Да го зарежа ли или да се боря? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да го зарежа ли или да се боря?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1203 пъти
Здравейте! На 21 съм. Преди три години приключих сериозна връзка и оттогава не съм изпитвала нищо към никого. Преди два месеца се запознах с едно момче и осъзнах, че нога да чувствам отново, а не съм просто робот без сърце. Излизахме заедно, забавлявахме се и общо взето си прекарвахме много добре и осъзнах, че се влюбвам. Но той се държи странно. Беше ми казал, че е щастлив, когато е с мен и че преди винаги е имал връзки само за една нощ, а аз съм различна. Но има периоди в които не ме търси с дни и като цяло сякаш не се интересува от мен. После ме търси и така. Това всичко влияе на настроението ми, разбира се. Поговорих с него и ми каза, че просто не е свикнал и не е готов за сериозна връзка и че аз имам големи очаквания и съм права за тях, но той не може да ги покрие. И след това си помислих, че всичко приключи след което пак ме търсеше и ми пишеше. Сега от пет дена нито ми е звънял, нито писал. Знам, че ще кажете да прекратя всичко, но след като се влюбих какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: d6fc7e40a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги ми е било смешно това понятие "борене". Какво значи да се бориш? За нечие внимание, което някой отказва да ти даде? Как точно ще се бориш? Ще му легнеш на тепсия? Това не е борене, а унижение. Това са неща, за които трябват двама. Ти не да се бориш, ами и джудо да играеш, все тая. Дори и с кикбокс не виждам какво ще постигнеш освен унижение. Поне себе си уважавай.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d6fc7e40a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "винаги е имал връзки само за една нощ, а аз съм различна"

Само на мен ли ми светва червената лапма? Това са приказки от 1001 нощ - как курваря изведнъж среща невероятно момиче и за миг става мечтания партньор и се кротва за цял. Не мога да повярвам, че има жени, които се хващат на това.

"имам големи очаквания и съм права за тях, но той не може да ги покрие"

На мъжки език това означава "не искам да се обвързвам, но ако само ми пускаш без ангажименти, ще се прежаля". Това обяснява защо след това те е потурсил. Просто опипва почвата дали си клъвнала. Я, стига - не е толкова трудно да се сетиш. Не се иска чак толкова интелект.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 54da654954
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защо очакваш да ти пише и да те търси всеки ден? Ти пишеш ли му всеки ден или просто "очакваш" той да го прави? Аз лично не инициирам контакт и не пиша на жена с която сме си прекарвали добре, разбираме си и си допадаме повече от два-три пъти и не предлагам да се видим повече от два-три пъти. Ако тя съответно не започне да ми пише, да ме търси и да проявява ентусиазъм и аз спирам комуникацията с нея. Нещата трябва да са взаимни, ако тя очаква само аз да проявявам интерес, настойчивост, инициативност а тя да пази дистанция и да е само "примък-отмък". Такива отношения не ме устройват. Не харесвам жени които се възприемат като вид награда или трофей и "чакат" да бъдат спечелени с настойчивост. За мен такова отношение е обидно, защото предполага, че тя е ценната в отношенията а аз не, че аз трябва да се старая а тя просто да седи и да чака. Това са обидни и токсични отношения подходящи за жени които са неинициативни, чакат всичко от мъжа и съответно за мъже които са свалячи, бройкаджии, които не им дреме за жените и им играят по свирката преди да ги зарежат и да се впуснат в следващата авантюра. В едни истински, здравословни отношения не може единия "да чака" на другия да върши всичко и да движи връзката, той/тя трябва да е инициативен, отворен и ентусиазиран, да улеснява другия.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 63d782ea18
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами аз съм момче и много ми е неприятно когато връзката е едностранна... Защо ти не му пишеш?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4ebc5bfe7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 2 ти го е казала перфектно. Занимава се с теб само когато на други места не са го отразили. Ти си 15 та резерва или седмото борче у лево. Дори временна секс кукла не иска да те прави (щеше повече да се старае). Държи те за обикновена егочесалка. Резни го остро и не се занимавай. И не слушай номер 3 и 4. Такива мъже са реваншисти. Цял живот ще те следят ти какво даваш вземаш харчиш за връзката, без да са спонтанни

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker