Не мога да го забравя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да го забравя
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1465 пъти
Здравейте. Харесвам едно и също момче вече от половин година. Проблемът ми е, че в началото си мислех, че имам известен шанс да бъда с него, но в последствие разбрах, че не е така. В последните месеци си мисля само за него, той ми е като идеал за мъжественост, сравнявам другите с него и това ми поставя един тип “бариера”. Знам, че ме е забелязал, но не мисля, че ще направи крачка към нещо повече и го знам. Отказвам да погледна другите, никой не ме кара да се чувствам така, както когато той е наблизо. Искам да го забравя, да намеря друг “идеален”, но просто не става. Понякога си мисля, че ще остана вечно сама. За жалост се налага да го виждам всеки ден и това дори усложнява нещата. Моля ви, дайте ми някакъв съвет да излезна от това положение, в което съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: a798d678de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така е. Аз харесвам един от 10 години. Като си намеря нов го забравям и като мине известно време пак за него се сещам. Стигнах до извода, че не го харесвам него специално заради качествата му, а заради емоцията която ме караше преди 10 години да изпитвам. То е като наркотик. Като си получа емоцията от друг, го забравям. А ти мило момиче, още колко има да се влюбваш и да сменяш мъже и да чакаш да ти се обадят, да се питаш харесва ли ме, защо не се обажда, сериозен ли е? Ще ти кажа как да си отговориш. Ако си супер секси те харесва всеки и дори да не се издава, той те харесва. Дори да не прави опит да те сваля, ще е твой ако му покажеш че има шанс с теб. Ако си средна работа, поне трябва да имаш цици, чар, да си добра. в. леглото, за да те харесат. И ако си грозна, търси си грозник. Но те и грозниците си падат по хубави, така че търси си пластичен хирург. За това др енчев процъфтява. Зараси такива като твоя дето не ти обръща внимание. А и много важно за да си премериш шансовете, гледай колко жени го харесват и какви са неговите шансове. Ако е готин, но е скромен июаш по голям шанс. И не му се пускай лесно, защото ще си за един път. Ама не му се и дърпай много.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f8548ce2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 "А ти мило момиче, още колко има да се влюбваш и да сменяш мъже" - значи ти бързо, бързо я изпрати по пътя на леките жени?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker