Любовника, децата и семейството - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовника, децата и семейството
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2843 пъти
Здравейте,
Знам, че в сайта жените с любовник са силно критикувани, но бих искала да споделя моята история.
Омъжена съм, имам деца, с мъжа ми преди 4 години приключихме трепетите помежду ни. Аз исках развод и цивилизована раздяла, той все ме моли да остана уж заради децата. В крайна сметка все още сме заедно, но никога не излизаме като семейство, аз съм сама с децата, те са си моя грижа през 90% от времето. Аз съм всеотдайна майка, правя всичко за децата си и за дома си.
Бях се отказала да вярвам, че може да се почувствам отново обичана и влюбена. И се появи той. Семеен с деца. Запознахме се покрай децата си. И той е все сам с тях, жена му е пълна противоположност на мен. Тя никога не гушка децата им, не готви, не е нежна към тях и към мъжа си, не излиза с тях, адски егоистична жена. Така се влюби той в мен и аз в него. Аз виждах това, което ми лупсваше ужасно, как един баща е с децата си, не им се кара, гушка ги и е 100 % до тях, а той виждаше мен, всичко което му се иска да имат неговите деца и той в частност. С времето започнахме да ходим заедно в парка, децата ни са най-добри приятели и се обожават. Той започна да ме докосва, да е мил с мен, да ми обръща внимание. Така станахме любовници. Умираме един за друг, не можем да не се чуем и видим всеки ден.
До скоро бяхме решили, че няма да търсим развитие. Но неговите деца работят в посока това да се промени. От 3 месеца и двете му деца често казват, че искат аз да съм им майка, че не обичат майка си, че аз съм много добра и искат да ядат само моите манджи к тн. Дъщеря му ми казва " мамо" и не дава дума да се каже, че аз не съм й майка. Сина му споделя с мен всичко. Аз го взимам в моята работа заедно с моите деца и пишем домашни, яде в нас, цяло лято е при мен почти всеки ден. Те постоянно сравняват мен с майка си, говорейки лошо за нея. Сина му ме пита дали може да остане с баща си ако техните се разделят или трябва да остане с нея.
Започвам да виждам как всичко върви към това да станем едно голямо многодетно семейство.
Аз нямам проблем да отгледам неговите деца наравно с моите. Той се страхува, че тя от злоба няма да му даде децата.
Какво бихте ме посъветвали, да продължаваме така, докато поотраснат или да рискуваме с развод, който може да завърши зле за децата му?
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 29b98123fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Къде в този полет на фантазията са рогоносеца и измамената съпруга? Те не виждат ли, как вие вече живеете, като едно голямо семейство, ти готвиш за всички, пишете домашни?

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c1cd835a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много сте мили. Мисля, че трябва да сте заедно всички. Децата ако не искат при майка си, предполагам, че съда ще ги даде на баща им. Да, съгласен съм, че може би развода ще е тегав, но те децата така или иначе не са щастливи така.

Само не разбрах как така пишете домашни, излизате постоянно, готвите си и тем подобни, без мъжа ти и жена му да знаят. Струва ми се невъзможно да не са се усетили още. Още повече че и децата ви знаят. Явно и съзпрузите знаят. А те ако знаят и имат нещо против, със сигурност до сега щяха да вдигнат панаири или поне щяха да искат обяснение. Ако не са вдигнали, значи негласно се съгласяват и нямате проблеми за развода.

Мисля, че спестяваш нещо в цялата история, защото иначе нещо не мисе връзва.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3d1a68f514
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Съмнителна,много съмнителна история.Ти авторке и любовника ти-самото съвършенство,а мъжът ти и жена му-лоши хора,лоши родители,абе чудовища.И на челна стойка да ми застанеш,пак няма да ти повярвам,че децата му при жива майка на теб викат мамо.Лоша или добра,мама е единствена,аз на твое място не бих позволила такова безобразие-ако изобщо е вярно...И то- заради едните манджи,че твоите били по-хубави от нейните.С любовника си правете каквото си искате,но не си слагайте такъв грях-да насъсквате децата,да ги манипулирате,да ги скарвате с родителите им....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 08ddd7b8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И на мен не ми се връзва/цялата история/.Звучи ми нещо като "гладна кокошка просо сънува"

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c7ccbb1ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако всичко е така, както го описваш, не виждам проблем да бъдете семейство. Проблем е по-скоро обратното. А що се отнася до децата - след определена възраст имат право да изкажат пред съда желанието си при кого да живеят. А той със сигурност има и доказателства, че се грижи за тях и е по-благонадежден за децата.
Ж30

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8c15064b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Майката си е майка каквато и да е тя и ти не трябва да се чувстваш добре с факта, че я заменяш. Представи си твоите деца така да говорят за теб или за съпруга ти. Същото важи и за бащата, гушкането не е част от отглеждането на децата, а просто израз на любов. С гушкането не изкарваш прехраната на семейството.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0f6acfc71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така както га описваш дефакто сте семейство, само де юре не сте. Любовта е нещо което не трябва да се пренебрегва, с други думи и хората които ни я носят. Всеки заслужава да се чувства щастлив, да се чувства разбран и обичан, ти не правиш изключение.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bbeb0df672
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Авторката
Детето е при мен в качеството си на най-добър приятел на сина ми. Взимам ги двамата и са заедно почти през целия ден. А на майка му и е толкова удобно да няма ангажимент, че изобщо не и пука с какво още върви това.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 27b42eb537
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Зловеща история!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 80e220908e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ха-ха, нямаш си на представа колко силно ви стискам палци!
Ако и половината от това, което си написала е истина - направо няма какво да го мислите! 5 деца (или колкото са там) и двама възрастни моментално стават щастливи и доволни от живота, вместо смънцафрънцани и нещастни!
А ти си майката-мечта, ако наистина правиш всичко това - домашните, заниманията с децата, готвенето...
Дори бихме се включили да ви помагаме финансово, ако не се справяте съвсем, за да може по-често да сте заедно и по-малко да се занимаате с битовизми.
Успех и прегръдки!

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4b6d3d656d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Това е за рубриката "Измислени истории".
С уважение,

Фьодор Достоевски

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c1cd835a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Добре де, въпросът ти е "да продължаваме така, докато поотраснат или да рискуваме с развод, който може да завърши зле за децата му". Ако децата му не искат майката и както твърдиш в коментара си, майката не иска да има ангажименти към тях, от какво в крайна сметка да пострадат децата му? Нито тя ще ги иска, съответно ще са си при вас, нито пък ще прави спънки за развода, щом не иска да ма ангажименти така или иначе.

А за мъжа ти така и не разбрах как още не знае. Трудно ми е до повярвам, че децата знаят, че и мамо ти казват, а мъжа ти още да не се е усетил.

Иначе ако е вярно всичко, ви желая щастие.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 97a22631a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторката, къде наистина в цялата история е мъжа ти? За жената на любовника разбрахме, обаче твоя липсва в картинката. Ясно сега си влюбена и всичко е идеално в твоите очи, ама след няколко години живот в това голямо семейство за което мечтаеш дали няма да се появят същите проблеми? Защо вместо да се опиташ да поправиш нещата със съпруга ти и баща на децата ти, решаваш да търсиш решението на проблемите ви по друг начин. Каквито и да са ви партньорите и на двамата, все пак сами сте си ги избрали и не е редно да ги захвърлите по този начин. Сега всичко изглежда супер, обаче розовите очила много бързо падат пред реалността. Сигурен съм, че любовника ти също има един куп недостатъци и не е лошо да си отваряш хубаво очите преди да предприемеш нещата които искаш. За да не се окажеш в същото положение след няколко години отново.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9e46e37879
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Свят шарен и защо да е измислена история? Идея си нямате колко майки има, които изобщо не се грижат за децата си и при евентуален развод, съдът ги присъжда на бащите. Сещайте се защо. Аз съм безкрайно учудена, но е факт.
До авторката: Майката на децата може да се активира в процеса на развода и да прави спънки. Ако децата са над 10 г ще бъдат изслушани в съда. Направила си грешка, че си останала с човек, когото не обичаш. Вариант е ти да се разведеш и да изчакате неговите деца да навършат години, за да бъде взето под внимание мнението им, за да бъдат присъдени на него. Имай предвид обаче, че ако съпругата му или съпругът ти надушат връзката, цялата тази история ще се обърне срещу вас при едно съдебно дело.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 81c9b6df98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторке, от написаното е видно, че ти не работиш или ако работиш, то е само на не повече от 4 часа. След развода кой ще те издържа с 4 деца - твоя бивш съпруг - рогоносец или невероятния ти любовник? Къде ще живеете? И твоите деца ще приемат ли за баща новият им пастрок?
Иначе, като цяло доста неща от историята не се връзват съвсем.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: de4a05566f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Боже, Боже, пак същата ни вече позната фантазьорка, която не спира да пише измислици. Поне да го беше казала така, че да става за вярване, ама така както си го представила и децата няма да ти повярват. Виждаш ли, че повечето от коментиралите не ти вярват защото липсва логика в цялата ти история. След като сте се виждали само с него и децата му в парка как разбра, че жена му е такава, каквато си я описала. За да съставиш такова мнение за нея това предполага да сте били заедно, да сте разговаряли, да си я наблюдавала отблизо и да си я анализирала, но такова нещо ти не споменаваш. О, ти си перфектната съпруга и майка щом и чуждите деца ти казват майко. И как твоя съпруг не те е попитал чие е това дете, къде са неговите родители, защо не ви дойдат на гости да се опознаете! И къде правите сек, в парка или във вас когато съпруга ти е надалеч в "командировка". Ти няма да престанеш да пишеш такива блудкави истории, но поне ги пиши преди да си пила някакъв алкохол. Болна е фантазията ти, болна е.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 96eefe7c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   "Бях се отказала да вярвам, че може да се почувствам отново обичана и влюбена. И се появи той. Семеен с деца. Запознахме се покрай децата си. С времето започнахме да ходим заедно в парка, децата ни са най-добри приятели и се обожават. Той започна да ме докосва, да е мил с мен, да ми обръща внимание. Така станахме любовници. Умираме един за друг, не можем да не се чуем и видим всеки ден. "
Кога и къде се появи той? Как се запознахте с него покрай децата си, а "с времето започнахме да ходим заедно в парка" - преди това къде ходихте? Кога и как те докосваше - пред децата ли? В какво се изразяваше неговото внимание - купуваше ти сладолед или ти надуваше главата колко лоша майка е съпругата му? Те вече те питаха, ама и аз да задам въпроса си - къде се любите, у вас, у тях или на хотел? Кога умирате един за друг - когато му готвиш или когато му гледаш оцъклените очи преди еякулацията по време на коитуса?
И други са ти дали прости отговори на въпроса ти - какво ти пречи да се разведеш и да чакаш децата му да пораснат, че сами да взимат решение при кой родител да останат?
Май не ти стиска дупеца да се разведеш, май не съпругът ти те моли да останете заедно - "с мъжа ми преди 4 години приключихме трепетите помежду ни" колко по-голям трепет от това "той все ме моли да остана уж заради децата"?
В заключение "Знам, че в сайта жените с любовник са силно критикувани... " - аз лично ти ръкопляскам, казвам ти браво момиче, така се прави, не пускаш клона преди да си хванала другия х. й (пардон, клон), ама ти и в другия х. й (пак пардон) не си сигурна и от там ти идват колебанията и словоизлиянията, не знаеш дали ако се разведеш няма да се окажеш паднала между два стола - свиркай си, ще паднеш, но поне ще си се начесала!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4a3e8ca701
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не виждам къде е пречката да се разведеш и да не си с мъжа си. Друго е последваща стъпка, която ще правиш във времето. Защо стоиш с мъжа ти. Това заради децата е много удобно. Ти пак можеш да си в сегашното положение с връзката, но не разбирам, защо стоиш с мъжа си. Другото е той и неговите отношения с жена му. В крайна сметка те решават след определена възраст къде искат и с кого да живеят. В съдът ги питат. Така че, ако се отделиш ще си тръгнала вече по пътя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker