Много мразя бившия й! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много мразя бившия й!
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1819 пъти
С приятелката ми сме заедно от половин година, но вече съм убеден, че това е жената за мен и всичко е някак си магично с нея. Мисля, че се разбираме напълно и си четем мислите. Тя е идеалната за мен, дори по-идеална от в мечтите ми. И по принцип не съм някакъв психар, който я ограничава, тя не ми дава и поводи (нито аз на нея), но много ме дразни тъпият й арогантен бивш приятел. Аз съм набор 98, те двамата са 97.
Когато тръгнахме (по-рано дълго бяхме само приятели), я помолих да го отстрани от живота си, да го махне от социалните мрежи заради мен и тя го направи без да се замисли. С него са били заедно година и половина, били са си първи и признавам си, ревнувах. Този нещастник и без това само й изневеряваше, нараняваше я, постоянно си избиваше комплексите върху нея, а аз я третирам като принцеса, защото тя не заслужава по-малко! Но той по всякакъв начин се опитва да ме провокира, бърка се в живота ни, следи ни, сдружава се с наши приятели и създава интриги. Гледа на нея като на награда, която аз съм откраднал. И постоянно се сравнява с мен. Иначе живеем в голям областен град, той също. Колкото и да не се засичаме, боклукът продължава да си вре носа в нашите работи. Молбата на приятелката ми е да го игнорираме докато не му писне, ама такива наглеци само от едно разбират. Няколко пъти с него си разменихме обиди из мрежите, на живо бяхме на косъм да се сдърпаме. И сериозно обмислям да го поканя да си поговорим на четири очи. Търпението ми изтече.
Първоначално всичко започна като разбрах за интригите, които той плете, намерих го и му казах в очите да стои далеч, да бъдем хора и да сложим точка. Той започна да се прави на интересен, че тя още имала чувства към него, бил съм заместител и такива. По принцип не бих обърнал внимание, но много се ядосах, не знам защо. Може би, защото прояви неуважение към нея, а аз я боготворя. От тогава нарочно дразни още повече. Сериозно обмислям да го смажа от бой. А не съм такъв тип, не ме мислете за мутра или селски бек. Уча политически науки, нито пия, нито се дрогирам, гледам си живота, чета книги, пътувам. Скромно момче съм. Тя също е тиха, мълчалива и добричка, не е някаква надута кифла. Но такива богаташки синчета като него ме дразнят. И събуждат буквално злата ми страна (все пак съм Скорпион). Ако той се държеше зряло, изобщо нямаше да се занимавам, но той МЕ ПРОВОКИРА постоянно. Дали да не му дам урок? Много обичам приятелката си и не искам тя да бъде наранена по някакъв начин. Може и да кротне след няколко пестника господинът. Какво да направя? И как да се сдържа, ако това е по-добрият вариант, като отвътре ме напира?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5e15f08e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хвърли му един бой и ще си седне на задника. Кво се чудиш ?!
Понякога се налага,пич. Може да си кротък и готин, но понякога трябва да си просто мъж. Отвърти му 2-3 юмрука в мутрата и ще си решиш проблема - гаранция ;)
Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1e2271fa25
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щи кажа първо аз на теб нещо пич напълно те разбирам но на хората неможеш да затвориш устата по никъв начин, ти ако се ядосваш че 98 или някой друг на ваще години бил казал за вас тва тва и тва значи имаш голям проблем със себе си.. Разбираш ли? В живота има къде къде по-голями и по сериозни проблеми които повярвай ми не могат да се решават с бой, опитвал съм лично аз но не става. И лично аз искам да ти дам един съвет за тия кротки момичета и това е да се пазиш от тях защото не винаги това което го казват го мислят. Просто с две думи живей си живота гледай си твоя интерес и си ги слагай тия къде говорят за вас на х я, м24 съм

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ee9ada4f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Може да не си селски бек, но очевидно нямаш опит в междучовешките отношения...
Не споменаваш конкретно как той те провокира, само общи приказки. Какви са тези интриги...?
Типично по селски си се дърлите двамата....
А замислял ли си се за какво?
Тоест, той се заяжда защото ти му се връзваш.
Ако аргументът е, че тя още имала чувства към него, защо тя не му каже, че това не е така. Тогава интересът му ще угасне. Мъдрите хора не се набъркват в минали връзки на партньорката, тя може спокойно сама да заяви, че няма интерес към бившия...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a81b5fdc0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Братле аз съм 93 набор и имам гадже което е 95ти но едно момиче от 2002 набор искала да сме заедно, същата история е само че момичето ревнуваше- тая дето е 2002 набор.
Обясних й че имам гадже, но тя не го приемаше и това е продължило 7 месеца имаше рязане на вените от нейна страна а Първата ми любов каза да я оставя така и направих. Но оная тийнейджърка отново писа ядосах се и казах да ни остави на мира но тя и от дума не разбира. С моето гадже се имаме 9 години, дори чакаме бебе

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a81b5fdc0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не се занимавай да го биеш, той сам ще си намери майстора,

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: eac1a9dd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Учиш "политически науки",сериозно?!
Личи си детския ти акъл още,ако беше зрял,ако вярваше на приятелката си и беше сигурен в любовта ви,повярвай това нямаше да го напишеш в анонимен сайт. :)
С бой и с обиди няма да промениш нищо,още повече ще го настървиш.
Гледай си живота и да не ти пука,тя нали е с теб?!
Пък и да се върне при него,какво губиш?!
Малък си,много още любовни премеждия ще имаш,но такъв е живота.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b6ae7fa5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че най-добре е да го игнорираш. Според това, което казваш този човек просто търси начини да те провокира, защото вижда, че това те дразни. Не му обръщай внимание. Той вече е загубил момичето, тя е с теб и вие сте щастливи. Не позволявай завистта на този тип да развали връзката ви. Той като си даде сметка, че неговите действия не водят до нищо ще ви остави на мира. Просто не падай на неговото ниво. Няма смисъл и другото е, че насилието не води до нищо добро. Той е миналото, ти си настоящето. Успех!

Ж. 32

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 63bd346f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Така както е бъдеще, така резко може да се превърне и в минало

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c10166dd97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Според мен, за да се стигне до бой нещата трябва да са наистина критични. Доста важни подробности не споменаваш: как те провокира, какви мерки досега сте взимали и пр. По принцип ( като момиче) смятам, че това не е твоя работа, а задача на приятелката ти да му каже, че не го иска , вече е продължила напред , щастлива е и нека и той направи същото. Ако след това наглото поведение продължи или там каквото прави, защото не спомена точно, пробвайте да подходите тактично и категорично още един два пъти... Пък, ако не стане вземи го понабий малко, че да слезе на земята.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3581f00a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се занимавай с идиоти, не ставай като тях...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker