Все още необвързан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Все още необвързан
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1930 пъти
Привет от мен.
Искам да споделя това, което още ме тревожи- на 24 години съм и все още не съм разбрал какво е да имаш гадже. Мои приятели вече смениха не една приятелка, а аз просто казано стоя отстрани и гледам и анализирам и преглъщам поредния си ден от самотата ми. Аз смея да твърдя, че изглеждам добре, винаги се включвам в разговорите, когато съм сред хора, дори имам едно много позитивно качество според мен а и според приятелите ми, които са го усетили в мен, това да заговарям всеки и да се наслаждавам на разговора какъвто и да е той. Аз съм все още студент, опитвам се да градя бъдещето си, от добро семейство, никога нищо не ми е липсвало, за което съм безкрайно благодарен на моето семейство. Характерът ми е следният: налудничав, забавен, дори детски, добродушен съм, доста раним, макар да го прикривам в себе си, много любопитен и отворен за нови идеи, но съм много срамежлив, в мене липсва смелостта да докосна дори едно момиче, да го прегърна, дори не съм изживял първата си целувка. Да правил съм секс, но с проститутка, но това не може да замести моята самота. Искам да споделя също така че когато съм на среща с момиче, което не ми се е отдавало много пъти, аз още на първата среща казвам всичко за моята същност, трудно си държа езика зад зъбите. Не понасям тишината. Дори се държа като шут на моменти.
Да ще кажете, че за всеки влак си има пътници, но за да стигна дотам трябва нещо да променя. Обръщам се към вас, какво може да ми кажете да подобря, къде бъркам, наистина вътрешно се чувствам много объркан и несигурен и все по често си мисля че ще остарея сам. Не се сърдя ако ме съдите и ме укорявате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5de5453415
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ти сам си се досетил какво ти е ... неуверен си и съответно се страхуваш от отхвърляне и говориш много (пак сигурно за да си сигурен, че привличаш вниманието към себе си, защото си неуверен, че ще имаш с какво да ги впечатлиш). Тоест пробвай да приемеш, че ще бъдеш отхвърлен, както и да говориш по-малко, по-намясто. Също така бъди с нагласата да даваш, не да искаш да вземаш от момичето. Като си с тая нагласа жените сами ще искат да ти дават.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c032f99665
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жените в България не харесват шутове, това не са ти филмите или запада. Тук жените са скучни и задръстени...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 137a1095cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Щом още на първата среща казваш всичко за себе си и не понасяш тишината, явно си прекалено приказлив и не само това, ами и говориш основно за себе си, т. е. става монолог и момичето се чувства напълно излишно и отегчено. Срещала съм няколко такива мъже. Ужасно бъбриви, говорят нон-стоп и само за себе си. Дори грубо да ги прекъсна, за да вмъкна нещо, пак продължават и пак насочват разговора към себе си. С нито един от тях не се срещнах втори път и такива като тях вече ги разпознавам на мига и бягам надалеч. Просто нямаш представа колко е изтощително да слушаш порой от думи, без нито миг тишина и за неща, които нито си питал, нито те интересуват. Лично аз абсолютно не понасям бъбривите хора, независимо мъже или жени. За мен са енергийни вампири, хора с незряла психика, дори инфантилни и също като децата са изцяло заети със себе си и въобще не си дават сметка какво причиняват на околните с неспирното си говорене. Та, ако прекаляваш с приказките, сигурна съм, че това отблъсква момичетата от теб. Ти имаш душевен проблем, щом те е страх от тишината. Всъщност те е страх да не започнеш да мислиш за него, като останеш на тихо. Отделно - с каква цел се държиш като шут? За да си забавен, да се харесаш, защото така ти идва отвътре или просто не знаеш как да се държиш по друг начин? Ако беше на мястото на момичето, какво щеше да си помислиш? Че си останал емоционално някъде на около 5 г. и по-скоро си търсиш бавачка. Душевно и интелектуално ти просто няма какво да предложиш на едно свястно, здраво стъпило на земята момиче и затова те отхвърлят. Общителността не е положително качество, ако нямаш мярка и самоконтрол. По-скоро е признак за психичен проблем. Помисли върху това.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1d164d6c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Излизай на повече срещи с момичета.
Показвай повече сексуален интерес към тях.
Говори по малко за себе си,карай ги те да говорят за тях.
Бъди по решителен, докосвай ги, бъзикай се с тях.
В крайна сметка и те са хора, най-често по объркани и страхливи от теб.
И не им се връзват на глупостите. Ако някое момиче те харесва има голям шанс да почне да се заяжда с теб или да се опитва да те сдуха.
Обръщай го на шега и не й се ядосвай. За останалите неща е пълно със статии и клипове в нета

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cced3ad00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Еми, брато, добре дошъл в клуба : ).
Аз съм на твоето положение, без проститутката. Така като чета как пишеш ми изглежда че си доста по - спокоен за пробелма си от мен. Аз съм направо бъркотия - постоянно ми се върти в главата тая мисъл и съм доста огорчен и отчаян. На моменти просто си мисля че съм негоден за репродукция.
Има доста теми от хора като нас и по - възрастни със същия проблем. Някои хора търсят съвет, други просто искат да си излеят мъката или по-често озлоблението към всички жени. Повечето от темите в даден момент преминават изцяло в последното. Често се намесват и световната политика и еволюционната психология.
Лошото е, че хората които имат приятелки не могат да ни дадат кой знае какъв съвет защото никога не са изпадали в нашата ситуация и не разбират нашите проблеми. Имам един приятел, дето много му се лепят мадамите, аз като съм му споделял колко ми е гадно че съм сам, винаги казва "Какво е толкова сложното, отиваш при някоя и я заговаряш, каниш я на кафе и готово? ". Той въопще не разбира че реакцията която получава той от момичето и тази, която ще получа аз ще са коренно различни.
Из нета има куп източници: как да привлечеш другия пол, как да си "Алфа - мъжкар", какво искат жените, как да си ханеш гдже, а някой направо превъртат километража и пропагандират мъжете въопще да не се обжързват и женят, че нямало вече смисъл.
Аз лично не знам вече на какво да вярвам и на какво да се нядявам.
Все си мисля, че човек трябва да е позитивен и да се стеми да е най-доброто което може да е и нещата ще се получат.
Но аз не мога да съм позитивен. Просто вече съм живял твърде дълго без любов, а съм виждал единствено негативните и страни: изневери, разбити сърца, пропиляно време и тн. Не мисля, че някога ще имам приятелка, която ще е луда по мен, както жените хлътват по готините мъже. Аз вианги ще съм практичния избор, но няма страст в практичното.
Но какво казах ти изглеждаш доста по-позитивен тип, така че не спирай да опитваш, пък дано тази тема не се превърне в състезание по плюене на другия пол.
Поздрави

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c3f1bd61ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз съм изключително комуникативен, но никога не съм бил във връзка. Просто изискванията ми са завишени и трудно бих направил компромис за някого, който не се вписва в критериите ми. Предпочитам да се наслаждвам на неангажиращите интимни срещи, които доставят повече удовлетворение и внасят доза разнообразие - пък това лесно можеш да го постигнеш и ти, стига да имаш желание. Сега е моментът да се наслаждаваш на живота, да стартираш добра кариера, да пътуваш - връзките можеш и за по-късно да ги оставиш. В крайна сметка - по-добре сам, отколкото зле придружен. ;)
М21

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1e43ab85a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   3 ти е дал съвети, каквито и да си платиш на психиатър няма да получиш. Хората правят всичко, но не и да останат на тишина със себе си. Защото, може би няма да е приятна среща.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b6d02e8efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   през 2031 ще излазят първите роботи-жени. Те по нищо няма да се различават от истинската жена. Спокойно има умни хора на запад и в далечният изток които мислият за положението на мъжете като нас. Само пара требва. Аз съм спокоен, защото мога да събера дотогава пари и да чакам ако е нужно. За сега съм намерил един сайт за секс кукли. Една такава кукла е около 2500 лева. Има доста хора в богатите държави които вече имат такива да ги нарека жени и се чувстват върховно. Нито един не се е оплакал или е останал разочарован, затова и аз мисля да направя тази стъпка и да закупя кукла да съм жив и здрав ще чакам до 2031 и ще взема и прототипа на робот. Моят апел към мъжете е не чакайте, като виждате че със жените не върви просто събирайте пари и си вземете от тези яки работи които интернета ни предоставя. Има и случай в които мъжа след това разбива ледовете и след известно време си намира и истинска жена.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7a8a88ced3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Съгласна съм с номер 3, изцяло!
По - добре спри да говориш за себе си и прояви интерес, към момичето. Задавай и въпроси и по - добре да има моменти на тишина, това не е проблем. Проблем е това, което си правил до сега.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 86d94ac65f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте! Аз съм момиче и също като теб, авторе и като номер 5, съм от клуба на "Самотните". Аз също явно имам завишени критерии и не мога да намеря подходящия човек за мен. Имам регистрация в сайт за запознанства, но там всеки 2ри търси секс, друг няма да има какво смислено да си кажеш и т. н. Доста е отчайващо наистина. Но все пак сме млади и имаме време, нали трябва да сме оптимисти. Знам, че всичко, което мислим, се вижда и усеща от околните. Позитивни и усмихнати - хората отвръщат със същото, ще искат да общуват с теб. Намръщени и злобни - хората го усещат по излъчването и няма да искат да общуват с теб.

Авторе, аз също много мразя бърборковци, които не ми дават думата (а всички знаем, че жените повече говорим). Както казаха по-горе, подбирай си думите добре, обръщай внимание на момичето, оставяй то да говори и разказва за себе си, дръж се естествено, бъди самоуверен.
Успех!!!

Ж, 22

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker