Прелъстена и изоставена за пореден път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прелъстена и изоставена за пореден път
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 3112 пъти
Пише едно 20 годишно влюбено до лудост и доста оглупяло момиче. Преди около година се запознах с мъжа мечта в моите очи. Пишехме си постоянно, но се виждахме доста рядко и за много малко време. В последствие разбрах, че си има сериозна приятелка от доста години, но не били в добри отношения. Наистина много се разочаровах, защото вече бях хлътнала и имах някакви очаквания. След като разбрах ми беше трудно да прекратя отношения с него и още известно време се виждахме и правихме секс с надеждата да се разделят. Но след известно време той спря да ме търси и така няколко месеца до преди няколко дни. Писа ми, че му липсвам и иска да се видим. Вече уж го бях забравила и си казах, защо пък не. Видяхме се, каза ми, че се е разделил с нея, защото и тя си е имала друг. Убеждаваше ме, че няма да и прости и че вече иска да създава семейство и тн. Лошото е, че отново се подхлъзнах и спах с него. Ето, че една седмица след това той не ми пише и не ме търси. Наистина чувствам се прелъстена и изоставена.
Предполагам, че в момента му е тежко от раздялата с нея, но въпреки това, не мога да разбера, защо се държеше толкова мило с мен и цяла вечер ми говореше доста сериозни неща, някак си не искам да приема, че му е било само за секса. Има ли шанс да пожелае да бъде с мен? Да му дам ли малко време да му мине? Да му кажа ли, какво чувствам, тъй като той изобщо не подозира, че съм лудо влюбена в него...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: b23b9a9c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Попитай го. Ако е мъж на място ще ти каже.
Не му позволявай да те върти така.
За да се убедиш дали те използва за секс, следващия път когато се видите ако пак ти говори по същия начин като миналите пъти, и иска да те вкара в леглото, не си лягай с него. И следи поведението му след това. Как ще реагира.
Ако се убедиш че не е заради секса, дай му малко време да свикне с раздялата. И ще почне да те заобича.
Всичко с времето си.
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9f40db3bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи му! Може да стане, а може и да не стане, но поне после няма да се чудиш "ами, ако му бях казала дали нямаше да бъде различно... ".

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c5cfe0eb99
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Знам ги тези.. Почти сигурна съм, че изобщо не се е разделял с приятелката си. Или са разделени, но пак е било само за секса. Гадно е, но не се унижавай да го търсиш. :(

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 27f5fc1e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, рабирам те, защото и аз съм минала по този път. Както е казал Левски-„Дела трябват, не думи”. Не искам да „наранявам” чувствата ти, но мислиш ли, че ако те ценеше и държеше на теб поне малко, щеше да те търси от дъжд на вятър? За него ти си развлечение, да не говорим, че е много вероятно да не си само ти. Когато се присети за теб те търси, след това Бог зане какво прави и с какво (по-точно коя) се занимава докато не реши да разнообрази отново и така в омагьосан кръг. Разбирам, че те боли. Разбирам, че го обичаш. Но понякога се налага да преглътнеш чувствата си, за да не страдаш още повече. Не се връзвай на сладките приказки, всичко ще каже, за да продължиш да му се връзваш и да му ходиш по свирката, за да те използва както си иска. Остави го. Кажи край, ако трябва го блокирай на навсякъде. Абе заличи го от живота си тотално. В началото ще е много трудно, но после ще ти е много добре, повярвай ми.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2e51a8201b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Еми кажи му, няма какво да губиш. Според мен те е потърсил само за секс, е може би и за някаква утеха, но едва ли иска нещо по-сериозно. Гадно е, когато мъжете постъпват така, но е трябвало да се усетиш още в началото. Все пак му кажи. Най-много да те отреже, което е по-добре, отколкото за таиш напразни надежди.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c5a44b3673
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз искам да попитам жените които имат подобни истории и изобщо които са склонни да обвиняват мъжа ако не се получи, че ги е използвал за секс, прелъстил и подобни, та искам да ги попитам съвсем открито, без да се заяждам. Какво предпочитате с мъжа да сте правили секс и ако нещата не са се получили да се разделите или да сте се разделили без да сте правили секс. Предпочитате да правите секс или предпочитате да не правите освен ако не сте сигурни, че всичко ще се нареди? Аз като мъж искам да знам, за да не бъда обвинен, че съм използвал някоя ако не се получи. Ако не искате секс, добре няма да имате секс, само се постарайте да измислите нещо друго с което да задържите интереса на мъжа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 73628f1e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Едва ли има чувства, по скоро търси секса. " Наистина чувствам се прелъстена и изоставена. " А това ми обяснява, защо една жена след секс се чувства използвана, а мъжът след секс се чувства като победител. Нали жените претендират за равни права, поискала е секс, получила го е, защо се смята за използвана? Но това в действителност си е така, защото мъжът изхвърля нещо и му става кеф, т. е. използвал е женана за обект за разтоварване и последиците са нулеви(освен ако не хване някоя болест), но при жената е съвсем различно. Тя наистина е използвана, въпреки, че много съвременни жени смятат, че не са. Лошата слава която натрупват, после става бреме за такива.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7685a03a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Най-важното в твоя случай е, че мъжът поначало не е запленен от теб. Всичко останало е второстепенно. Ако беше хлъцнал по теб, приятелката му нямаше да има никакво значение. А сега, както и преди, той си кърпи живота с теб. По начало, тия връзки от разстояния са само бръмбари в главите на глупави момичета, а не на мъже, които всеки ден трябва някъде да си разтоварват сексуалната енергия.
Ако искаш още да страдаш, стой и го чакай. И стига сте се изживявали като минати, че някой е спал с вас.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d1c69cc4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се занимавай с него дори и да те потърси отново!
Ж30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d1c69cc4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 6, много добре знаеш, че тук не става въпрос за :не се е получило". ;)

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 37716be059
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се излагай, мъж който иска да е с теб, няма да има нужда да се чудиш и да не си сигурна в него. Той ще ти го покаже всячески. Ако те харесваше щеше да е по напорист.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2961e052c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   1. Виж заглавието на темата си.
2. Помисли защо то е такова, т.е. как става така, че те изоставят и прелъстяват за пореден път - жокер, не мъжете са свине, за да не стигнеш до това щадящо егото решение.
3. Направи нещо, за да излезеш от тази цикличност.

Бих могъл да добавя и още, но не искам да ти казвам какво точно да правиш, а да ти дам насоки. Хората рядко слушат готови съвети, затова е редно ти самата да обмислиш нещата и да се сетиш къде бъркаш. Ако ще ти помогне да си обективна, забрави, че си влюбена и си представи, че този хубавец е непознат, който си срещнала вчера и се държи по описания начин. Ако трябва лепни поведението му на някой друг твой познат, за да бъдеш по-обективна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 914bf4a59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От авторката...
Да, но има ли възможност да си мисли, че ми е все тая и ми е само за секса с него. Тъй като по принцип се държа по дръпнато, доста трудно се откривам пред хората и не показвам чувствата си и това може би създава впечатление, че не искам нищо сериозно.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e38a6df24a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Мъжете обожават такъв тип момиче като теб.
Лесна, шаранче което се хваща на каквото му кажат без да мисли, защото била влюбена.
Продължавай да си играчката на мъжете и после ще се чудиш защо на теб гледат само като изтривалка за секс.
Наивна си и много ще си патиш!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 851a95b2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Чета и тъгувам - поредната жертва на развратното ни време. Едно младо момиче, оставено на себе си, без родителски съвет и, ако щете, надзор лесно става плячка на всякакъв вид мъже. Не е трудно да бъде подлъгана - и което е най-чудното, често мъжът си вярва, докато я лъже! После обаче нещата лъсват - друга приятелка, чувства към някоя бивша, охладняване и т. н.. В наше време никой не прави връзка между полови отношения и брак, между целесъобразността на половите отношения след брака, а тъй като времената вече са еманципирани, жените като че нямат право да се оплакват, че са били "прелъстени" - та нали сме равни, и нали всеки над 16 години се предполага, че взема отговорни решения? Да, ама не - законът няма душа, а чувствата не могат да бъдат вкарани в закони.

Според мен, моето момиче, този човек е незрял. Опитай се да го изоставиш, тъй като така и така това ще стане в бъдеще, доколкото виждам - само че тогава раните и болката ще са много по-големи.


Агапе.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e63ff5fe09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не те обича. Лъжете много нагло. Приеми, че няма да бъде твоя половинка. Ще разбереш колко глупава си била като ти мине влюбването.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cd5dfe9de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   На въпроса ти - направо го блокирай отвясъде, той си играе с теб, а ти си си въобразила куп глупости. Защо бе, хорау вярвате на думи? За някои те са просто начин да получат каквото искат и нищо повече. "Никой не може да ти даде това, което аз ще ти обещая". Не очаквай нищо от мъже с връзки... за тях ще си само играчка. Сложи някакъв филтър, имай чувство за самосъхранение поне... Бъркаш секса с любов, а любовта изобщо ти е мътно нещо... Постой сама, да ти се проясни в главата и подхождай с разум. Само на 20 си. Ако продължаваш така, на 40 ще си с толкова километраж, че може да искаш стаж да ти се вписва в трудовата книжка...
Освено това - какво значение има какво си мисли той какво искаш ти /че си искала сериозна връзка, пък той не бил се досещал/ след като изобщо не му пука за теб? ! Ти му вкарваш твои мисли в неговата глава. Твоите очаквания са си лично твои и не задължават никого!!!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3406eb66e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   не, човекът не иска да е с теб. харесва те достатъчно, за да прави секс с теб, но не толква, че да иска връзка. казал ти е това, което очакваш да чуеш, за да спиш с него и толкова.
ако наистина беше влюбен, не мислиш ли, че щеше да те търси, дори само за да те чуе, да те пита как си, да няма търпение да те види? защото все си мисля, че влюбените хора това правят - искат да бъдат с обекта на чувствата си.
и остави тези приказки колко му е тежко и какви проблеми има. каквито и да са, на теб се обажда явно когато я няма приятелката му или е заета с нещо. остави го и не се занимавай повече.
а всъщност защо се чувстваш използвана? не приемай нещата по този начин. харесали сте се, спали сте заедно и толкова. на теб беше ли ти хубаво? сигурно. тогава защо страдаш? решила си, спала си с него, просто не отдавай толкова голямо значение на станалото, още по-малко като белег за дълбоки чувства от негова страна, няма такива.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 290ae30a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Номер 11 аз съм номер 6, не не знам нищо такова. Аз не разбирам защо виждате някаква зла умисъл и желание за използвачество в цялата ситуация? Може би защото това е начина по-който вие мислите, светоусещате и постъпвате? Това което аз разбирам от цялата история е, че авторката е хлътнала по човека, той пък е в трудна ситуация - с дългогодишната му приятелка са пред раздяла, но все още нещата не са стигнали до своя край. Авторката а и вие гледате само от своята камбанария - как били спали заедно, но той не я търсел. Авторке - потърси го ти и се изяснете и стига си се държала дръпнато, това не помага. А и на останалите с предположения тих "Ако беше хлъцнал по теб" щеше да прави това и това. Не това не е истина, това са ваши предположения и в 80-90% от случаите - погрешни предположения. Вие не знаете как някой определен човек ще се държи ако е хлътнал например, защото той е различен, не можете да го слагате в някакъв калъп и да се опитвате да предвиждате държанието му, още повече, че изобщо не го познавате. Ето например авторката е хлътнала и би трябвало да се очаква, че ще се държи мило и приятно, ще го търси и т. н. а пък тя се държи дръпнато. Виждате ли - подобни съждения как някой трябвало да реагира по съответен начин са грешни.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 368a2a3b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   14, авторке, не се вкарвай във филми. Когато един мъж иска една жена, тя го знае със сигурност, защото той се е погрижил добре за това! Е - има и притеснителни, но те няма да действат като този.
Ж

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker