Ставам агресивен заради нея. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ставам агресивен заради нея.
преди: 6 години, 2 дни, прочетена 2403 пъти
По принцип съм спокоен и уравновесен човек, мразя боя и се стремя да го избягвам във всяка ситуация, но има едно изключение и това е приятелката ми. Много се обичаме и не давам и косъм да падне от главата й. Веднъж бяхме на опашката в магазина, сетих се че трябва и нещо друго да взема, отидох и като се върнах гледам някакъв я заговаря. Викам му, пич изчезвай от тука. Онзи пита гаджета ли сте. Гаджета сме. И пича си тръгна. До тук добре, нищо фатално. Обаче веднъж стана друго. Стоим в парка прегърнати, тя беше с къси панталонки, някакъв чичка минава и й огледа задника супер нагло. Падна ми пердето, тръгнах след него, извиках му ей, оня се обърна и му ударих един юмрук. Нищо не казах, той не посмя да посегне, само измърмори нещо от сорта на "кво правиш бе човек" и го ударих още веднъж с думите, че другия път ако го направи ще му извадя очите. Пак измрънка нещо и си тръгна. Върхът беше когато бяхме на дискотека (чалга), тя играе и аз я гледам, изведнъж някакъв отива да танцува с нея и се опита да я обарва. Ейййй, хора, откачих! Спрях да мисля, скочих от сепарето и направо на дансинга, хванах го за врата и започнах да го душа. Исках толкова силно да го стисна, че да го удуша, но се сдържах и след малко ни разтърваха. После тя продължи да си танцува, обаче до мен. Мисля, че добихте представа за какво говоря, айде ако я обарват е нормално така да реагирам, но и в по-леки ситуации се агресирам и ставам примитивен. Аз съм емоционален човек, обичам я, не мога да приема някой друг да я докосне. Емоциите взихат връх в такъв момент. Веднъж някакъв смешко, бивш съученик, се опита да я целуне по бузата. Откачих!!! Има късмет, че не му счупих носа, но на другия ден го видях и му беше насинено окото. Малко му е. Тя има двама бивши, единия й пише от време на време, всеки път го подигравам, ама това не го спира, явно и тук ще трябва да играе тоягата. Скоро дори посмя да я покани на среща. Ще му уредя среща с доктора! Но едва ли ще се стигне до бой защото тя не го отразява, ама ако посмее да я причака някъде и се опита да я докосне сигурно ще откача и ще го пребия. За тия хора няма ли свободни жени, къде са тръгнали да занимават моята, само ме ядосват излишно! Не мисля, че ще ме напусне заради някой от тях, дори не ми минава през главата подобна мисъл, но не мога да гледам или да си представям как някой я докосва или се опитва да флиртува, откачам! Държа да подчертая, че на нея никога не съм посягал, нито съм й крещял, обичам я и я гледам като писано яйце.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 дни
hash: ed680841ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ставай балама, човече :)

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: d351654d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Интересно ми е, ако някой по-як и откачен от теб я закачи как ще реагираш? Просто ми е любопитно. :)

Иначе, ако искаш съвет от мен, ще ти дам.
Избери си дама, която сама ще се „пази” от свалячи, независимо дали си около нея или те няма.

Не ходете по чалготеки и места където пияни пичове ще я заглеждат или обарват. Ако тя има такива „нужди” да ходи по места където ще бъде заглеждана... Какво ти остава? Вземай калашника и стреляй наред ли? :D

Би трябвало да и имаш доверие. Ако тя те обича не е нужно да си и надзирател и да пребиваш хора заради нея. Утре може да попаднеш в лоша ситуация, теб да пребият или да направиш беля и да влезеш в затвора. Примерно.

Тогава кой ще я „пази”?

Имаш проблем с агресията и гнева. Ако хората се обичат и си вярват не е нужно да се доказва любов по тоя начин.

Давай го по-кротко. Тя обича ли те, проблеми нямаш. Не се филмирай и не прави глупости.

Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 803049b662
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж пич според мен прекаляваш. Това в парка и в дискотеката са излишни случки. Аз разбирам някой да я забива пред тебе, знаейки, че сте гаджета-да, ама за всяко нещо не бива. Тази случка с онзи дето я е целунал по бузата-прав си си, от къде накъде някой ще я целува по бузата в твое присъствие. Гледай да се сдържаш повече защото накрая ще те набият някъде.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: cf69b94ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Нищо особено. Дълбоко знаеш че може би си отрепка и така надуваш егото си. Знам и съм срещал такива агресивни типове като тебе и повечето обикновено са пълни с толкова комплекси, че не е истина. Не си струва да влиза човек дори да влиза в конфликт с такъв човек като тебе, защото ти си изостанал някъде много по-назад. Знаеш че единственото което имаш ти е един х*й, но някъде си изоставил всичко друго което привлича едно момиче, съответно се комплексираш от всеки.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 7d92ffa22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Примитивен си ,да.И ще си намериш майстора някъде.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 92e2480aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, малко пресилена ми звучи цялата тая история, но ако е вярно, явно имаш някакви проблеми. То всеки ревнува ама ти прекаляваш. Чичката в парка ли ще ти я открадне? Или някакъв мазник в чалготеката? Ти ако ѝ имаш доверие за какво се палиш. Да, неприятно е някой да заговаря приятелката ти или да я гледа перверзно, но ти май си се взел за алфа мъжкаря, който скача на бой при най-малкото. И в историята си се изкарваш като тоя дето им вади абонамент за травматологията. Слез малко на земята и се дръж като мъж, а не позьорче (не знам на колко си, но не ти давам повече от 22-23). Не знам приятелката ти как реагира на тия твой изблици, аз бих потънала в земята от срам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: cc58f01548
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Пич, на колко си? Хубаво го раздаваш като батка-бияч, но така рано или късно ще си намериш и ти човека. Винаги така става. Дали ще е на момента или в последствие е все тая. Ще посиниш окото на някой, но какво ще правиш като последва отмъщението. Хората са злобни и именно в тази злоба могат да измислят какви ли не гадости. Това е едната страна.
От друга, приеми, че ти не я притежаваш и колкото и да биеш наред не може да я спреш ако е решила да ти изневери.
Поговори с нея защо след като е с теб не реже директно разни типове и бивши в дискотеката и в чатовете?
И по-добре свиквай с мисълта, че може да те зареже във всеки един момент.

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 63aa8ff9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти не си пъдарин на жена си. Явно провокира това мъжко внимание към себе си и не се държи на положение като обвързана жена. А това да си пише с бившите е неприемливо и неуважително към теб. Търси проблема в нея, а не в другите. В нормална връзка мъжът трябва да има доверие на жената, че не провокира и отблъсква всякакви опити за флирт. Помисли си дали твоята го прави... Ти също си прекалено краен чак за поглед да се биеш. Трябва да се кефиш даже, че този задник си е твой. Аз също оглеждам мъже и жени ей така без сексуална умисъл, дано да не ме бие някой заради това.

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 6e93eb0b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Ами това отново само и единствено показва наглостта и простотията на смръдливия ганьовец към жените. Наскоро се говори по телевизията, че в някоя си държава подсвиркването, опипването, подмятанията и други нагли действия нарушаващи личното пространство и достойнство ще бъдат наказвани. Особено нужен е такъв закон за смръдливите ганьовци, а тъпите женички най-после да се научат на такива прошляци да им теглят майната, къде с бой, къде с псуване. Примитивния паразит ганьо от друго не разбира.
ж21

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 ден
hash: 8c27d0f45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Твоето поведение е комплексарско. Ако си толкова сигурен си, че няма да те напусне, защо тогава се заяждаш и ти с хората? Някъде ще посегнеш на друг бабаит и ти да го отнесеш. Разбираемо е да се сбиеш ако някой опипва приятелката ти, но да удряш човек, който я е загледал е прекалено.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 ден
hash: b855be1895
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторът е.
11, *****
другите кво ме обвинявате, на вас някой ако обарва жена ви кво, ще гледате ли?

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: ae13fa0d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Пич ще ти кажа само едно и на мен един ми налита да ме бие така заради неговата че и по фейса ме заплашваше много се обичаха уж бяха заедно от близо 3 години ама накрая ем го бих ем праснах неговата и то яко няколко пъти, така че недей се отваря на всеки срещнат че може да стане много по зле от сега, дори и твоята мацка може дама да ги отбягва тези хора и да си седи при тебе, това е моят съвет

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 ден
hash: 1da869057e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ако си над 18, написаното говори доста зле за теб.
Може би ще имаш шанса да разбереш (на по-късен етап от живота си), че насилието не разрешава проблеми, създава ги.
Днес си пребил някого, утре тебе ще пребият, защото си погледнал някого накриво или си поговорил с някоя мацка на опашката в магазина. И заслужава ли си? Някои хора остават инвалиди след сериозен побой, други дори умират. Ти сериозно ли смяташ, че има нещо по-ценно от здравето и живота на когото и да било? !
Друг е въпросът, че едно момиче с що-годе нормално съзнание и мислене би се засрамило ужасно от такова поведение. Няма нищо мъжко или достойно в подобни постъпки. Аз лично като жена не бих погледнала на един мъж сериозно, ако налита на бой за щяло и нещяло. Напротив, тъкмо спокойната и възпитана реакция би ми направила по-силно впечатление. Така че помисли в каква светлина
се поставяш и в очите на приятелката ти, още повече ако тя самата с нищо не е предизвикала вниманието върху себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: f8a363062c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Поредният смешен филмар, който се мъчи да се прави на силен пред фустичка, на която й е приятно да е център на внимание и да я закачат.

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: c9c463a562
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Готин, вземи си прегледай главата. Някакъв я загледал и си го нападнал. А знаеш ли, че за такова нещо се лежи? Ако се беше заял чичката, можеше съкилийник да ти е някой надарен як мургавелко и ти да си жената. Или пък този, дето го нападнеш, да се окаже обучен боец. Или да е въоръжен. И после съдът ще му признае самозащита, а ти...
Оглеждали я - ами като не искаш да я оглеждат, облечи я в шалвари и бурка. Или в дискотеката някакви я опипвали - това е нормално за дискотеките. Не ходете там или си стой плътно до нея. Не знам как охраната не те е потрошила.
Оправи си комплексите, понеже има риск в един момент мацката да те зареже заради тях.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 22 часа
hash: 0b10db9b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз съм същия като теб момче, и напоследък се замислям че вината е в момичетата до нас и знаеш ли защо? Защото всяка една си търси чуждото внимание, просто ей така искат да са охажвани постоянно и постоянно някой да ги заглежда и иска. Имал съм една бивша коя беше ацки отворена просто си нямаш на идея за какво става въпрос и някой да се опита да и каже 2приказки тя веднага му биеше греда и до там. Аз в такъв случай бях много доволен и спокоен защото тя ме разбираше и знаеше как да се държи с такива хора. Но за мой късмет попаднах сега на такава която е пак много красива и определено е много секси но незнае и неиска да се научи какво да прави в такива моменти и само седи и гледа тъпа и чака само аз да реагирам? И кат избухна за нещо от този сорт превъртам играта и става много интересно.. Та просто искам да ти кажа че трябва в такива ситуации да знаят те сами как да се държат а не да мълчат като животно

 
  ...
преди: 6 години, 18 часа
hash: 1214d99029
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   В твоето поведение има и плюсове, и минуси, и смея да твърдя, че плюсовете са повече (за сведение, м 35 съм). Пазиш достойнството на приятелката си, това е похвално, също така съзнаваш, че прекаляваш, което също е добре. Моят съвет е, не се отказвай от емоцията да я защитаваш, само смени начина, по който това става. Не се отказвай да реагираш, когато друг мъж я заглежда или опипва, само помисли в кой случай, коя реакция е подходяща и пропорционална. Това някой я да я опипва, е за бой, спор няма. Но само защото някой я е загледал - това е нормално и докато не прескача някакви граници, няма нищо обидно към жената, съответно теб. Едва ли има жена, която да не се радва, че я заглеждат (да не казвам, че би луднала, ако не я... ). В такъв случай е достатъчно да отправиш предупреждение, че това е твоя територия - един лош поглед е напълно достатъчен. В случая правилната реакция предупреждение, а не атака. Това е само един пример, за останалите ситуации помисли сам.

 
  ...
преди: 6 години, 17 часа
hash: f44cb537dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Пич, сериозно ли мислиш така да я опазиш? Явно мацката ти и шарят очите и се кефи да получава мъжко внимание, та ти си мислиш да я овардиш с голямата тояга. Ами ще останеш разочарован, повярвай ми. Както ти казват или ще си намериш майстора някой да ти начупи кокалите и след това да си кротък като агънце, или ще те приберат на топло за известно време. И в двата случая мадамата ти ще забрави за тебе за макс месец (даже и толкова не вярвам да те чака), а на ти ще береш ядове за дълго. Сега си на 20-21 и се мислиш за безсмъртен, обаче имай предвид че след няколко счупвания на определени кости вече ще си като рохко яйце и ще забравиш боя като опция. А майстора можеш да си го намериш по много начини, дали ще насиниш окото на когото не трябва и ще те смаже на момента, дали някой ще те причака в тъмна уличка след това, резултата ще е един и същ.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 часа
hash: 370494f5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Пич не ги слушай тия. Ако бяхме в западна европа и тия ги биеха бежанците сигурно нямаше и да гъкнат някой да не ги нарече "изостанали" или "примитивни". Хубаво, че ск държиш на своето и я защитаваш, ама и ти де поспри малко. Едно е да я защитаваш от хора както бившия й или оня в дискотеката, ама не вярвам че чичака от парка може да направи нещо, освен ако няма пари де.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9c96b176e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Абе мухльо, я напиши къде живееш да дойда да я хвана за задника, не за друго, а за да ти разбия тъпата мутра и да си събираш зъбите от земята. Ей, нещастник, такива като тебе най-много ги обичам, селски тарикати, фъча ще ти съдера мухльо такъв ако от сайта ти разрешат да си нашишеш данните/имаш смелостта да ги публикуваш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9c96b176e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Ами какво да ти кажа? Примитивен си и глупав. Аз съм спокоен човек и съм срещал такъв като тебе. Виждам една стара приятелка, с която се познаваме откакто сме проходили, казваме си здрасти, прегърнахме се приятелски и идва някакъв примат. Къв си ти, какво правиш? Викам му нищо не правя, казваме си здрасти. Оня продължава - аве я да се махаш от тука, ще те разглобя и налита. И в един миг реших, че чух достатъчно и като ми и посегна го проснах на паважа на бърза ръка. Нямаш си на представа учудването на тоя нагъл тип, че някой му е отвърнал, явно разчитате, че ще попадате на хора, които се плашат от вербалната ви агресия или няма да отвърнат на физическата ви такава? Айде сега, върви да изпиеш 1-2 успокоителни, че най-големия резил е да те набият пред приятелката ти, а теб точно това те чака, неминуемо. Ти за какъв се мислиш? За най-коравия на света ли? Всеки 2-ри на улицата е по-корав от тебе, чиста статистика, така, че се подготви и хич не знаеш оня отсреща като те набие дали ще е само боя дето ще отнесеш. Аман от селски комплексари без самочувствие и възпитание.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 692a927142
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Толкова си смешен, че не знам как да те опиша, дечко. Хващал хората за вратовете, душал ги, не знам си кво... Интересен си ми, понеже моята генетика е такава, че съм 190 висок и се помпя здраво и съм доста здрав. Ако нещо да дойда да ти гледам приятелката да видим кво ше стане и как ше ме душиш!? Нищо, че съм на 22 години и съм 120 кила. Честно ти казвам, не знаеш какви хора има в тая държава, само с една ръка ше те строшат, без да ги напрегнеш грам.

М22

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7dde3f4ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   На неговата глупост, неодобрението ми дойде веднага и излезнах, а вие му отвърнахте в негов стил. Има достатъчно неща за дето вероятно си струва да мислите, а някои тука видимо изхабиха много нерви.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: dcd493a747
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ха-ха, "агресивен" ще си докато не изядеш няколко здрави шамара и няколко шута. После, като излезеш от болницата, много дълбоко ще се замислиш какъв да си и какъв да не си за в бъдеще...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d475d644a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Еййй страшна работа сте мъжете! Аз имам сериозен приятел от 4 години. По същия начин се държи на моменти! Отблъскващо е, наистина! Тя щом е с теб - не я интересува никой друг. Тя ако не обръща внимание на околните всичко е наред. Недей така с тая ревност, че води фо болестно състояние. Нормално е да ревнуваш и така нататък, но като си си хванал готино момиче-така е. В края на краищата - нсли е с теб? .. Не се ядосвай и не ревнувай така, особено пред нея. Хубаво е да има ревност, но с граница. Иначе поговори с нея, да спре да общува изцяло с бивши или каквито и да е. С моя приятел още преди години взехме решение, че ще ни е по добре да си изтрием социалните мрежи, защото те наистина развалят отношенията между хората. Това е цялата работа. Трябва да я поставиш малко на место (да поговорите тя да прекрати контакти с бившите си, няма значение, че не ги отразява). Да им каже не ме търси повече и да се приключва. Няма смисъл от излишни натоварвания и главоболия с бивши и така нататък! Да се оправят ония в живота и така.
А ти, момче, недей да реагираш така остро на всичко. Наистина това в началото може да не прави впечатление на половинката ти, но в един момент става отблъскващо. Минала съм през този период и наистина ти го казвам като жена, била в такива ситуации като приятелката ти. Живейте си живота и не се ядосвай, защото за да е харесвана явно ти е много хубава приятелката! Трябва да се гордееш, а не да се ядосваш.
Надявам се да си вземеш някаква поука.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker