Как да се справя с това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се справя с това?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1469 пъти
Здравейте пише ви момче на 20г. което е като повечето от вас лесно се привързва, лесно се доверавя и лесно го нараняват.
Историята ми е следната: преди 2-3г се запознах с едно момиче мило, добро, учтиво, възпитано и. т. н докато играех баскетбол на вън. И така всеки ден почнахме се събирахме компания(тя беше част от компанията) и да играеме баскетбол, но докато си контактувах с момичето все повече и повече се привързвах към нея и исках да се получат нещата, но тя тогава в същото време си хвана и приятел, и аз като добро момче със съвест реших да не се мешам между тях и да се опитвам да ги разделя, и тогава години и половина почни не сме си писали 1-2 пъти да сме си писали и толкова. Но преди 7-8 месеца видях, че въпростното момиче е скъсало с приятелят си и реших да се пробвам понеже и двамата тогава бяхме сами. Писах и една вечер почнахме да си пишеме да си разказваме неща и прочие... така след 2дена тя поиска да се видим, и аз развълнуван веднага приех предложението и вечерта излезнахме не спряхме да си говорим цяла вечер и видях, че не се е променила. Почнахме да излизаме всеки ден почти в продължение на месец - два видях, че свикнахме един с друг и почнахме да изпитваме чувства небързах с нея целунахме се след месец и половина чак и тогава още повече пожелах да сме заедно. Вече 4 месеца излизахме държахме се с една дума като гаджета ( които не бяхме ) целувахме се гушихме се и прочие, докато една вечер не издържах и я попитах дали би искала да опитаме да сме заедно, тя си казваше, че ме харесва аз нея също и си мислех, че ще стане, но тя тогава ми каза, че на следващият ден ще ми отговори.
Така идва другият ден вечерта вече има отговор звънкам и по телефона и я питам решили вече ще бъдем ли заедно и тогава чух това което най-много не исках...
Тя каза: Съжалявам не можем да бъдем заедно предстоят ми матури бал и. т. н и от тук на там трябва вече да се виждаме по рядко... в същият момент замръзнах и не знаех какво да кажа тя ми каза съжалявам, че така стана.
Аз:сигурна ли си в думите които казваш
Тя: напълно да и от този ден когато ми каза, че трябва да се виждаме по рядко тя спре да контактува с мен, спря да ми пише и. т. н вече 3 месеца-4 някъде сме си писали 3-4 пъти и сме се виждали 2пъти и то само така пътом се разминавахме.
Моля помогнете ми как да преодолея станалото между нас, наистина се нуждая от вашите съвети до ден днешен си мисля за нея имам чувството, че тогава даже я обичах с една дума... сега виждам, че се занимава с едно момче и като гледам от страни ми потичат сълзи наистина и страдам. Моля помогнете ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 09cd5067a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си се забавил пич трябвало е още на първия месец да си я завел във вас и да си я минал явно си пада по такива неща а не по сериозните

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6274e71886
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Времето ще те излекува брато. Има 2 лека от това. Времето или да си намериш друго момиче, дори и да не я харесваш много, пробвай. Не вярвам това да е единственото момиче което ти харесва и което е покрай теб. Пробвай с друга, повярвай ми това е най гарантираното лекарство. Или времето, но виждайки я постоянно със други, ще се побъркаш особенно ако се срещате по често случайно по улицата. Така, че ти предлагам вариант номер 1. Хората са казали ''клин, клин избива''. Хвани си някоя, която не познаваш много добре и в същия момент ти харесва, пробвай, не се отказвай не е първата нито последната мифка.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d1004e31ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "Моля помогнете ми" - Не мога да ти помогна съжалявам, съвременните връзки и отношения са абсурдни, хаотични, болезнени и причиняващи страдание. Съвета ми е следващия път да внимаваш да не инвестираш прекалено много чувства поне в началото преди да си уверен в нейните. Както е казал Соломон - "Най-много пази сърцето, защото там са изворите на живота". Въпреки това което казах ако много държиш на нея и си готов да понесеш още страдания в името на любовта предполагам, че можеш да я "спечелиш" - хич не обичам тази дума и подтекста и по отношение на отношенията (pun not intended) като си настоятелен и и пишеш мили съобщения всеки ден. Тя ще почувства вниманието ти и ще и стане мило и приятно, но на мен ми се гади от цялата ситуация честно казано, нещата не трябва да стават по този начин. Както и да е, съжалявам за агонията в която се намираш причинена от поредната глупава и лекомислена жена която смята, че само нейните желания и интереси са важни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3498612808
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съчувствам ти. Кофти си се нахендрил... Ако ти е някаква утеха, бих искал да знаеш, че това момиче не е за теб. По-добре, че те е оставила в началото отколкото да бяхте тръгнали и да те предаде. Тя винаги ще предава момчето до себе си. Такава е. Играе си чувствата на хората и се забавлява да ги наранява. За какво ти е тая, пич?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker