Насила съм с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Насила съм с него
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2196 пъти
Заедно сме от 2-3 месеца. Имам чувството, че са сто години. Едвам издържам да не му кажа директно какаво си мисля за него. Но искам поне веднъж да не се отказвам толкова лесно. Почти на 30 съм и си провалям всичките връзки. Имам високи критерии явно, може би проблемът ми е, че не мога да ги намаля. Искам да е интелигентен, секси, сексът да е страхотен. Мъжът до мен в момента не покрива и половината от това. Покрива само външния вид, който е перфектен. Иначе е с много добро образование и е интелигентен, но ми е скучно, когато си говорим. Основно аз водя разговора, нищо интересно и забавно не разказва, няма чувство за хумор. Мислех, че е защото се виждаме твърде често, но когато започнах по рядко, е все същото. В секса също не вървят нещата. Там вече се карам насила. В него няма абсолютно никаква страст и желание. Държи се все едно е нещо по задължение, иначе много ме харесва и твърди, че го възбуждам. Снощи ме изпрати и ми каза "И днес се разминах със секса". Идеята беше, че първо го поканих вкъщи, после отмених срещата вкъщи и предложих да е на заведение. Какво значи това? ! Вместо да ми каже Днес ти се размина секса, но утреее няма да ти простя. Нямам никакво желание да правя нищо с него, особено секс. И как да имам. Ако му откажа веднъж, ще попита пак след 2 седмици. Все му е тая сякаш дали този месец изобщо ще прави секс или не. Тотално ме стресира и се чудя, ако му отказвам 2-3 месеца и се оправдавам, дали изобщо ще му е проблем. Мисля, че не. Тая липса на хъс ме потиска. Полагам всякакви усилия да съм с него, но честно казано го чувствам много насила. искам да уточня, че парите не са критерий за мен и не съм с него насила заради това, а защото виждам, че трудно се спирам на някой и това ще се окаже проблем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6558054e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ами кажи му всичко това което мислиш за него. Казваш , че няма чувство за хумор така че нормално да ти е малко скучно. Говори с него , дай му време , разнообразете се , пробвайте нови пози , правете си романтични изненади , вечери и т.н. . Опитайте всичко възможно. Ако трябва си дайте почивка , да не се виждате известно време , нито да си пишете. Ако и това не помогне значи това не е твоят човек.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 959314b6ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ти си просто тъпа овца :)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: de1ee28d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблемът е в главата ти, не в човека... Потърси грешки в себе си, едва ли си перфектна!
Ж, 20

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 99ac5b754d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей, ти сама си знаеш - "критерии". Ако искаш да ти е добре трябва да е с човек с когото помежду ви има електричество, нищо друго. Иначе ти сама виждаш, че се стига доникъде.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 045b6690f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не резбирам хората, които сте с някого насила. Независимо каква причина изтъквате.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 79456931da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може би просто не е мъжа за теб.
Точно защото си на 30 би трябвало да му кажеш, че нещата приключват. Те сега щом нещата не вървят след 2-3години няма да е по-добре.
Виж кои критерии можеш да намалиш-> според мен външния вид не е най-важното. Аз излеждам добре, но за мен не в важно мъжът до мен да изглежда уау, а просто да ми е приятен. Но не мога да приема неамбициозен мъж или мъж с който не се чувствам добре. Разбира се това в мое лично мнение.
Виж какво можеш да подобриш в себе си- дали можеш да изглеждаш по-добре, дали можеш да ходил на нови места, да направиш повече приятели и съответно да запознаеш с повече хора и да имаш по-голям избор.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f39ba57f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   За 30 години не разбра ли, че явно не ти стига да е умен, хубав и да те чука здраво? Като те слушам ти трябва някой весел екстроверт, а ти си се спряла на един сух интроверт. Подреди си критериите при избора на мъж или си стой сама, но не губи своето и чуждото време. И защо по дяволите седиш с човек, който не ти допада 3 месеца вече? !

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2f6fb09711
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Почти на 30 си!
Знаеш какво искаш и не разбирам защо губиш ценно време и енергия по човек който не те кара да се чувстваш добре в самото начало, какво остава ако се задържите по-дълго.
Имай достойнство и му кажи че нещата не се развиват както ти се иска.
Връзка само от единия инат да се задържи някой покрай теб не носи нищо добро. Само измъчваш себе си!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1cf8b2089d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само не разбрах пистолет ли ти опира в челото?
Няма да умреш, ако останеш сама за да си изясниш какво искаш. Като не ти е добре с някого, просто бъди честна с него и със себе си.
За пред хората ли ти трябва връзка, за какво ли?! Ако ти е статута - обвързана, женена...давай. Пък после ще пишеш колко си нещастна по форумите. Само че ние няма какво да направим.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ffd03608f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   "Снощи ме изпрати и ми каза "И днес се разминах със секса". Идеята беше, че първо го поканих вкъщи, после отмених срещата вкъщи и предложих да е на заведение. Какво значи това? ! " - Това значи, че когато мъжа е млад има силно желание за интимност и проявява инициативност към жените. Те обаче проявяват глупашко поведение и се дърпат, отказват, играят игри и го карат да страда емоционално в следствие на което желанието му силно намалява или изчезва. Нали знаеш как се казва за малките момченца когато видят нещо и го искат, примерно нещо за хапване, казва се - не му отказвай, да не му стане нещо. Ето с глупашките си претенции, сравняване и т. н. много жени нарушават това правило и либидото на мъжете изчезва, на тях "нещо им става", става им това, че разочарованието от женското поведение води до това желанието за секс да изчезне, защото това желание в миналото е водило до разочарования и психологически дискомфорт а тялото е създадено да оцелява и ако някаква функция дори да е толкова първична като секса и създаването на поколение застрашава оцеляването на тялото то тя трябва да бъде потисната. Когато жените се държат по такъв елементарен начин, от себичност или да се чувстват важни и специални и си позволяват да разочароват мъже които са заинтересовани от тях те масово прецакват това което е природно заложено у мъжете - инстинкта за възпроизводство. После питат "Какво значи това? ! ". Ето това значи.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9f7703c707
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Влак да те сгази дано!
Такава като тебе и на врага си не пожелавам..

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7315091804
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Т. е. според номер 11 жените не трябва да отказваме на нито един мъж, за да не му прецакаме инстинкта за продължение на рода. Умно! Как не съм се сетила, че човечеството ще загине, ако не откликна на мераците на впиянчения ми комшия, от който лъха на пот, бъчва и мръсно бельо? ! Какви беди ли съм причинила с отказа си да легна с най-тъпия ми състудент? А как ли съм "разочаровала" горкото богаташко момче, което ме отвращаваше с консуматорското си мислене, че всичко му се полага? И така нататък... Мъжете хубаво се стремят да ръсят семе навсякъде, но ние пък сме тези, които подбираме "мат'ряла", ако ме разбираш, 11. Естествено е да имаме претенции, да сравняваме, да отхвърляме или одобряваме. Ти какво, все ти е тая коя точно пикла ще стане майка на децата ти ли? Или за да не я разочароваш и, видиш ли, да й секне либидото и способността да ражда, ще легнеш с най-грозната тъпачка от обкръжението си? Не си прави труда да отговаряш, въпросите са риторични.
Към авторката сега. Моето момиче, в теб виждам себе си преди 18 години. Тогава започнаха първите ни срещи с бившия ми съпруг. Скука, скука, скука, ти казвам, сестро! Секс - ако това клатене напред-назад можеше да се нарече секс - само ако аз поема инициативата. И винаги един и същи сценарий: целувки на дивана, после плахо разкопчаване на сутиена, оттам - в леглото, мисионерската и накрая, ако щеш вярвай, ми казваше "Благдаря ти". Трагедия! Иначе висок, добре сложен, представителен, високо образован, компютърен специалист, печели добре... Какво повече - ревнаха всички мои майки, баби, стринки и братовчедки - може да искаш ти, ма? ! И аз се омъжих за него. 10 години скука и 10 години - никакъв секс. След като казах в гражданското "Да", съпругът ми реши, че сексът вече не е нужен. Нямаме и деца, както можеш да се досетиш. Приключихме и всякакъв социален живот. В края на брака ни вече нямаше кой да поканя на рождения си ден. След като вече си мислех, че девствената ми ципа е зараснала и съм загубила всичките си приятели, се появи вторият ми съпруг и бързо-бързо ми припомни как всъщност един мъж трябва да се държи с жена. Разведох се без всякакви колебания, омъжих се за любовника си и никога не съжалих. Да, нямам го онзи стандарт (ако с тази дума е прието да се обозначават парите, колите и петзвездните почивки), но той не ми и трябва, защото под "стандарт" аз разбирам степента на удовлетвореност от живота, за която многото пари често дори пречат. Живеем си чудесно и прекрасно с втория ми мъж. Ръката му е непрекъснато под полата ми - вече и аз не знам колко години (за нас времето просто е спряло). Излагаме се на публични места, защото ей така по навик ме погалва по дупето пред хората. Почти няма ден, в който да не правим любов. Мислех си, че ще ми се нарадва за няколко години и после ще станем "нормално" семейство. Няма такъв филм! Все по-изобретателен става, но важното е друго. А именно: когато между двамата има страст, силна емоцонална връзка, мощен еротичен потенциал - това е енергия, която задвижва всички останали акспекти от живота им. Ние станахме по-успешни в професиите си, започнахме да постигаме цели, за които не сме си и мечтали, пораснахме като личности, станахме по-мотивирани, по-уравновесени и толерантни към околните. Щастието привлича. Хората с удоволствие общуват с нас, домът ни е пълен с приятели, особено през зимата почти всяка вечер сме или на театър, или на концерт, или на вечеря с компания. Така че, авторке, съветът ми към теб е от личен опит - търси себеподобно! Ако не разпознаваш собствената си емоционалност и душевност в човека отсреща, той не е мъжът за теб. Избраникът ти трябва да е твое огледало - погледнеш ли го, да виждаш себе си: отражението на собствените ти желания, мисли, мечти и надежди; докоснеш ли го, топлината му да прониква до сърцето ти, а коленете ти да омекват. Повярвай ми, останалото ще се нареди като с магическа пръчка. Желая ти щастие!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4055b6b097
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Номер 11, жесток коментар, израдвах се максимално!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 954d349390
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ти просто не си влюбена. Това е. А такива връзки не завършват добре, може и да не свършват, просто няма да си в пълния смисъл на думата щастлива и то още отсега.
За мен е безсмислена една такава връзка. Вторачването ти във физическата красота говори зле за теб. Първо, че много те вълнува, тоест характер, ум и т. н. на човека много не те вълнува, важното е да си с красавеца наоколо (а след 10 г. може и нищо красиво да няма в него, остаряването е въпрос на ген), интереси, ценности и т. н. на същия човек остават на второ място (определено показа, че те вълнува физиката). Сексът-ами, мила, дамата на място няма да иска сексуален атлет, а сама ще предизвика красавеца да даде най-доброто от себе си... Така, че замисли се... Това се прави от двама, не от един, ти не си с жиголо все пак, а с любим човек.
Любим ли казах? Там ти е проблемът. че не е любим. Оттам идват всичките ти упреци. Ако си умна, остави го и чакай този, който ще развълнува сърцето ти.
Любовта не е сметка- толкова висок, толкова красив, толкова умен... и ето- харесвам го. Въобще не знаеш какво е любовта.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 75cc93957e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Няма привличане.. прекрати тоя фарс и да знаеш, че около теб има страшни мачовци и ги подминаваш. И тия неща с образованието са формалност хартия с печат, не те са важното.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b1bb779ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   За теб е книгата "Омъжи се за него" от Лори Готлиб. Прочети я! Има я и за свободно сваляне в Интернет, има я и на хартиен носител. Пусни търсене в Гугъл.
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8f8c6ca19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Аз съм номер 11, до номер 13 - Идеята не е да си лягаш с всеки. Важното е да имате човешко отношение, изразена симпатия към мъжете а не типичното си егоистично поведение. Ако не искате да се държите както трябва аз после не искам да слушам или чета оплаквания как се чувствате нежелани, отхвърлени, обидени и т. н. защото мъжа с който сте няма желание да прави секс с вас. Няма желание, защото в миналото е пострадал. Вие не цените секса, любовта докато не ги загубите, приемате ги за даденост. Ако сте играли някакви игри, ако нарочно сте наранявали някого, ако сте били груби резки и това ви е доставяло удоволствие и така сте си вдигали самочувствието то аз не желая да ви слушам когато е дошъл момента да си платите да се оплаквате.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 346cf15f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Да, номер 16 е прав за мачовците. И аз си губих времето с един цели две години, а се съмнявах в момче, което прави страхотен секс, а можех да го разбера още преди година, но го разбрах преди три месеца. Понякога отделяме твърде много време на неподходящите хора, а съм сигурна че си отрязала скоро някой, с който сигурно си щяла да имаш по-яки преживявания от сегашните.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker