Да му кажа ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да му кажа ли?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1890 пъти
Здравейте,
Момче на 16 години съм, уча в елитно училище, изкарвам си оценките, имам добри планове за бъдещето. Ще помоля да няма обидни коментари, тъй като цялата тема ще разказвам за влечението ми по едно друго момче. Забелязал съм, че България не е една от най-развитите държави, като става дума за такива теми, и винаги, когато поискам помощ (или някой друг) голяма част от коментарите са чист хейт. Така, нека кажем, че момчето се казва М. С него се познаваме още от 5 клас, учихме в едно училище и не бяхме толкова близки в началото. Приятели станахме чак втория срок на 7, защото бяхме в една компания, с която често излизахме навън след училище или уикендите, и горе-долу се сприятелихме - помагахме си, ако има нужда, давахме съвети, на лагерите бяхме в една стая и така. Мога да ви кажа, че М си е магнит за момичета - красив, физически надарен и богат, но аз не заради това го харесвам. Това, което е отвътре ме влече повече - има много добро възпитание, интелигентен, забавен, има хубав вкус за дрехи и музика, добър слушател и ми разбира проблемите. До момента е нямал гаджета, целувал се, но винаги не му е харесвало (с момичета). Постоянно говори за хомосексуални връзки и такива неща, което ме навежда към мисълта, че и той може да е гей, не знам. Въпросът ми е, да му разкрия ли влечението ми към него? Имам време до края на месеца, защото той цяло лято е на Южното черноморие, а аз заминавам за чужбина да уча. Чувал съм, че е по-добре сега, отколкото никога, но не искам да развалям приятелството си с М. Какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 970ca8d54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо се увери, че и той има такива наклонности като теб. Ако харесва момчета тогава давай- кажи му, но не и преди да си сигурен дали е със същата сексуална ориентация като теб.
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a89e5e6caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Действай, не губиш нищо! :)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7d0bbf814e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Брат виж сега аз също си падам по момчета - но имам гадже- момиче, просто не знам как да й кажа че харесвам мъже, предпочитам да го крия от нея. Дори наскоро се гледах с 1 момче на камерата пращахме си целувки абе хубаво ми стана и аз да бях щее да ми е хубаво да бъдем заедно, но съм на 25 години и се притеснявам а ти си само на 16 и имаш още много успехи да жънеш

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 64667e48e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-добре му кажи. Да кажеш на човек, че го харесваш, е нещо прекрасно. Независимо дали сте от един пол. Ако не го направиш сега, после ще съжаляваш - няма по-лошо чувство от това да знаеш, че си можел да направиш нещо, а си безйдествал. Късмет!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 533ecbad97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Уауу... Не очаквах такъв развой. Чета си тривиалните неща иизведнъж изстрелваш нещо по-различно. Ти сигурен ли си, че си гей? На 16 ми се струва малко рано да се ограничаваш толкова. Може да не си попаднал на правилните жени и затова да не ги харесваш. Ако си убеден, потърси момчето, което искаш и не чакай.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2abb831be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз бих разкрила, че съм хомо без да споделям, че имам влечение към него. Той ще ти сподели, ако и той е хомо, и ще усетиш дали трябва да му кажеш за чувствата си. Той може да говори за хомосексуални връзки само за да те предразположи да му споделиш, че си гей, не защото той е такъв. Аз имам приятели, които си мисля, че са хомо, но те не го споделят и вместо това се крият, а на мен ми е много мъчно, че са сами в това. Лично аз нямам нищо против гейовете и отвреме навреме се изказвам позитивно за тях, за да ми споделят, но те не го правят. В крайна сметка, и да решиш директно да му споделиш и той да не се окаже гей, поне няма да е неловко - после всеки по пътя си и това е :).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker