Неща, които жените намират за неустоими в мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неща, които жените намират за неустоими в мъжете
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 4091 пъти
Кои мъжки качества, характер, визия, умения и/или материално състояние биха ви накарали да се чувствате слаби и в "сигурни ръце"?

Ако може оставете и месец на раждане.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 05081260e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Звездите ли ти говорят? :)
Нещата просто се случват. Няма магии и рецепти. Рядко, но се случват.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d0bc9d0583
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Най-сигурна се чувствам с високи, здрави, уверени и общителни мъже. Ако има хубаво лице и се облича прилично, още по-добре. Естествено, ако е финансово стабилен и ме черпи, когато излизаме, но галантно, а не натрапчиво, това го прави още по-желан. Отговарям съвсем честно, наистина сред такива мъже се чувствам най-добре, както и повечето жени, предполагам. За съжаление обаче не мога да предложа нищо повече от неловко държание, невзрачен външен вид и посредствен секс, затова и не мога да им задържа вниманието. Та си стоя сама.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1d82815824
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   В началото на познанството в сигурни ръце ме кара да се чувствам, когато мъжът инициира всичко около нас. Когато ме заведе някъде без много да пита искам ли, ще ми хареса ли. Когато избере дори филм с общи познания по това какво харесвам. Когато ме заведе на вечеря в заведение без да се допитва до мен. За мен това означава, че той се чувства сигурен в това какво знае за моя милост; че се чувства сигурен в изборите, които прави и показва, че няма да е необходимо непрекъснато да му давам насоки какво ще ми хареса. Начинът по който приема ситуацията в случай че не симпатизирам на неговото решение също е от значение. Понякога такава реакция от моя страна води до пълна нерешителност в мъжа и отказ да взима самостоятелни решения, което е проблем.
В сигурни ръце ме кара да се чувствам липсата на комуникация кога да ни е първата целувка и дали се чувствам готова, липсата на разглеждане на настоящия етап от връзката и някакви такива. Аз предпочитам да се оставим на емоции и чувства. Не се чувствам комфортно, когато през два дена обсъждаме дали предходната среща е минала добре, какво мисля за мъжа и т. н. Ако го харесвам със сигурност го показвам и то красноречиво, така че ако въпреки всички подавани сигнали той се чувства неуверен и пита - имаме проблем.
В последствие в сигурни ръце ме кара да се чувствам, когато се сблъскаме с проблем и няма нужда аз да помагам за решението му. Това ми предоставя правото да се чувствам спокойна и слаба. Ако да речем живеем отделно, но той дойде вкъщи, види че вратата скърца и смаже пантите просто защото вижда проблем и може да го реши - значи съм в сигурни ръце.
Това, че някой има пари, стабилна работа или солидно образование не ме кара да се чувствам сигурна. Ако човекът се паникьосва лесно, ако не може да взима самостоятелни решения и винаги търси подкрепа за избора, който прави - не мога да го приема за мой партньор. Разбира се, ако е самоуверен и има пари, стабилна работа или солидно образование - още по-добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0ab39fed38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Точността и разумното поведение. Като има уговорена среща да е точно навреме там. Разумно поведение и тих приятен глас.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 565eec30ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Хммм... ами като характер искам човека до мен да бъде добър, мил, забавен, интелигентен. Наистина би ме спечелил, ако обича животните и децата разбира се. Мразя мъже и въобще хора, които нараняват животни. За външността, ами определено така наречените "батки" не са в мой стил. Не искам да бъде мускулест, някъв супер напомпан, а с нормално телосложение, слаб. Плочките са малък . Разтапям се, когато усмивката ееее... някак си сладка, не знам коя е точната дума. Също и сините очи. Но в никакъв случай не гледам първо външността. Малките жестове, който прави определено биха ме впечатлили. Материално нямам претенции дали да има кола или не, всичко с времето си. Предпочитам да има собствено жилище, защото ако живее още при родителите си би ме отблъснал. Това говори за него, че не е самостоятелен, мамино синче. Но приемам ситуация, в която му се е наложило. Общо взето това е накратко.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f94b60a7e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Аз лично си падам по гъстите бради. Може и да са гладко обръснати, и наболи, и леко дълги, но да са гъсти. Мъж с рядка брада не ме привлича. Моля да не се засягат тези мъже. Просто мен лично това ме привлича. Всеки си има вкусове.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cb3c35cea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Неговият подход към мен - да ме оценява и държи на мен, дори и пред очите му да се въртят разни кифли. С една дума да бъде стабилен мъж - финансово, физически и духовно. Май месец, а какво значение има?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7c9984f860
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   3 неща - увереност, умение да поема отговорност и някаква умерена амбиция.
Не мога да понасям хора, на които целия свят им е виновен за личните несгоди.
Трудно изтрайвам такива мъже.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6029046f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Харесва ми понякога момчето да бъде по-доминантното - примерно да реши той къде и кога да се видим, да ме целуне изненадващо, без да пита и да се срамува. Най-важното за мен е да се бори за връзката ни и да не се отказва лесно. Обожавам момчета, които имат някаква страст към нещо, някое хоби, каквото и да е то. Ако е проницателен и интелигентен, още по-добре. Чисто физически аз лично харесвам хубавите мъжки ръце (с вени по тях) и хубавите гласове. Полудявам за настоятелни, мистериозни, но и свестни типове.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f342c6b881
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бих искал да разбера повече за това, което ви кара да се чувствате в сигурни ръце с един мъж.

Зададох този въпрос, защото макар, че съм доста способен човек и живея самостоятелно, явно нямам подход и по-точно не знам как да се "продам" на момичето, което харесвам. До тук видях няколко неща, които имам и нямам. Имам отлично образование, умения (почти всякакви свързани с поддръжката на къща, както и основните професионални) хубава и стабилна работа. Нямам физика, върху която да изградя своята визия (нямам предвид чрез ходене на фитнес, а елементарно стягане) също и умение, чрез което да се продам и на последно място, личен автомобил, който би НИ улеснил.

Това за месеца е просто за статистиката, но е ненужна информация, защото няма как да знам, че е истинска.

Благодаря ви, скъпи дами. Не спирайте с мненията. Искам да се науча. :)

От автора.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0320e5f790
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз мога да кажа, какво харесвам в моя мъж.
Когато не съм в настроение, не налива масло в огъня и дори да не е съгласен, си замълчава.
Когато поискам нещо, го имам. (Не става въпрос за пари)
Не е "мамино синче". На първо място, му е важно моето мнение.
От 12 години сме заедно и все още ми казва, че съм най - красивата. (Това ми е малко странно :) )
Скромен е, щедър и много цени приятелите си.
Никога не остава без работа

Със сигурност има и още доста качества, но сега ми дойде това.
Ноември

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5dd3fdc7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, да ти дам и аз един съвет като мъж. Първо, за жените от нашето поколение социалният статус е от първостепенно значение. Това е, образно казано, „единицата“ в една многочислена поредица от нули, което прави от тях едно смислено число (1000.. ). Образованието, обноските ти и физиката добавят по още някоя нула и ти вдигат „цената“, грубо казано, но толкова. Само погледни коментарите и ще се убедиш, колко съм прав. Много е важно, по мое мнение, да развиеш, първо, вътрешна устойчивост по отношение на тази даденост и да осъзнаеш, че с жена, която има такава консумативна нагласа към живота, няма да си щастлив, дори и да ти обърнат внимание в даден момент. Те не искат нищо друго, а просто повече и то никога не им стига. Форумът е пълен с такива истории. Все нещо не достига, а ти се скъсвай от работа да осигуряваш нещо.
Та си търси момиче, с което имате широка споделена ценностна основа. Ако ти си домашар, е добре и тя да е такава, например. Ако жена не е готова да застане до тебе на равнопоставени начела, за да теглите и двамата в една посока, НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ. На жените не сме им длъжни и на йота. Аз така го давам. Иска на ресторант. Добре, няма проблем. Сметката се дели на половина. Пътуване извън града? Супер, тя си плаща билета. Почивка? 50 на 50. Не сме семейство, нямаме обща банкова сметка и домакинство, не й дължа нищо. Чужди сметки не искам и няма никога повече да плащам. Научих се да поставям граници и то от първия момент от установяването на нов контакт. Е, и си тегля и последиците съответно, но те са несравнимо по-леки от онези другите. Няма го онова чувство на вътрешна празнота и ограбено човешко достойнство. А това ми е двеста пъти по-ценно от всичко друго

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 45924ea331
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   10, прав си, че нямаш подход. Бих добавил, че нямаш и разбиране.

За да впечатлиш жена, не ти трябва да имаш кола, апартамент, работа, образование, доходи, физика, ръст, коса и каквото и да е подобно нещо. Някои жени си мислят, че това гледат, но всъщност привличането и влюбването се случват на подсъзнателно ниво и реално повечето жени не осъзнават кое точно ги привлича емоционално и физически, колкото и умело да се самозаблудили, че нещо конкретно ги привлича. Да, меркантилни жени има, но те са само част от жените и там не говорим за реално привличане, а за нужда, така че това няма да го коментирам сега.

И аз дълго време като теб, си мислех, че трябва да имам нещо, за да ме хареса някоя жена. Откакто осъзнах, че всъщност нищо от това не ми е необходимо, нещата се промениха. Просто забелязах, че има мъже без нищо, на които им връзват, а има и мъже с всичко, на които пак не им връзват. И ако не беше така, нямаше да има толкова изневери. Една жена си мисли, че иска нещо и си намира такъв мъж, ама после се оказва, че се е влюбила в друг и дори не осъзнава защо. Дори тук има много такива теми. Това потвърждав факта, че самите жени обикновено не знаят какво ги привлича. То реално и мъжете сме така.

Пример - един колега, който няма нищо от тези неща и буквално почти всяка нощ си ляга с различна (която обиновено почти не познава), а някои от тях са си тупалки от всякъде, а той дори не е красив. С криви зъби е, висок е 170, леко дебел е и определно не е най-умния на света. Не е и богат, няма кола, от време на време кара на баща си стария и очукан форд. Отделно е имал и сериозни връзки дълги години, така че не е и някакъв типичен курвар. И аз дълго време не вдявах как става номера, след като далеч по-стабилни, красиви, умни и всякакви мъже с години си стоят на чекии.

С две думи - няма смисъл да инвестираш в подобни неща, за да имаш жена. Ще е само загуба на години време и на края вече като стар ерген ще си осъзнал, че всъщност това не действа. А това ще е много разочароващо. Просто трябва да знаеш как да общуваш с тях. Това е всичко.

Единственото, което ти трябва е правилно общуване. Номер 3 ти е дала добри насоки. Не трябва да им сервилничиш, трябва да усетят властта ти, да знаеш в кой момент и как да ги докоснеш, да ги караш да се смеят, ей такива нещица. Между другото докосвания вършат прекрасна работа.

Съвет - само не се записвай на онези пикъпски простотии, че те там самите карат на чекии, ама се правят на ощипани. То си е чист бизнес това, да не кажа направо измама.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 586ef4e0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Нямам стереотип. Обичам да се чувствам обичана, което няма общо с подаръци и маскаради за любов. Чувствам се сигурна в ръцете на мъж, ако той умее да говори за проблемите, а не да бяга от тях. Радвам се, когато се чувствам зле, да има кой да ми каже 2-3 мотивиращи думи. Харесва ми понякога да се прибирам и вече леглото да е оправено, не вдигам скандали, ако не е, но определено ми харесва да виждам малко помощ в ежедневието. Искам мъжът да е мъж, да знам, че ако аз съм слаба в момента, той ще остане на място, няма да се откаже, няма да ме предаде и няма да седне да играе на компютъра, за да не ми обръща внимание на състоянията. Научена съм да не очаквам помощ и не го правя, но нищо не ми прави по-добро впечатление от мъж, който реално иска да бъдем екип и заедно да се справяме с гадостите. Харесва ми да знам, че ако го помоля за нещо и ми обещае, ще го изпълни. Харесва ми да не закъснява, да не мрънка, да не отлага и да не игнорира. Нямам проблем със слабостите в характера, приемам, че всеки човек има моменти, в които се вайка, въпросът е тези моменти да не продължават през целия му съзнателен живот. Все ми е тая дали има автомобил и собствено жилище, дали е осигурен... искам просто да е до мен, останалото са вещи, с които лесно човек може да се сдобие.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 45924ea331
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   11,

"дори да не е съгласен, си замълчава.
Когато поискам нещо, го имам. (Не става въпрос за пари)
Не е "мамино синче". На първо място, му е важно моето мнение. "

Ти мъж ли искаш или домашен любимец? Пълна противоположност с номер 3. Всеки с вкуса си.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d0189e0054
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Трябва да е мъжкар, със силна психика и физика!!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b733e93805
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Така е. Жените имат нужда единствено от правилно общуване. Такова могат да получат или от стабилен и опитен, успешен мъж, или от изкусен измамник ,лъжец! Познайте кои са повече.
Има и нещо друго. За да ги привлечеш е нужна правилна комуникация, а за да ги задържиш, освен комуникацията, трябва да те бива и в леглото.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 71670d33b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Когато срещнеш един човек или те привлича или не. Привличането е много индивидуално, за всеки човек. Много е важен характерът. Да е уверен и точен. Да умее да те накара било то с думи или действия да се почувстваш секси, красива, желана, да се чувстваш жена, да се чувстваш желана-много е важно. Да е добър но уверен. Да е романтичен и галантен.
С брада, секси, мъжкар, як и можещ да прави се. с!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4cf682d1d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Много ми е важно мъжът да е 'неотракан', за да е невинен, харесвам мъже излъчващи невинност, като момчета, младолики, притеснителни, усмихнати, с искра в погледа...
Мъже, които не са били влюбени и не са били във връзка/връзки, не са били смачквани многократно от жени.
Има такива и не всичките са малки деца, има и на по 30 г. такива мъже, малко, но ги има, аз съм младолика, макар на 28 г., така че с един такъв мъж ще се чувстваме добре заедно, леко и необременено. Пробвала съм с обременени, смачкани от разни 'любови' мъже, не става, просто са... деформирани, смачкани, убити, пропили се, занемарили се... жалко, с такива бих била приятелка, терапевт, но не бих се омъжила за такъв, психиката им вече е с настройка - наранявай, за да не те наранят.
Та така - невинност, да е запазил детето у себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: eafe2ce651
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Това, което пропускат повечето мнения в темата е, че има и голяма доза късмет в това да се съберете с правилния човек. Бих казал, че отговарям на много от качествата, посочени тук като необходими, но това не ми спечелва никакво внимание, камо ли каквито и да било отношения. В крайна сметка си стоя сам и често само премислям отказите, някои от които доста груби, които съм получил. Просто в самото начало на запознаването се разчита много на харизмата на мъжа, а не на това дали удовлетворява специфични изисквания. Чак ако жената има някакво първоначално харесване, тогава се минава на фаза разпити, където си подложен на директни въпроси какво имаш, кой си и т. н. Такива препоръки и рецепти какво търсят жените са непрактични и не могат да се използват. Реално се оказва, че харизматични са някакви простаци, на които не им пука за нищо или нахални тарикати, мамини/татини синчета, захранвани с много пари. Поведението на такива не предполага жената да влага в отношенията им, а само да консумира. А трябва да кажем, че много млади жени не искат и не могат да дадат от себе си, а искат да консумират.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6029046f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Чувствам се сигурна с човек, който знам, че няма да ме предаде. Който ще се бори за мен до последно. Който ще бъде моята опора. И в моментите ми на слабост, той ще бъде до мен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 17217817a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Нормалното. Красив, висок, силен, заможен, уверен в себе си, умен, като цяло мъжествен. Разбира се това са доста високи и като цяло нереалистични очаквания, и за жена да изисква такъв мъж, като критерия и тя трява да предлага доста неща от своя страна.
Но горе долу е нормално, колкото повече от чертите по-горе имаш, толкова по желан да си от жените.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 30243eb2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Аз пък не се чувствам обвързана със социалния статут на мъжа. Това, че той е "министър", не ме прави автоматично мен "министерша". Професионалните успехи, материалната независимост и общественото положение са индивидуални задачи, чието постигане е заслуга на отделния човек. Бих била горда с мъжа до мен, ако той бележи успехи, но не бих си ги присвоила като свои. Достатъчно здраво стъпила на земята жена съм, че да възприемам себе си единствено през призмата на своите способности. Това е причината мъжете да ме привличат с качества, които другите жени не забелязват. А именно тези качества са съкровището, което дълго време е било скрито и което извадено на бял свят, започва да блести. Честност, почтеност, вродено благородство, трудолюбие, любознателност, толерантност, милосърдие и много важно - остър ум, това е, с което ме спечели съпругът ми, който нямаше една стотинка и работеше без всякакви перспектиив в един забутан провинциален завоод. И да - признавам си - и с неотраимото мъжко сексуално присъствие. Но то не се изразява, поне за мен, в арогантна мъжественост и планина от мускули, а в една неустоима настойчивост в погледа, в обожанието в докосването, в пълното отдаване на момента и сливането с усещанията на другия. Осем години съм луда по този мъж, не мога да се наситя на любовта му, на приятелството му, на тялото и душата му! Аз - университетски преподавател, той - електротехник. И двамата - зодия Водолей.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b42047cced
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Привличат ме грамотни и интелигентни мъже. Това ми е най-голямата слабост в един мъж. Дори да не е първа хубост се разтапям , ако разговарям с интелигентен мъж. Не знам на какво се дължи това.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 09243f48c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Погледа, погледа, ... и погледа

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ec70ecfd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Хм.. хубава тема

Имам доста изисквания, които не е особено лесно да бъдат покрити, но съм разбран и търпелив човек. Мъжът до мен трябва да е умен колкото мен, добър, симпатичен. Винаги съм харесвала добрите, срамежливи момчета, които все ги е срам да поемат инициативата в началото... После като се поотпуснат нещата се променят :Д честността и добрият тон също са много важни за мен... В леглото е важно да не е егоист и да се старае... Стига да има страст и желание, другото може да се промени. Относно размерааа между 13-17 ми е идеално.
Абе любов да има, другото ще се нареди :Д

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e2143845c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Хубав глас, да не говори на меко /не мога да го приема сериозно/,
да е уверен, да е симпатичен, да е точен - каквото казва да се случва, да ме изненадва, да е решителен. Непременно с чувство за хумор, да обича да пътува, да умее нещо наистина добре, и да прави пари с това, в смисъл не е важно да е от богато семейство. Да не е с голямо дупе. Да умее да разговаря. Да усещам, че е луд по мен, а не да ми го повтаря. Аз съм юнски близнак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a76ae89497
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Въпрос на химия , когато ме привлече с нещо, всеки път е нещо различно, този човек вече ми харесва всякак - погледа, гласа, начина по който се движи, говори... но първоначалното запалване на искрата винаги ми е необяснима, защо точно той и с какво. Да е умен винаги е било предимство, но не винаги е достатъчно. За красота - това е доста относително, защото когато те грабне някой, започваш да гледаш с други очи... и дори обективно да не е нищо особено, на мен ми харесва.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: cf0c9ab597
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Ной-близо до истината, по мое мнение, са №3 и №13. От себе си мога да кажа на автора следното - самата постановка на въпроса звучи инфантилно и едва ли с нея ще заинтересуваш ти самият като мъж някоя от коментиращите дами. Не бива да се нагаждаш според техните изисквания и предпочитания, ами да им налагаш своите. Не бива да се приспособяваш към тях, защото с това ставаш за тях вторичен. Ако ще ставаш як и атлетичен, това е първо, защото това на теб ти харесва, а не заради Катето, колежката. Ако ще ставаш богат, пак да е заради самия теб. Не бива да си женски угодник и нагаждач според вижданията им, защото една жена много рядко осъзнава, от какво точно има нужда, , желанията и предпочитанията и са непостоянни, та няма как те да са ти ориентир. Трябва да си имаш свои автономни критерии и да си ги следваш. Именно затова одобрявам горепосочените мнения: на №3 й се харесва, когато в избора на заведение или филм мъжът не се допитва до нея, ами я води след себе си, с увереност и компетентност, така че извиква у нея доверие. А №13 те убеждава, че най-важното е чрез умела комуникация да я отпуснеш и предразположиш.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 801602deed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Нека и аз се съглася с мнението на 13 - казано на кратко "Жените обичат с ушите си". Пари, коли, имоти са на заден план когато пред жената е застанал сладкодумен изслушвач. Чудиш се на изслушвач??? Просто е, всички жени винаги имат какво да кажат, всички жени искат да бъдат просто изслушани, те не се нуждаят от съвети, те се нуждаят от разбиране. Повече от ясно е, че няма как да разбереш една жена, особено когато тя самата не се разбира, но важното е да се научиш да си даваш вид, че разбираш. Нямам ни най-малка идея какво имат предвид жените когато казват, че мъжът до тях трябва да е интелигентен и с чувство за хумор - за да оцениш тези качества в един човек трябва ти самият да ги притежаваш. Очевидно интелигентен не означава да си голям умник, начетен, успял, любознателен - интелигентен означава да си добър в лъскането на чуждото его, да правиш комплименти, да не забелязваш дребните недостатъци като неграмотност, липса на вкус, социален статус. Никой не обича да бъде укоряван, дори и косвено, за грешки, които е допуснал през живота си, жените обаче са особено чувствителни на тази тема т. е. темите за бивши любови, бракове, несполуки са табу, ако имат деца това е най-голямата им слабост, там и дума не трябва да се издумва за някакви пропуски във възпитанието, неуспехи в училище и т. н.
Май се отплеснах, но и аз познавам такива като описания от номер 13 индивид, уж няма какво да предложат, а момите им се лепят като мухи на... мед - бъди и ти меден преди всичко, а когато срещнеш правилния човек ще имаш достатъчно време да му разкриеш и другите си качества!
Едно последно уточнение - никога не съм страдал от липса на женско внимание, но винаги съм се пазел вниманието да не е провокирано от доходите ми, имотите, колите, социалния статус.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 375dd3e2f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Какви мъже харесват жените? Ми аз точно такъв какъвто не харесват потвърден с факти.

Не съм имал никога приятелка аз съм почти на 35.
Доходът ми е нисък и живея с родителите си.
Неуверен и съм емоционално стеснителен. Самокритичен съм.
В женска компания се свивам вместо да изпъкна като мъжкар. Доста съм кльощав и това отхвърля още на мига едно 50 процента от женските погледи.
Каръщината е същата и в социалните мрежи. Никакви покани за приятелство нямам от жени. Също така колкото и да им пиша те нищо не ми пишат.
Та колкото и да ми е трудно съм решил да мисля само за себе си. Много не ми пука вече.

Късно ми е да се уча тепърва на връзки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker