Как флиртувате с жените над 22-23 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как флиртувате с жените над 22-23
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2603 пъти
Здравейте.

От известно време се опитвам да си намеря приятелка и съм се насочил към възрастова група 23-29 г., която считам за най-подходяща за моята възраст (около 30).

Единия проблем е, че не се получава. Другия проблем е, че последно имах приятелка преди 8 години. Преди да станем гаджета бяхме на по 17-20. Тогава бях доста по-креативен и способен да флиртувам. Вече не съм. Може би не съм, защото е по-лесно човек да флиртува с 16-17-18 годишно момиче, отколкото с 23-25-27. Другата възможност е просто аз да не знам как да го правя с по-големи момичета.

Наясно съм, че по-малките търсят повече забавления, а по-големите сигурност. От тук, отново си вадя извода, че или аз изглеждам като несигурен мъж или не знам как да се представя, че наистина съм. Живея сам на етаж от къща и работя стабилна работа. Нямам кола. В лице и тяло не съм кой знае какво, но едва ли това е основния проблем.

Та.. Как да флиртувам с момичетата, които са над 22-23 години, завършили са образованието си или имат стабилен трудов стаж? Това са основните критерии, които ми подсказват, че ще мога да разчитам на нея.

Какво да им говоря? Или да не говоря много, а да ги водя на различни места, след кратък флирт? Как да действам?

Запознах се с едно момиче на 27 онлайн, писахме си малко и след месец излязохме. После пак така - месец и излизане, но накрая нищо не стана. Може би сгреших, че не започнах отначало с личните въпроси "Какво търсиш? " и т. н.

Не ми пречи, че греша, даже така е по-добре, защото се уча. Търпя критика, давайте смело.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 92ace7113e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Правилно си усетил, че след една възраст жените масово започват да търсят много по-стабилни партньори. Това, че нямаш кола може да е проблем за някои жени, но със сигурност има и такива, за които това няма толкова значение, ако компенсираш в другите области. В крайна сметка универсална рецепта няма - както жените са различни, така и всяка рецепта е различна. Но има основни принципи - поддържан външен вид с дрехи, които те кефят; увереност в поведението и съответно увереност в гласа, походката и тн; желание да водиш като цяло а не да бъдеш воден; чувство за хумор... и тук започваме с личното отношение: важно е да се интересуваш от нея. Жените са дори по-нарцистични от мъжете по рождение и им харесва, когато другите се интересуват от тях и когато забелязват детайли (примерно забележи обиците ѝ какви са, как е облечена и тн. )... Важно е да присъстваш на срещата, не да си някъде умствено. Ако трябва медитирай.

Имай предвид, че по сайтовете често има жени, които имат проблеми с общуването, обвързването и мъжете като цяло. И аз съм излизал с жени от сайтове - включително такива, които на по 35 още не са имали сериозни връзки. В самото поведение на жената си личи, че още ѝ се лудува и не търси сериозен мъж, въпреки че твърди обратното. Ходи ѝ се на дискотека да се напие и да се натиска. После се оплаква, че мъжете търсели само секс и затова не била обвързана. Както при мъжете има такива дето бягат от обвързване и говорят колко са зле жените, така и при жените има такива дето също бягат, подсъзнателно, от обвързване и говорят как нямало свестни мъже. Затова е важно ако не стане с една, да не се депресираш толкова много, а да продължиш напред. Също така си вади изводи за поведението си от срещите. Сам си давай обратна връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ca4e0c1713
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо трябва да знаеш, че всеки човек си е различен. Също така между момиче на 23-24 и жена на 28-29 има голяма разлика в характера. Вторите са вече хора с изградени характери.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3d432057e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не си напълно прав, че жените над 22 търсят сигурност, а жените под тези години - забавления. Може да се отнася за голяма част от женското съсловие, но също е и строго индивидуално. На някои хора им е заложено да са семейно ориентирани, а други почти цял живот търсят забавления.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: fb226a3237
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Директно предлагам спонсорство, излизаме няколко седмици насам-натам, купувам и парцалки телефонче и скъпи парфюмчета, като ми писне сменям. Имам три фирми които управлявам почти сам и просто нямам време за флирт... Сигурно ако намеря половинката си ще се държа различно, но досега не съм попадал на никоя, която да ми е истинска тръпка.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 892d650556
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Просто си загорял и заради това се чудиш какво да говориш с някоя. Реално не търсиш връзка, а просто да изпълниш нуждите си. Няма лошо. Но недей да се криеш зад тая фасада и да сe самоубеждаваш че търсиш сериозната връзка или нещо от тоя сорт. Бъди откровен пред себе си какво точно искаш. Да си с някоя за вечер или наистина сериозна връзка. Защото ако търсеше сериозна и дълбока връзка, щеше да знаеш какво изискваш, как да се държиш и за какво да говориш с евентуалната приятелка Х.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2058535564
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Улегналите млади жени в този диапазон не търпим разни клишета и поведение по сценарии.
Около мен много често е имало мъже, които пробват различни тактики, за да " ме хванат ".
Грубо е и определено ми говори, че този човек просто няма какво да ми покаже от себе си и затова тества разни заучени тактики в името на това да си получи желаното парченце от мен.

За да впечатлиш жена като мен, ще ти трябват няколко качества и умения:
- да си автентичен и да бъдеш себе си във всяка ситуация
- да си добър човек и да си добронамерен към мен
- да се интересуваш живо от мен и от живота ми
- да си стабилен и да не бързаш много за каквото и да е - секс, съжителство, брак и т. н.
- да се забавляваш от сърце и да си спокоен, когато си с мен

Това е в моя случай, общо взето.
Всяка жена е различна и жената, която харесваш, може да иска съвсем други неща.
Затова и просто говори с дамата, изслушвай я, разбери какво иска и виж дали можеш да й предложиш това, от което има нужда.
Дали и тя може да е жената, която да е до теб :)
Споделяйте интересите си, правете неща заедно, опознайте се.
С тактики и глупости няма да стане, те минават при тийнейджърките и непорасналите жени.


Ж27

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 034c39cb45
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен във всяко една от тези момичета, които са стъпили на Земята, развиват се и работят усърдно, има нещо детско. Правило номер 1 - разсмей я, нещо весело, забавно. Виж кои са ви общите интереси. Ходете на различни места( не просто скучни ресторанти). Места, които биха заинтригували и 2мата. Говорете на различни теми. Въобще темите трябва да ви идват от вътре. А не да се мъчите какво да кажете, за да завържете контакт. Аз самата съм на 22, щастливо обвързана. Но спечелена доста трудно. С не малко жестове, щури идеи, а след това и известна доза компромиси.
Желая ти успех с дамите. Просто бъди себе си. Не се прави на някой, който не си, само за да се харесаш. Нямай очаквания и просто (в началото) излизай, за да прекарваш приятно време. Сериозните неща стават бавно и лека полека.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 69a8b51efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До 6 - С тези претенции и надутост не бих се занимавал с теб дори да си последната на земята и най-красивата раждала се някога. Подобно отношение е отвратително.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 610555d538
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Проблемът ти е, че ти търсиш някакъв алгоритъм. Да кажеш това-това и работата да стане. Истината е, че такъв алгоритъм няма или поне не универсален. Просто ти да усещаш на момента какво да кажеш и да следиш реакцията и, после да коригираш, ако се налага.

Основната идея е, че хората като цяло са много повече емоционални, отколкото рационални. Те самите не знаят какво точно искат, вкл. и мъжете сме така, но те в по-голяма степен. Абстрахирай се от такива като номер 6. Повярвай ми, никоя няма да оцени, че имаш или нямаш кола или къща или че не си първи красавец повече от това да предизвикаш емоция у нея. Не казвам, че първите не влияят, но много повече влияят емоциите.

Затова не е важно какво казваш, какво имаш и как изглеждаш, ами да водиш нормален непринуден разговор, да я разсмиваш (това не означава да разказваш глупави вицове, а да имаш чувство за хумор и да е изобретателно), да предизвикаш у нея някакво сексуално напрежение (при мен помага физическия допир) и всякакви такива. Разбира се, трябва да усещаш кога е правилния момент. Например не може едва да се познавате и ти да и докосваш косата. Е, освен ако не е някоя, която изисква твърде директен подход.

Също много е важно да не се получава напрежение или да изглеждаш нийди. Просто отпуснат, естествен, спокойно уверен, без да филостваш прекалено много, малко тежест трябва да си придадеш, без да е прекалено, защото стаава и изкуствено и нелепо. Важно е какво излъчваш, енергията ти. Ако примерно се оплакваш или вътрешно се страхуваш от отказ, или примерно са ти забавили заплатата и вътрешно се чувстваш потиснат, вероятно няма да се получи. Ако прекалено много искаш да се харесаш и постоянно се тревожиш дали тази стъпка е била добра или си сгафил също няма да се получи. Те прекрасно усещат това. Те искат да бъдат водени, а не домашен любимец, който прекалено много да се съобразява с тях.

Принципно не е лесно да ти обясня всичко с думи, просто си трябва усет и импровизация на място. Това просто ти го нахвърлям ей така в действие, каквото се сещам. Много зависи и от самата ситуация. Ако е случайна среща, трябва да си по-директен примерно и да търсиш бърза развръзка, защото после няма да имаш възможност. И ако получиш телефона и, просто спираш до там и после и звъниш след няколко дни, не задълбаваш излишно, защото си цениш времето, а и рискуваш да прецакаш нещата, а и тя трябва да остане с чувството за нещо недовършено, но и все пак да си я ангажирал достатъчно, за да не те игнорира после при обаждането.

Ако пък сте колеги примерно, там е съвсем различно. Там трябва да започнеш нормален разговор, после постепенно да перминаваш към по-лични теми, като гледаш да я отделиш от стадото и да си приказвате насаме, защото иначе несънателно ще го играе недостъпна за пред хората и сама ще си повярва, че не иска нищо с теб. Трябва да се отпусне в компанията ти. После следиш как реагира и до къде ти позволява да навлезеш. После вече физически контакт и постоянна смяна на джентълменско поведение с леко мачовско. Иначе влизаш в графата "нищо особено" или направо "скучен". Трябва да се откроиш от всички останали и да държиш емоциите и нащрек, защото иначе просто ще се смесиш с общия фон и ще се заличиш от съзнанието и.

Ей такива работи. Има още много неща, но аз няма как да ти ги обясня с 2 думи, защото всичко това съм осъзнал с течение на моя опит.

Има значение примерно дали е свободна и от кога, и защо е скъсала с предния си. Това са насоки за теб към каква посока да търсиш емоции. Ако е по-активен динамичен човек да търсиш по-забавни неща, ако е по-сериозен тип да търсиш начин да и вмениш, че си сериозен. Ако е примерно по-страстна и открита да водиш по-горещи разговори. НО каквото и да е, не трябва да е прекалено директно, защото се получава все едно търсиш одобрението и, сам се хвалиш и такива неща. Което ще я отблъсне, трябва да знаеш как да и кажеш хем да и кажеш уж нещо друго, хем да я изманипулираш сама да се сети и така ще изглежда, че всъщнсот сама се влюбва, без ти да се изтъкваш. Усети ли, че се опитваш да и вмениш нещо, до там. Трябва да си внимателен, докато изглеждаш естествен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1f5347c331
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жените искат някой с пари, напомпана батка. Това искат.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7460404e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Човече, няма диапазон от години, който да е определящ за техния характер, приоритетите и яснотата им за това, което искат.
Жените са нелогични същества и хипер сериозни манипулатори. Няма жена, която да знае какво иска да облече, нито пък какво иска от живота. Днес може да иска теб, виждайки в теб потенциал, сигурност, закрила, нежност, мило отношение и тн, а утре буквално да те замени със някой МУХЛЬО или безмозъчен селяк! Имам чувството, че са крайно емоционални, но как да го кажа, някак си вятърничево. Не мисля, че има жена, която вярва истински в любовта и респективно е способна на такава. Особено, ако е красива, тогава тя ще получава много в повечето случаи фалшиво внимание, което да й размива трезвата преценка за реалността.
Объркани същества, които не знаят какво искат. Лесно допускат в душата и сърцето си следващ и следващ, който да им мъти мислите. Крайно разочарован съм със жените като цяло.

Конкретния съвет, който мога да ти дам по темата е да се държиш в началото ДРЪПНАТО и на дистанция, сякаш не си заинтересован толкова много, колкото и да ти ХАРЕСВА някоя жена! Усети ли, че си й в кърпа вързан - няма да имаш никакъв шанс със нея, нито за секс, нито за любов!
Чувството за хумор помага много в началото за чупене на гипса, но не прекалявай с него. Задължително отдръпване в началото, но не безкрайно такова, разбира се. След като вече установиш отношения и връзка, НИКОГА не й казвай колко я обичаш, НИКОГА. Показвай с действия, но с думи се въздържай. Не се откривай до дъното на душата си пред нея, освен ако тя самата не го е сторила и доказала във времето многократно любовта си към теб с ДЕЙСТВИЯ, а не думи! Тоест, родила ти е няколко деца, не е пуснала за секунда ръката ти, не ходи сама по партита, забави, не ти дава никави причини за ревност и усещаш, че наистина ти си нейния мъж.

Успех човече, на 37 г съм и съм бил физически с над 100 жени, а емоционално с около 5 ( всичките претърпяха крах и придобих много болезнен опит ).

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4daaaa7900
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не пиши само с една с повечко и излизай с тях... Която остане... Не се напрягай да се правиш на нещо, което не си все пак си търсиш сериозна приятелка.... Няма смисъл от циркове, но за целта е хубаво да си купиш една кола за себе си... Да излизате извън града на ляво на дясно да си направите спомени. Тези неща сближават хората.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: faca7bc2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз като жена на 30 ще ти кажа че ако някой мъж ми се лепне за да разчита на мен ще му бия шута моментално. Много мъже се научихте да лягате на женски гръб и да търсите сигурноста, която една жена може да ви даде чрез работа, доходи, жилище и подобни. Всеки е за себе си и никой не ти е длъжен. А ти още преди да си се докоснал до някоя очакваш да разчиташ на нея-по полека авторе

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a116d9a8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер 11 ти го е казал много правилно. Техните думи нямат никакво значение, важни са действията. Не допускай да те размотават или дресират за гадженце прекалено дълго. Не знам защо много голяма част изпитват някакво удоволствие от такива игрички. Гледай езиците на тялото. Налагай твоя модел, но никога не бъди инициативен на 100%. Все общи приказки, но след 2-3 със сигурност ще разбереш за какво става въпрос. Но като за начало трябва да си изясниш в коя от двете възрастови групи ще "играеш". На базово ниво начините са сходни, разликата е в детайлите. Ти се познаваш най-добре, сам си прецени в коя от двете зони ще ти е по комфортно. Не важи за всичко, но най-общо казно тези над 27 масово го играят като модерната независима жена. Със сигурност имаш такива познати във фейсбука - отвори няколко профила и виж къде ходят, с какво се забавляват в петък и събота вечер. С тях поне се предполага, че вече знаят какво искат, доколото това е възможно. С тези на 23-26 се приготви за лек елемент на порасналите тийнейджъри, повече партита, напивания и т. н.... в което няма нищо лошо разбира се.
Но все пак се опитай да разбереш защо са сингъл, и от колко време. Избягвай тези, които продължават да носят видно травмата от предишната си връзка. Или са решили да си го изкарат на мъжката част на населението, защото на бившия им не са му издържали нервичките и им е бил шута. Повечето от тях са фригидни невротички, които само ще ти загубят времето. И както ти казаха, не се занимавай само с една. Така човек започва неусетно да се привързва в началото и губи всякаква връзка с реалността.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker