Не знам какво да правя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя...
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1570 пъти
Хора, може би сте чели един милион такива истории тук, но... на 30 съм и не ми върви с жените... Имал съм и дълги връзки, две почти 4 години, една 2 години, други къси и тн... но и много разочарования. Не казвам, че бих искал да ми върви с всяка, но ми и писна от това да чувам само "Ами по-добре ми е да сме приятели, не те чувствам като моят човек, нямам чувства към теб и тн. ".

Много често мисля, че просто ще си остана сам, а това не мога да го приема, защото любовта е важна за мен! Предпочитам да ме няма на този свят, да не съм жив... така или иначе светът няма да свърши с мен, но все повече си мисля, че освен на родителите си, никому не съм нужен... Писна ми всяка връзка да е провал... приятели, съученици, колеги се изпожениха, вече имат и деца, а аз нищо... Стоя и мисля и това е... вече дори нямам желание да излизам с жена, особено след последната ми връзка... която продължи месеци, правих какво ли не и накрая едно голямо нищо...

Бих се радвал да получа съвет от вас, какъвто и да е...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 25fa8cb5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти кажа само, че историята ми е абсолютно същата, че даже и годините и не намирам изход. Споко те и старите ергени са хора :)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 111beb4616
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще следя тази тема, аз съм в същото положение, само където на мен ми се кълнеха всеки път в очите, че ме обичат, а на финала забременняваха от друг, ирония нали?
На път съм да се разочаровам крайно от жените и любовта и просто да ги чукам само докато мога. Копнея за семейство и човек до себе си, но явно това щастие няма да ме огрее никога.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b0b23b48d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Трудно ми е да ти дам съвет. Само ще ти кажа, че ако си добър, точен и внимателен, тези неща няма да ти помогнат. Всички търсят такъв човек, ама накрая им е скучен. Няма я тръпката да си изневерил с най-добрата приятелка или да им праскаш два-три шамара профилактично. Кофти е, знам, в такъв свят живеем.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 854c27e53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А какво да кажат хората, които намират половинките си на по- късна възраст от теб? Я се стегни! Това, че си още сам е явен признак, че има още какво да научиш за себе си, да го приемеш и заобичаш. Не може да очакваш от някой друг да те обича, ако ти сам не го правиш.
Имаш още време, не се отчайвай!
Всичко ще се нареди.

Дарси

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 44f4b2a767
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз ще следя темата, тази година ставам на 30 год.
Мисля си че хората с морал и ценностна система на това време не се кутират. И на мен ми се иска да срещна човек с който да създам семейство и т. н., за мен семейството е най - важното нещо, но като гледам повечето жени около мен какви са и ми призлява... Мисли се само за пари, за работа, как да се издигнат по-нагоре, къде са тези момичета които искат да създадат едно здраво и сплотено семейство. Трябва някъде в провинцията да ходим да ги търсим, по-големите градове, само кариеристки. Ако не роди до 38г. може да си направи едно инвитро, ще си вземе един изкуствен член и закво и е тоя мъж...

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 854c27e53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До номер 5, мисля че съдиш прекалено строго. Повечето жени, които не са създали семейство до 30 си имат причина, подобна на моята. Аз съм на 29 и все още нямам семейство понеже цял живот не съм попаднала на достатъчно отговорен партньор. Следствието винаги има причина. Стремежа на жените да имат стабилна кариера и да мислят за пари е защото се нагърбват с една типично мъжка задача от миналото, когато жената е имала спокойствието да гледа и възпитава децата, грижила се е за семейния уют, а мъжа е мислил за средствата.
За съжаление в наши дни го няма този ред. Няма никакъв ред и никой няма на кого да се опре и дори няма очаквания, че някой ще му предложи рамо.
Не бъди толкова строг, просто бъди добър и мил с някоя жена и и дай да разбере, че може да разчита на теб. Това е ключа, според мен.

Дарси

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker