Сривам се психически - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сривам се психически
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1626 пъти
Здравейте. Ще карам направо. Аз съм на 22, а той на 41. Има жена и дете на 8 годинки. Той от край време си е такъв, по простата причина, че с жена си единствените разговори които водят е да й даде пари. Казва, че в мен намира всичко останало. Заедно сме от 4 месеца. Живея сама. С течение на времето започна да ме боли всеки път когато си тръгва вечер. Не искам да заспивам и да се събуждам сама. Да няма на кого да кажа "лека нощ", да няма кого да прегърна сутрин. Реално погледнато аз нямам нищо. Започна да ми тежи тази самота, заради и което доста често се караме. Разбирам го, че се прибира заради детенцето си и не го съдя за това. Разбирам, че не може да се раздели на две, но понякога не ми издържат нервите. Явно, защото държа всичко в себе си. Не ме съдете, знам че не ми е мястото там и много пъти съм му го казвала. Но той не ме оставя. И не искам да ме оставя. Тежи ми и че го отнемам от детето му. А в същия момент го искам, много. Не знам какво да правя. Пробвах и да се разделим, не спря да звъни и да пише, накрая дойде вкъщи. Отсъствието му ме убива. Виждам приятелките ми, живеят с мъжете си. Мислят и за деца. Нещо, което той няма да ми даде. Трябва и да се крием, а аз искам да го покажа на целия свят, да покажа колко съм щастлива с него. Всичко това ме изяжда отвътре, прави ме безразлична към всичко и изтрива усмивката ми все повече и повече с всеки изминал ден.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 515bfea00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   4 месеца е много малко време, да събереш впечатления за даден човек и да го опознаеш. Не знам дали си даваш сметка, че едвали той сега е намерил истинската си любов, в твое лице. Че щом отношенията с жена му са отчуждени, той има нужда от секс и може и да те излъже, че те обича, само и само, да си го получава. Ти си много млада в неговите очи и едвали те взима на сериозно, едвали мисли, да направи по - сериозна крачка с теб. Сега си ти, после ще си намери някоя друга и така. Той не мисли, да създава ново семейство. Това, че те търси и ти звъни, също е нормално и не означава, че си му на 1-во място.
А ти си само на 22 и заслужаваш човек, само за себе си, който ще те обича и уважава.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 32d5ae3b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Така е с женен. И ти не го отнемаш от детенцето му. Той ако иска може да е с теб, но не си оставя семейството. Може жена му да го дразни и с теб да му е като отдушник. Ти си тази която спасява брака им. Ако не си ти да разпуска, може и да не издържи и да се разведе, или да ск намери друга като теб.
Сега си влюбена в нрго, но има и други готини мъже с които можеш да правиш як секс и да са до теб. Мани гл тоя. Като се ожениш някой ден, родиш две деца и мъжа ти ти омръзне, но не искаш да се разделяте, защото има и по важни неща ит секса, ще му се обадиш на тоя женения и ще се виждате по веднъж в месеца и всичко ще е ок, няма никой да страда.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 56ba994532
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се занимавай с глупости и го оставяй тоя навреме!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: aa31d5be19
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма да те укорявам, ти сама го правиш към себе си
Но ще те светна само че тези приказки как общува с жена си само колкото да и даде пари не са верни-не само че спи с нея, но си живеят и щастливо на твой гръб-тя в незнанието си за теб, той в химерата че върти 2 жени. Никога няма да я напусне заради теб, но и теб няма да те пусне, защото му харесва агнешкото
Решението още колко време ще пропилееш от живота си е лично твое

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b2b823dc81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мило момиче. Не разбираш ли, че ти искаш да го покажеш пред света, ама той не иска. Просто реалностите за всеки от вас са различни, проумей го. Звучиш като жена, заредена с много любов, но точно тя те заслепява. Човекът има жена и дете, а ти си просто вкусен десерт след основното ястие. Ако жена му разбере за теб ще го видиш в друга светлина. Винаги има вероятност да ви види някой познат. Желая ти много щастие.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 969ec68166
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката. Май номер 5 ще се окаже прав. Снощи по телефона ми сервира, че ще дойде, но за малко. Като дойде ми обясни, че жена му му намекнала, че подозира нещо. При което той ми каза "ще се прибера, да направя мили очи". Отделно това, че всяка вечер съм сама, през деня заради работата му все не знае кога ще свърши. Не можем да използваме хубавото време, все ми обещава и все нещо му изниква. Омръзна ми да съм играчка, вече започнах да го виждам в друга светлина. Един път не бях на първо място за него, а той за мен винаги е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3263af0619
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2 и 4 са ти казали чистата истина. Ама ти удобно я подминаваш. Искаш да си на първо място, а си избрала да си втората. Как да стане?
И не само си втората, ти си спасителката на брака им. Не само, че 1000% спи с жена си, можеш да си сигурна, че сега вкъщи е прекрасен и се държи по-добре с жена си от всякога, защото е гузен. Сега ще я заведе на почивка, ще и купи нещо хубаво, ще започне да прекарва повече време с нея и детето, стреснат, че може да загуби семейството. Познай какво ще се случи с теб, ще ставаш все по-невидима, или от раз ще изчезнеш от хубавата семейна идилия. Ако пък жена му реши да го напусне, ти е спукана работата. С новопридобитата свобода няма да бърза да се обвързва, още по малко да създава пак семейство и деца и от номер 2, ще станеш номер 3, 4.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker