени, самотни майки. Не те познавам, но е възможно и ти да имаш много комплекси. И от там се появява синдромът на чаровния рицар, който спасява девойка в беда.
Отиди на психолог, порови, опитай да разбереш себе си. Ако единият във връзката е счупен, това значи, че най-вероятно и вторият е счупен. Ако решиш проблемите си, ще привличаш и по-нормални жени. Успех!

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 20f84ff450
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами виж има много вярно в това което си написал за подсъзнанието. Принципно в твоя случай първата ти сериозна приятелка ти е изградила някакви модели подсъзнателни каква е жената. Следователно ти си привлякъл подобна на нея в следствие на тези модели и очаквания или просто си търсил подобна за да замениш предишната. Например аз преди време излизах с един мъж, който споменаваше бившата си и понеже я бях видяла и видях, че си приличаме физически, осъзнах че той мен не ме вижда като отделна и различна личност, а като такава дето е подобна на бившата му. Тоест той изглежда не я беше преодолял и се опитваше да и намери заместител без дори да осъзнава това. Аз му казвах че не обичам шоколад а той всеки път ми носеше шоколад и разбрах, че бившата му много обичала шоколад. Съответно мен това страшно ме обиди, че не ме разглеждат като отделна личност, а като заместител и прекъснах връзката. Но и на мен ми се е случвало да срещна човек, който поразително прилича на едно мое бивше гадже. На външен вид, енергетика и общуване имаха много общо. Аз даже се чудих много тогава какво е това нещо да привлека толкова подобен човек, при условие, че този въпросен бивш не ми е на сърце, защото много ме разочарова. Започнах да чета книги за подсъзнателни модели и това че особено първите връзки, които си имал много оформят това какви хора ще привличаш занапред. Имаше даже една статия за известни личности с няколко развода, които следващите им партньори са почти идентични на предишните. В единия случай даже бившата и сегашната жена бяха родени на една и съща дата. Така че това което казваш хич не е измислица, човек просто търси това, което му е познато и затова привлича хора, които имат някакви характеристики с нещо което вече му е познато. Затова в много семейства с насилие например едно момиче си намира след това мъж насилник. Защото тя това е видяла и това привлича. Ако те интересува как да излезеш от тоя омагьосан кръг ще ти кажа, че има измъкване, но не е много лесно. Най-вече на първо място трябва да правиш осъзнати избори. Тоест не да се хвърляш на нещо си дето ти напомня на друго, а да си изясниш какъв човек искаш осъзнато и да търсиш тези неща, които искаш в хората с които се запознаваш. Иначе просто ще стане много устойчив модел и ще привличаш един тип хора с идентично поведение.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 ден
hash: 2cfaee4a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Човече, не се занимавай с кучки. Живей си живота, бъди си самодостатъчен ако трябва. Никъде не пише, че трябва да си с някоя - ако стане - супер, ако не - не си вкарвай автогол. По-добре сам, отколкото зле придружен, максима стара колкото света.

Инвестирай времето си в нещо продуктивно, останалото ще се нареди. Никой не е виновен за твоето страдание, всичко зависи от нас и нашето възприятие за заобикалящата ни среда.

 
  ...
преди: 6 години, 22 часа
hash: 5dee915932
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не е съдба, просто всеки човек си е определен типаж (качества, характер, възпитание, среда, психология, начин на живот) и в зависимост от типажа си привлича определен тип неща в живота си - партньори, работа, финансово положение и каквото се сетиш.

Например професор няма как да привлече кифла или Ганьовец няма как да привлече качествена жена/работа/среда. Така че ти трябва повече осъзнатост, за да се вгледаш в себе си, да разбереш какъв ти е модела и как да го промениш. Повечето хора така си умират - без да са разбрали нищо за себе си, респ. за нещата, които им се случват.

 
  ...
преди: 6 години, 22 часа
hash: ca357d160d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5 е прав за това да потърсиш психолог, както и вероятно за идеализираната представа на "рицарят-спасител".

В допълнение, не позволявай на разни жени да ти изневеряват и ти после да ги жалиш и да им прощаваш, особено ако нямате деца заедно или 5 години стабилна връзка примерно преди това. Тази първата дето ти била изневерила 6 пъти... за това говоря. Освен това била самотна майка сега. Човече, тя е яко сбъркана, но ти си я търпял, въпреки, че разбираш, че е сбъркана. Там ти е проблема. Да, много хора са сбъркани, но има степен на сбърканост. При някои се търпи, при други - може да се толерира с известна доза вливане на здрав разум, но при трети няма спасение.

Височината може да ти е проблем ако ти я виждаш като проблем. Това е съвсем сериозно!!! Имам приятел висок 1. 55 със стабилна връзка с мацка също толкова висока, вече имат син. Като си по-нисък ще си търсиш по-ниски мацки. Но не трябва да им показваш, нито да им споделяш пмислите си, че си нисък. Вероятно на тая китайката си ѝ споделил някъде помеждудругото, че си бил по-нисък от предното си гадже и тя веднага е хванала несигурността ти по темата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 21 часа
hash: cb2d1c8011
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Автора е
* Но 4, извинявай. Сложих ти 1чка без да искам.
Не, не съм бил тормозен нито в училище, нито в казармата. Нямам и дефекти външни. За височината мис е подиграваше само първата. Т. е. натрисаше ми разни комплекси

Така всички до тук сте прави. Благодаря Ви много!!!

Обаче с втората се запознахме в градския автобус. Аз стоях срещу нея на седалката и ТЯ ПЪРВА ме заговори "Здравей, откъде си? ". Т. е. какво общо има тук моето подсъзнание?

Освен това не съм ги карал да ми купуват колонки за лаптопа...
-------------------
А да, Но3 не, благодаря. На този етап Но 8 е по-прав. Не знам дали визираш себе си с тези до 40, но нямам принципно проблем с намирането на жена. Имам проблем с това да намеря такава, която да ме заслужи вече. Убедих се, че не ме заслужават. Колкото до това, че са премисляли- тя и моята първа много мислеше ей така и вижте докъде я докара. техен си проблем. ПИСНА МИ ДА СЪМ ИЗТРИВАЛКАТА НА НЯКОЙ. Ако някоя не може да ме оцени, да си стои сама. Ей го... наредил съм ги 9 дето си стоят сами вече.
В момента ме харесва едно момиче, на 30, с която се разбираме чудесно. Най земна и хубава от всичките ми досега, даже и от 20годишната китайка. Просто нямам сърце да й дам все още. А не искам да наранявам. Онзи ден се видяхме за 4 часа и в половината разговор блуждаех.
Кой знае каква скрита лимонка ще се окаже и тя ама ще гледам да съм оптимист. Не може се отчайвам, нямам право.

 
  ...

...
преди: 6 години, 20 часа
hash: 3077863930
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Някой май е по-комплексиран от гаджетата си ;)

 
  ...
преди: 6 години, 11 часа
hash: 6e711602ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Автора е отново. Някой тук каза че ме привличат самотни майки. Напротив гнус ме е от тях. Просто бившите ми вече са такива.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker