Отношението му към мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отношението му към мен
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1735 пъти
Момиче на 19 съм. Имам приятел от половин година. Преди да се съберем бяхме много, много добри приятели. Оказа се че той е имал чувства към мен. Аз 1 година не успях да отвърна на чувствата му и понеже не исках да го отрежа и загубя, като приятел го мотах. Казвах му че имам нещо към него, за да не го заболи( което беше грешка), но не съм готова за връзка, тей тей тей, знаете ги тея оправдания на момичетата, когато всъшност не знаят какво искат или се чудят как да те отрежат по милият начин.
Мина известно време и започнах да го харесвам. Тръгнахме, той правеше всичко за мен буквално (правеше го и преди да се съберем), но аз се държах супер неблагодарно. Беше ми някак странно да ходя с най добрия ми приятел. И факта че наистина започвах да го харесвам ме плашеше незнайно защо... та дори исках да скъсаме. И така и стана. Той скъса с мен защото се държах отвратително. После въпреки че не беше виновен ми се извинява, че е скъсал с мен каза, че му е било гадно, че се държа така и за това го е направил. От нерви.
Мина 1 месец и пак се събрахме, защото наистина започна да ми липсва и харесването ми започна да се превръща със времето във нещо много по - силно. Тези симпатии, които имах, и приятелската обич.. просто всичко това се изпари. Започнах да изпитвам толкова силна обич към това момче.. и то не приятелска. Както казах началото на връзката ни всичко беше просто едно харесване, привличане и симпатии от моя страна. Но явно било писано да го заобичам зверски много. Този човек който правеше всичко за мен, който беше до мен въпреки всичко, който ми помагаше и ми беше опора във всеки един момент въпреки всички мои направени грешки, въпреки недостатъците ми.. наистина успя да спечели моята обич. Никога не съм очаквала, че с най добрият ми приятел ще сме гаджета. Така де, проблемите дойдоха след като се събрахме отново и го обикнах до болка.
Той започна да се държи ужасно студено. Нито ми обръща вече същото внимание нито нищо.. Едвам едвам намира време за мен. Боли ме много, че се държи така, боли ме и ми писна хората да ми казват как той се държи ужасно с мен, а аз съм тъпа и търпя. Съжелявам за грешките, които съм направила, съжелявам, че съм го наранила, но наистина съм си платила грешките спрямо него.. въпреки това продължава целия този ад
Та той дори скъса няколко пъти с мен. Събрахме се, разбира се, защото въпреки всичко той наистина ме обича както и аз него и не можем един без друг, но това наистина не е нормално.. освен това студено държание постоянно ме заеб*ава заради приятелите си, които са пълни боклуци и му влияят зле. Посегна ми няколко пъти, няма ми никаква вяра, не ми показва вече, че ме обича.. знам, че ме обича, обедена съм, но като не ми го показва какъв е смисъла от тая връзка.. нито ме уважава, нито нищо..
Всичко пада на моя гръб. Сякаш аз държа тая връзка. Говорели сме по тази тема той винаги обвинява мен за неговите грешки. Понякога се извинява и казва, че знае че се държи тъпо и че ще се промени но нищо не се променя. Вчера майка ми катастрофира и аз испаднах в шок... а той преди това ме беше оставил сама за да отиде при приятелите си... :) прибрах се в нас и плаках за майка ми, и за това, че се държи така с мен и че ме остави когато имах нужда от него.. Стана 3 през нощта и той ми звънна и почна да ми говори а аз дори не му разбирах.. от това ме заболя още повече. Докато аз се мъча той се напива като свиня с онея говеда приятелите му..
Толкова много унижения търпях до сега, няма да тръгна да изброявам всичко.. толкова болка и сълзи. Разбирам, че не бях постъпила правилно в началото, но наистина осъзнах грешката си и както казах си платих за нея, пък и въпреки всичко аз през цялото време съм мислела доброто на това момче независимо т'ва че съм се държала тъпо.. просто и аз бях объркана и цялото това нещо, че имах нещо повече от приятелски намерения към човека, когото наричах "мой брат от друга майка" ме объркваше.. но станалото станало, аз винаги съм го ценяла и уважавала.
Тази негова промяна, това негово отношение изобщо не ми харесва, никоя друга няма да търпи това, което аз търпя сега.
Всеки ден плача, всеки ден се мъча..
Толкова опитвам да сме в добри отношения, но не става просто.. сякаш той не го иска. След всичко, което ми причини не искам да го виждам известно време, наистина.. няма да му отговарям нито на обажданията, нито нищо... искам да усети липсата ми и да се осъзнае може би.. Толкова ми е зле, не спирам да мисля за майка ми... дали ще се оправи :( в момента той трябваше да е до мен, но аз съм сама. Каквото и да се е случвало винаги съм била до него, а когато аз имам нужда от него съм самичка. :)
Не мога да го отделя с извинение от онея "помияри" не мога да го накарам да ми споделя и да не таи всичко в себе си ( защото той има проблеми и вече не споделя нищо на никого и всичко го крке в себе си... ) не мога да достигна отново до него.. просто нищо не се получава. Няма как да скъсаме просто е изключено и за двамата. Наистина не може без мен каквото и да става както и да се държи. А аз също не мога без него. Искам просто да спечеля доверието му, да види колко го обичам всъшност. Да започне да показва обичта си. Да си я показваме взаимно.
Не знам до кога ще издържа на цялата тази тежест върху плещите си.. не знам до кога ще търпя това унижение и болка. Не знам какво да направя.. в момента искам просто да не ме чува нито вижда известно време.. та дано се сети, че има една глупачка, която страда заради него и го чака да се вразуми и да влезе отнояо в правия път.
Ако бяхте на мое място как бихте постъпили.. наистина имам нужда от вашите мнения, защото съм объркана
Благодаря на всеки, който прочете историята ми до край...

И ще помоля модераторите да я публиуват, защото е много важно за мен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: f6047f93df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лично моето мнение е, че правилно си решила да го игнорираш. Според мен колкото по дълго не го търсиш, толкова по ясно ще ти става, дали изобщо си заслужава да си с този човек. Съгласен съм с него, че ти е обиден за твоето поведение, но смятам, че сега нарочно ти го връща тъпкано. Ако през близкото време не се оправи, значи, че не е твоето момче, с теб е само защото му досаждаш, търсейки го. Остави го спокойствие, без да го търсиш или пък разпитваш някой познат за него, все едно, че не съществува или не е съществувал. Ако те потърси, разговаряй с него като с някой непознат, сдържано и студено и ако те отреже, значи наистина си губиш времето с него, насила любов не става. Ако той усети, че те губи и му пука за теб, ще се промени и ще стане такъв какъвто го помниш, а ако не, търси си друго момче.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 92da02fa81
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, както той е търпял теб сега е твой ред да търпиш.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 47b0a38dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Просто всичко в живота се връща..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 47b0a38dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако бях на твое място щях да направя точно това, което ти каза. Просто щях да го ”зарежа” за известно време без да го виждам. Такова отношение наистина не се търпи. И ти си постъпила тъпо в началото, но в крайна сметка си гледала да не го нараниш, защото си мислила за това момче как ще се чувства и т. н. т. Ако той не се върне при теб, значи просто това трябва да е края на тази връзка

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 11a2759fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Скъпа авторке, ти си типичния пример за човека, който след като изгуби нещо тогава го оценява. Проблема на повечето дългогодишни връзки е точно в това. С жена ми сме заедно от 13 години още от ученици. Сега обаче ми светва и на мен че човек когато е добър му се качват на главата. Аз също ще постъпя с жена ми така както е постъпил твоя приятел с теб. До сега съм се раздавал страшно много бях готов на всичко за нея, а тя и пръста си не мръдва, само с обичам те не става по добре го покажи, от колкото да го казваш по 5 пъти на ден(точно както е при мен) П. П. Мъж 30г.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ca35b64401
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На 19 вместо да се научиш да пешеш грамотно се занимаваш с някакви филми? Хора стегнете се

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 595e690310
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така ти се пада, да видиш какво е да те наранят, толкова сте подлу същества жените, наранявате ни без да знаете, дано Бог да ти е на помощ!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3bde645019
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря на всички за отговорите. Явно наистина до една степен всичко ми се връща, но както казах мисля, че просто идва в повече. Наранила съм го, да, но не умишлено. Но в момента той ме наранява УМИШЛЕНО..
Но явно наистина иска да ми го върне.. ще търпя, защото го обичам, но хора той дори ми посяга... като го виждам какъв става, та той ще започне скоро да ме бие.. не знам, просто ще се дистанцирам от него.
Пък и силно се надявам да спре да се влияе от приятелите си, защото покрай тях и трева пропуши и започна да се напива почти всеки ден( и не само )правят интриги помежду ни... това не знам как да го спра просто...
Иии до номер 6 :д това, че съм допуснала грешки докато пЕша ;Д не означава, че съм неграмотна ;) всеки допуска грешки при писане, но т'ва не прави човека неграмотен :)

Чакам още мнения по темата :3

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1b14f6b033
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От това, което споделяш, разбирам, че тази връзка е унищожителна и за двама ви. Бих ти дала съвета да се разделите и да потърсите любовта другаде. Относно нападките по-горе, че сега е твой ред да търпиш и да се мъчиш. Доста злобно и не смятам, че някой изобщо трябва да страда. И двамата сте направили грешки, случва се. Направете си изводите и продължете напред по-силни и по-умни, поотделно най-добре. Успех ви пожелавам и на двамата!

Ж18

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker